Lainaa 7000€

(Last Updated On: 3 maaliskuun, 2024)

Mitä pitää tietää, kun hakee lainaa 7000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia?

Lainaa 7000Monelle ensi kertaa lainaa ottavalle voi olla epäselvää, miten lainaa ottaessa koko prosessi etenee. Monet lainaan liittyvät asiat voivatkin tuntua hämmentäviltä, jos on ensi kertaa liikkeellä. Nykyään isonkin lainan hakeminen käy kuitenkin helposti, eikä lainanhakijan tarvitse edes poistua kotisohvalta. Pienlainayritykset ovat tuoneet kaikkien saataville uuden ja modernin tavan saada lainaa jopa muutamissa tunneissa. Enää ei lainanhaun tarvitse olla pitkään kestävä ryydyttävä prosessi, joka vaatii useita konttorikäyntejä, vaan kaikki pikavipit saat vaivatta ja hakeminen käy helposti ja nopeasti. Ei siis tarvitse jännittää, vaan jos tarvitset lisärahoitusta elämääsi, kannattaa aloittaa lainahakemuksen täyttäminen välittömästi.  

Pienlainayritykset myöntävät lainaa ilman vakuuksia

Pienlainayritykseltä lainaa hakiessa ei tarvitse huolehtia vakuuksista, sillä niitä ei vaadita. Vakuudet annetaan lainan takuuksi. Esimerkiksi asunto voi toimia lainan vakuutena. Tällöin lainanmyöntäjällä on mahdollisuus lainanmaksun epäonnistuttua ulosmitata vakuutena oleva asia. Pienlainayritykseltä lainaa hakevan ei kuitenkaan tarvitse vaivata päätään tällä asialla, sillä vakuuksia ei vaadita. Yleensä kuitenkin pienlainayritykset vaativat hakijoilta silti isompien lainojen kohdalla riittäviä, säännöllisiä tuloja. Ihan ilman jotakin varmuutta siitä, että hakija pystyy maksamaan lainan takaisin, eivät pienlainayrityksetkään siis lainaa myönnä. Vakuudettomuus kuitenkin tarkoittaa sitä, että lainan hakeminen on hakijalle todella paljon helpompaa, kun riittävien tulojen lisäksi ei enää tarvita vakuuksia.  

Lainahakemuksen lähettäminen on todella helppoa

Lainan hakemisessa ei nykyään ole enää mitään hankalaa. Jos tarvitset lainaa 7000e ainut asia, mitä tarvitsee tehdä, on täyttää lainayrityksen kotisivuilta löytyvä hakemus milloin vain sinulle itsellesi sopii. Tämä vie ainoastaan muutaman minuutin, eikä edes tarvitse poistua omasta asunnosta mihinkään. Tämän lisäksi tavallisesti lainayritykselle pitää lähettää myös todistus tuloista sekä todistaa henkilöllisyys. Nämä molemmat asiat voi hoitaa myös täysin sähköisesti, eikä niihinkään uppoa juurikaan aikaa. Lainan saamiseksi ei siis tarvitse nähdä vaivaa viittätoista minuuttia enempää. Lainapäätöksen saa myös yleensä hyvin nopeasti, joten lainanhakijan ei tarvitse jännittää pitkään, onko lainapäätös myönteinen. Pikalainayrityksen kautta 7000€ lainaa heti tililleen hakeva voi siis olla varma, että koko prosessi sujuu nopeasti, eikä hermoja tarvitse menettää päätöstä odotellessa.  

  Hae Heti Lainaa 15000 Euroa

Lainan hakemiselle on joitakin rajoituksia

7000 euron lainaa hakeville on riittävien tulojen lisäksi joitakin muitakin vaatimuksia, joita jokainen firma vaatii asiakkailtaan. Ensinnäkin lainanhakijan on oltava vähintään täysi-ikäinen, vaikka monet vaativat korkeampaa ikää hakijoilta. 18 vuotta on kuitenkin ehdoton minimi hakijan iälle, tätä nuoremmalle ei edes lain mukaan voida myöntää lainaa. Myöskään henkilöille, joilla on maksuhäiriö, ei koskaan myönnetä luottoyritysten puolelta lainaa, myöskin pikavippi on mahdotonta saada. Tämä olisi sekä moraalisesti hyvin kyseenalaista että kova riski rahalaitoksille. Luottohäiriöt siis sulkevat automaattisesti pois mahdollisuuden saada pikalainaa. Lisäksi luottoyrityksillä voi olla joitakin omia lisäkriteerejä lainanhakijoille, joten näiden varalta kannattaa ennen lainahakemuksen jättämistä katsoa hakemisen edellytykset rahoituslaitoksen sivuilta.  

7000 euron lainaa on mahdollista saada todella monelta yritykseltä

Lainamarkkinoilla on kuluttajan onneksi monia pikalainatoimijoita, joten lainanhakijan ei tarvitse tyytyä ensimmäiseen mahdolliseen lainaan. Lainaehdot vaihtelevat eri yritysten välillä, joten lainanhakijan itse asiassa on erittäin kannattavaa kartoittaa useampia eri vaihtoehtoja. Tällöin on paras mahdollisuus löytää itselle sopiva laina. Lainoja vertailemalla on mahdollista säästää lainan kokonaiskustannuksissa ja löytää laina, jonka ehdot mukautuvat omaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Suuri valikoima lainantarjoajia antaa luottokelpoiselle asiakkaalle paljon valinnanvaraa. Mitä enemmän on tarjontaa, sitä parempi on kuluttajan asema. Kysynnän ja tarjonnan laki toimii tässäkin asiassa. Lainaa hakiessa kannattaa siis pysähtyä hetkeksi katsomaan, minkälaisia tarjouksia markkinoilla on saatavilla.  

Lainojen vertailuun on myös saatavilla apua

Lainojen vertailua ei tarvitse tehdä onneksi kokonaan omin avuin, vaan saatavilla on myös apua. Internetissä on paljon lainalaskureita, jotka vertaavat kuluttajan puolesta halutun suuruisten lainojen perustiedot eri lainantarjoajilla. Tällöin kuluttaja säästää hyvin paljon kallisarvoista aikaansa, vaikka laskureihin ei voi sokeasti luottaa, sillä niistä paljastuu vain perustiedot saatavilla olevista lainoista. Tarkemmat lainaehdot joutuu aina tarkistamaan luottoa tarjoavien yritysten omilta sivuilta. Voit myös käyttää lainan haussa apuna erilaisia lainoja välittäviä firmoja, joiden kautta laina on mahdollista vertailla ja kilpailuttaa yrityksen yhteistyökumppaneiden kanssa. Tämä on hyvä ratkaisu, jos ei tahdo käyttää itse lainkaan aikaa lainan etsimiseen. Tällöin rahoitusalan ammattilaiset hoitavat kaiken asiakkaan puolesta ja itse voi vain rentoutua. Lainoja välittävien firmojen käyttäminen on asiakkaalle ilmaista, mutta nämä yritykset kilpailuttavat lainat vain omien yhteistyökumppaniensa kanssa, mikä pitää ottaa huomioon. Siitä huolimatta lainoja välittävät firmat ovat erittäin hyvä vaihtoehto, jos lainan etsimiseen ei huvita käyttää aikaa.Nyt ilman vakuuksia lainaa 7000 euroa  

  Lainat 40000 euroa vertailussa

Takaisinmaksu on usein lainafirmoissa hyvin joustavaa

Jokainen yritys päättää itse millaisia ehtoja lainan takaisinmaksulle asettaa. Kuitenkin usein asiakkaalle tarjotaan hyvin joustavia takaisinmaksuehtoja, joihin saattaa kuulua esimerkiksi mahdollisuus pitää lyhennysvapaita kuukausia tai muuttaa kuukausierien määrää. Usein on myös mahdollista siirtää eräpäivää pientä maksua vastaan, jos tuntuu, että eräpäivä tulee itselle huonoon aikaan. Lainalaskureiden avulla on myös mahdollista katsoa, kuinka lainasumma ja lainan takaisinmaksuaika vaikuttavat laina-aikaan ja kuukausieriin. Laina-ajan voi myös usein valita melko laajalta haitarilta, mikä mahdollistaa lainan maksamisen takaisin nopeasti tai hieman rauhallisemmassa aikataulussa. Jokaiselle siis pitäisi löytyä lainavaihtoehtoja läpikäymällä laina, minkä takaisinmaksusuunnitelma on sopiva itselle. Nykyajan pikalainoissa onkin parasta juuri joustavuus. Enää lainaa ei tarjota lainaa jäykillä ehdoilla, vaan tämän päivän sana on joustavuus. Se tekee lainan ottamisesta paljon yksinkertaisempaa, koska useissa paikoissa on mahdollista saada esimerkiksi maksuaikataulu sovittua niin, että se on omaan elämäntilanteeseen mahdollisimman sopiva.  

Myös pikalainayritykset tarjoavat asiantuntevaa asiakaspalvelua

Vaikka pikalainat, jopa isommat 7000 euron lainat, hoituvat pääasiallisesti sähköisesti, ei se tarkoita, etteikö saatavissa olisi asiantuntevaa asiakaspalvelua. Jokaisella rahoituslaitoksella on asiakaspalvelu, johon saa yhteyden tavallisesti joko puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Asiakaspalvelusta voi kysyä apua, jos yrityksen tarjoamien tuotteiden suhteen on mitään epäselvyyksiä tai ongelmia. Suomalaiset eivät ole kovin hyviä pyytämään apua, mutta on hyvä pitää mielessä, että kun isot rahat ovat kyseessä, ei tyhmiä kysymyksiä ole. Kannattaa siis hyödyntää mahdollisuutta saada apua rahoitusalan ammattilaisilta ja kysellä mieluummin liikaa lainoihin liittyvistä asioista kuin liian vähän. Lainasopimusta solmiessa ei saisi yksikään asia jäädä epäselväksi, vaan sopimus tulee allekirjoittaa vasta, kun kokee, että kaikki lainaan liittyvä on itselle selkeää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *