Mistä lainaa 5000e tilille?

(Last Updated On: 9 toukokuun, 2024)

Oletko 5000 euron kulutusluoton tarpeessa ja haluat saada sen edullisesti, helposti ja nopeasti tilillesi? Tässä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan, löydät alapuolelta 2014 vuoden lainamarkkinoiden edullisimmat 5000 euron lainat ja pikavippien tarjoajat. Tarjolla on useampia vaihtoehtoja ja maksuaikataulut vaihtelevat kuukausista vuosiin – sinä päätät kuinka paljon lainasta lyhennät kuukausittain. Tutustu valikoimaan ja hae sopiva 5000e laina alapuolelta!  

Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusFreedom Rahoitus on kestosuosikki ja sen kautta lainaaminen on helppoa ja nopeaa netissä. Täytä ilmainen lainahakemus, jonka jälkeen saat useita eri 5000 euron luottotarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaimmalta tuntuvan vaihtoehdon, tai voit myös toki olla valitsematta mitään. Yhtiö tarjoaa kulutusluottoja 500 – 30000 € aina ilman vakuuksia väliltä 1-12 vuoden maksuaikataululla, joten jokaiselle on tarjolla varmasti jotain. Jos haluat edullisen ja halvan luoton, on Freedom Rahoitus yksi 2014 vuoden parhaimmista lainapaikoista. Jos olet luottokelpoinen ja vähintään 20-vuotias voit hakea lainan Freedom Rahoitukselta. Lue lisää ja hae rahoitusta kätevästi verkosta alapuolella olevan painikkeen kautta.

 • Hae lainat ilman vakuuksia 500 – 30000 €
 • Maksuajan voit valita 1-12 vuoden väliltä
 • Ilmainen lainapalvelu netissä
 • Saat henkilökohtaisen lainaneuvojan avuksesi halutessasi ilman lisäkuluja
 • Tiedustelut ja lainahakemukset myös puhelinpalvelusta: 09-2314 7795

Yleislaina

YleislainaYleislaina on toinen hyvä vaihtoehto 5000 euron lainan tarpeessa oleville. Yhtiön kautta voit hakea lainoja 2000-5000e väliltä joustavalla 6-24 kk maksuaikataululla. Tämän saat päättää itse, joten yhtiö tarjoaa lainajalle vapaat kädet luoton valitsemiseen. Myös lainojen hinnat ovat edullisimmasta päästä todellisten vuosikorkojen ollessa varsin matalat. Lue lisää yhtiön lainaehdoista sekä koroista ja nappaa luottoa huokeaan hintaan heti Yleislainalta.

 • Kulutusluotot 2000-5000 € netistä edullisesti
 • Ilmainen hakemus netissä
 • Lainapäätös nopeasti verkossa
 • Lainapalvelun ikäraja 20 vuotta

Nopsalaina

NopsalainaNopsalainan kautta saat pikaista rahoitusta 1500 – 15000 euron väliltä 6-72 kuukaudeksi. Lainan voi hakea verkosta ilmaisella hakemuksella muutamassa minuutissa, päätöksen saat hyvin nopeasti yleensä n. 15 minuutin kuluessa. Yhtiö edellyttää lainajalta säännöllisiä kuukausituloja (jotka tulee todistaa palkkakuitein!), vähintään 22 vuoden ikää sekä luonnollisesti myös puhtaita luottotietoja. Nopsalaina on kaiken kaikkiaan erinomainen luotonmyöntäjä. Mitään negatiivista sanottavaa yhtiöstä ei ole ja sen suosio on kasvanut merkittävästi 2013-2014 vuosien aikana.

 • Hae lainaa heti tilille 1500-15000 €
 • Lainapäätös HETI netissä
 • Maksuaika lainoissa 6-72 kuukautta
 • Yksi nopeimmista lainapaikoista
  Mistä 500e pikavippi?

epikavippi

epikavippiepikavippilta saat käyttöösi 50-5000 euron suuruisen luottotilin, jonka kautta voit tehdä nostoja omien tarpeiden mukaisesti aina 50 euron välein tai voit myös tarpeen tullen nostaa suuriakin summia kerrallaan. Palvelun ikäraja on 18 vuotta ja lainojen myöntämisen edellytys on vähintäänkin puhtaat luottotiedot. Luottotilin suuruus määrittyy sen mukaisesti millaiset tulot lainaajalla on eli kaikki hakemukset käsitellään yksilöllisesti. epikavippi on palvellut suomalaisia jo yli 6 vuoden ajan, palvelu on nopeaa ja toiminta on luotettavalla pohjalla. epikavippi soveltuu hyvin kaikille 5000e luoton tarpeessa oleville.

 • Avaa luottotili 50-5000 € netissä
 • Luottopäätös 15 minuutissa
 • Tee nostoja rajattomasti omien tarpeiden mukaan
 • Yli 6 vuoden kokemus luotonmyöntämisestä
 • Palvelun ikäraja on 18 vuotta

Mistä lainaa ilman vakuuksia?

Lainaa 5000Vakuudettomien luottojen löytäminen on nykyään yllättävän helppoa kunhan valitsee lainapaikan oikein. Esimerkiksi pankeilta et lainoja ilman vakuuksia tule saamaan, mutta useimmat yksityiset luottoyhtiöt tarjoavat kyllä jopa 5000 euron suuruisiakin kulutusluottoja vakuudetta. Mm. yläpuolella mainituista yhtiöistä kourallinen tarjoaa lainatuotteitaan kaikille luottokelpoisille henkilöille, joilta löytyy riittävän paljon ikää. Lisää tietoa esimerkiksi pikavipeistä 19-vuotiaille löydät sivustoltamme. Eli vain nämä kriteerit vaaditaan, lainaaminen onnistuu kaikilta yhtiöiltä pankkitunnuksilla netin kautta.  

Lainan takaisinmaksua ei pidä unohtaa!

Muista, että vaikka lainaa on helposti saatavilla, on sen takaisin maksaminen myös aina pakollista. Tästä ei valitettavasti pääse yli eikä ympäri. Oman maksukyvyn arvioiminen ennen lainaamista on aina enemmän kuin suotavaa eli ilman tarkkoja laskelmia ei lainaa kannata lähteä ottamaan, oli kyseessä mikä hyvänsä lainasumma. Niin monet ovat saaneet itsensä vakaviin maksuvaikeuksiin laskujen liiallisen määrän takia. Ole siis tarkka kun otat luottoa, tee kuukausilaskelmat pitkälle useamman kuukauden päähän ja jos kaikki näyttää hyvältä, voit lähteä miettimään minkälaisen lainan haluat ottaa. Mieti myös onko lainan tarve pakollinen, turhaan kun kulutusluottoa ei kannata ottaa!

  Mistä 400e pikavippi?

Mitä hakijan tulee muistaa, kun haluaa lainaa 5000 euroa?

Markkinoilla toimii monia eri yrityksiä, jotka myöntävät lainoja erilaisilla ehdoilla. Aina ei kannatta tuijottaa pelkkää lainan korkoa, koska lainoissa saattaa olla muitakin kuluja, joten alhaisimman koron laina ei aina ole se halvin. Osa yrityksista perii avausmaksun, tilinhoitomaksun, nostomaksun, vuosimaksun tai jotakin muita maksuja. Kannattaa siis tarkaan harkita lainan kokonaiskustannuksia ja parhaiten omiin tarpeisiin sopivaa lainaa. Joilekkin paras vaihtoehto on kerralla maksettava summa, mutta jotkut suosivat joustavaa luottoa, josta voi aina tarpeen vaatiessa nostaa rahaa käyttöönsä, kun tarvetta ilmenee. Joustavissa luotoissa myös maksetaan korkoa avoinna olevan pääoman mukaan, joten jos lainaa ei ole nostettu, niin ei siitä usein silloin tule myöskään mitään kuluja. Vertailu ja huolellinen tutustuminen on siis ehdottoman tärkeää, koska siinä voi helposti säästää huomattavan summan rahaa.

Voinko saada maksuvapaita kuukausia?

Kysymykseen ei ole yhtä oikeaa vastausta. Osa yrityksistä mahdollistaa jopa useammankin maksuvapaan kuukauden kalenterivuoden aikana, mutta toiset taas eivät niitä tarjoa. Joillakkin taas voi pitää lyhennysvapaan kuukauden, jolloin lyhennystä ei tarvitse maksaa ja korot lisätään pääomaan. Toisinaan voi myös maksupäivää vaihtaa vaikka kuukauden lopusta kuukauden alkuun, jos palvelee omia tarpeita paremmin. Toisinaan saattaa myös hetkittäinen eräpäivän siirto kuukadella eteenpäin onnistua joko täysin veloituksetta tai pientä maksua vastaan. Lue siis lainan ehdot aina tarkasti!

Onko lainaa mahdollista hakea yhdessä jonkun kanssa?

Lähes kaikki lainoja myöntävät yritykset sallivat lainan hakemisen yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhteishakija on tavallisesti samassa taloudessa asuva henkilö eli puoliso tai sukulainen. Tosin yleensä ei samassa taloudessa asuminen ole edellytyksenä, vaan lainaa voi hakea vaikka ystävän kanssa. Pääasia on, että molemmilla hakijoilla on luottotiedot kunnossa ja säännölliset tulot, niin silloin lainan saanti on yleensä lähes varmaa. Kun hakee hakee lainaa yhdessä jonkun kanssa, niin silloin usein saattaa saada lainaa hieman halvemmalla korolla ja paremmilla eduilla. Toinen hakija eli toinen lainanmaksaja luonnollisesti pudottaa lainavan yrityksen riskiä huomattavasti, joten mikäli mahdollista, niin yhteishakijaa kannattaa hyödyntää.

  Lainaa 7000€

Miksi minulle ei myönnetty lainaa?

Syitä saattaa olla monia. Se saattaa johtua tiedoissa olevasta maksuhäiriömerkinnästä tai yritykselle avoinna olevasta laskusta. Usein myös puutteellisesti tai epäselvästi täytetty hakemus johtaa negatiiviseen päätökseen. Osa yrityksistä ei kommentoi hylättyjä päätöksiä, mutta joissakin tapauksissa saattaa syyn saada selville. Hakijasta tehdään myös luottokartoitus ja eri yritykset suosivat hieman eri metodeja ja sen vuoksi eivät lähde tarkemmin erittelemään hylkäykseen johtavia syitä. Usein hylätyn hakemuksen jälkeen tulee hakijan odottaa kuusi kuukautta ennenkö voi kokeilla hakemista uudestaan.   Oletko varma että lainatarpeesi on niinkin suuri kuin 5000 euroa?  Tutustu myös pienempiin lainasummiin ennen lopullista päätöstä: Lainaa 1000 Lainaa 2000e Lainaa 3000 euroa Lainaa 4000

13 comments