Fixura vertaislaina

(Last Updated On: 16 helmikuun, 2024)

FixuraFixura on uudistunut ja tarjoaa entistä monipuolisempia luottoratkaisuja 2000-10000 euron väliltä. Lainat ovat vakuudettomia ja lainaaja saa vapaat kädet lainan valitsemiseen. Fixura on yksi harvoista lainapalveluista, joka antaa lainaajan itse päättää todellisen vuosikoron ja maksuaikataulun. Maksuaikaa on ruhtinaallisesti 2-10 vuoden väliltä eli jokaiselle löytyy varmasti sopiva lainatuote. Lainan hakijan täytyy olla vähintään 21 vuotta täyttänyt ja maksuhäiriömerkintää ei saa olla jos haluaa lainan saada. Hakemuksen voit täyttää netissä ilmaiseksi ja aikaa siihen ei mene muutamaa minuuttia kauempaa. Prosessi on yksinkertainen ja rahojen toimitus tilille on suhteellisen nopeaa. Lue lisää ja hae luottoa Fixuran vertaislainapalvelusta jo tänään. Jos lainanhaku vielä mietityttää kannattaa lukea täältä lisää.

  • Hae lainaa yksityiseltä 2000-10000 €
  • Valitse maksuaika 2-5 vuoden väliltä
  • Saat itse päättää todellisen vuosikorkoprosentin
  • Räätälöidyt lainatuotteet ilman vakuuksia
  • Ikäraja palvelussa 21 vuotta
  • Hae ilmaiseksi netin kautta

Fixuralta lainaa vertaissijoittajalta lainayhtiön sijaan

Fixuran kautta voit saada lainaa aivan tavallisilta ihmisiltä, jotka haluavat ruveta vertaissijoittajaksesi. Fixura mainostaa vertaislainaansa maailman vanhimpana lainamuotona: kautta historian ihmiset ovat lainanneet toisilleen rahaa pientä korkoa vastaan ilman pankkien väliintuloa. Fixura on siten kohtauspaikka, jossa lainaa hakevat ja sitä tarjoavat voivat kohdata nopeasti ja vaivattomasti netin välityksellä. Vertaislaina on osa kasvavaa jakamistaloutta, jossa ihmiset haluavat itse määritellä omat ehtonsa ja rahoituskeinonsa. Se on osa sektoria, joka on alkanut nopeasti kasvaa pankkien ja perinteisten rahoituslaitosten rinnalle toimiakseen vakaamman ja turvallisemman kansantalouden puolesta. Uudet tekniikat mahdollistavat entistä nopeamman ja helpomman tavan välittää lainaa ihmisten välillä ilman hankalia välikäsiä.  

Voit päättää itse sopivan laina-ajan ja -koron

Vertaislaina mahdollistaa erittäin joustavat lainaehdot ja –takaisinmaksuajan, sillä voit itse päättää, millaisella korolla haluat lainaasi maksaa ja millaisella aikataululla 2-10 vuoden takaisinmaksuajan puitteissa. Lainan hakija ja tarjoaja voivat itse sopia keskenään lainan ehdoista ja kuluista, joten satojen tarjoajien joukosta löytyy varmasti jokaiselle sopiva lainaratkaisu. Fixuran lainoille on tarjolla 6-27% prosentin edullista lainakorkoa hakijan luottoluokituksen mukaan. Jos luottotietosi ovat kunnossa, sinulla on kohtuulliset säännölliset tulot, voit saada lainaa erittäin hyvillä ehdoilla ja valita vertaislainan tarjoajista mieleisesi helposti ja joustavasti. Fixura kilpailuttaa lainasi puolestasi ja etsii sinulle sopivimman lainantarjoajan. Lainatarjouksen saatuasi voit tutustua siihen rauhassa ja päättää vasta sitten, hyväksytkö tarjouksen. Fixuran vertaislaina on erittäin joustava tapa nostaa lainaa, mikä varmistaa sen, että saat varmasti itsellesi parhaiten sopivan ja edullisimman lainatarjouksen. Useimmilla rahoitusyhtiöillä et voi itse päättää lainasi korkoa, vaan joudut tyytymään rahoituslaitoksen tarjoamiin lainaehtoihin. Fixura on siten hyvä ratkaisu erityisesti henkilöille, joilla on raha-asiat kunnossa ja riittävän hyvät tulot, sillä luottoluokituksella on suuri merkitys siihen, millaista lainaa voit saada. Siten hyvänä lainanhakijana hyödyt erityisesti joustavasti lainaehdoista. Täysin vakuudetonta lainaa saat, jos sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, joten et tarvitse lainallesi takaajia, eikä sinun tarvitse liittää hakemukseesi mitään vakuuksia. Sinulla ei voi myöskään olla maksuhäiriömerkintöjä lainaa haettaessa, sillä Suomen laki kieltää tarjoamasta lainaa maksuhäiriöiselle, eikä Fixura vertaislainapalvelusta huolimatta tee tässä poikkeusta.  

  Kokemuksia & Tiedot - Vippi.fi Arvostelu

1000-10 000 vertaislainaa nopeasti ja vaivattomasti

Lainahakemuksen voit lähettää nopeasti ja helposti täysin ilmaiseksi Fixuran nettisivuilla. Lainaa voit saada jopa 10 000 euroa yksityishenkilöiltä, jotka ovat valmiit myöntämään sinulle suurta lainaa haluamillasi lainaehdoilla. Fixuran lainaa voit hakea myös yhdessä toisen yhteisvastuullisen yksityishenkilön kanssa, jolloin voit saada suurempaa lainaa paremmilla lainaehdoilla. Saat päätöksen lainahakemukseesi todella nopeasti yhtiön varmistuttua maksukyvyistäsi. Hyväksytyn lainapäätöksen saaminen ei vielä sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa tarkastella lainaehtojasi ja sinulle valittua vertaislainaajaa ennen kuin teet päätöksesi. Fixura takaa, että lainan ottaminen toiselta yksityishenkilöltä on varmasti turvallista ja suojattua palvelun kautta, joten voit luottaa siihen, että saat rahat tilillesi nopeasti ja luotettavasti.

Fixuran kautta voit myös yhdistellä lainojasi helposti

Jos olet ottanut monta pientä pikalainaa korkeilla koroilla, etkä pystykään maksamaan lainaa takaisin korkojen kerryttyä nopeasti liian suureksi, Fixura tarjoaa mahdollisuutta yhdistellä aiempia lainojasi helposti, jotta pääset eroon velkakierteestäsi. Edullisen vertaislainan avulla voit yhdistää aiemmat kalliit lainasi yhdeksi ja maksaa sen takaisin kerralla. Maksettuasi lainasi takaisin kerralla voit säästää nopeasti kertyvissä takaisinmaksukuluissa, jotka satojen prosenttien todellisissa vuosikoroissa nousevat äkkiä todella korkeiksi. Lainat saattavat helposti kasaantua nopeasti, jolloin jäät todella ikävään velkaloukkoon, josta ulospääseminen voi tuntua todella epätoivoiselta tulojen ollessa jatkuvasti miinuksella. Yhdistelyn ansiosta sinulla jää rahaa muuhunkin kuin velkojesi maksuun ja saat taas enemmän varoja käyttöösi, sillä maksat vertaislainasta halvempia korkoja kuin aiemmista kalliista lainoistasi. Sinun on silti oltava tarkkana maksukykysi kanssa ja laskettava, minkälaista lainaa voit nostaa, jotta et joudu uuteen kierteeseen maksettuasi aiemmat velkasi pois. Kierteeseen jäätyäsi saat lopulta maksuhäiriömerkinnän, joka estää uusien lainojen noston, joten lainojen järkevä nostaminen on taloutesi kannalta paras ratkaisu.

13 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *