Mistä lainaa 3000 euroa tilille?

(Last Updated On: 2 toukokuun, 2024)

Etsitkö 3000 euron lainaa? Olemme vertailleet luotonmyöntäjiä keskenään ja löydät alapuolelta tämän hetken parhaimmat vippipaikat, joiden kautta saat lainan helposti ja nopeasti suoraan verkon kautta. Tutustu lisää ja hae rahoitusta netistä jo tämän päivän vuorokaudella.  

Nopsalaina

NopsalainaNopsalainalta saat 3000 euron lainan heti tilillesi ilmaisella nettihakemuksella. Lainaaminen onnistuu jos ikää on vähintään 22 vuotta, luottotiedot ovat kunnossa ja myös säännölliset tulot täytyy löytyä. Nopsalaina on pitkään alalla toiminut kulutusluottoyhtiö, jonka kautta lainaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Saat lainapäätöksen heti netissä, yleensä noin 15 minuutin kuluessa, jonka jälkeen rahat siirretään nopeasti pankkitilillesi.

 • Hae laina netistä ilmaisella hakemuksella
 • Lainat heti tilille – lainapäätös 15 minuutissa
 • Edullinen, luotettava ja nopea lainapaikka
 • Nopsalainan palvelun ikäraja on 22 vuotta

Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusFreedom Rahoitus on pitkään alalla toiminut rahoitusyhtiö, jonka kautta saat 3000 euron lainan ilman vakuuksia edullisesti suoraan nettihakemuksen avulla. Yritys tarjoaa yhden verkon laajimmasta kulutusluottotarjonnasta. Voit valita lainan 500-30000 euron väliltä ja maksuajan 1-12 vuoden väliltä – tarjontaa on vaikka muille jakaa ja jokainen löytää Freedom Rahoituksen kautta varmasti omiin tarpeisiin sopivan kulutusluottotuotteen. Lue lainaehdot ja pistä laina jo tänään tilaukseen.

 • Ilmainen lainahakemus verkossa
 • Lähetä hakemus eteenpäin – saat useita eri kulutusluottotarjouksia
 • Lainat 500-30000 euroa ilman vakuuksia 1-12 vuoden maksuajalla
 • Lainan haku myös puhelimella: 09-2314 7795
 • Turvallinen ja suosittu lainapalvelu

Etua

EtuaEtua.fi on monipuolinen: yhtiön kautta voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia, luottokorttia ja myös asuntolainaa. Normaaleja kuluttajaluottoja on tarjolla 500 -35000 euron väliltä 1-30 vuoden maksuaikataululla – sinä saat päättää kuinka paljon lainaat ja kuinka pitkäksi aikaa. Luottoa voit hakea netistä täyttämällä ilmaisen lainahakemuksen. Etua.fi tarjoaa lukuisia eri lainoja, joista kuluttaja saa valita sen kaikista parhaimmalta tuntuvan. Jos haluat luoton juuri omilla ehdoillasi, on Etua.fi sinun lainapaikkasi.

 • Lainaa ilman vakuuksia 500-30 000e
 • Täytä lainahakemus netissä
 • Erittäin monipuolinen luotonmyöntäjä
 • Tarjolla myös asuntolainaa ja luottokortteja
 • Hae laina juuri sellaisin ehdoin kuin itse haluat
  Mistä 100e pikavippi?

epikavippi

epikavippi 3000 euron luottotiliJos haluat joustavan lainaratkaisun on epikavippi siihen erinomainen valinta. epikavippin lainat ovat edullisesti hinnoiteltuja ja lainaehdot ovat kuluttajaystävälliset. Sitä kautta voit avata 100-5000e luottotilin käyttöösi heti ilmaiseksi verkosta. Saat lainapäätöksen nopeasti, jonka jälkeen rahat ovat heti nostettavissa käyttöön. epikavippi myöntää lainoja kaikille vähintään 18 vuotta täyttäneille luottokelpoisille henkilöille. Tarvitset luoton hakua varten verkkopankkitunnukset.

 • Saat luottopäätöksen heti verkossa
 • Joustava luottotili mahdollistaa lainaamisen 24/7
 • Tee nostoja rajattomasti ilman lisäkuluja
 • Palvelulla on ikäraja 18 vuotta
 • Vastuullista toimintaa jo yli 6 vuotta

Fixura

FixuraFixuran vertaislainapalvelun kautta saat juuri sellaisen luoton kuin haluat. Palvelu tarjoaa lainoja ilman vakuuksia 2000 – 10000 euron väliltä erittäin joustavin lainaehdoin. Saat itse määrittää lainallesi koron ja maksuaikataulun. Kun haluat edullisen ja täsmälleen omia ehtojasi noudattavan lainatuotteen, on Fixura sinulle paras vaihtoehto. Palvelun kautta saat kulutusluottoa jos ikää on kertynyt vähintään 21 vuotta ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

 • Vakuudetonta lainaa 2000 – 10000 euroa
 • Hae heti netissä ilmaisella hakemuksella
 • Päätät itse lainasumman, koron ja maksuajan!
 • Vertaislainapalvelun ikäraja on 21 vuotta

Mistä sinä olet hakenut kulutusluottoa – tiesitkö että yksityiset firmat ovat kasvattaneet suosiotaan merkittävästi?

Useimmat suosivat lainatessa yhä pankkeja, mutta yksityisten luottofirmojen suosio on selkeästi kasvussa. Ei ole mikään ihme, että kuluttajat hakevat lainansa yksityisiltä, sillä se käy huomattavasti helpommin ja Lainaa 3000enykyään jopa edullisemmin. Erityisesti lainan hakemisen helppous vetää ihmisiä yhä enemmän ja enemmän yksityisten luottofirmojen puoleen. Luottohakemuksen täyttäminen verkossa on huomattavasti mielekkäämpää puuhaa kuin pankkiin marssiminen ja siellä odottaminen. Ihmisillä ei ole nykyään enää aikaa odotella ja täytellä papereita, kaiken on tapahduttava mahdollisimman nopeasti. Myös lainarahojen toimitus on huomattavasti nopeampaa jos haet lainan verkossa. Parhaimmillaan saat luoton tilille jopa 15 minuutissa tai vähintään saman päivän aikana kun hakemus on lähetetty sisään. Toista se on pankin kautta lainatessa kun luoton pelkässä käsittelyssä kuluu jo useampia arkipäiviä, puhumattakaan rahojen toimitusajasta. Netin kautta saat siis lainaa heti silloin kun sitä tarvitset ilman odottelua.

  Lainaa 20000 euroa ilman vakuuksia heti tilille

Myös nämä seikat ovat lainatuotteiden kuluttajien mieleen

Jos olet hakemassa esimerkiksi 3000 euron autolainaa, niin pankista lainatessa joudut perustelemaan minkä takia lainan tarvitset ja mihin sen rahan aiot käyttää. Toista se taas on yksityisiltä firmoilta, mitään ei tarvitse perustella ja kenellekään ei tarvitse kertoa yhtään mitään. Riittää, että täytät lainahakemuksen ja täytät vaadittavat kriteerit. Tämän jälkeen laina on sinun. Alapuolella 6 syytä miksi netistä lainaaminen on kasvattanut suosiotaan:

 1. Hakemuksen täyttäminen verkossa vie vain minuutteja
 2. Saat lainapäätöksen nopeasti netissä
 3. Rahojen toimitus tilille yleensä jo samana päivänä
 4. Voit toimittaa kaikki tarvittavat dokumentit verkossa
 5. Kenellekään ei tarvitse perustella mihin käyttötarkoitukseen lainan ottaa
 6. Säästät reilusti aikaa ja yksityisten hinnatkin ovat usein jopa halvemmat

Kuka voi hakea lainaa?

Se vaihtelee hieman lainaajasta, mutta on muutamia kohtia, jotka ovat samat oikeastaan kaikilla. Lainanhakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt, mutta joissakin palveluissa ikäraja on korkeampi. Hakijalla tulee olla hyvä luottohistoria eli maksuhäiriörä ei saa löytyä hakijan tiedoista. Myöskin Suomen kansalaisuus tai pysyvä oleskelulupa vaaditaan. Osoite tulee olla Suomessa ja kännykkäliittymä tulee myös löytyä. Liittymä voi tosin olla vaikka prepaid-liittymä ja myöskään salainen numero ei estä lainan hakemista. Hakemukset usein täytetään netissä, joten tunnistautumiseen hakija tarvitsee joko verkkopankkitunnukset tai mobiliivarmenteen. Jotkut yritykset tosin yhä hyväksyvät paperisia hakemuksia eli siinä tapauksessa saat sopimuksen kirjeenä kotiisi ja sitten palautat sen allekirjoitettuna postitse.Postitse palautettujen sopimusten määrä on tosin laskenut viime vuosina roimasti, koska melkein jokaisella on jo verkkopankkitunnukset. Ne saa helposti omasta pankista, joten onkin suositeltavaa, että hoitaa kaikki lainan hakemiseen liittyvät asiat netissä, jotta kaikki hoituu nopeasti ja helposti.Mikäli tarvitsee lähettää jotakin liitteitä hakemuksen tueksi, niin nekin voi lähettää helposti skannattuna, joten asiat hoituvat todella nopeasti.

Mitä eroa on pikavipillä ja kulutusluotolla?

Pikavippi on tavallisesti pienehkö summa, joka maksetaan kerralla hakijan tilille. Usein puhutaan muutaman sadan euron vipistä. Joistakin paikoista saa toki suuriakin pikavippejä, mutta lähes aina vipattavat summat ovat alle tuhat euroa. Pikavippi usein maksetaan takakaisin lyhyen ajan sisällä ja pienemmät vipit moni haluaa maksaa kerralla kokonaan.Pikavipissä myös koko summalle pitää maksaa korot, vaikka ei koko summaa käyttäisikään, koska summa kuitenkin siirretään asiakkaan tilille kokonaisuudessaan. Kulutusluotto sen sijaan toimii luottokortin tavoin. Eli hakija hakee tietyn suuruista luottoa, josta voi sitten aina tarpeen vaatiessa nostaa rahaa käyttöönsä. Myöskään koko summasta ei tietenkään makseta korkoja vaan ainoastaan avoinna olevalle summalle määräytyy korko. Kulutusluotto on siis paljon joustavampi, koska nostoja voi tehdä aina tarvittaessa. Mikäli hakija on hakenut luottoa ja se on hänelle myönnetty, niin rahaa voi nostaa mihin aikaan tahansa. Vaikka keskellä yötä. Nostoja voi tehdä helposti netin kautta ja osa yrityksistä tarjoaa myös palvelua, jossa voi nostoja tehdä tekstiviestillä tai soittamalla asiakaspalveluun.    

10 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *