Pikavippi 20v – Hae lainaa 20-vuotiaalle

(Last Updated On: 28 huhtikuun, 2022)

Mistä 20-vuotias voi saada pikavipin?

Paras laina 20v heti tilille netistä ilman vakuuksia

Hae Lainaa 20-vuotta täyttäneelle

20-vuotias voi saada pikavipin jo monesta paikasta. Aivan kaikkialta se ei kuitenkaan vielä onnistu. Yritykset määrittelevät itse, mikä ikäiselle henkilölle laina voidaan myöntää. Voi myös olla, että 20-vuotiaalle myönnetään hieman pienempi laina, kuin muutamaa vuotta vanhemmalle henkilölle, eli esimerkiksi 5000 euron suuruisen lainan nostaminen ei välttämättä onnistu, vaikka 300 euron lainan nostaminen onnistuisikin. Joka tapauksessa lainaaminen on mahdollista ja jopa helppoa 20-vuotiaalle – myös valikoimaa on paljon enemmän käytettävissä, kuin 18- ja 19- vuotiailla, jolloin edullisimman vaihtoehdon etsiminen on helpompaa.

Kuinka paljon lainaa 20-vuotias voi saada?

Kaikki yritykset eivät myönnä 20-vuotiaalle aivan suurimpia lainoja. Kuitenkin suurenkin lainan nostaminen onnistuu joistain paikoista. Mikäli tarkoitus on ostaa jotain suurempaa lainarahalla, se varmasti onnistuu, kunhan löytää oikean rahoitusyrityksen. Tällöin lainaerät kannattaa kuitenkin sovittaa hyvin osaksi omaa kuukausibudjettia koko laina-ajalle, joka voi olla jopa vuosia esimerkiksi 10 000 euron lainasummilla. Nuoret henkilöt lainaavat netistä usein varsin pieniä summia, alle sadan euron tai muutaman sadan euron suuruisia lainoja. Pienten lainojen saaminen onnistuukin todella helposti.Nyt kätevästi pikavippi 20v. nuorelle aikuiselle

Pikavipit 20v ikärajalla

Pikavipit ovat pieniä, kertaluontoisia lainoja, jotka maksetaan takaisin yleensä yhdessä, tai korkeintaan muutamassa erässä. Suurin osa vippifirmoista tarjoaa vippiä 20-vuotiaalle, joka on hoitanut raha-asiansa moitteetta. Laina kannattaa ottaa sellaisella summalla, jonka kykenee varmasti maksamaan takaisin tiukalla aikataululla. Maksuvaikeuksissa voi yrittää sopia muunlaisesta järjestelystä – on myös yrityksen etu, että henkilö säilyy maksuhäiriöttömänä ja voi mahdollisesti jatkaa asiakkuutta myöhemminkin. Pikavippi otetaan yleensä tilapäiseen ja lyhytaikaiseen rahantarpeeseen.

Kulutusluotot 20v ikärajalla

Kulutusluotot ovat yleensä suurempia kertaluottoja, jotka maksetaan takaisin useammassa erässä, kuukausien tai vuosienkin kuluessa. Ne voivat olla suuruudeltaan joitain satoja tai tuhansia euroja, tai jopa kymmeniä tuhansia euroja. 20-vuotias ei voi saada kulutusluottoa joka paikasta, mutta useasta paikasta sellaisen saaminen kyllä onnistuu. Tällöin kohtuullinen maksukyky voi merkitä enemmän kuin ikä.

Vertaislainat 20v ikärajalla

Vertaislainaaminen on vanhin luoton ottamisen muoto. Nykyään yksityiseltä ihmiseltä lainaaminen onnistuu myös verkossa. On olemassa sivustoja, joilla lainanhakija saa itse ehdottaa lainan suuruutta, korkoa ja laina-aikaa. Sijoittajasta riippuu, hyväksytäänkö vai hylätäänkö lainahakemus. Sijoittaja voi myös ehdottaa toisenlaisia lainaehtoja, kuin alun perin on haettu. 20-vuotias voi myös hakea vertaislainaa.

Joustoluotot 20-vuotiaalle

Joustoluotot ovat luottokortin tapaisia luottotilejä, joilta rahaa saa nostaa aina halutessaan luottorajan rajoissa. Yleensä luottorajat ovat hieman suurempia, esimerkiksi 2000 euroa, mutta nostot ovat pienempiä, kymmeniä tai satoja euroja. Myös 20-vuotias voi saada käyttöönsä joustoluottotilin, vaikka ikä ja tulot eivät vielä riittäisi luottokortin saamiseen. Esimerkiksi opiskelija voi harvemmin saada luottokorttia, mutta joustoluottotilin saaminen kyllä onnistuu, kunhan ikä riittää siihen.

Millaisia ovat lainojen korot ja muut kulut?

Pikavippien, kulutusluottojen, vertaislainojen ja luottotileiltä tehtyjen nostojen korot ovat aina suurempia 20-vuotiaille, kuin pankkilainojen korot. Ensimmäisen lainan voi saada korottomasti, ellei ole vielä lainannut yritykseltä – ilmaisia lainoja voivat saada myös 20-vuotiaat. Tällöin lainasta ei tule korkoa eikä muitakaan kuluja. Yritysten verkkosivuilla kerrotaan aina lainan päälle tuleva korko. Sen perusteella kannattaa tehdä hieman vertailua. Kulutusluottojen korot ovat yleensä pikavippien korkoja matalammat. Joustoluottotililtä tehtyjen nostojen korot taas ovat yleensä suurempia, kuin pikavippien korot. Joustoluoton käyttämisestä tulee myös muita kuluja. Joskus itse tilin avaaminen voi olla maksullista. Myös jokaisen noston tekeminen maksaa erikseen. Summasta veloitetaan esimerkiksi 14% suuruinen nostoprovisio ennen tilille siirtymistä.  

Kuinka löytää edullisin laina 20-vuotialle nuorelle?

Edullisin laina on yleensä sellainen, jonka korko on matalin. Aina matala korko ei kuitenkaan kerro koko totuutta. Esimerkiksi lisäkulut kannattaa selvittää tarkoin – sellaisista voi joskus tulla paljonkin ylimääräistä maksettavaa, ja saman summan voisi saada lainattua muusta paikasta paljon edullisemmin. Kaikkein edullisin laina on tietenkin ilmainen ensilaina – mutta ainoastaan siinä tapauksessa, että lainan maksaa takaisin ajallaan. Eräpäivän jälkeen laina alkaa kasvaa korkoa tavallisesti.  

Miksi pikavipeissä on ikärajat?Edullisin pikavippi 20v. nuorelle

Pikavipeissä on 20v ikärajat hyvästä syystä. Koska käytössä ei ole takaajia tai vakuuksia, yritysten täytyy pystyä ennustamaan, millainen henkilö todennäköisesti maksaa lainan takaisin. Henkilön on oltava maksukykyinen pystyäkseen siihen, ja yleensä hieman enemmän ikää saavuttaneella henkilöllä on maksukykyä enemmän. Esimerkiksi harvalla 18-vuotiaalla on sellaista vakituista työpaikkaa, joka turvaisi esimerkiksi usean tuhannen euron kulutusluoton maksamisen jopa vuosiksi eteenpäin. Samasta syystä lainaa ei myönnetä luottotiedottomalle henkilölle. Jos henkilö on aiemmin jättänyt laskujaan maksamatta, on todennäköisempää, että hän tekee samoin myös uuden sopimuksen kohdalla. Ikärajojen ja sääntöjen tarkoitus on suojella varsinkin nuoria henkilöitä tilanteelta, jossa maksuhäiriöitä voisi syntyä. Maksuhäiriöisiä taas suojellaan sääntelyn kautta siten, ettei heidän velkaongelmansa pääse syvenemään. Pikalainoissa on suuret korot, ja maksamattomina ne voivat aiheuttaa paljon ongelmia.  

Miten laina maksetaan takaisin?

Laina maksetaan takaisin kotiin, verkkopankkiin tai sähköpostiin lähetettävällä laskulla. Kaikkein varmin tapa maksaa lasku on tehdä suoramaksusopimus, jolloin laskun summa siirtyy asiakkaan tililtä yrityksen tilille eräpäivänä ilman toimenpiteitä. Tällöin ei ole olemassa maksamisen unohtamisen tai laskun katoamisen mahdollisuutta. Näin siit haet lainaa 20-vuotiaalle. Ohjeet on tarkoitettu yleisluonteisiksi apuvälineiksi, olit sitten 20-vuotias opiskelija, työssäkävijä tai työtön. Muista tutustua aina lainapalvelun omiin ehtoihin ja tarkistaa, että ikäsi riittää ja saat varmasti pikavippiä 20v.