Uudet pikavipit

(Last Updated On: 1 kesäkuun, 2024)

Uudet pikavipit houkuttavat kuluttajia vuonna 2023

Pikavippien kulta-aikoina uusia vippipaikkoja syntyi kuin sieniä sateella. Nykyään, kun lainsäädännön kiristyminen on tehnyt pikavippien myöntämisestä vippifirmoille vähemmän kannattavaa ja asiakkaille turvallisempaa, ei uusia vippejä enää löydykään noin vain. Vuoden aikana ei välttämättä synny kovinkaan montaa uutta lainapaikkaa, eikä uusi lainapaikka välttämättä ole aidosti uusi, vaan vanhan alan konkarin uusi palvelupaikka. Sen vuoksi uusia vippipaikkoja ei välttämättä ole helppo löytää, mutta uusia vippejä voi toki olla tarjolla vanhoissa luotettavissa rahoituslaitoksissa. Luottoyritykset uudistavat tarjontaansa aika ajoin, mikä tarkoittaa, että uudet pikavipit korvaavat vanhat tuotteet. Kannattaa siis pitää myös vanhojen tuttujen pikavippifirmojen tarjontaa silmällä uutuuksien varalta.

2023 markkinoille on tullut vain yksi uusi toimija

2023 luottomarkkinoille on tullut vain yksi uusi pikalainaa tarjoavaa yritys: Eurolimiitti. Tämä ei ole mikään suuri määrä, jos vertaa entisaikoihin, jolloin pikavippifirmoja tuli jatkuvalla syötöllä lisää. On kuitenkin helpottavaa tietää, että nykyään tietää, että ehdot ovat kohtuullisia. Uuteen,vasta-avattuun firmaan voi siis luottaa nykyään eri tavalla kuin ennen. Kannattaa siis tutustua näihin uutuuteen, jos tahtoo päästä haistelemaan upouusia lainamarkkinoiden tuulia.Tämän upouuden vuonna 2023 avatun lainapaikan lisäksi myös vuonna 2023 on avattu uusia lainapaikkoja. Vaikka ne eivät ehkä enää ole kaikille pikalainojen käyttäjille vieraita, ne ovat vielä melko uusia tapauksia monelle.uudet pikavipit helposti

Eurolimiitiltä ensilainaa 500 euroa ilman kuluja

Eurolimiitti on vuoden 2023 uutuus, vaikka uudet pikavippipaikat ovat tähän mennessä olleet 2023 vuonna tiukassa, onneksi on edes Eurolimiitti. Vaikka eurolimiitti onkin uusi paikka, on sen taustalla vanhat voimat. Sen taustalla toimii täysin suomalaisomisteinen J.W.-Yhtiöt Oy, joka on jo vuodesta 2006 tarjonnut asiakkaillensa rahoituspalveluja. Eurolimiitti on siis uusi yritys, jota pyörittävät kuitenkin rahoitusalan konkarit. Eurolimiitti tarjoaa melko mahtavan tervetuliaislahjan uusille asiakkaille, sillä 30 päivän ajaksi on mahdollista saada lainaa 500 euroa ilman lisäkuluja! Tämä on ehkäpä jopa markkinoiden paras ensilaina tarjous, joka kannattaa ehdottomasti käyttää. Muutenkin lainaehdot Eurolimiitillä ovat melko hyvät, sillä maksuvapaita kuukausia on mahdollista saada jopa kolme kappaletta vuodessa. Myös lainojen minimilyhennysvaatimus on markkinoiden pienimpiä, mikä tekee mahdolliseksi lyhentää Eurolimiitiltä otettua lainaa varsin maltilliseen tahtiin. Eurolimiitin luottoraja joustoluottoa hakeville vanhoille asiakkaille on 3 000 – 4 000 euroa asiakkaan historiasta riippuen. Tämä ei siis ole mikään hullumpi uutuuspaikka, vaan sille kannattaa ehdottomasti antaa mahdollisuus.

  Pikavippi 20v - Hae lainaa 20-vuotiaalle

Bank Norwegian tarjoaa kulutusluottoa pitkällä takaisinmaksuajalla

Jos ollaan aivan tarkkoja, niin Bank Norwegian ei itse asiassa ole vuoden 2023 uutuus, vaan se on aloittanut toimintansa jo joulukuussa 2023. Joulukuu on kuitenkin vuoden viimeisin ja kiireisin kuukausi, joten täyteen vauhtiin tämä firma on päässyt vasta 2023 puolella. Tämän vuoksi tuntuu loogiselta esitellä se uutuuspaikkojen joukossa. Jos nimi Bank Norwegian tuo mieleen lentoyhtiön, olet oikeilla jäljillä. Bank Norwegianin osaomistajana todellakin toimii halpalentoyhtiö Norwegian. On nykyaikaa, että yrityksillä on monia erilaisia palveluita, joten on virkistävä todistaa tätä samaa ilmiötä myös luottopuolella. Tältä firmalta on mahdollista saada lainaa 1 000 – 50 000 euroa ja laina-aikaa on mahdollista saada jopa 15 vuotta, mikä mahdollistaa isonkin lainan oton tämän firman kautta. Tämän yrityksen palvelut ovat kokonaan internetissä, joten Bank Norwegian sopii etenkin tietotekniikka-ajan lapsille. Bank Norwegianiassa lainan nimelliskorko määräytyy henkilökohtaisen sopimuksen perusteella, joten nimelliskorko voi olla mitä vain 4,99 – 22,49 % välillä.

Cashbuddy aloitti Suomessa 2023

Jos mielessä on uusiin pikavippeihin tutustuminen myös 2023 Suomessa aloittanut Cashbuddy voi tarjota tuoreita lainapalveluja kuluttajille. Cashbuddy tarjoaa kulutusluottoa 1 000 – 3 000 euroa arjen muuttuviin olosuhteisiin. Laina-aikaa lainan takaisinmaksuun on saatavissa runsaasti, jopa 60 kuukautta. Lainan takaisinmaksuun sovelletaan kiinteä maksuohjelmaa, jonka tarkat ehdot valitaan aina maksusopimuksen teon yhteydessä. Cashbuddylla lainan kulut koostuvat nimelliskorosta, avausmaksusta ja yhdeksän euron kuukausittaisesta tilinhoitomaksusta. Cashbuddy on notkea ja näppärä paikka lainanhakuun, eikä sen luotettavuudessakaan ole valittamista. Se ei ehkä ole maailman jännittävin uusi lainapaikka, mutta ei siinä missään nimessä ole mitään moitittavaakaan. Kyseessä on siis näppärä peruspaikka, jossa esim. autolainan hakeminen sujuu näppärästi. lisäksi Cashbuddylta haettu laina maksetaan tilille heti seuraavana arkipäivänä, joten tämän yrityksen kautta on mahdollista saada uusi pikavippi todella nopeasti.

  Pikavippi ilman puhelinta

Fleksiluotolta luottoa joustavastiuudet lainat vaivattomasti

2023 vuoden tulokas kuuluu 4Finance-yhtymään. Tämän lainayhtymän tunnetuin luotontarjoaja on tällä hetkellä Vivus, mutta ehkä jonakin päivänä Fleksiluotto tulee vielä nousemaan pääkallonpaikalle. ainakin tämä suhteellisen tuore yritys on mielenkiintoinen tapaus luottomarkkinoilla. Fleksiluotto tarjoaa joustolainaa aina 2 100 euroon saakka eli voit tämän luottorajan sisällä nostaa lainaa tarpeesi mukaan. Takaisinmaksu ei tapahdu Fleksiluotolla kiinteästi, vaan lainaa lyhennetään erissä. Tämä tarkoittaa, että joka kuukausi lainaa ei tarvitse lyhentää saman verran. Minimilyhennys on kuitenkin vähintään 5 % jäljellä olevan lainan summasta. Voit myös hallita omaan lainaasi liittyviä asioita kätevästi netissä. Joko tietokoneelta tai mobiililaitteelta pääset nostamaan rahaa luottotililtä tarvittaessa. Voit myös tarkistaa maksutiedot ja seurata luottotilin tapahtumia. Tämä tekee Fleksiluoton palvelujen käyttämisestä todella helppoa.

Älä kuitenkaan etsi uusia vippipaikkoja vääristä syistä

Useasti uudet pikavipit tahdotaan katsastaa, koska vanhoilta toimijoilta ei enää saada lainaa. Tämä voi johtua esimerkiksi siitä, että lainoja ei ole pystytty lyhentämään aikataulussa pois. Tämä on kuitenkin täysin väärä syy haluta etsiä uusia pikalainaa tarjoavia paikkoja. Jos aikaisempia lainoja ei ole pystynyt maksamaan kunnialla pois, on epätodennäköistä, että niin kävisi jatkossakaan. Rahavaikeuksista ei tule koittaa selvitä maksamalla vanhoja lainoja uusilla lainoilla. Tämä johtaa yleensä vain vääjäämättä maksuhäiriökierteeseen. Vielä vähemmän uutta lainaa kannattaa ottaa huvituksiin, jos vanhojen lainojen maksu ei tahdo onnistua. Jos kuluttajalla on jo maksuhäiriömerkintä, ei mikään uusikaan luottoyritys tule myöntämään lisää lainaa. Siinäkään mielessä uusia pikavippejä ei kannata suunnitella oman talouden pelastajaksi. Lainarahalle ei koskaan voi perustaa omaa talouttaan, vaan sen tulisi olla tilapäinen apu hetkellisiin rahavaikeuksiin. tämä on hyvä pitää mielessä aina, kun suunnittelee lainanottoa. Jos kuitenkin tahtoo tutustua uusimpiin lainavaihtoehtoihin, voi aloittaa esimerkiksi yllä mainituista firmoista. Tutustumalla uusiin lainapaikkoihin pysyy kärryillä rahoitusalan kehityksestä. On myös mahdollista, että uusia paikkoja tutkailemalla löytyy uusi luottolainafirma. Uusille tulokkaille on siis syytä antaa mahdollisuus näyttää kyntensä.