Mistä 300e pikavippi?

(Last Updated On: 31 tammikuun, 2024)

Oletko pikaisen rahoituksen tarpeessa ja halaut saada 300 euron pikavipin mahdollisimman halvalla ja heti tilille? Olemme listanneet alhaalla parhaimmat vippipaikat, valinnoissamme olemme kiinnittäneet erityisesti huomiota pikavipin hintaan ja siihen kuinka nopeasti rahat toimitetaan tilille. Ensimmäisenä esitetyt yhtiöt tarjoavat täysin ilmaista 300 euron vippiä ja rahat saat tilillesi lähes välittömästi.  

Vivus

VivusVivus on yksi suosituimmista pikavippiyhtiöistä ja sen suosio perustuu varmasti yhtiön nopeisiin ja edullisiin pikalainoihin. Yhtiö tarjoaa myös ainutlaatuista tarjousta, sen kautta voit hakea aina ensimmäisenä asiakkaana ilmaisen pikavipin 400 euroon asti. Muuten yhtiö tarjoaa lainaa 10-2010 euron väliltä joustavalla 3-30 päivän maksuaikataululla, jota voit tarvittaessa siirtää eteenpäin. Vivus kannattaa ehdottomasti silloin jos et ole vielä ottanut vippiä sitä kautta – hinnat ovat myös vanhoille asiakkaille varsin kohtuulliset!  

Trustbuddy

TrustbuddyTrustbuddyn kautta voit hakea aina korotonta pikalainaa 2 viikon maksuajalla. Maksat vipistä eurolleen saman verran takaisin kun olet lainannutkin, mikäli maksat sen kokonaan takaisin 14 vuorokauden sisällä. Trustbuddy tarjoaa toki vippiä myös pidemmällä maksuajalla ja yhtiö tarjoaa myös eräpäivän siirtoa kuukaudella eteenpäin. Vippivalikoimaan kuuluvat pikavipit 100-600 euron väliltä. Lainaaminen tapahtuu yhtiön sivuilta, täytä lainahakemus hetkessä ja saat lainapäätöksen netissä nopeasti.  

Risicum

Hae 300e vippi Risicumilta sinun lainaehdoillasi hetiEdullinen 300 euron pikalaina irtoaa myös Risicumilta helposti ja nopeasti kaikille vähintään 20 vuotta täyttäneille. Lainahakemus tehdään netissä ja saat nopeasti päätöksen, jonka jälkeen rahat siirretään tilillesi lähes välittömästi. Parhaimmillaan saat vipin tilille jopa 10 minuutissa. Jos siis olet akuutin pikalainan tarpeessa on Risicum yksi parhaimmista vaihtoehdoista. Palvelu toimii moitteettomasti ja se on nopeaa sekä lainaehdoista löytyy joustoa. Myös lainatuotteita on laidasta laitaan 50-2050 euron väliltä. Lue lisää ja hae pikavippisi Risicumilta jo tänään.  

  Mistä 50e pikavippi?

Perusvippi

PerusvippiPerusvippi tarjoaa yhen markkinoiden kätevimmistä lainaratkaisuista, voit tehdä nostoja kellon ympäri juuri omien tarpeiden mukaan sen jälkeen kun joustoluotto on myönnetty sinulle. Nostoissa ei ole rajoituksia ja voit tehdä niitä omien tarpeiden mukaan 20-2000 euron välillä. Saat lainallesi aina keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ja korot lainoissa ovat kilpailukykyiset verrattuna muihin markkinoilla toimiviin pikalainafirmoihin. Tutustu ja hae lainaa 2000 euroon asti joustavasti!

Vippaaminen on helpottunut vuosien saatossa ja korkokatto on tehnyt pikavipeistä entistä halvempia

Pikavippi 300 euroaVipin saaminen on nykyään helppoa verkosta, edellyttäen, että et ole saanut maksuhäiriömerintää. Vippi ilman luottotietoja ei enää onnistuu mitenkään päin, väitti kuka hyvänsä sitten niin. Yhtiöt ovat sen verran tarkkoja, että kenellekään maksukyvyttömälle lainoja ei tarjota. Yhtiöt tarkistavat yleensä aina ensin lainaa ottaan henkilön luottotiedot ja mikäli maksuhäiriömerkintä löytyy, tyssää lainanhaku siihen paikkaan. Pikavippi on lähes jokaisessa tapauksessa vakudeton laina, varsinkin pienempien summien kohdalla. Esimerkiksi 300 euron laina ilman vakuuksia irtoaa varsin helposti lähes jokaisen pikalainayhtiön toimesta. Poikkeuksia kuitenkin löytyy ja jotkut yhtiöt edellyttävät lainaajalta säännöllisiä tuloja tai muuten vippiä tai lainaa ei myönnetä. Ehtoja on kiristetty myös jossain määrin ja osana syynä tähän on varmasti luottotietomenetyksien lisääntyminen runsaasti viimevuosina. Huolimatta tästä, on vippiä nykyään helpompi hakea verkosta ja esimerkiksi melkeinpä kaikki pikaluotot ovat merkittävästi halvempia kuin mitä ne olivat vielä ennen korkokaton tuloa 2013 vuoden keväällä. Tämä on johtanut siihen, että näiden tuotteiden menekki on jossain määrin noussut, vaikkakin keskimääräinen otettu lainasumma on tätä nykyä merkittävästi suurempi.

Mihin voin hakea pikavippiä?

Pikavippiä eli pikalainaa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen. Pikavippejä myöntävät yhtiöt eivät kysy rahojen käyttötarkoitusta, joten rahat voi käyttää mihin tahansa. Se on hyvä etu, koska tavallisista pankeista lainaa hakiessaa pitää aina perustella, että mihin rahaa tarvitsee ja neuvotella siitä virkailijan kanssa. Saattaahan olla, että on ilmennyt jotakin yllättäviä kuluja ja vaikka jääkaappi saattaa tarvita korjausta, joten vaikka siihen pikavippi on loistava valinta. Tai mikäli haluaa arkeen hieman luksusta tai kenties hemmotella itseään tai jotakin itselle tärkeää henkilöä, niin tokihan vipin voi myös siihen käyttää.

  Edullinen pikavippi 200 euroa heti netistä

Kuinka paljon pikavipille tulee kuluja ja korkoja?

Se aina vaihtelee ja parhaimmillaan voi pienen pikalainan saada jopa täysin ilman kuluja ja korkoja. Usein tälläisessa tarjouksessa vippi pitää tosin maksaa takaisin todella pian, mutta palkkapäivän olessa vaikka viikon päässä, niin siinä tapauksessa pääsee hyödyntämään ilmaisen lainan. Ilmaisissa pikavipeissä korko alkaa juosta vasta tietyn päivän jälkeen, joten jos maksu myöhästyy, niin sitten joutuu maksamaan lainalle korkoa. Tosin yleensä nämäkään korkot eivät ole järin suuria ja varsinkin korkokattoasetuksen jälkeen voi olla varma siitä, että ei joudu maksamaan tähtitieteellisen korkeita korkoja.

Miksi hakisin pikavippiä kulutusluoton sijaan?

Pikavippi on loistava vaihtoehto todella akuuttiin rahantarpeeseen, koska rahat saa tililleen joskus jopa minuuteissa hakemisen jättämisen jälkeen. Pieniin pikavippeihin ei usein myöskään tarvitse toimittaa mitään liitteitä ja yritys tekee luottoarvion nopeammin, kuin kulutusluottoa hakiessa. Mikäli tietää, että rahantarve saattaa olla pidempiaikaista, niin siinä kohtaa toki kannattaa harkita kulutusluottoakin, koska se toimii luottokortin tavoin ja on usein jatkuva luottosopimus, jota voi hyödyntää pidemmälläkin aikavälillä.

Mitä jos en saa laskua maksettua ajoissa?

Tavallisesti siitä seuraa maksumuistutus. Jos muistutuksen jälkeenkään ei maksua hoida, niin sitten tulee toinen maksumuistutus. Niistä myös yritys perii pienen maksun, joka yleensä on 5 euroa/ muistutus. Muistutusten jälkeen luottosopimus yleensä irtisanotaan ja asia siirtyy perintätoimiston hoidettavaksi. Kannattaa kuitenkin pyrkiä maksamaan laskut ajoissa, koska miköli lasku menee perintään saakka, niin siitä tulee reilusti ylimääräisiä kuluja. Perintätoimisto nimittäin laskuttaa perinnän kohteena olevalta henkilöltä omat kulunsa ja ne saattavat olla perintäyrityksstä riippuen varsin korkeita.

14 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *