Lainaa heti tilille – parhaat lainat nopeasti netistä

(Last Updated On: 1 helmikuun, 2024)

Oletko nopean rahoituksen tarpeessa ja haluat saada lainaa heti tilille?  Meiltä löydät markkinoiden nopeimmat vipit, joiden kautta saat lainat heti tilillesi.

Markkinoilla on useita luotonmyöntäjiä ja nykyään on mahdollista saada myös hieman suurempaa lainaa nopeasti tilille suoraan verkon kautta. Jos rahan tarve on akuutti niin suosittelemme valitsemaan jonkun alapuolella olevista lainapaikoista.

Huomioithan, että osa yhtiöistä myöntää lainaa lähes välittömästi pankkitilille kun osa taas antaa lainapäätöksen samantien ja lainarahojen saamisessa tilille saattaa kestää. Jos olet akuutin rahan tarpeessa, valikoi yhtiö tarkasti, jotta saat rahat välittömästi käyttöösi.

Lainaaheti.fi on uudistunut

Lainaaheti.fi

Lainaaheti.fi on erinomainen valinta, kun tarvitset lainaa heti. Sivusto tarjoaa monipuolisia lainavaihtoehtoja, joiden joukosta voit valita itsellesi sopivimman. Lainaaheti.fi:n kautta voit hakea lainaa nopeasti ja vaivattomasti, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon erityisesti silloin, kun tarvitset rahoitusta kiireellisesti. Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa, ja lainapäätöksen saa usein jo saman päivän aikana. Lisäksi lainaaheti.fi:n kautta haettavat lainat ovat usein kilpailukykyisiä perinteisiin pankkilainoihin verrattuna.

 • Nopea ja helppo lainahakemus 1000 – 60000 euroa
 • Monipuoliset lainavaihtoehdot
 • Kilpailukykyiset hinnat
 • Nopea lainapäätös
 • Helppokäyttöinen sivusto

Lue arvostelu ja kokeuksia Lainaaheti.fi palvelusta täällä.

Vippi.org heti tilille

Jos haluat lainasi heti käyttöön, tutustu tarkemmin Vippi.org lainapalvelun tarjontaan. Heidän kauttaan voit hakea lainaa 100 – 60000 euroa heti ilman vakuuksia. Palvelu on täysin netissä, eli täyttämällä verkkohakemuksen ja toimittamalla sähköisesti tarvittavat liitteet, voit saada vipin heti tilille.

 • Lainaa heti 100 – 60000€
 • Takaisinmaksu 1-15v
 • Edullinen ratkaisu
 • Laina nopeasti tilillä

Ostosrahalta laina heti tilille ilman vakuuksia

lainaa heti

Ostosraha tarjoaa kuluttajille kattavan valikoiman pikavippiä 400-3000 euron väliltä. Kaikki lainat on haettavissa netin kautta ilman vakuuksia tai takaajia ja lainan hakeminen on aina ilmaista. Saat lainapäätöksen verkossa yleensä aina 15 minuutin sisään, jonka jälkeen rahat toimitetaan ripeästi lainaajan pankkitilille, mikäli hakemus hyväksytään. Voit valita laina-ajan 12-50 kuukauden väliltä ja luottoa voi hakea kaikki vähintään 21 vuotta täyttäneet luottokelpoiset henkilöt. Ostosrahan taustalla toimii luotettava ja erittäin pitkään rahoitusalalla toiminut OPR-Vakuus eli homma on enemmän kuin luotettavissa käsissä. Tutustu lisää ja hae Ostosrahan kautta lainaa pikaisesti pankkitilillesi!

Hae Ostosrahalta lainaa heti

Nopsalaina myöntää nopeaa lainaa

hae laina heti pankkitilille

Jos olet hieman suuremman kulutusluoton tarpeessa, on Nopsalaina hyvä vaihtoehto, sillä sitä kautta on tarjolla lainoja aina alkaen 1500 eurosta jopa 15 000 euroon asti. Lainahakemus tehdään verkossa ja sen täyttämiseen ei kulu montaakaan minuuttia. Nopsalaina myöntää lainoja kaikille vähintään 22 vuotta täyttäneille, luottokelpoisille säännölliset tulot omaaville henkilöille. Yhtiö edellyttää lainaajilta palkkakuitin todisteeksi kuukausituloista. Nopsalaina on erittäin suosittu ja sen lainaehdot ovat varsin kohtuulliset, samoin lainojen hinnat ovat hyvin kilpailukykyiset kun vertaillaan lainoja keskenään.

Hae Nopsalainalta lainaa heti

Vivus antaa lainapäätöksen heti

halvimmat lainat heti netistä

Vivus on kestosuosikki ja toiminut alalla pitkään! Sen kautta voit hakea lainoja vaivattomasti nettihakemuksella ilmaiseksi ja saat rahat parhaimmillaan 15 minuutissa tilillesi. Vivus tarjoaa 10-2010 euron suuruisia pikaluottoja kaikille vähintään 20 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on puhtaat luottotiedot. Vivuksen taustalla toimii Rahoitusyhtiö 4Finance, joka on myös hyvämaineinen ja luotettava luottofirma. Vivus on kaikin puolin erinomainen lainapaikka, palvelu on nopeaa ja ennen kaikkea lainarahojen siirto pankkitilille tapahtuu nopeasti. Tutustu Vivukseen, lue lainaehdot ja pistä lainahakemus eteenpäin. Muista, että saat pikavipin ilmaiseksi aina 1. lainauskerralla!

  Hae pikalainat netistä

Hae Vivukselta lainaa heti

Freedom Rahoitus käsittelee hakemuksen heti

nappaa lainaa nopeasti jopa 15 minuutissa

Kun haluat suurempia lainoja nopeasti ilman vakuuksia, on kannattavaa kääntyä Freedom Rahoituksen puoleen. Sitä kautta saat haettua rahaa lainaan ilmaisella hakemuksella ja mikä parasta, saat aina yhdellä hakemuksella useita eri lainavaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi parhaimmalta tuntuvan kulutusluoton. Freedom Rahoitus tarjoaa lainat heti tilille 500 – 60000 euron väliltä ja maksuaikataulun voit valita 1-12 vuoden väliltä eli valikoimaa piisaa kaikille. Kun pistät lainahakemuksen eteenpäin, se ei vielä sido sinua mihinkään, vaan voit käydä vapaasti eri lainavaihtoehtoja läpi ennen lainatuotteen valitsemista.

Hae Freedomilta lainaa heti

Mistä lainaa heti tilille?

Monet yksityiset lainafirmat tarjovat lainatuotteita hyvinkin nopeasti lainaajan tilille, suosittelemme tutustumaan yläpuolella oleviin vaihtoehtoihin ja valitsemaan niistä sinulle parhaimmalta tuntuvan lainapaikan. Ota ainakin nämä seikat huomioon lainapaikkaa valitessasi:

 • Lainayhtiön lainaehdot on syytä tarkistaa huolellisesti ja niiden ymmärtäminen on tärkeää
 • Lainaehtojen joustavuus – katso onko esim. onko eräpäivän siirtäminen mahdollista
 • Hinnoittelu ja luoton todellinen vuosikorko

Kun olet pikaisen rahoituksen tarpeessa on aina järkevintä kääntyä yksityisen luottoyhtiön puoleen – näin saat rahaa lainaan kaikista nopeiten

Yksityiset kulutusluotto- ja pikalainafirmat tarjoavat poikkeksetta aina nopeinta rahoitusta eli jos tarvitset kulutusluottoa samantien tilillesi, on enemmän kuin suotavaa valita lainapaikakseen jokin yksityinen lainafirma. Valikoimaa on riittämiin ja parhaimmat löydät helpoiten meidän kautta. Yläpuolella esitetyt lainapaikat ovat kaikki kuluttajien suosikkeja ja hinnoiltaan kaikista halvimpia lainapaikkoja, joista saa lainaa heti. Myös lainan hakeminen ja koko prosessi yleensäkin etenee ripeästi ja kaikki palaute yhtiöistä on poikkeuksetta positiivista. Jos olet suuremman lainan tarpeessa, niin myös isomman kulutusluoton saaminen on mahdollista varsin nopeasti. Rahan lainaaminen on helpottunut huomattavasti ja nykyään suurempien lainasummien löytäminen on vaivatonta verkossa ja aikaa tähän ei kulu enää kuin muutamia minuutteja sillä saat lainaa heti tilille netistä, jos täytät lainahakemuksen ja saat myönteisen päätöksen.

Muita aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Onko lainan hakeminen turvallista?

Lainan hakeminen on täysin turvallista netissä. Yrityksillä on käytössään SSL-salaus, joka on todella tehokas ja luotettava. Kaikki tietoliikenne hakijan ja yrityksen välillä on siis huolellisesti salattua. Suurin osa pankeista käyttää samaa salausta, joten lainanhakija voi olla turvallisin mielin. Tiedot eivät takuulla päädy ulkopuolisten käsiin.

Tietoja ei myöskään luovuteta ulkopuolisille tahoille ja kaikki on toki täysin luottamuksellista. Tietoja käsittelee koulutetut henkilöt ja niitä säilytetään henkilötietolain edellyttämällä tavalla, joten yrityksen sisälläkään ei niihin ole kaikilla pääsyä.

Kuinka pian voin saada rahat tililleni?

Usein lainapäätöksen saaminen on todella nopeaa ja monet lainapaikat mainostavat, että saat lainaa heti tilille. Varsinkin pienempien lainojen osalta päätökset tehdään jopa 15 minuutin sisällä. Hakemuksen voi lähettää mihin aikaan tahansa, mutta niitä käsitellään yleensä 08.00-22.00 välisenä aikana. Aukiolojan ulkopuolella saapuneet hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Eli joskus aamuisin saattaa hakemusten käsittelyssä mennä hieman kauemmin.

  Pikavippi ilman puhelinta

Jos oikeasti haluat heti lainaa 24h vuorokaudessa, on Hetilainaa24.fi sivusto, johon kannattaa tutustua.

Mikäli hakijalla on tili joissakin Suomen suurimmista pankeista, niin rahat voidaan siirtää hyväksytyn hakemuksen jälkeen usein välittömästi. Rahat usein myös näkyvät tilillä lähes välittömästi. Joidenkin pankkien kohdalla siirrossa saattaa kulua muutama arkipäivä. Myös pyhäpäivät ja viikonloput saattavat hieman hidastaa rahojen maksua.

Tarvitsenko lainalleni vakuuksia tai takaajia?

Suurin osa yrityksistä myöntää kaikki pikavipit ja luotot täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Mikäli haettava luotto on huomattavan suuri eli vaikka yli 10 000 euroa, niin silloin saatetaan vakuuksia tai takaajia vaatia.

Moni yritys tarjoaa myös mahdollisuutta hakea lainaa yhdessä jonkun kanssa. Yhteishakijan kanssa lainaaminen on usein kannattavaa, koska silloin voi saada isompia summia lainaa paremmilla ehdoilla. Toki toinen henkilö, joka on myös vastuussa lainasta laskee lainaajan riskiä huomattavasti ja sen vuoksi esimerkiksi lainan korot tai muutkin maksut ovat yleisesti edullisempia, kuin yhdellä hakijalla.

Yhteihakija tai toiselta nimeltään rinnakaishakija voi olla vaikka sukulainen tai puoliso. Yleensä yhteishakijan ei edes tarvitse asua samassa taloudessa, joten myös ystävän kanssa yhdessä voi hakea lainaa.

Kannaattaako hakea pikavippiä vai kulutusluottoa?

Jos rahantarve on todella akuutti ja ei kovinkaan suuri, niin silloin pikavippi on parempi vaihtoehto. Jotkut yritykset myöntävät jopa täysin korottomia ja kuluttomia pikavippejä, kunhan ne maksaa takaisin nopealla aikataululla. Pikavipit yleensä ovat kooltaan alle tuhat euroa, jos siis muutaman sadan euron vippi riittää paikkaamaan hetkellisen vajeen budjetissa, niin silloin kannattaa suosia pikavippiä.

Luotto sen sijaan sopii paremmin niille, joilla saattaa olla satunnaisesti tarvetta ylimääräiselle rahalle ja hieman suuremmille summille. Tavallisesti luoton suuruus on muutama tuhat euroa ja sieltä voi nostaa rahaa tilillensä aina tarvittaessa. Luotot ovat myös yleensä jatkuvia, joten ne ovat aina käytettävissä ja jos luotto on jo olemassa, niin nostoja voi tehdä milloin tahansa. Pikavippejä sen sijaan voi saada vain kello 07.00-23.00 välillä, mutta kuten sanottua, niin luotolta nostettaessa ei tätä rajoitusta ole.

Miten laina maksetaan takaisin?

Pienet pikavipit tavallisesti maksetaan kerralla pois ja suuremmat pikavipit sitten osissa. Luotossa on tavallisesti laskettu minimilyhennys, joka tarvitsee maksaa aina kuukausittain. Toki voi lainaa tai pikavippiä lyhentää enemmänkin kerralla, kuin pakollisen minimin ja toki sen voi maksaa pois vaikka kerralla kokonaan. Jos lainan maksaa takaisin ennen aikojaan, niin siitä ei koidu asiakkaalle mitään ylimääräisiä kuluja.

Tavallisesti laskut lähetetään sähköpostitse, mutta joskus vielä perinteistä postia käyttämällä. Jotkut perivät paperisista laskuista pienen maksun, mutta sähköpostiin lähetettävät laskut ovat aina ilmaisia. Myöskin e-laskun voi ottaa käyttöön joidenkin yritysten kanssa. Silloin saa laskun suoraan verkkopankkiinsa, josta se on sitten helppo maksaa. E-lasku on kenties luotettavin tapa, koska joskus kirjeitä katoaa tai sähköposti saattaa päätyä roskakoriin tai siinä saattaa olla lähettäjällä jotakin ongelmia ja lasku ei koskaan saavu perille. E-laskussa ei näitä ongelmia ole, joten mikäli yritys sitä tarjoaa, niin kannattaa se ehdottomasti ottaa käyttöön.

Miten voin välttyä mahdollisilta maksuongelmilta?

Tärkein asia raha-asioiden hoidossa on huolellinen suunnittelu. Kannattaa pitää kirjaa tuloista ja menoista, jotta tietää aina, että missä mennään raha-asioiden kanssa. Toki joustoluotto on hyvä turva, mutta ei kannata kuitenkaan laskea sen varaan, että luotosta tulee kiinteä osa kuukausittaista budjettia.

  Pikavippi pankkitunnuksilla - hae heti lainaa pankkitunnuksilla

Mikäli kyseessä ei ole täysin välttämätön hankinta, niin kannattaa mieluummin vaikka säästää ensin hetki, jotta ei tarvitse tehdä osamaksusopimuksia. Osamaksusopimukset tulevat nimittäin aina kalliimaksi, kuin kerralla maksettu ostos, koska niistä peritään korkoa, joten jos et tarvitse tuotetta heti kotiisi, säästä rahat ennen tilaamista.

Heräteostoksia kannattaa tietoisesti välttää, jotta ei tule hankittua mitään turhaa tavaraa, jolla ei sitten lopulta edes tee mitään. Tällaisiin heräteostoksiin useimmiten ne rahat meneekin, mitkä on lainattu heti eikä kohta. Kannattaa myös pyrkiä hyödyntämään alennusmyyntejä ja tarjouksia. Varsinkin netistä löytää nykyään hyviä sivustoja, joilta voi saada allennuskoodeja melkeimpä mihin tahansa tuotteeseen tai palveluun. Eli pieni asioiden tutkiminen netissä ennen hankintojen tekemistä yleensä säästää selvää rahaa, joten on ehdottoman suositeltavaa ottaa asioista selvää.

Mikäli alkaa näyttää siltä, että ei enää selviä raha-asioistaan, niin kannattaa hakea apua. Apua on saatavilla useista puhelinpalveluista, jotka neuvovat velkaantuneita tai sen kynnyksellä olevia ihmisiä.

Kunnilla on myös töissä varsinaisia velkaneuvojia, jotka ovat erikoistuneet velallisten auttamiseen. Ajan saa varattua paikallisen sosiaalitoimiston kautta, mutta kannattaa varautua siihen, että joutuu hieman jonottamaan, koska palvelu on todella suosittu varsinkin suuremmissa kaupungeissa.

Mitä jos lasku erääntyy?

Suosittelemme aina maksamaan lainan heti pois, kun vain mahdollista. Jos laskua ei maksa ajoissa, niin siitä seuraa maksumuistutus. Yritys aina perii muistutuksista pienen korvauksen, joten kannattaa pyrkiä maksamaan lasku ennen eräpäivää. Usean muistutuksen jälkeen voi yritys sanoa luottosopimuksen irti ja siirtää asian ulkopuolisen perintätoimiston hoidettavaksi.

Perintätoimiston kanssa asiointi tulee lähes poikkeuksetta kalliiksi, koska he aina perivät myös omat kulunsa asiakkaalta.

Viimeinen vaihe prosessissa on oikeudellinen perintä, jos perintätoimisto ei saa saatavia kerättyä. Juttu käsitellään käräjäoikeudessa ja siitä sitten saattaa lopulta seurata maksuhäiriö merkintä luottotietorekisteriin.

Maksuhäiriömerkintä  ja nopeasti saatavat lainat

Maksuhäiriömerkintää ei onneksi saa helposti, kuten aikaisemmin on selitetty. Jos lainaa ei maksa heti, tulee siitä useita muistutuksia ennen merkintää. Sitä kannattaa välttää viimeiseen asti, koska sitten kun sen kerran saa, niin joutuu odottamaan useamman vuoden ennen kuin merkintä poistuu.

Jos luottohistoriasta löytyy merkintä, niin se vaikuttaa todella moneen asiaan. Saattaa olla, että ei saa avattua puhelinliittymää tai internetliittymää. Vuokra-asunnon saaminen vaikeutuu myös, koska lähes aina asunnon omistaja tarkastaa hakijan luottotiedot ja kun hakijoita on useita, niin asunto tavallisesti vuokrataan sellaiselle, jolla ei merkintää rekisteristä löydy.

Luottokorteista tai uusista pikavipeistä tai kulutusluotoista ei myöskään tarvitse haaveilla, koska niitä ei maksuhäiriöiselle myönnettä. Alalla toimivat yritykset noudattavat hyvää lainanantotapaa ja ne eivät lainaa sellaiselle henkilölle, jolla on vaikeuksia hoitaa raha-asioitaan. Ei nimittäin ole kenenkään etu, että velat kasautuvat kasautumistaan.

Myös työpaikan saanti saattaa vaikeutua tai pahimmassa tapauksessa estyä kokonaan, mikäli työssä tarvitsee käsitellä suuria summia rahaa, kuten vaikka kaupan kassalla. Myöskin luottamusta vaativat toimet, joissa käydään vaikka toisen kotona, kuten vaikka kotihoitajat tai kotisiivoojat saatetaan tarkastaa maksuhäiriöiden osalta.

Laina
 • Lainaa Heti
4.2

11 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *