Mistä 500e pikavippi?

(Last Updated On: 6 helmikuun, 2024)

Etsitkö 500 euron pikavippiä? Alapuolelta löydät parhaat vaihtoehdot 500 euron vipin löytämiseen. Pikavippivertailu on päivitetty 2014 vuoden Maaliskuussa, joten tiedot ovat ajan tasalla. Pidämme jatkuvasti silmät auki ja kaikki mahdolliset muutokset päivitetään nopeasti. Tässä vertailussa on käytetty tärkeimpänä kriteerinä pikavipin todellista vuosikorkoa eli löydät markkinoiden halvimmat 500e vippipaikat meiltä helposti ja nopeasti.

Vivus

VivusVivuksen kautta saat haettua pikavipin netistä helposti, nopeasti ja jos se on ensimmäinen kerta kun otat lainaa sitä kautta tulee se myös olemaan täysin koroton 400 euroon asti. Yhtiön pikalainapalvelu on erittäin suosittu sen edullisuuden ja rahojen toimittamisen nopeuden takia. Sitä kautta voit hakea pikalainaa jos olet vähintään 20 vuotta täyttänyt luottokelpoinen henkilö. Lainahakemuksen täyttäminen ja koko prosessi ovat täysin ilmaisia.

 • Rahat heti tilille 15 minuutissa (kaikki muut pankit paitsi S-pankki ja Ålandsbanken)
 • Ilmainen lainahakemus netissä
 • Hae lainaa 2000 euroon asti joustavasti
 • Ensimmäinen vippi uusille asiakkaille kuluton 10-400e

Credit24

Credit24Credit24 on erittäin halpa ja joustava. Sen suosio on kasvanut vuonna 2013 merkittävästi ja niin näyttäisi tapahtuvan vielä 2014 vuonnakin. Jos etsit luotettavaa, joustavaa, monipuolista ja edullista lainatuotetta, on Credit24 ehdottomasti yksi niistä vaihtoehdoista mikä kannattaa vähintäänkin katsastaa. Palvelu toimii nopeasti ja lainaaminen onnistuu netissä. Edellytyksinä ovat vähintään 19 vuoden ikä ja puhtaat luottotiedot. Tutustu lisää palveluun ja hae Credit24:n joustolimiittiä jo tänään.

 • Joustava maksuaikataulu –  1-24 kuukautta
 • Hae joustolimiittiä 500-3000e edullisesti
 • Yksi helposti halvimmista lainapaikoista
 • Hae ilmaiseksi netissä
 • Tee nostoja rajattomasti – 1. nosto on aina ilmainen

Pikavippi 500 euroa 3 kuukauden maksuajalla kustantaa kuluttajalle kokonaisuudessaan vain 35 euroa – maksat siis takaisin vain 535 euroa

epikavippi – 500 euron luottotili

Pikavippi 500 euroa epikavippin luottotilin kauttaepikavippi on myös erinomainen valinta, mikäli olet nopean pikaluoton tarpeessa ja haluat joustavan käytännöllisen luottotilin käyttöösi. Sen kautta voit hakea lainan vaivattomasti netistä vain minuuteissa ja maksat korkoa vain nostetusta luottomäärästä. Saat myös päätöksen netissä nopeasti jopa noin 10 minuutissa. epikavippin kautta voit hakea pikalainaa jos olet vähintään täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Lainatarjontaa on 100 eurosta 5000 euroon asti – hinnoittelu on selkeää ja mitään ylimääräisiä kuluja lainoihin ei tule. Lainaehdot ovat joustavat ja saat halutessasi siirrettyä eräpäivään eteenpäin. Lue lisää ja hae rahoitusta heti käyttöösi epikavippilta.

 • Hae edullinen 500e pikalaina heti tilille netistä luottotilin kautta
 • Rahat toimitetaan tilille jopa 10 minuutissa
 • Ilmainen hakemus verkossa
 • Ikäraja palvelussa vain 18 vuotta
 • Mahdollisuus eräpäivän siirtoon
  Hae Heti Lainaa 15000 Euroa

Trustbuddy

TrustbuddyTrustbuddyn kautta on tarjolla 100-600 euron pikavippejä. Saat pikavipin ilmaiseksi kun maksat sen pois 2 viikossa. Lainaaminen ei maksa mitään ja se tapahtuu netissä. Saat lainoja myös pidemmällä maksuajalla ja eräpäivää on mahdollista siirtää eteenpäin jos tarvetta on. Trustbuddy on toiminut alalla vuodesta 2009 ja sen toiminta ulottuu myös muihin Pohjoismaihin.

 • Hae 500 euron vippi täysin ilman kuluja 2 viikoksi
 • Joustavat lainaehdot – siirrä eräpäivää halutessasi
 • Nopea palvelu ja lainojen käsittely
 • Pikalainahakemus on ilmainen netissä

Risicum – 500 euron vippi tilille heti

Risicum joustoluotto 500 euroa heti netistäRisicumin kautta lainaaja voi hakea joustavan lainatuotteen 100-2050 euron väliltä joko kertalainan tai joustoluoton muodossa. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja lainaaminen on nopeaa netissä. Myös hakemuksien käsittely tapahtuu nopeasti ja rahat siirretään lainaajan tilille jo lainaamispäivänä. Voit valita lainalle maksuajan itse. Risicum on turvallinen ja jo useita vuosia pikaluottoalalla toiminut yritys, joka on tarjonnut vippiä jo yli 300 000 suomalaiseen kotitalouteen. Se on uusinut palvelunsa 2015 vuonna ja kasvattaa suosiotaan kaiken aikaa.

 • Pikavipit 100-2050 euroa ilman vakuuksia
 • Ilmainen lainahakemus verkossa – täyttäminen vie vain 5 minuuttia
 • Nopea käsitelly – rahat tilille samana päivänä
 • Pitkä maksuaika, jonka kuluttaja määrittää itse
 • Joustavat lainaehdot tarjoavat lainaajalle maksuvapaan kuukauden

500€ pikavippi on helpompi saada kuin luuletkaan!

Moni meistä varmasti miettii, mistä 500e pikavippi kannattaa ottaa ja kuinka helppo se on saada. No, tässäpä vastaus kysymykseesi: Saat 500€ pikavipin lähes jokaisesta lainapalvelusta. Et tarvitse edes mitään tuloja saadaksesi vipin. Sinun tulee olla ainoastaan täysi-ikäinen ja sinulla tulee olla luottotiedot kunnossa. Vaatimukset ovat siis todella helpot ja pikaluotto irtoaa netistä jo jopa vartissa. Pikavippi on erinomainen tapa selvitä, kun yllättäviä kuluja ilmaantuu. Hajosiko hammas tai rikoitko vahingossa silmälasisi? Ei haittaa, sillä voit helposti hoitaa vipillä asian kuntoon jo ennen palkkapäivää!  

  Lainaa 9000 €

Voivatko kaikki saada pikavipin?

Sinulta vaaditaan ainoastaan riittävästi ikää ja puhteet luottotiedot vipin saamiseen. Käytännössä siis 99% täysi-ikäisistä suomalaisista voi saada pikavipin. 500€ pikavippi ei valitettavasti irtoa kuluitta, koska yläraja ilmaisen vipin saantiin on 400€. Voit kuitenkin kikkailla ja ottaa 250€ vipin kahdesta eripaikasta, jolloin voit käytännössä saada myös 500€ vipin ilmaiseksi. Luottopalvelut, kuten Vivus tarjoavat ensimmäisen vipin ilman kuluja, joten jos et ole aikaisemmin ottanut heiltä pikavippiä tai muuta lainaa, kannattaa sinun nyt hyödyntää tarjous!  

Tarvitset nämä saadaksesi vipin!

Tarvitset verkkopankkitunnukset, osoitteen, tilinumeron ja puhelinnumeron saadaksesi pikavipin, joten varaa nämä valmiiksi, jo vertaillessasi lainoja. Lainan voit saada tilillesi parhaimmillaan jo vartissa, jos sinulla on nämä tarvittavat asiat valmiina vieressäsi.  

Hae 500€ pikavippi suoraan netistä!

Pikavippi kannattaa ehdottomasti hakea netistä ja tämä on nykyään oikeastaan ainoa keino saada vippi. Voit hakea vipin myös puhelimitse tai tekstiviestillä, mutta et ensimmäisellä kerralla ja on erittäin hankalaa ymmärtää miksi joku tekisi näin, kun nykyään jokaisesta puhelimesta löytyy netti, minkä kautta voit ottaa vippejä todella helposti. Puhelimellasi pääset vielä verkkopankkiisikin, joten voit vaikka maksaa laskusi suoraa sen avulla saatuasi rahat tilillesi.

11 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *