Yrityslainat

(Last Updated On: 11 kesäkuun, 2024)

Yrityslainat helposti netistä

Netistä haettavaa yrityslainaa on tarjolla kaiken kokoisille yrityksille yritysmuodosta riippumatta, mutta yleisimmin lainaa haetaan pienille ja keskisuurille eli pk-yrityksille. Yrityslaina on erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille hyvä ratkaisu silloin, kun käyttöpääomaa halutaan lisätä nopeasti ja helposti. Se on pankista nostettavaan yrityslainaan verrattuna vaivattomampi ratkaisu yrityksesi lainantarpeeseen. Hyväkin idea saattaa joskus kaatua rahoitukseen puutteeseen, mutta yrityslainalla se ei jää vain suunnittelun asteelle. Lainalla voit rahoittaa myös uuden, yrityksesi kasvulle olennaisen laitteen oston tai lisätä tehoja tuotteesi markkinointiin. Yrityksen kehittäminen ilman investointeja on lähes mahdotonta, joten 2000-50 000 euron lainalla pääset jo hyvin eteenpäin tavoitteissasi. Netistä haettava yrityslaina on nopea rahoitusratkaisu silloin, kun haluat toimia nopeasti ja kasvattaa yrityksesi liikevoittoa suhteellisen helposti. Yrityslaina on yrityksellesi sopiva ratkaisu silloin, kun uskot lainan sijoitetun pääoman tuoton eli ROI:n olevan positiivinen, eli jokaista lainasta saamaasi sijoittamaasi euroa kohtaan saat riittävästi tuloa kasvattaaksesi yrityksen toimintaa.

Yrityslainan hakeminen on nopeaa ja vaivatonta

Voit toki neuvotella lainasta pankkisi kanssa, mutta netin kautta saat lainan huomattavasti helpommin ja nopeammin, sillä saat sitä vain yhdellä nopealla hakemuksella. Säästät siten huomattavasti aikaa ja vältyt ylimääräisiltä paperitöiltä. Lainaa on yleensä tarjolla noin 2000-50 000 yrityksesi tarpeiden mukaan ja voit itse määritellä lainantarpeesi. Jotkut yrityslainaa tarjoavat yhtiöt pyytävät sinua kertomaan, mitä varten tarvitset lainaa, mutta toiset eivät vaadi sinua selvittämään rahoitustarvettasi, joten voit saada yrityslainan helpostikin ilman ylimääräisiä selvityksiä. Useimpien lainayhtiöiden yrityslainalle et tarvitse vakuuksia tai takaajia, mutta toisinaan erityisesti melko uusien ja pienten yritysten lainoille voidaan vaatia yhtä yrityksen vastuuhenkilöä lainan takaajaksi. Sinun kannattaa tutustua ensin lainantarjoajiin, jotta näet, vaaditaanko lainalle takaajaa. Useimmiten yrityslainaa vastaan ei kuitenkaan vaadita kiinteistö- tai talletuspantteja, joten sen hakeminen on siten suhteellisen helppoa ja riskitöntä. Nyt yrityslainat vaivattomasti

  Ilmainen vippi netistä - mistä pikavippiä ilman korkoja tai kuluja täysin ilmaiseksi?

Mitä yrityslainaa varten tarvitaan?

Yrityslainaa on tarjolla yritykselle tai yhtiölle, joka on rekisteröity Suomeen, jolla on riittävä takaisinmaksukyky, eikä maksuhäiriöitä luottotiedoissa. Maksukyky on todistettava liitteillä, joissa on mukana vahvistettu tilinpäätös jakirjanpitoajot. Lainaa on yleensä tarjolla jo muutamia vuosia toiminnassa olleille yrityksille, joilla on riittävä kassavirta, mutta jotkut lainayhtiöt tarjoavat yrityslainaa myös yksityishenkilöillekin, jotkahaluavat hakea lainaa uuden yhtiön perustamista, perustetun yhtiön toimintaa tai elinkeinonharjoittamista varten, jos he ovat täysivaltaisia, yli 21-vuotiaaita ja maksuhäiriöttömiä. Saat yrityslainalle yleensä 6-12 kuukauden laina-ajan, jonka aikana lyhennät lainaa kuukausittain tasaerinä. Laina on siten maksettava melko ripeästi takaisin, joten yritykselläsi on oltava tarpeeksi kassavirtaa voidaksesi maksaa suuremman lainan takaisin ajallaan. Luottokelpoisuutesi lasketaan yleensä kassavirran ja moitteettomasti hoidettujen raha-asioiden mukaan, joten yrityksesi raha-asiat on oltava kunnossa ennen kuin voit saada lainaa.

Vertailemalla löydät yrityksellesi parhaiten sopivan lainaratkaisun

Eri lainayhtiöt tarjoavat yrityslainaa erilaisilla ehdoilla ja kuluilla, joten vertailemalla löydät oman yrityksesi tarpeisiin sopivan lainaratkaisun. Lainaa ei toki voi ottaa kevyin perustein, joten sopivan lainayhtiön etsimiseen täytyy käyttää hieman aikaa ja vaivaa. Yritysten tarpeet ovat hyvin erilaisia, joten myös lainavaihtoehtoja on useita tarpeidesi mukaan. Lainan hakemisen tulisi olla mahdollisimman helppoa, jotta voit keskittyä muihin olennaisiin asioihin kuin finanssiasioihin. Jo pelkän firman pyörittäminen on tarpeeksi haasteellista ilman monimutkaisia lainahakemuksia tai aikaa vievää lainojen vertailua. Voit antaa esimerkiksi alla olevan lainapalvelun tehdä vertailuja puolestasi, jolloin voit itse keskittyä yrityksesi ydintoimintaan ja firman kasvattamiseen lainan avulla.

Lendo vertailee yrityslainantarjoajia puolestasi

Säästät arvokasta aikaasi antamalla Lendon vertailla yrityslainaa tarjoavia yhtiöitä ja etsimällä yrityksellesi sopivimman lainaratkaisun puolestasi. Lendo vertailee useiden yhtiöiden välillä ja antaa sinulle lopulta useita vaihtoehtoja, jotka sopivat lainatoiveisiisi ja ehtoihisi. Voit valita vaihtoehtojen joukosta sopivimman tai jättää ottamatta, jos mikään lainatarjouksista ei sovi yrityksesi tarpeisiin. Sinun täytyy vain täyttää yksinkertainen lainahakemus Lendon sivuilla, jossa kerrot hieman lainantarpeestasi, henkilötiedoistasi ja taustastasi, jonka jälkeen odotat lainapäätöstä ja lainavaihtoehtoja. Päätöksen saat yleensä saman päivän sisällä, joten pääset nopeasti valitsemaan yrityksellesi tarjottujen lainavaihtoehtojen joukosta sopivimman. Lainapalvelun käyttäminen ei maksa sinulle mitään, sillä pankit maksavat Lendolle yhteistyöstä, joten voit saada laina-asiat kuntoon helposti ja nopeasti ilman ylimääräistä työtä. Lendon kautta voit lainata rahaa 2000-50 000 euroa yrityksesi tarpeiden mukaan. Saat lainallesi takaisinmaksuaikaa tarpeen mukaan yhdestä 24 kuukauteen, joten voit maksaa lainaa takaisin joustavasti yrityksesi aikataulun mukaan. Yrityksesi ei tarvitse olla kovin pitkäikäinen tai suuri lainan saadaksesi, mutta Lendon lainoille vaaditaan takaaja, yleensä joku yrityksen vastuuhenkilöistä, kuten toimitusjohtaja, hallituksen jäsen, osakas tai joku muu yhtiön määrittämä vastuuhenkilö, jolla on puhtaat luottotiedot, eikä maksuhäiriöitä.

  Pikavippi tekstiviestillä

FerratumBusiness tarjoaa edullista yrityslainaa pk-yrityksilleYrityslaina on helppo hakea vaikka kotikonetta käyttäen

FerratumBusinessilta saat 2000-50 000 euron yrityslainaa tarpeesi mukaan helposti yhdellä ja nopealla hakemuksella. Yhtiö on erikoistunut erityisesti pienten ja keskisuurten yhtiöiden lainatarpeiden täyttämiseen. Et tarvitse lainaa varten takaajia tai vakuuksia, eikä sinun tarvitse kertoa lainayhtiölle, mihin tarkoitukseen haet yrityslainaa, joten voit saada suurtakin lainaa helposti ilman ylimääräistä paperityötä tai erillisiä selvityksiä rahoitustarpeestasi. Lainaa varten sinulla on oltava tili Suomessa ja moitteettomat luottotiedot. Lisäksi sinun on lähetettävä lainantarjoajalle Y-tunnuksesi, sosiaaliturvatunnuksesi ja esimerkiksi helposti puhelimen kameralla nappaasi kuva passistasi tai henkilötodistuksestasi. Hakemuksen täyttämiseen menee parhaillaan vain muutama minuuttia, eikä se vielä sido sinua mihinkään, joten voit alustavasti lähettää hakemuksesi todella nopeasti. Lainaa saadaksesi yrityksesi on täytettävä muutama perusedellytys suomalaisen osoitteen, paikallisten työntekijöiden ja osoitteen lisäksi: yrityksesi tulee olla ollut toiminnassa vähintään kahden vuoden ajan ja vuosittaisen liikevaihdon tulee ylittää 75 000 euroa. Siten lainaa on tarjolla varsin pienillekin yrityksille, mutta ei aivan vasta perustetuille. Yhtiö määrittää luottokelpoisuutesi yrityksesi kassavirran mukaan, joten saat lainaa sen mukaan, miten yhtiösi luokitellaan.Ferratum Business tekee kaikki lainapäätökset vastuullisesti ja päätösten takana on aina tiimi finanssialan huippuammattilaisia, jotka arvioivat maksukykysi huolella ennen päätöksen tekemistä, joten hakemuksesi käy aina läpi tiukan arvion, vaikka et tarvitsekaan sille vakuuksia tai takaajia. Saat lainapäätöksen yleensä jo saman päivän aikana, joten sinun ei tarvitse odotella kauan ennen kuin saat tiedon päätöksestä. Voit olla yhtiöön yhteydessä arkisin klo 9-17 välillä missä tahansa kysymyksissä; asiantunteva asiakaspalvelu voi tarvittaessa antaa tietoja lainaprosessista. Saat lainallesi tarpeen mukaan 6-12 kuukauden takaisinmaksuajan ja lyhennät lainaasi helposti tasaerin joka kuukausi, joten voit huomioida sen yrityksen taloudenpidossa helposti. Lainaan ei kuulu mitään piilokuluja, sillä maksat siitä vain korkokulut, tasaerälyhennykset ja muutaman prosentin perustamiskulut. Et siis maksa yrityslainasta tilinhoito- tai kuukausimaksuja tai muitakaan ylimääräisiä kuluja. Ferratum Business –yrityslainan korot ovat täysin kilpailukykyisiä ja lainan ottaminen on kohtuullisen edullista. Yhtiön yrityslaina on edullinen ja selkeä lainaratkaisu yritykselle, joka haluaa sopivan summan lainaa edullisilla ja selkeillä lainaehdoilla ja joustavalla takaisinmaksuajalla.