Pikavippi 21v

(Last Updated On: 12 maaliskuun, 2024)

Useimmat lainayhtiöt tarjoavat lainaa 21 vuotta täyttäneille, jotka täyttävät yhtiön asettamat lainaehdot. Joitakin rajoituksia saattaa olla, sillä suurempiin, yli 1000 euron lainoihin vaaditaan yleensä säännölliset tulot ja siten riittävä maksukyky, joka alle 23-vuotiailla on usein vielä madaltunut. 21 vuotta täyttäneiden maksukykyä pidetään kuitenkin jo kohtuullisen hyvänä, joten vaihtoehtoja on jo varsin runsaasti tarjolla pienestä pikavipistä jatkuvaan joustoluottoon. Jos tulosi ovat säännölliset, voit saada lainaa muutamasta kympistä jopa useisiin tuhansiin euroihin helposti ja nopeasti ilman erillisiä vakuuksia tai takaajia.

Mistä pikavippi 21-vuotiaalle?

Pikavippifirmoja on markkinoilla todella paljon, joten tarjouksia kannattaa ehdottomasti vertailla keskenään, jotta löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivan lainaratkaisun. Lainojen ehdot ja kulut vaihtelevat myös huomattavasti, joten omaan talouteen sopivan ratkaisun löytää vain vertailemalla. Pikavippitarjousten vertailu vie kuitenkin paljon aikaa ja vaatii vaivaa, jos jokainen sivusto on käytävä läpi erikseen. Lainojen ikärajat on yleensä selkeästi ilmoitettu lainayhtiöiden sivuilla, mutta jokaisen yhtiön läpikäyminen on yleensä liian työlästä. Helpottaaksemme urakkaasi olemme koonneet alle muutamia tunnettuja ja luotettavia lainantarjoajia, jotka myöntävät pikavippiä 21 vuotta täyttäneille. Näin löydät itsellesi parhaiten sopivan lainan helposti ja nopeasti ilman ylimääräistä vaivaa.Pikavippi 21v. nuorelle on nykyään helppo löytää

Credit24 on tunnettu ja luotettava suomalainen

Credit24 tarjoaa maksukykyisille 21-vuotiaille joustolimiittiluottoa jopa 100-4000 euroa. Yhtiö tarjoaa erittäin edullisen ja joustavan lainapaketin huikealla 36 kuukauden takaisinmaksuajalla, joten voit maksaa lainaa takaisin halutessasi myös pitkään, jos haluat sovittaa sen joustavasti talouteesi. Joustoluottoa varten sinun on todistettava maksukykysi lähettämällä tositteita säännöllisistä palkka- tai eläketuloista, joten ilman säännöllisiä tuloja et voi lainaa nostaa. Luottoraja määräytyy tulojesi perusteella, joten esimerkiksi hieman matalimmilla tuloilla voit hyvinkin saada jo esimerkiksi 2000 euron luottorajan joustoluotollesi, jolla saat haluamasi projektin tai pakollisen menoerän jo hyvin katettua. Credit24 tarjoaa lainallesi 100% tyytyväisyystakuun, joten voit halutessasi peruuttaa lainan 30 päivän sisällä.

  Pikavippi 20v - Hae lainaa 20-vuotiaalle

Ferratumilta ilmainen pikavippi 21v

Ferratumilta voit saada uutena asiakkaana ensilainan täysin ilmaiseksi. Kaikille yli 21-vuotiaille suunnattua pikavippiä on tarjolla jopa 300 euroa 7-30 päivän takaisinmaksuajalla. Nostat siis lainan täysin kuluttomasti ja korottomasti ja maksat sen vain kokonaisuudessaan takaisin seuraavan kuun tilistäsi. Tämän helpommaksi ei lainanotto todella voi mennä! Ferratumilta voit nostaa lainaa ensilainan jälkeen myös joustoluoton kautta, jota saat aina 2000 euroon saakka. Joustavalle lainalle saat jopa parin vuoden maksuajan, joten voit maksaa sitä rauhassa takaisin omassa aikataulussasi.

Pikavippi heti tilille jopa muutamassa minuutissa

Pikavipin hakeminen on todella nopeaa, sillä muutaman sadan euron lainaa varten sinun ei tarvitse todistella maksukykyäsi, vaan pelkät puhtaat luottotiedot riittävät. Parhaimmillaan voitkin saada lainapäätöksen jopa muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä palvelun aukioloaikana. Lainayhtiö ei kysele, mihin aiot rahasi käyttää, joten voit itse suunnitella, kuinka käytät nostamasi lainan.

Kertaluonteista pikavippiä vai jatkuvaa joustoluottoa?

Ennen lainan hakemista kannattaa arvioida, onko lainan tarve jatkuvaa vai kertaluonteista. Äkilliseen, kertaluonteiseen rahantarpeeseen sopii hyvin joko muutaman sadan euron pikavippi 21 vuotta täyttäneille, joilla on puhtaat luottotiedot, mutta ei välttämättä kovin suuria tai säännöllisiä tuloja tai hieman suurempi, yli 1000 euron kulutusluotto, johon yleensä vaaditaan jo todisteita maksukyvystä. Pikavippi on kätevä apu silloin, kun tarvitset nopeasti hieman lisävaroja arkeesi tai kun jokin yllättävä meno uhkaa sotkea budjettisi. Pikavipillä saat helposti esimerkiksi rikkoutuneen kodinkoneen korjattua tai hieman lisärahaa viikonlopun menoihin. Muutaman sadan euron pikavippi maksetaan yleensä nopeasti, muutaman kuukauden sisällä takaisin, joten sen kulut eivät kerkeä nousta korkeiksi. Joustoluotto on puolestaan pidempiaikainen, edullisempi lainaratkaisu silloin, kun lainantarpeesi on jatkuvaa. Joustoluotolle voit saada yhtiöstä riippuen noin 2000-3000 euron luottorajan. Sen kautta on mahdollista nostaa myös pientä pikavippiä haluamasi summan luottorajan puitteissa, joten joustoluotto on nimensä mukaisesti erittäin joustava ja helppo lainaratkaisu. Et yleensä maksa joustoluotosta avaus- tai kuukausimaksuja, joten tilin avaaminen ei itsessään vielä sido mihinkään, vaan maksat vain nostamastasi lainasta. Vapautat aina uutta luottoa käyttöösi maksaessasi edellistä pois moitteettomasti. Uutta lainaa saat aina helposti yhdellä ja samalla hakemuksella, joten tarvittaessa voit nostaa lainaa todella nopeasti – parhaimmillaan ympäri vuorokauden.

  Kulutusluotto heti

Harkitse aina ennen lainan ottamistapikavippi 21v. nuorukaiselle vaivatta

Ennen lainan hakemista olisi hyvä harkita ensin, kuinka suureen lainaan sinulla on realistisesti varaa. Useimpien lainayhtiöiden sivuilta löydät lainalaskurin, jonka avulla voit laskea, millainen summa sinun on maksettava haluamastasi summasta takaisin joka kuukausi. Laskurin avulla voit tehdä huolellisia laskelmia siitä, onko budjetissasi tilaa lainan takaisinmaksusummalle. Jos tulosi ovat vielä pienet tai epäsäännölliset, sinun kannattaa harkita erityisen tarkkaan, millaista lainaa voit nostaa niin, että rahaa jää vielä muuhunkin elämiseen. Laskelmien avulla vältyt maksuvaikeuksilta, etkä joudu velkakierteeseen, joka yleensä johtaa lopulta maksuhäiriömerkintään. Maksuvaikeuksiin joutuneen on vaikeaa saada uutta lainaa, sillä maksuhäiriömerkintä estää yleensä lainan nostamisen ja voi haitata myös esimerkiksi asunnon vuokraamista. Harkinnan ja laskelmien avulla voit nostaa huoletta pikavippiä jo 21-vuotiaana niin, että taloutesi pysyy hyvin hallinnassa ja pystyt samalla rahoittamaan lainalla elämistäsi.