Edullinen pikavippi 200 euroa heti netistä

(Last Updated On: 7 marraskuun, 2023)

Etsitkö 200 euron pikavippiä ja haluat saada lainasi heti tilillesi? Alapuolelta löydät 2018 vuoden pikavippimarkkinoiden kuluttajien suosikit ja samalla kaikista pienikorkoisimmat 200 euron pikavipit. Katso alapuolelta eri vaihtoehtoja ja hae edullisin vippi kätevästi ilmaisella hakemuksella heti tilillesi. Tarjolla on myös täysin ilmaisia pikalainoja useiden eri yhtiöiden toimesta. Nappaa omasi jo tänään tilille!

Vivus

VivusVivus on markkinoiden yksi suosituimmista pikavipin tarjoajiasta ja se ei ole mikään ihme. Yhtiön kautta saat haettua edullista lainaa heti tilille kätevästi netin kautta. Vivus tarjoaa myös ilmaista 200 euron pikavippiä kaikille 1. kertaa lainaaville. Muuten yhtiö myöntää lainoja 10-2010 euron väliltä 3-30 vuorokauden joustavalla maksuaikataululla. Lainaaminen on aina ilmaista TUPAS-tunnistautumisen avulla, johon tarvitset verkkopankkitunnukset ja lainapäätöksen saaminen tapahtuu lähes heti, jonka jälkeen rahat siirretään viipymättä pankkitilillesi. Tutustu Vivukseen ja et tule pettymään!

Perusvippi

PerusvippiPerusvippi tarjoaa äärimmäisen kätevän ja uniikin rahoitusvaihtoehdon, saat nimittäin sähköisen luottokortin puhelimeen. Voit tehdä nostoja rajattomasti omalle tilillesi 20-2000 euron väliltä, sinä päätät kuinka paljon lainaat ja milloin. Saat lainalle aina keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ja muutenkin lainaehdot ovat hyvin joustavat ja kuluttajaystävälliset. Myös lainojen korko on edullisimmesta päästä eli Perusvippi on loistava vaihtoehto jos 200 euron pikalaina on hakusessa. Tutustu lisää ja tilaa joustoluottoa Perusvippin kautta ilmaisella hakemuksella verkon kautta.

Lainasto

Lainastolta saat pikaluotot ja pikalainat 200 eurosta ylöspäinLainasto on nopea luotomyöntäjä ja sen lainavalikoima koostuu luottokortista, pikalainasta ja luottotilistä aina 100-2000 euron väliltä. Saat rahat aina heti tilillesi lainahakemuksen käsittelyn jälkeen, jossa ei yleensä mene yli 10 minuuttia. Lainaaminen on helppoa verkon kautta, tarvitset lainaamista varten vain pankkitunnukset. Yhtiö tarjoaa pikalainoja joustavalla maksuaikataululla ja myös eräpäivän siirtäminen on mahdollista, mikäli tuntuu, että et pysty lyhentämään vippiä ajallaan. Tutustu lisää ja pistä vippi 200e tilaukseen Lainastolta jo tämän vuorokauden sisällä. Lainasto on keskittynyt täysin monipuolisten luottojen, kuten luottotilin ja pikalainan tarjoamiseen ja saat myös esimerkiksi 1000 euron lainaa sitä kautta vaivattomasti.  

  Mistä 400e pikavippi?

Ferratum

FerratumFerratumilta voit hakea 200 euron ilmaisen pikavipin, mikäli et ole ottanut vippiä ennen yhtiön kautta. Yhtiö myöntää kaikille 1. kertaa vippaaville 50-300 euron pikavipit korottomana. Voit hakea lainan netissä helposti ja nopeasti. Valitse ensin lainasumma ja tunnistaudu sen jälkeen pankkitunnuksilla Ferratumin systeemiin ja täytä lainahakemus. Saat rahat tilille käytännössä välittömästi eli yhtiö soveltuu hyvin akuutin pikavipin tarpeessa oleville. Voit myös hakena uutena tai vanhana asiakkaana 2000 € kulutusluottoa helposti ja nopeasti.  

Netistä saatavat pikavipit

Pikavippi 200 euroaKuluttajilla on yhä useampia vaihtoehtoja mistä valita parhaalta tuntuva vippi ja pikalainayhtiöiden määrä alkaa olemaan sopivalla tasolla. Lainapaikkoja ei ole liikaa mikä helpottaa lainaamista, sillä lainaa hakevan henkilön ei tarvitse kahlata enää useita kymmeniä vippifirmoja läpi löytääkseen sen parhaimmalta tuntuvan pikaluoton. Tällä hetkellä pikalainan myöntäjiä on markkinoilla 68 kappaletta ja lukeman odotetaan nousevan hieman kuluvan vuoden aikana.

Lainaa 200€

Miten sinä käytät 200 euroa ns. “ylimääräistä” pätäkkää?

Mihin käytät rahasi jos sinulla on käytettävissäsi 200 euroa ylimääräistä? Monet ihmiset tuppaavat ottamaan aina liian suurta vippiä, sillä nälkä kasvaa syödessä ja 200 euron vippi ei välttämättä tunnukaan enää omiin tarpeisiin sopivalta, vaikka se olisi tismalleen se summa mikä kuluttajan pankkitililtä puuttuu. Käytätkö rahasi turhuuksiin, vaikka alunperin tarvitsitkin 200e pikalainan maksaaksesi eläinlääkärin tai lapsen äkillisen hammasoperaation? Tämä on hämmentävän yleistä ja monesti lainataakkaa saatetaan kasvattaa jopa nelinumeroisilla luvuilla, vaikka alunperin etsit 200 € pikaluottoa. Osuuko tämä vertaus sinuun? Jos osuu, niin kannattaa miettiä millä tavoin systeemi on korjattavissa, sillä tämä on pitkällä juoksulla varsin katastrofaalista taloudellesi. Kommentoi alapuolella miten käytät tai käyttäisit 200 euron lainan jos sellaisen otat.

  Mistä 300e pikavippi?

Mistä sitten et saa 200€ pikavippiä?

200€ pikavipin voit tosiaan saada lähes joka lainapalvelusta, mutta on myös olemassa poikkeuksia. Pieni osa luottoyhtiöistä ei enää tarjoa vippejä vaan voit saada heiltä ainoastaan kulutusluottoja ja luottotilejä. Voit kuitenkin ottaa kulutusluoton ja nostaa siitä vain 200€, tämä on usein myös edullisempi tapa toimia kuin vipin ottaminen. Lainapalveluita on Suomessa yli sata, joten kilpailuta myös pikavippisi huolellisesti.

Saako vipin poikkeuksetta?

Vippiä ei voi saada, jos hakija ei ole täysi-ikäinen. Myös luottotietojen tulee olla kunnossa, hakijalla tulee olla suomen osoite ja puhelinnumero sekä hänen tulee asua vakituisesti suomessa. Tulorajoja vippien saantiin ei ole, joten voit saada 200€ pikavipin, vaikka olisit opiskelija, työtön tai eläkeläinen.

Voinko hakea vipin netissä?

Vipin voi ja se kannattaakin hakea suoraan netistä. Pikavippi on todella helposti haettavissa netistä. Sinulla tulee kuitenkin olla verkkopankkitunnukset, joilla kirjautua palveluun sekä vahvistaa henkilöllisyytesi. Tarvitset myös suomen tilinumeron, jotta vippi voidaan maksaa sinulle.

200€ pikavippi kuluitta!

Tarkastelemalla vippivertailuamme tulet huomaamaan, että voit saada 200€ pikavipin täysin kuluitta. Sinun tulee kuitenkin olla uusi asiakas, jotta voit hyödyntää tämän tarjouksen. Ainakin Vivus on todella tunnettu ilmaisista vipeistään ja suosittelemmekin sitä ilmaisen vipin hakemiseen. Kilpailuta vipit niin tiedät mistä saat pikavipin ilmaiseksi. Sinun kannattaa lähettää lainahakemus useisiin suosittelemiimme lainapalveluihin, jotta tiedät keneltä saat vipin kuluitta. Lainahakemuksen lähettämällä et sitoudu vielä mihinkään, vaan sinulla on ainoastaan mahdollisuus saada kaikilta palveluilta oikea lainatarjous. Kaikki netissä ilmoitetut lukemat nimittäin ovat arvioita ja oikeat lukemat tulet näkemään vasta lainatarjouksesta. Kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon, vaikka laina onkin pieni!

16 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *