Joustoluotto Heti Netistä

(Last Updated On: 20 toukokuun, 2024)

Lainasto

LainastoLainasto tarjoaa 200 – 2000 euron joustoluottoja 21 vuotta täyttäneille. Kun rahan tarve yllättää, joustoluotto on oikea vaihtoehto sen nopeaan hankintaan. Takaisinmaksuvaihtoehtoja on kaksi: joko koko summa kerralla 45 vuorokauden päästä luotonnostosta tai sitten viidennes kuukausittain. Lainasto käsittelee luottohakemukset nopeasti, saat vastauksen muutamassa minuutissa. Rahat siirtyvät asiakkaan tilille saman tien luottosopimuksen allekirjoituksen jälkeen. Näin ollen Lainasto sopii hyvin akuuttin rahan tarpeeseen.

 • Joustolimiittiä 200 – 2000 euroa
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Osamaksumahdollisuus

Perusvippi

PerusvippiOPR-Vakuuden Perusvippi-palvelu tarjoaa jopa 2000 euroa joustoluottoa käyttöösi. Maksuaikaa saat Lainaston tavoin 45 vuorokautta tai halutessasi voit valita osamaksuvaihtoehdon. Perusvippin ikäraja on 20 vuotta. Perusvippin joustoluotto on edullinen, mikäli maksat kaiken nostamasi luoton kerralla pois, on ainoa luoton kulu 15%:n nostopalkkio. Perusvippin luotolla voit maksaa myös monessa verkkokaupassa ostoksesi.

 • Joustolimiittiä 20 – 2000 euroa
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Osamaksumahdollisuus

Credit24

Credit24Credit24 tarjoaa 250 – 3000 euron joustoluottoja. Luoton nostaminen on mahdollista jopa ilmaisen mobiilisovelluksen avulla. Credit24 tarjoaa ensimmäisen noston ilman nostopalkkiota, näin säästät selvää rahaa. Luoton maksuaika riippuu haetusta luottolimiitistä, suuremmissa luotoissa maksuaikaa on mahdollista saada jopa kaksi vuotta. Luottolimiitin puitteissa voit nostaa rahaa kellon ympäri, juuri silloin kun haluat ja tarvitset rahaa tilillesi.

 • Joustolimiittiä 250 – 3000 euroa
 • Ikäraja 19 vuotta
 • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta

Vivus

VivusVivus on yksi Suomen vanhimmista ja suurimmista joustoluottopaikoista. Joustoluottoa on vanhojen asiakkaiden mahdollista saada yli 2 tuhatta euroa. Uusien asiakkaiden limiitti on 400 euroa. Uudet asiakkaat voivat myös nostaa oman luottonsa ilman kuluja. Maksuaikaa luotolle Vivus tarjoaa 30 vuorokautta. Eräpäivän siirtäminen on kuitenkin mahdollista maksamalla hinnaston mukaiset kulut. Vivus siirtää rahat nopeasti asiakkaan tilille, rahat saat käyttöösi alle varttitunnissa.

 • Joustolimiittiä jopa 2010 euroa
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Maksuaikaa 30 vuorokautta, jatkettavissa

  Elämän yllättäviin menoihin ja hetkiin jolloin tarvitsee rahaa isompiin hankintoihin on joustoluotto erinomainen valinta. Joustoluotto rahoitusmuotona on erittäin kilpailukykyinen kulujen suhteen. Voit hakea joustoluoton milloin vain ja jos et nosta luottoa käyttöösi, ei limiitin pitäminen varalla maksa mitään. Sitten kun rahalle tulee tarvetta, voit nostaa luottoa kellon ympäri käyttöösi luottolimiitin puitteissa. Joustoluoton korot ovat erittäin alhaalla tänä päivänä ja yllätytkin kuinka edullista joustoluoton ottaminen on. Joustoluoton saat luonnollisesti ilman vakuuksia tai takaajia. Kaikki listaamamme yritykset kuuluvat luonnollisesti luotonantajarekisteriin.

Joustoluottoja tarjoavia yrityksiä on useita kymmeniä, ehdottoman eliitin löydät listattuna yläpuolelta.

 

  Pikavippi ilman puhelinta

Kuka voi ottaa joustoluoton?

Joustoluottoa voi ottaa kaikki henkilöt, jotka täyttävät luottoyhtiön vaatimukset. Yleisiä vaatimuksia luoton saamiseksi ovat muunmuassa seuraavat:

 • Riittävä ikä, osa paikoista myöntää joustoluottoa jo 18-vuotiaille, mutta tänä päivänä yleisin vaatimus on 20 vuotta.
 • Puhtaat luottotiedot, ei julkisia maksuhäiriöitä rekisterissä
 • Pysyvä osoite Suomessa
 • Suomen kansalaisuus ja henkilötunnus
 • Säännölliset tulot (palkka/eläke/vuokra jne.)

Lisäksi joillakin yrityksillä vaaditaan joitain erityisehtoja, kuten tietty tulomäärä per vuosi jne. Kaikki vaatimukset selviävät helposti jokaisen listaamamme yrityksen kotisivuilta.

Mikä yritys kannattaa valita?

Tähän kysymykseen ei ole yksiselitteistä vastausta. Tämä johtuu siitä että eri luoton hakijat painottavat valinnassaan eri asioita. Osa hakee luottoa lyhytaikaiseen tarpeeseen ja toinen taas haluaa pitkän maksuajan luotolleen alhaisella kuukausierällä. Listaamiemme yritysten joukosta löydät erittäin hyviä vaihtoehtoja molempiin ryhmiin. Tekemästämme vertailusta näet helposti juuri Sinun tarpeisiisi sopivimmat vaihtoehdot. Valitessasi sopivinta yritystä kannattaa pyytää tarjous useammalta yritykseltä, näin saat paremman kuvan millä hinnalla ja kuluilla luottoa on mahdollista saada. Tarjouksen saat kaikista paikoista nopeasti, useimmiten viidentoista minuutin sisällä. Saatuasi tarjouksen kaikista yhtiöiltä voitkin aloittaa luottoyhtiöiden vertailemisen. Luottoyhtiöiden vertailemiseen kannattaa käyttää aikaa, pitkäaikaisissa luotoissa on isojakin kulueroja eri yhtiöiden välillä.

Mihin voin käyttää joustoluottoa?

Joustoluoton voit käyttää ihan kuinka itse haluat. Monet käyttävät joustoluottoa isommissa hankinnoissa, kuten esim. keittiöremontissa, kesämökin kunnostamisessa tai vaikkapa auton vaihtamisessa. Näin isompien hankintojen rahoitus järjestyy kätevästi ja edullisesti. Monet käyttävät joustoluottoa perheen lomamatkan maksamiseen, näin voi hyödyntää jonkin hyvän matkatarjouksen, koska maksat lomareissun vasta palattuasi kotiin.

Miksi luottoa netistä pankin sijaan?

JoustoluottoLuoton nostaminen netistä on nykyaikaa. Useimmiten netin kautta saa luoton myös pienimmillä kuluilla, koska nettiyhtiöiden kiinteät kulut ovat huomattavasti pienemmät verrattuna “kivijalkayrityksiin”. Netin kautta maksat korkoa vain nostamistasi luotoista, et käyttöösi varatusta luottolimiitistä.  Luottopäätöksen saat netistä jopa välittömästi, kun perinteinen pankkilainaus vie helposti aikaa jopa viikon ja vaatii useamman reissun pankkiin. Näin tuhlautuu vaan aikaa ja rahaa. Voit käyttää säästyneen ajan vaikka itsesi hemmotteluun.

  Lainalaskuri

Joustoluotto on helppo vaihtoehto pankkilainalle

Joustoluotto on kertaluottoa edullisempi vaihtoehto, sillä voit nostaa sitä jatkuvasti luottorajasi puitteissa, etkä joudu maksamaan muusta kuin käyttämästäsi luotosta. Joustoluotolle saat paremmat lainaehdot ja takaisinmaksuajat kuin kertaluotolle, sillä voit maksaa lainaa takaisin hitaammin useiden kuukausien ja toisinaan jopa vuosien aikana, kun taas kertalainalle saat usein vain lyhyen maksuajan. Jatkuvuuden ansiosta joustoluotolle on myös asetettu kohtuullisemmat korot kuin kalliisiin pikalainoihin, joten jatkuvaan lainantarpeeseen joustoluotto on ehdottomasti edullisempi ja kätevämpi ratkaisu kuin pikalainojen jatkuva nostaminen. Pikalainojen sijaan joustoluotto on jatkuva ja kestävä vaihtoehto tavallisille pankkilainoille, jonka avulla voit vihdoin hankkia unelmiesi auton, veneen tai vaikkapa lomamatkan, josta olet jo kauan haaveillut. Pitkän maksuajan ansiosta voit suunnitella hyvissä ajoin, minkälaiseen lainaan sinulla on varaa ja millaista korkoa voit siitä maksaa. Joustoluottoa voit myös hakea helpommin kuin pankin myöntämää lainaa, sillä saat sen yhdellä lainahakemuksella, eikä sinun tarvitse perustella rahoitusyhtiölle, mihin aiot rahasi käyttää, vaan voit vapaasti käyttää ne tarvitsemaasi kohteeseen. Pankit toki tarjoavat lainaa todella kohtuullisilla koroilla, mutta niiden saaminen on vaikeampaa kuin netistä saatavien luottojen, joten helppoa jatkuvaa lainaa etsivän kannattaa ehdottomasti harkita myös netistä saatavaa joustoluottoa. Netistä saatava joustoluotto on todella helppo tapa nostaa jatkuvaa lainaa, sillä sinun ei tarvitse hakea jokaista lainaa erikseen monimutkaisilla hakemuksilla ja täyttää useita lomakkeita, vaan voit nostaa aina uutta lainaa luottorajasi puitteissa samalla alkuperäisellä hakemuksella. Joustoluottoa varten et myöskään tarvitse vakuuksia tai takaajia, vaan sinulla on oltava vain puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot, jotka voit esittää lainayhtiölle helposti kirjautumalla pankkitunnuksillasi palveluun ja lähettämällä tositteen palkkatiedoistasi tai käyttämällä useiden lainayhtiöiden tarjoamaa sähköistä palvelua, joka tarkistaa tietosi automaattisesti. Joustoluotolla saat joustoa arkeen, sillä voit sijoittaa nostamasi lainan joko arjen pieniin tarpeisiin, yllättäviin tilanteisiin tai vaikkapa suunnitelmallisesti johonkin unelmoimaasi projektiin tai matkaan. Voit itse valita, minkä summan nostat luottorajasi puitteissa, joten joustoluotto tarjoaa joustavaa ja yksilöllistä laina-apua.  

Joustoluottojen vertailu kannattaa

Joustoluottojen ehdoissa ja maksuajoissa on vaihtelua eri lainayhtiöiden kesken, joten lainantarjoajien vertailu kannattaa ehdottomasti ennen luottotilin avaamista. Useimmat yhtiöt tarjoavat joustoluotolleen noin 2000 euron luottokattoa, mutta myös suurempiakin lainoja on tarjolla. Myös takaisinmaksuajoissa on suurta vaihtelua, joten vertailemalla löydät omaan budjettiisi parhaiten sopivan maksusopimuksen. Kannattaa tehdä tarkkoja laskelmia omasta maksukyvystäsi, jotta vältyt maksuvaikeuksilta ja saat lainan korkoineen sovitettua budjettiisi niin, että rahaa jää muuhunkin. Lainojen vertailu vaatii paljon aikaa ja vaivaa, sillä jos etsit esimerkiksi Googlen hakukoneen kautta, mistä löydät joustoluottoa netistä tilille, saat vastaukseksi satoja osumia. Lainapalvelumme kautta voit vertailla joustoluottoa tarjoavia yhtiöitä, jotta löydät itsellesi sopivimman lainantarjoajan ja lainan helposti ja vaivattomasti. Parhaimmillaan voit löytää sopivan tarjouksen muutamassa minuutissa, laittaa hakemuksen menemään nopeasti ja saada rahat tilillesi jo 15 minuutin kuluessa, joten saat rahat käyttöösi todella nopeasti ja vaivattomasti. Joustoluoton hakeminen ei vielä sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa pohtia sopivaa lainaa vielä hakemuksen lähetettyäsikin. Ennakkoon haetun joustoluoton voit nostaa vasta sitten, kun tarvitset sitä, eikä siitä koidu sinulle muita kuluja kuin mitä maksat nostamastasi lainasta, sillä joustoluottoon ei yleensä kuulu avaus- tai kuukausimaksuja. Siten luoton hakeminen ja tilin käyttö on edullisempaa kuin yleensä edullisemmaksi katsottujen pankkien tarjoamien kulutuslainojen. Joustoluottojen vertailu kannattaa myös loistavien ensilainatarjouksien ansiosta, sillä jotkut yhtiöt tarjoavat ensimmäistä nostoa jopa täysin ilman kuluja ja korkoja, kun maksat sen takaisin moitteettomasti laina-ajan puitteissa. Ilmainen ensilaina on hyvä tapa kokeilla lainayhtiön palveluja, sillä se ei vielä sido sinua mihinkään muuhun kuin maksamaan nostamasi summan takaisin.  

  Mistä lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Joustoluottoa netistä tilille ympäri vuorokauden

Joustoluoton avulla voit hakea lainaa useimpien rahoitusyhtiöiden kautta viikon jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Vuoden 2013 lakimuutoksen jälkeen pientä pikalainaa ei ole enää voinut nostaa tilille yöaikaan klo 23-7 välillä maksuhäiriöiden laajuuden vuoksi, mutta joustoluottoa lakimuutos ei kuitenkaan koske. Joustoluotto toimii luottokortin tavoin, joten sen käyttöä ei voi rajoittaa samoin kuin joskus jopa villeiksi yltyneitä korkoja tarjoavia pikavippilainoja. Joustoluotto tarjoaa siten nimensä mukaisesti joustavampia lainaratkaisuja kuin kertalainat myös lainan noston suhteen, joten jos haluat nostaa lainaa joustavasti missä ja milloin vain, silloinkin joustoluotto on pikalainaa parempi vaihtoehto. Joustavuutta lisää useimpien yhtiöiden tarjoama mahdollisuus nostaa luottoa verkkosivujen lisäksi myös puhelimen välityksellä joko tekstiviestillä tai mobiilisovelluksella, joten lainan nostaminen onnistuu helposti myös liikkeellä ollessasi.  

Joustoluotto
 • Joustoluotto heti netistä
4.7

9 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *