Mistä pikavippiä 19-vuotiaalle?

(Last Updated On: 14 marraskuun, 2023)

19-vuotiaan henkilön on jo hieman helpompi saada pikalainoja kun vasta täysi-ikään tulleen. Valikoima on jossain määrin laajempi ja on varaa mistä valita. Yleensäkin homma menee niin, että mitä enemmän ikää niin sen enemmän lainatuotteita on saatavilla aina 26 vuoteen asti. Toki kaikenlaisten lainasummien saaminen on mahdollista, mikäli kriteerit täyttyvät. On erittäin tärkeää, että luottotiedot ovat kunnossa ja myös säännölliset tulot helpottavat lainan saamisessa. Alapuolella on esiteltynä muutamia tällä hetkellä monen mielestä parhaimpia pikavipin tarjoajia. Valinnoissa on huomioitu erityisesti toimivuus ja lainan todellinen vuosikorko. Myös joustavuudella ja lainaehdoilla yleensäkin on merkitystä. Tutustu valikoimaan ja pistä vippi tilaukseen jos sopiva vippinurkka löytyy.

Pikavipin saaminen on monin verroin helpompaa jos lainaajalta löytyvät nämä:

 • Olet luottokelpoinen henkilö – maksuhäiriömerkinnän saaneille ei myönnetä luottoa
 • Lainaaminen vaatii yleensä aina sekä pankkitunnukset että suomalaisen puhelinnumeron – hommaa siis nämä!
 • Toiset vippiyhtiöt vaativat vakuuksia tai takauksen – huomioi myös tämä
 • Jos sinulla on säännölliset tulot on lainan saaminen huomattavasti helpompaa – tämä ei kuitenkaan ole edellytys!

 

Credit24

Credit24Credit24:n kautta voi hakea pikalainaa luottotilin muodossa kuka tahansa luottokelpoinen ja vähintään 19 vuotta täyttänyt henkilö, jolta löytyy pankkitunnukset ja suomalainen matkapuhelinliittymä. Mitään muuta et lainaamista varten tarvitse – hakemuksen voit täyttää verkossa täysin ilman kuluja. Jos käytössäsi on mobiililaite, suosittelemme käyttämään yhtiön mobiilipalvelua.

 • Valitse itsellesi sopiva luottomäärä ja maksuaikataulu 1-24 kk:n väliltä
 • Ei rajoituksia nostoissa eli voit nostaa niin paljon rahaa lainaan kuin tarvitset
 • Saat kaikki korot sentin tarkkuudella näkyviin jo ennen lainaamista – erittäin selkeä hinnoittelu
 • Ensimmäisestä nostosta ei mene nostopalkkiota
 • Maksat korkoa vain nostetusta lainasummasta
 • Luotettava ja joustava lainapalvelu
  Lainaa heti tilille - parhaat lainat nopeasti netistä

epikavippi

epikavippi on toinen varma vaihtoehto, olit minkä tahansa suuruisen lainan tarpeessa. Sen kautta voit avata luottotilin käyttöösi, jonka kautta voit tehdä nostoja helposti, nopeasti ja ilman rajoituksia. Korkoa maksat aina epikavippivain tekemistäsi nostoista ja rahan nostaminen onnistuu myös yöaikaan tarvittaessa. Palvelu on nopea ja luotettava – epikavippi on toiminut lainamarkkinoilla jo reilusti yli 6 vuotta. Yhtiö on kotimainen ja sillä on ollut kuluvien vuosien aikana yli 70 000 asiakasta. epikavippi tarjoaa asiakkailleen kaikki palvelut ilmaiseksi – paitsi lainasta luonnollisesti joudut maksamaan sovitun määrän korkoa.

 • Hae lainaa 5000 € ilmaisella verkkohakemuksella – saat luottopäätöksen heti
 • Tee nostoja juuri sen verran kuin tarvitset – sinä päätät
 • Rahan nostaminen on mahdollista 24 tuntia vuorokaudessa
 • Kulut määräytyvät nostetun summan mukaisesti
 • Maksat 1500 euron luotosta korkoa vain 14,9 % (suuntaa antava luku)

Nykyään moni lainapalveluita tarjoava yhtiö tarjoaa kuluttajille lainoja luottotilien muodossa – myös kulutusluottotarjonta on kasvanut

Luottotilien määrä on yleistynyt ja normaalien pikavippien tarjonta on vähentynyt huomattavasti jos verrataan 2013 vuoteen ja tarkastellaan vippimarkkinoita ennen korkokattoasetuksen voimaan tulemista. Myös suurempien kulutusluottojen tarjonta on lähes 1,5-kertaistunut, joten korkokattoasetuksella on ollut selvä vaikutus alan muokkautumiseen. Muutos on ollut kuluttajille varsin positiivinen, sillä kuka nyt ei nauttisi Pikavippi 19-vuotiaallehuomattavasti halvemmasta pikalainasta. Miinuspuoliakin tietenkin löytyy, esimerkiksi pikavipit 19-vuotiaalle ja muille nuorille ovat vähentyneet, mutta tarjontaa kuitenkin yhä riittää. Samalla pikalainayhtiöt ovat saaneet melkoisen kolauksen, koska lainasta saatava kate on painunut jossain määrin alemmas. Tästä syystä lainapaikat ovatkin nostaneet lainasummiaan ja esimerkiksi 2000 euron lainaa voi hakea todella monesta paikkaa. Homma siis toimii ja on tärkeää, että ihmisillä on mahdollisuus hakea nopeaa pikavippiä akuuttiin rahan tarpeeseen, mikäli sille on tarvetta. Moni olisi todellisessa pulassa jos tämän kaltaisia tuotteita ei olisi markkinoilla.  

  Pikavippi 20v - Hae lainaa 20-vuotiaalle

Kun olet ottamassa pikaluottoa on aina järkevää käydä läpi useampia vaihtoehtoja ennen lainapaikan päättämistä

Vaikka rahan tarve olisi kuinka akuutti, on aina syytä katsastaa useampi pikavippinurkka ennen kuin lähdet täyttämään lainahakemusta. Pikavippivertailu on helppo tehdä ja voi säästää rahaa. Nykyään firmoissa ei ole enää niin paljon eroja, mutta toki niitä löytyy yhä. Toiset tarjoavat halvempia pikavippejä ja toisilla on joustavemmat lainaehdot. Kannattaa aina miettiä tarkkaan minkälaisen pikavipin sinä haluat ja miten aiot sen maksaa takaisin. Tärkeintä on, että tiedät mitä olet tilaamassa ja olet täysin perillä lainaehdoista ja siitä kuinka paljon joudut maksamaan lainasta takaisin kokonaisuudessaan. Huomioi myös, että jotkut yhtiöt toimittavat lainaa heti tilillesi kun taas toisilla siinä saattaa kestää useampi vuorokausi. Jos ymmärrät tämän ja olet löytänyt itsellesi hyvin sopivan pikavipin, niin ei muuta kuin tilausta eteenpäin vaan.  

epikavippilta pikavippiä 19-vuotiaalle alle kolmessa minuutissa

epikavippi tarjoaa todella nopeaa Express-pikavippiä 19-vuotiaille. Pikalainan kautta voit saada jopa 500 euroa vippiä erittäin nopeasti, jopa alle kolmessa minuutissa lainapäätöksen jättämisestä. Express-laina on todella vaivaton ja edullinen lainaratkaisu 19-vuotiaille, sillä sitä varten sinun ei tarvitse käydä läpi luottokartoitusta, joka suurempaa luottoa havittelevien on käytävä läpi lainaa saadakseen. Express-lainalle saat todella kilpailukykyiset lainaehdot ja –koron, sillä maksat siitä korkoa vain 4,99% ja todellista vuosikorkoa vain 50,5%, joten maksettavaksesi jää esimerkiksi 100 euron lainalle vain muutama kymmenen euroa korkoa. Jos olet esimerkiksi opiskelija, pikalaina sopii hyvin opintotuen kylkeen, eikä kaada vielä budjettiasi, sillä epikavippin lainan voit maksaa takaisin erissä, toisin kuin useimpien pikavippien kohdalla, jotka joudut maksamaan takaisin kerralla kuukauden tai parin sisällä. epikavippin pikalainaa varten tarvitset vain puhtaat luottotiedot, eikä lainantarjoaja kysely todistuksia palkkakuluistasi, joten se sopii myös sinulle, vaikka sinulla ei olisikaan vielä vakituisia tuloja. Pikalainalla voit saada budjettiisi lisäkatetta todella nopeasti, jos tarvitset esimerkiksi hieman ylimääräistä maksaaksesi takuuvuokran tai varmistamalla, että pienet tulosi riittävät vaikkapa ruokaan. Jatkuvaksi rahoitusvälineeksi pikavipistä ei ole, mutta akuutissa rahantarpeessa se voi olla kätevä apu.

11 comments