Pikavippi pankkitunnuksilla – hae heti lainaa pankkitunnuksilla

(Last Updated On: 9 joulukuun, 2023)
Hae lainaa pankkitunnuksilla tai ota pikavippi verkosta

Hae pikavippiä pankkitunnuksilla netistä käyttämällä oman pankkisi tunnuksia lainanhaun yhteydessä tunnistautumiseen. Lainaa pankkitunnuksilla myöntää useat lainapalvelut, sillä se on erinomainen keino tunnistaa asiakas luotettavasti.

Sinun tulee yleensä tunnistautua lainapalveluun pankkitunnuksillasi ennen kuin voit nostaa ensimmäisen kerran lainaa. Lainayhtiö varmistuu henkilöllisyydestäsi pankkitunnustesi avulla, joten kirjautumalla palveluun varmistat, että voit nostaa lainaa luotettavasti ja turvallisesti. TUPAS-pankkitunnuksilla kirjautuminen toimii siten ikään kuin sähköisenä allekirjoituksenasi, jolla vakuutat, ettet käytä kenenkään toisen tietoja nostaaksesi lainaa, eikä kukaan muu ole päässyt tietoihisi käsiksi.

Käytäntö suojelee sekä lainayhtiötä että sinua, sillä sen ansiosta kukaan ei voi nostaa lainaa tiedoillasi esimerkiksi puhelimen välityksellä. Väärinkäytösten määrä vähenee, kun lainayhtiö pystyy varmistumaan henkilöllisyydestäsi ja puhtaista luottotiedoistasi pankkitunnustesi avulla. Aiemmin lainaa sai todella vaivattomasti pelkästään tekstiviestin avulla, mutta vuonna 2013 voimaan tulleen pikavippilakimuutoksen jälkeen lainaa on saanut pääasiassa pelkästään pankkitunnuksilla.

Lainaa pankkitunnuksilla – hae laina verkosta tunnistautumalla 2023

Voit hakea lainaa pankkitunnuksilla 2023 vuonna lähes jokaisesta lainapaikasta. TUPAS- verkkopankkitunnuksilla on mahdollista tunnistaa henkilöllisyytesi useaan eri luottoyhtiöön ja hakea laina pankkitunnusten avulla ilman tekstiviestiä tai puhelinta. Yleensä hakeminen tunnistautumalla on nopeaa ja helppoa, sillä et välttämättä joudu lähettämään lainkaan dokumentteja vaan saat lainan pankkitunnuksilla ilman liitteitä tai palkkatodistusta. Tutustu parhaisiin palveluihin ja lue ehdot tunnistautumisesta.

Tarkista ennen pikavipin hakemista, onnistuuko lainan hakeminen oman pankkisi tunnuksilla. Tunnustautuminen on yleensä mahdollista, jos sinulla on tili yleisimmissä suomalaisissa pankeissa, kuten Nordeassa, Osuuspankissa, Danske Bankissa, Aktiassa, Säästöpankissa tai Paikallisosuuspankissa, mutta muiden pankkien kohdalla sinun kannattaa ensin varmistua siitä, että kirjautuminen on mahdollista. Suurimpien lainayhtiöiden kohdalla ongelmaa ei yleensä ole, vaan palvelu hyväksyy useimmiten kaikki pankit.

Pikavippi pankkitunnuksilla turvallisesti

Lainapalveluun kirjautuminen on aina hyvin suojattua ja salattua, minkä ansiosta kukaan ulkopuolinen ei pääse tietoihisi käsiksi. SSL-salauksen ansiosta yhteys oman tietokoneesi ja palvelun välillä on salattu, joten tietosi eivät vuoda kolmansien osapuolten käsiin. Pankkitunnuksilla kirjautuminen suojaa myös identiteettivarkauksilta, sillä kukaan ei voi siten hakea lainaa toisen ihmisen nimellä, ellei ole onnistunut varastamaan pankkitietoja.

  Lainaa heti tilille - parhaat lainat nopeasti netistä
Pikavippi pankkitunnuksilla on todella helppo hakea

Tunnistautuminen palveluun tehdään aina TUPAS-varmennuksen avulla, kun kirjaudut sisään pankkitunnuksillasi. TUPAS-varmennus on kaikkien suomalaisten pankkien yhteinen tunnistautumispalvelu ja Finanssialan Keskusliiton määrittelemä, joten se on turvallinen tapa varmistaa henkilöllisyytesi.

Pikavippi pankkitunnuksilla ilman vakuuksia tai takaajia

Pikavippiä varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia, vaan pelkkä tunnustautuminen pankkitunnuksilla riittää yleensä lainan myöntämiseen, jos raha-asiat ovat muuten kunnossa. Pikavippiä on tarjolla muutamasta kymmenestä eurosta jopa useisiin tuhansiin euroihin, joten valintaa riittää monenlaiseen lainantarpeeseen.

Kertaluonteinen pikavippi on helppo arjen menojen helpottaja, sillä voit nostaa esimerkiksi muutaman sata euroa äkillistä ja yllättävää menoa varten silloin, kun tilipäivään on vielä aikaa, eikä budjetti veny ylimääräisiin menoihin. Pikavipin maksat yleensä takaisin melko nopeasti, muutaman viikon tai kuukauden aikana, joten kulut eivät kasva kohtuuttomiksi.

Suurempaakin, useiden tuhansien eurojen kulutusluottoa ja jatkuvaa joustoluottoa on tarjolla pelkillä pankkitunnuksilla kirjautuessa. Joustoluotto on hyvä rahoitusratkaisu silloin, kun lainantarve on jatkuva tai hieman suurempi, sillä sitä saa usein pikavippiä edullisemmin ja joustavimmilla lainaehdoilla. Voit usein itse päättää, kuinka nopeasti haluat maksaa lainasi takaisin, joten voit sovittaa lainan helposti omaan talouteesi.

Miten hakea pikavippi pankkitunnuksilla?

Pikavipin hakeminen on erittäin nopeaa ja vaivatonta, sillä sinun tarvitsee vain tunnistautua lainapalveluun TUPAS-pankkitunnuksillasi henkilötietojesi varmistamista varten ja täyttää hakemus, jossa kerrot tietosi ja odottaa lainapäätöstä. Pankkitunnuksilla tunnistautumista varten sinun tulee yleensä valita lainayhtiön sivuilta oman pankkisi tunnistautumispainike, jonka jälkeen pääset kirjautumaan omilla tunnuksillasi.

Lainan saaminen on yleensä vaikeaa, jos sinulla ei ole suomalaista pankkitiliä, sillä pikavippiä on harvemmin tarjolla ilman pankkitunnuksilla tunnustautumista. Jos sinulla ei ole vielä nettipankkitunnuksia, ota yhteyttä pankkiisi ja saat ne maksutta. Näin pääset helposti kirjautumaan lainapalveluun omilla henkilökohtaisilla tunnuksillasi ja tunnusluvuillasi.

  Pikavippi ilman puhelinta

Parhaimmillaan saat hakemuksen täytettyä muutamassa minuutissa ja lainapäätöksenkin jo 15 minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä, joten saat rahat tilillesi tarvittaessa todella nopeasti.

Kenelle lainaa pankkitunnuksilla on tarjolla?

Lainahakemusta varten sinulla tulee olla suomalainen pankkitili, jonka kautta voit kirjautua ja jonne lainarahat tulevat ja sen lisäksi vakituinen osoite Suomessa, julkinen ja vakituinen puhelinliittymä ja moitteettomat luottotiedot.

Suomen lain mukaan maksuhäiriöiselle ei voida myöntää lainaa, joten voit saada lainaa vain, jos olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Lainayhtiö tarkistaa tietosi, kun kirjaudut palveluun pankkitunnuksillasi ja varmistuu samalla siitä, että sinulle voidaan lain mukaan myöntää lainapäätös.

Alle 1000 euron pikavippiä voit saada yleensä pelkillä luottotiedoilla, mutta sitä isompaa kulutusluottoa tai jatkuvaa, muutaman tuhannen euron joustoluottoa voit saada yleensä vain, jos sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, jotka voit esittää lainaa hakiessasi.Lainayhtiö haluaa varmistua maksukyvystäsi, jotta et joudu maksuvaikeuksiin.

Saat uutta lainaa samalla hakemuksella ilman pankkitunnuksilla kirjautumista

Uutta lainaa hakiessasi sinun ei tarvitse enää kirjautua uudelleen pankkitunnuksillasi, vaan pääset nopeasti kirjautumaan tilillesi aiemmilla käyttäjätunnuksillasi, joten uuden lainan hakeminen on todella nopeaa. Joustoluottoa nostaessasi saat uutta lainaa helposti yhdellä ja samalla hakemuksella, joten sinun ei tarvitse täyttää hakemuksia enää uudelleen, kun olet kerran luonut tilisi. Näin saat rahat tilillesi todella nopeasti, jos et ole ylittänyt vielä luottorajaasi.

Joustoluoton asiakkaat voivat yleensä nostaa uutta lainaa kätevästi myös tekstiviestin tai mobiilisovelluksen välityksellä pelkällä yhtiöltä saamallasi PIN-tunnuksella, joten pankkitunnuksia ei tarvita myöskään silloin, kun haluat nostaa lainaa helposti puhelimen välityksellä liikkeellä ollessasi.

Pikavippi pankkitunnuksilla vain muutamassa minuutissa – ympäri vuorokauden

Pikavipin voit saada parhaimmillaan tilillesi jopa muutaman minuutin kuluessa pankkitunnuksilla kirjautumisesta ja lainahakemuksen jättämisestä. Useat palvelut käsittelevät hakemukset todella nopeasti aukioloaikojensa puitteissa, jotta saat rahat lähes heti tilillesi ilman ylimääräistä odottelua.

  Lainalaskuri

Parhaimmillaan voit saada luottoa 24h vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä, sillä joustoluottoa on lain mukaan mahdollista myöntää myös öisin. Pikavippiä sen sijaan voi myöntää päivisin klo 7-23 välillä, joten joudut odottelemaan pikavippiä aamuun. Joustoluottoa ei kuitenkaan lasketa pikavipiksi, vaan se rinnastetaan luottokorttiin, joten sitä voi nostaa milloin tahansa, jos palvelu on auki ympäri vuorokauden.

Pikavippi pankkitunnuksilla on turvallinen keino hankkia tilapäistä rahoitusta

Pikavippiäkin on mahdollista kuitenkin hakea 24h vuorokaudessa, sillä lainayhtiön sivut ovat auki kellon ympäri. Saat siten yöllä haetun lainan helposti heti aamulla palvelun auettua.

Autolainaa tai käsirahaa unelmien kesämökkiä varten

Pankkitunnusten avulla voit hakea lainayhtiöistä pikavipin lisäksi myös esimerkiksi autolainaa tai hieman lisärahoitusta esimerkiksi kesämökkiä tai oman kodin remonttia varten. Parhaimmillaan lainaa on tarjolla jopa 50 000 euroa, jolla pääsee jo todella pitkälle.

Suurtakaan lainaa varten sinun ei tarvitse perustella lainayhtiölle, mihin aiot rahasi käyttää, joten voit hakea sitä vapaasti omiin tarpeisiisi, olipa sitten kyseessä uuden tai käytetyn auton hankkiminen tai kodin kunnostaminen. Lainan hakemisen helppoudesta huolimatta on kuitenkin aina hyvä harkita lainaa kunnolla ennen sen nostamista.