Vippivertailu 2023 – Katso kuka voitti pikavippivertailun

(Last Updated On: 4 marraskuun, 2023)

Oletko lisärahoituksen tarpeessa ja etsit itsellesi sopivaa pikavippiä netistä? Meidän tehtävämme on auttaa kuluttajia löytämään sopivilla lainaehdoilla ja hinnoilla varusteltuja pikalainaratkaisuja. Sivuston pikavippivertailu kautta löydät suurella todennäköisyydellä itsellesi sopivan tuntuisen lainatuotteen. Vertailussa on käyty läpi lähes kaikki tällä hetkellä toimivat luotonmyöntäjät ja niiden lainojen korot sekä ehdot. Sivustolle on valittu meidän mielestä parhaimmat vaihtoehdot ja samalla olemme myös huomioineet kuluttajien mielipiteitä. Tarkastele vaihtoehtoja ja löydä paras mahdollinen luottoratkaisu kätevästi meiltä.  

1. Trustbuddy on vippivertailun ykkönen

Trustbuddy on vertailussa kirkas voittajaTrustbuddy on vuonna 2019 pikavippivertailun yksi ehdottomasti parhaimmista pikalainan tarjoajista. Syy tähän on selkeä: sen kautta saat jokaisella lainakerralla pikavipin täysin ilman kuluja. Laina on aina ilmainen jos se maksetaan pois 2 viikon sisällä. Jos otat pikaluoton pidemmäksi aikaa lainaan, maksat siitä normaalin todellisen vuosikoron verran korkoa. Voit hakea Trustbuddyn kautta pikalainoja 100-600 euron väliltä ilmaisella vippihakemuksella netistä. Käsittelyaika on lyhyt ja vipin toimitus tilille tapahtuu nopeasti. Trustbuddy on joustava ja voit siirtää eräpäivää aina kerrallaan jopa 30 vuorokaudella eteenpäin näin halutessasi.

 • Tarjolla aina ilmaisia pikavippejä 100-600e
 • Hae ilmaiseksi netistä 5 minuutissa
 • Nopea lainapäätös
 • Joustava ja selkeä
 • Edullisimmat hinnat

Hae Trustbuddylta  

2. Credit24:n joustolimiitti on yksi kätevimmistä lainatuotteista 2023 vuoden luottomarkkinoilla

Credit24 on vippivertailun kakkonenCredit24:n kautta lainaaminen on helppoa, nopeaa ja hävyttömän halpaa – sen takia se valittiin pikavippivertailun toiselle sijalle! Sen joustolimiitti on kätevä keino saada rahaa lainaan, voit tehdä nostoja omien tarpeiden mukaan sähköisesti. Joustolimiittiä voit hakea verkon kautta 500-3000 euron väliltä ja hakeminen ei maksa mitään. Credit24 tarjoaa netin yksiä halvimpia lainoja: esimerkiksi 500 euron pikavippi 3 kuukauden maksuajalla kustantaa lainaajalle yhteensä vain 35 euroa, maksat siis takaisin kokonaisuudessaan 535e. Maksuaikataulun voit määrittää hyvin pitkälti itse 1-24 kuukauden väliltä. Tutustu Credit24:n monipuoliseen, joustavaan ja halpaan lainavalikoimaan jos olet luoton tarpeessa.

 • Yksi halvimmista ja joustavimmista 2019 vuonna
 • Ikäraja vain 19 vuotta
 • Joustolimiitti haettavissa heti käyttöön netistä
 • Päätät maksuajan itse 1-24 kuukauden väliltä
 • Kuluttajien erittäin suuressa suosiossa
 • Lainapäätös nopeasti netissä
  Yrityslainat

Hae Credit24 palvelusta  

3. Vivus toimii aina ja ei jätä ketään kylmäksi – lainavertailun 3. sija

vivusta kannattaa suosia jos haluat pikaluottoa 15 minuutissa käyttöösiLainavertailu antaa 3. sijan Vivukselle. Jos etsit toimivaa ja nopeaa pikaluottoa niin myös Vivus toimii tässä erinomaisesti. Pikainen rahojen toimitus tilille (n. 15 minuutissa) ja helposti täytettävissä oleva lainahakemus ovat merkittäviä syitä miksi moni lainatuotteiden kuluttaja valitsee Vivuksen. Yhtiö on ollut vuodesta toiseen tasaisen suosittu ja sen 10-2010e joustavat pikavipit pärjäävät hintavertailussa hyvin. Vivus tarjoaa lainaajille 3-30 vuorokauden maksuaikaa ja voit myös halutessasi siirtää eräpäivää vielä 30 päivällä eteenpäin. Jos olet uusi asiakas ja et ole vielä ottanut pikavippiä Vivukselta niin suosittelemme tekemään niin jos olet pikavipin tarpeessa – saat nimittäin 1. pikavippisi 400e asti täysin ilman kuluja . Lue lisää ja tutustu Vivukseen tarkemmin – pikavippivertailu suosittelee!

 • Hae 10-2010e pikavipit ilmaiseksi netistä
 • Saat pikavipin tilillesi 15 minuutissa
 • Ensilaina on kaikille täysin kuluton
 • Selkeät ja joustavat lainaehdot – ikäraja palvelussa 20v.
 • Yhtiöstä on tullut vuosien varrella kestosuosikki

Hae Vivukselta    

4. Ostosraha – kenties markkinoiden nopein lainapaikka

ostosrahalta vippi vartissa pankkitililleVippivertailussa neljäntenä, mutta ei missään tapauksessa vähäisimpänä on OPR-vakuuden Ostosraha, joka on toiminut alalla alusta alkaen. Luotettavuus ja toimivuus ovat huippuluokkaa. Ostosrahan kautta lainaaminen on erittäin nopeaa: täytä lainahakemus verkossa, saat vastauksen lähes heti ja rahat tilille jopa 15 minuutissa! Lainatarjontaa löytyy aina 400-3000e väliltä ja takaisinmaksuaika on 12-60 kuukautta. Saat kaikki lainat ilman vakuuksia tai takaajia, kuten pikavippivertailu kertoo. Ostosraha on takuuvarma lainapaikka mihin tahansa lainan tarpeeseen – lue lisää ja nappaa oma pikalaina tänään tilillesi.

 • Lainat tilille 15 minuutissa nettihakemuksella
 • Hae pikavippiä ilman vakuuksia tai takaajia 400-3000 euroa
 • Huippusuosittu pikavippipalvelu
 • Ikäraja palvelussa 20 vuotta
 • Jo yli miljoona myönnettyä lainaa

Hae Ostosrahalta

5. Risicumin kautta saat lainan joustavasti 50-2050 € väliltä

Risicumin pikavipit ovat poikkeuksellisen pitkällä maksuajalla varustettujaRisicumin lainatarjonta on luottovertailun suppein 50-2050e ja yhtiö tarjoaa kaikkia rahoitusta kulutusluoton, joustoluoton ja pikavipin muodossa. Jokainen lainatuote on haettavissa ilman vakuuksia ilmaisella hakemuksella yhtiön sivuilta. Hinnat ovat enemmän kuin kohdillaan ja hinnoittelupolitiikka on selkeä. Lainoihin ei tule mitään ylimääräisiä kuluja kuten avaus- tai hoitomaksuja. Myös lainaehdoista löytyy joustoa ja ehtojen kuluttajaystävällisyys on hiottu viimeisen päälle hyväksi. Vippivertailu suosittelee Risicumia jos etsit lainaa pidemmällä maksuajalla.

 • Hae kaikki lainat ilman vakuuksia 50-2050 euroa
 • Laina tilille jopa samana päivänä
 • Täytä hakemus netissä helposti ja nopeasti
 • Joustavat lainatuotteet useisiin eri luoton tarpeisiin
 • Ikäraja palvelussa 20 vuotta
  Pikavippi tekstiviestillä

Hae Risicumilta

Pikavippien vertailu keskenään on hyvin suotavaa lainan tarpeestasi huolimatta

Miksi on niin, että hyvin harva vertailee pikavippejä keskenään, vaikka säästön syntyminen on päivän selvää? Onko taustalla laiskuus vai eikö ihmisiä vain kiinnosta raha? Luulisi kiinnostavan, kun monien talous on kuitenkin todella tiukilla. Monet eivät vain pysty ajattelemaan asioita pitkällä tähtäimellä ja huolellisella vippivertailulla on mahdollista säästää eliniän aikana tuhansia euroja. Myös autolaina kannattaa vaihtaa halvimpaan pankkiin, eroja kun on valtavasti. Pikavippivertailu on kuitenkin ylivoimainen sen naurettavassa helppoudessaan, varsinkin kun homma on yleensä jo valmiiksi rakennettu useilla eri sivustoilla, kuten myös Vippinurkassa. Nyt järki käteen ja valitsemaan oikeasti edullista ja hyvää lainatuotetta.

Yleistä asiaa pikavipeistä

Pikavipit rantautuivat Suomeen Amerikasta noin kymmenen vuotta sitten, kun lainaamista koskevaa lakia muutettiin. Pikalainojen Amerikan serkku on niin kutsutu Paydayloan. Eli palkkapäivälaina suomeksi. Sitä yleensä haettin seuraavaan palkkapäivään asti ja siitä nimi juontaakin juurensa. Sen hakemiseen yleensä tarvittiin palkkatodistus, jotta lainaajan maksukyky pystyttiin varmistamaan. Lyhyen laina-ajan tuote siis kyseessä. Kotimaisissa pikavipeissä ei aina tarvitse lähettää palkkatodistusta. Se hieman riippuu lainaajasta ja lainattavasta summasta. Suurempiin pikavippeihin saatetaan palkkatodistus tai tiliote vaatia, jotta voidaan varmistaa lainaajan maksukyky. Pikavippi maksetaan lainaajan tilille aina kerralla yhdessä erässä ja tavallisesti myös takaisin maksaminen tapahtuu yhdellä suorituksella, paitsi silloin, kun kyseessä on suurempi summa. Suurempiin summiin voi tehdä kuukausittaisen maksusuunnitelman, mutta se yleensä tulee hieman kallimmaksi ja kulut kannattaakin selvittää pikavippivertailusta. Jotkut yritykset myöntävät jopa täysin korottomia ja kuluttomia pikavippejä, kunhan sen maksaa takaisin esimerkiksi kahden viikon sisällä. Vertailu siis todella kannattaa, koska siinä säästää helposti selvää rahaa.

Miten pikavipin korko määräytyy ja voinko hakea useamman pikavipin samaan aikaan?

Pikalainan korko määräytyy lähes aina lainaajan mukaan. Yleensä niihin ei voi juurikaan vaikuttaa, koska monella lainaajalla on ennalta määrätyt korot ja kulut tietyn suuruisiin vippeihin. Poikkeuksena vertaislainapalvelut, joista saa myös pikalainaa. Vertaislainaa hakiessa hakija itse määrittelee koron ja laina-ajan ja sitten kun saa lainatarjouksia, niin näkee, että hyväksyttiinkö lainaajan tarjous sellaisenaan vai tuleeko siihen muutoksia. Osa vippivertailun yrityksistä saattaa myöntää useampiakin pikavippejä, mutta tavallisesti voi hakea vain yhden pikavipin kerrallaan. Tosin mikäli kaikki maksut on aina hoitanut ajallaan, niin saattaa pystyä hakemaan uutta pikavippiä toisesta yrityksestä. Tärkeintä on, että hakijalla on luottotiedot kunnossa, koska jos tiedoistä löytyy maksuhäiriö, niin usein ei saa haettua ensimmäistäkään pikavippiä. Ei myöskään ole suositeltavaa maksaa vanhaa pikavippiä pois uudella lainalla, koska se johtaa ylensä jossakin vaiheeseen laskujen kasautumiseen ja maksuvaikeuksiin.

  Mistä lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Miten vippi maksetaan takaisin?

Suurin osa pikavippejä myöntävistä yrityksistä lähettää laskun sähköpostiin. Osa yhä lähettää laskut tavallisessa postissa ja joillakin voi laskun saada postitse pientä korvausta vastaan, kun sitä erikseen pyytää. Myös e-lasku on käytössä monella yrityksellä. Se on kenties kätevin tapa hoitaa laskut, koska silloin laskun saa suoraan verkkopankkiin ja ei ole vaaraa siitä, että lasku häviää matkalla tai joutuu roskapostin mukana automaattisesti poistetuksi. Vaikka laskua ei jostakin syystä saisikaan, niin tulee se silti maksaa. Maksettavan summan voi helposti tarkastaa kirjautumalla lainaajan nettipalveluun tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. On hyvä olla aina ajantasalla laskujen kanssa, koska jos sitä ei maksa eräpäivään mennessä, niin siitä seuraa maksullinen muistutus.

11 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *