Vippi.org Kokemuksia

(Last Updated On: 25 syyskuun, 2023)

Vippi.org on uusi kotimainen sivusto, joka tarjoaa asiakkaille todella nopean, helpon ja yksinkertaisen tavan hakea tilille lainaa 100 – 4000 euroa 1 – 36 kuukauden maksuajalla. Vippi.org haluaa antaa kaikille lainaa hakeville mahdollisuuden itse valita, minkä verran rahaa tilille nostetaan, missä ajassa luotto maksetaan takaisin, sekä minkä suuruisia kuukausittaiset lyhennykset lainasta tulisi olla.

Ohjeet Vippi.org lainan hakemiseen

Lainan hakeminen Vippi.org palvelusta on todella helppoa ja suoraviivaista. Seuraamalla ohjeita saat rahaa heti tilille vaivattomasti ja varmasti, parhaillaan jo 15 minuutin kuluessa hakemuksen lähettämisestä. Tässä ohjeet miten saat varmasti lainaa Vippi.org palvelusta nopeasti:

100 - 4000 euroa lainaa edullisesti

Edullinen ja joustava Vippi.org

 1. Hyödynnä lainahakua sopivan lainasumman ja maksuajan etsimiseen. Näet myös kuukausittain vähintään maksettavan summan
 2. Lainapalveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen pääset täyttämään lainahakemusta
 3. Täytä luottohakemus huolellisesti joka kohdasta ja toimita vaaditut liitteet. Puuttuvat tiedot estävät luottopäätöksen antamisen ja hakemus hylätään automaattisesti
 4. Lainahakemus käsitellään ja saat vastauksena päätöksen lainasta sekä sopimuksen, jonka allekirjoittamalla tarjous hyväksytään.
 5. Sopimus tarkistetaan allekirjoittamisen jälkeen ja rahat siirretään heti tilille, kun mahdollista

Sopimuksen täyttäminen on helppo ja nopeaa, ja Vippinurkka sivuston testien perusteella lainan hakeminen ei vie edes kymmentä minuuttia. Voit tehdä lainavertailun, mutta huomaat että Vippi.org on edullinen vaihtoehto hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Hinnoittelu luotolle

Vipin hinnoittelu määräytyy asetettujen kulujen sekä korkoprosenttien perusteella. Vippi.org palvelun hinnoittelu on edullista, ja varmistaa taatusti edullisen pikalainan. Maksat lainasta vain korkoa, etkä mitään ylimääräistä!

Kulut

Vippi.org on todella erikoinen lainapalvelu: sen avulla voi hakea edullisesti pikavippiä usealle ilman tuttuja kuluja! Palvelu on poistanut kokonaan avausmaksun, tilinhoitomaksun sekä nostomaksun. Mahdollisuus saada siis todella edullinen laina Ilmainen nosto on yleensä ollut ensilainaajan tarjous, mutta Vippi.org sekä muutama muu palvelu ovat luopuneet näistä kokonaan. Ei siis enää prosentteja nostosumman arvosta turhaa kulua!

  Omalaina.fi

Korot

Korot Vippi.org palvelussa on ilmoitettu vuosikorko tasolla, mikä voi saada lyhyen maksuajan lainoissa korkoprosentin vaikuttamaan suurelta. Kannattaa katsoa lainan kokonaiskustannuksia pelkän korkoprosentin sijaan, vaikka korko on myös kätevä tapa arvioida kuluja ja kustannuksia.

 • Nimellinen vuosikorko on 40,56% – 95,40%. Korkoprosentin tarkka muodostuminen määräytyy maksuajan, lainasumman sekä luottoarvion perusteella.
 • Todellinen vuosikorko arvioi mukaan kaikki lainan kulut, kustannukset sekä korkojen vaikutuksen kokonaissummaan. Todellinen vuosikorko Vippi.org palvelun lainoille on 49,85% – 153,63%.

Takaisinmaksuun on 1 – 36 kuukautta aikaa. Korkoprosentti muuttuu lainalle sen mukaan, miten pitkään vippiä maksetaan takaisin. Jos koko laina maksetaan kerralla, ei sille muodostu korkokuluja kuin 30 päivän ajalta. Ensilainaajan tarjouksella on mahdollista saada 30 päivää täysin korotonta maksuaikaa – Muista hyödyntää edut!

Lisäpalvelut

Lisäpalveluita on tarjolla useita, ja ne on suunnattu helpottamaan luoton takaisinmaksua. Lisäpalvelut voi aktivoida lainaportaalista, ja palvelumaksut peritään aina seuraavassa laskussa. Lisäpalveluita on tarjolla muun muassa:

 • Eräpäivän siirto itselleen paremmin sopivaan ajankohtaan
 • Uuden kuukausittaisen lyhennyksen sopiminen
 • Maksuvapaan kuukauden pitäminen
 • Lainan laittaminen jäähylle, mikäli henkilökohtainen taloustilanne muuttuu
 • Muistutuspalvelu laskun eräpäivälle

Lisäpalveluiden hinnoittelun löydät Vippi.org sivustolta, lainaportaalista tai asiakaspalvelusta tiedustelemalla.

Lainaehdot Vippi.org palvelussa

Myöntävä lainapäätös vaatii yleisten lainaehtojen täyttämistä. Mikäli ehtoja ei täytetä, lainahakemus tullaan hylkäämään. Lainapäätös voi kielteinen myös seuraavista syistä:

 • Avointa lainaa palvelussa joka luoton myöntää
 • Väärin tai puutteellisesti täytetyt tiedot luottohakemuksessa
 • Liitteiden toimittaminen viivästyi tai jätettiin tekemättä
  Edullisen lainan löytämiseen parhaat vinkit

  Vinkkejä lainanhakuun Vippi.org palvelusta

Tulovaatimukset

Hakijalta vaaditaan vähintään 1200 euroa kuukaudessa vakituisia tuloja, jotta luottoa voidaan hakijalle myöntää. Tulojen ei tarvitse olla palkkatuloa, mutta tulojen tulee olla säännölliset, eikä sosiaalisia etuuksia voida hyväksyä. Lainaa eläkeläiselle onnistuu kyllä, jos tulot ovat riittävät.

  Kokemuksia & Tiedot - Everyday Arvostelu

Luottotiedot ja maksuhistoria

Jokaisen hakijan luottotiedot tarkistetaan lakien asettamien vaatimusten mukaisesti. Luottotietojen ja maksuhistorian tarkistus tehdään kolmansien osapuolien ylläpitämien tietokantojen avulla. Merkintä luottotiedoissa johtaa lainahakemuksen hylkäykseen.

Osoitevaatimukset

Henkilö jolle laina myönnetään, tulee asua vakituisesti suomessa. Osoite tarkistetaan viranomaisten ylläpitämistä rekistereistä, ja sen tulee vastata lainahakemuksessa ilmoitettua. Ulkomainen osoite tai väliaikainen osoite johtaa lainahakemuksen hylkäämiseen.

Ikäraja lainan myöntämiselle

Ikäraja Vippi.org palvelussa luottopäätöksen antamiselle on 19 vuotta. Ikärajasta ei voida joustaa, ja lainahakemusta ei voi jättää ennen syntymäpäivää.

Lopuksi

Vippi.org on tervetullut lisä lainamarkkinoille tarjoamalla asiakkailleen mahdollisuuden ilmaisiin nostoihin luottotililtä, lisäämällä joustavuutta sekä poistamalla kaikki turhat pienet kulut luotolta. Hakijan kannalta sivusto on loistava vaihtoehto, mikäli o tarvetta hakea pikavippi heti tilille nopeasti, edullisesti ja vaivattomasti 100 – 4000 euron lainasummille.

Vippi.org arvostelu
 • Vippi.org palvelu
5.0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *