Mistä 50e pikavippi?

(Last Updated On: 30 tammikuun, 2024)

50 euron pikavippejä voit hakea monelta eri paikalta todella pienin kuluin. Kannattaa kuitenkin ensin vertailla mistä hakea halvinta pikavippiä ja katsoa josko olet jopa oikeutettu saamaan täysin kulutonta pikavippiä. Katso alta esittelyt parhaista paikoista sekä siitä mistä ja miten voit hakea ilmaista pikavippiä.  

Vivus

VivusTodella edullisia lainoja 10-2010 euron väliltä. Ensilainaaja voi hakea 50 euron pikavipin jopa täysin kuluitta kuukauden maksuajalla. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin niin tämä todellakin toimii niin että vippaat 50 euroa ja kuukauden sisällä maksat takaisin tasan 50 euroa. Huomaa että tämä tarjous on voimassa vain ensilainaajalle. Vivukselta voit muuten pikavippiisi saada maksuaikaa 3-30 päivää. Palvelu on nopeaa ja rahat saat käyttöösi todella pian. Vivus on ehdottomasti netin parhaita pikavipin tarjoajia.

  • Ensilainaajalle kulutonta pikavippiä jopa 400 euroa kuukauden maksuajalla
  • Pikavippiä tarjolla 10-2010 euroa
  • Maksuaikaa 3-30 päivää

Perusvippi

PerusvippiPerusvippi-joustoluottopalvelu tarjoaa suomen kansalaisille joustavaa pikaluottoa 20-2000 €  kuluttajaystävällisillä ja erittäin kohtuullisilla lainaehdoilla. Maksuajaksi voit sopia sinulle parhaan aikataulun tai vaihtoehtoisesti valita osamaksusuunnitelman. Perusvippi luottotilin kautta esimerkiksi verkko-ostoksia voi suorittaa todella helposti ja riskittömästi. Vaikka saisit isommankin luottotilin niin maksat kuluja aina ainoastaan siitä summasta jonka otat käyttöösi. Rahan siirtäminen käyttöösi on todella nopeaa ja helppoa netin kautta. Perusvippi on OPR-Vakuus Oy:n alainen rahoitusyhtiö. OPR-Vakuus on yksi Suomen suurimpia toimijia rahoitusmarkkinoilla ja voit olla varma että olet tekemisissä luotettavien ammattilaisten kanssa kun pikavippisi haet täältä.

  • Pikavippiä voit hakea 20-2000 euroa
  • Maksuaika sovittavissa ja voit valita myös osamaksusopimuksen
  • Edulliset kulut joita maksetaan vain käyttöön otetuista summista

Credit24

Credit24Credit24 edustaa rahoitusmarkkinoiden parhaimmistoa. Todella kilpailukykyiset kustannukset ja reilut lainaehdot sekä uskomattoman sulava palvelu. Voit täältä saada 250-3000 euroa suuruisen luottotilin jolta voit sitten nostaa helposti 50 euron pikavipin tilillesi. Kuluja maksat ainoastaan nostamasti summasta joten sinun ei tarvitse olla huolissasi vaikka luottoa myönnetäänkin enemmän kuin tämänhetkinen tarpeesi on. Rahat voit siirtää todella nopeasti käyttöön joko mobiilisovelluksella, netissä tai tekstiviestillä. Maksuaikaa pikavipillesi saat 1-24 kuukautta. Lainahakemus on ilmainen.

  • Pikavippiä luottotilin kautta maksimissaan 3000 euroa
  • Laina-aikaa 1-24 kuukautta
  • Siirrä rahat käyttöön parissa minuutissa mobiililla, netissä tai tekstiviestillä
  Mistä 100e pikavippi?

Pienissäkin summissa kannattaa huolellisesti miettiä mistä pikavippinsä hakee

Eli suorita huolellinen pikavippivertailu ennen kuin lopullisen lainapäätöksen teet. Tämä voi auttaa sinua säästämään rahaa sekä saamaan vippiisi paremmat lainahedot. Vertailun ohessa on myös helppoa katsoa että sinä täytät kaikkia lainapaikan asettamat ehdot ja näin ollen et hae pikavippiä sellaisesta paikasta joka ei sitä sinulle tule missään tapauksessa myöntämään. Pienemmissä pikavipeissä ei lainanhakijalle kovin suuria ehtoja yleensä aseteta mutta kannattaa katsoa varsinkin ikärajoituksia jotka vaihtelevat 18 ja 25-vuoden välillä. Jos et ole ennen Vivukselta lainannut niin kannattaa tarkastaa jo aiemmin mainittu kuluton ensilaina mahdollisuus. Luonnollisesti tämän halvemmaksi ei pikavipin hakeminen voi muuttua. Myös muut mainitsemamme Pikavippiä 50 euroapaikat kannattaa tutkia huolella ja uskommekin että jostain yllä mainitusta rahoitusyhtiöstä löydät sen sinulle sopivimman pikavipin. Jos kuitenkin haluat katsella muitakin paikkoja joista vippiä voi hakea voit lukea lisää sivustollamme olevista lainapaikat esittelystä. Tänne olemme listanneet kaikki netin hyväksi todetut pikavippiä, lainaa ja luottoa tarjoavat yritykset. Jos et siis tästä artikkelista vielä löytänyt sinua miellyttävää pikavippinurkkaa tai haluat vain tutkia muita vaihtoehtoja niin lue toki lisää arvosteluja ja kokemuksia. Kaikki listaamamme rahoitusyhtiöt ovat luotettavia ja rehtejä rahoitusalan ammattilaisia joilta jokaiselta voit hakea rahoitusta ilman pelkoa. Mistä 50e pikavippi?

Paljonko pikavippi tulee lopulta maksamaan?

Se aina riippuu, mutta kun hakee pientä summaa, niin kannattaa tutkia ensin vaihtoehdot, joissa voi saada lainaa jopa täysin ilman kuluja. Sellaisia firmoja on markkinoilla muutamia, joista kyseisen tarjouksen voi saada. Eli maksat siis parhaimmillaan vaan minkä lainasit, etkä yhtään enempää. Tavallisesti pienet pikavipit aina maksetaan kerralla takaisin ja niihin ei voi osamaksua saada.

  Lainaa 8000 €

Koska saan rahat tililleni?

Parhaimmillaan rahat saa muutamissa minuuteissa. Joskus voi rahat olla tilillä vaikka 15 minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Moni yritys käyttää pieniin vippeihin hieman pelkistettyä hakemusta, jonka täyttäminen onnistuu nopeasti. Myöskin hakijasta tehtävä luottokartoitus ei pienten summien kohdalla usein ole kovin perinpohjainen. Pikavippejä voidaan lain mukaan maksaa 07.00 ja 23.00 välisenä aikana ja toki myös yrityksen omat aukioloajat vaikuttavat hakemusten käsittelyyn.

Tarvitseeko minun lähettää jotain liitteitä hakemukseni tueksi?

Yleensä pienissä pikalainoissa ei liitteitä tarvitse lähettää. Sitten vasta, jos hakee suuria pikalainoja, niin saattaa lainaa myöntävä yritys vaatia palkkatodistusta tai tiliotetta, josta näkyy hakijan kolmen viimeisen kuukauden tulot.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Usein vaatimuksena on täysi-ikäisyys ja puhtaat luottotiedot. Pieniinkin vippeihin hakijalla tulee olla luottotiedot kunnossa, koska luonnolisesti mikää yritys ei halua asiakkaidensa joutuvan ongelmiin maksujen kanssa tai pahentaa jo olemassa olevia ongelmia.

Voinko saada monta pikavippiä samaan aikaan?

Se vaihtelee paljon, mutta pääsääntöisesti voi saada kuitenkin vain yhden vipin kerrallaan samasta yrityksestä. Jotkut yritykset myöntävät uusia vippejä, vaikka hakijalla on entisestään avoimia vippejä muuhun yritykseen. Joissakin paikoissa on mahdollista saada korotus pikavippiin, eli kun olet hakenut 50 euron vipin, niin sitä voidaan korottaa vaikka toisella 50 eurolla.

Miksi minulle ei myönnetty lainaa?

Yleisin syy on huolimattomasti täytetty lainahakemus. Kannattaa olla tarkkana, että täyttää kaikki vaaditut kohdat huolellisesti ja kokonaan. Usein hylkäyksen syynä on epäselvät osoitetiedot, joten varsinkin tähän kohtaan kannattaa kiinnittää huomiota. Jotkut yritykset eivät sen kummemmin perustele päätöksiään, mutta joistakin yrityksistä voi saada tiedon, että mistä hylkäys johtuu.  

13 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *