Mistä lainaa 2000 euroa netistä?

(Last Updated On: 28 huhtikuun, 2022)

Etsitkö 2000 euron lainaa ilman vakuuksia ilmaisella nopealla verkkohakemuksella? Meiltä löydät tämän hetken kulutusluottomarkkinoiden parhaimmat vaihtoehdot ja halvimmat pikavipit sekä lainat. Voit hakea jokaisen lainan ilmaisella hakemuksella netistä vain muutamissa minuuteissa. Tutustu lisää valikoimaan ja nappaa 2000 euron kulutusluotto nopeasti tilillesi.

Hae lainaa 2000€ heti tilille näistä

Vippi.org

Ota vippi 2000 euroa Vippi.org palvelusta, jos olet yli 20-vuotias Suomessa pysyvästi asuva yksityishenkilö ja olet hoitanut raha-asiasi huolella eikä sinulla ole luottotietohäiriöitä.

Vuonna 2022 Vippi.org alkoi myöntämään myös suurempia lainoja aina 60000 euroon asti, muta edelleen myös lainaa 2000 euroa voi hakea heti tilille nettihakemuksella.

Credit24

Credit24

Credit24 tarjoaa tämän hetken edullisimpia lainaratkaisuja 500-3000 euron väliltä. Myös joustavuus on ihan omaa luokkaansa ja Credit24 antaa lainaajalle vapaat kädet sopivan lainan valitsemista varten. Saat valita maksuajan 1-24 kk:n väliltä ja lyhennät vähintään 30 euroa kuukaudessa. Credit24:n luottohakemuksen voit pistää eteenpäin onnistuneesti, mikäli olet iältäsi vähintään 19 vuotta vanha ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Suosittelemme Credit24:ää, mikäli haluat saada lainaa 2000 euroa joustavasti ja halvalla.

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus tarjoaa vakuudetonta lainaa 2000 euroa pitkällä maksuajalla ja sitä kautta voit hakea myös pienempiä pikalainoja pitkällä maksuajalla aina alkaen 500 eurosta ylöspäin jopa 60 000 euroon asti. Freedom Rahoitus tarjoaa asiakkailleen edulliset lainat joustavin maksuaikatauluin – sinulla on vapaat kädet valita millaisen lainatuotteen otat! Täyttämällä lainahakemuksen saat monia eri tarjouksia, joista valita parhaimman lainan! Pääset täyttämään Freedom Rahoituksen lainahakemusta yhtiön sivuilta ja saat lainapäätöksen nopeasti.

Nopsalaina

Nopsalaina

Nopsalaina tarjoaa lainoja laidasta laitaan, alkaen 1500 eurosta 15000 euroon saakka. Lainojen maksuaikataulun saat valita 6-72 kuukauden väliltä ja lainaaminen onnistuu kätevästi suoraan Nopsalainan verkkosivuilta. Yhtiö edellyttää lainaajan olevan vähintään 22 vuotta vanha ja lisäksi säännölliset kuukausitulot ja puhtaat luottotiedot ovat pakollisia. Ilman näitä lainaaminen ei onnistu. Suosittelemme tutustumaan Nopsalainaan jos haluat pikaista 2000 euron lainaa maltilliseen hintaan!

Ostosraha

Ostosraha

Ostosraha tarjoaa 400-2500 euron lainoja ilman vakuuksia tai takaajia kaikille vähintään 21 vuotta täyttäneille luottokelpoisille henkilöille. Voit täyttää lainahakemuksen nopeasti verkossa ja saat lainapäätöksen lähes välittömästi, yleensä 15 minuutin kuluessa. Saat valita lainalle 12-36 kuukautta maksuaikaa. Ostosraha on luotettava ja yksi pisimpään markkinoilla toimineista pikalaina- & kulutusluottoyhtiöistä, sen taustalla toimii OPR-Vakuus, joka on konkari alalla. Ostosraha on erinomainen vaihtoehto jos etsit lainaa 2000 ilman vakuuksia tai takaajia ja haluat saada rahat nopeasti tilille.

Aasa

Aasa

Aasa on laajentanut lainavalikoimaansa ja tarjoaa nyt entistä suurempia luottoja alkaen 2000 eurosta aina 5000 euroon asti. Aasan kaikki lainat ovat vakuudettomia ja voit hakea niitä verkosta ilmaisella hakemuksella. Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja siihen ei mene aikaa kymmentä minuuttia kauempaa. Aasan lainaehdot ovat selkeät ja kuluttajaystävälliset. Yhtiön kautta voit hakea lainaa 3-36 kuukauden maksuaikataululla. Lainojen ikäraja on 20 vuotta ja lisäksi tarvitset lainaamista varten pankkitunnukset ja puhtaat luottotiedot.

Edullisimpia kulutusluottoja ilmestyy koko ajan lisää ja kulutusluottomarkkinat kasvavat

Lainaa 2000 euroa

Yksityisiä luottoyhtiöitä on tullut kuluvan vuoden aikana jo jokunen lisää ja yhä useammat ennestään pikalainapaikkana toimineet ovat alkaneet myöntämään suurempia kulutusluottoja. Esimerkiksi 2000 euron lainaa on saatavilla nykyään lähes jokaiselta lainantarjoajalta, vaikka toki kaikki eivät ole vielä lähteneet tarjoamaan isompia lainoja. Markkinoiden kasvaminen on myös saanut aikaan sen, että lainat ovat entistä halvempia ja nyt voit todella saada 2000 euron kulutusluotot pilkkahintaan. Lainan hakeminen ei maksa mitään ja lainojen päälle ei yleensä tulee mitään avausmaksuja, toki poikkeksia löytyy joukosta ja esimerkiksi pankeilta lainatessa lainan päälle tulee aina avaus- ja hoitokuluja. Kannattaa siis valita lainapaikka oikein – suosittelemme lainaamaan yksityiseltä, sillä homma toimii nopeasti ja saat kaikista edullisinta lainaa 2000 euroa! Ei ole kuitenkaan lainkaan väärin vertailla myös pankkien lainoja keskenään, näin pystyt ainakin varmistamaan, että valitsemasi 2000e laina on vähintäänkin edullisimmista päästä.

Mitä eroa on pikalainalla ja joustoluotolla?

Pikalaina eli toiselta nimeltään pikavippi on kerralla asiakkaan tilille maksettava summa joka on maksimissaan 2000 euroa. Kuten nimikin kertoo, niin sen tavallisesti haettua todella nopeasti ja maksun tilille saa lähes välittömästi. 2000 euron pikavippiin ei aina tarvitse täyttää yhtä paljon tietoja, kuin luottoihin, koska hakemuset ovat usein hieman pelkistetympiä juuri nopeuden vuoksi.

Joustoluotoissa puhuttaessa yleensä on hieman suuremmat summat kyseessä kuin 2000 euroa. Pikavipeissä on usein lainasummat ovat muutamia satoja euroja, mutta joustoluotoissa saatetaan puhua useiden tuhansien summista. Toki on mahdollista saada suuria pikavippejä tai pieniä luottoja, mutta yleensä homma toimii edellämainitulla tavalla.

Luotto toimii samalla periaatteella, kuin perinteinen luottokortti. Kun luottoa on myönnetty hakijalle vaikka 2000 euroa, niin silloin hakija voi tehdä nostoja luotolta aina tarpeen mukaan, kunhan luoton maksimiraja ei ylity. Samalla, kun luottoa maksaa takaisin, niin sitä mukaa uutta luottoa vapautuu käyttöön. Joten joustavuutta löytyy.

Myöskään koko summaa ei tarvitse nostaa kerralla, joten aina tarpeen vaatiessa voi rahaa siis nostella. Korot toki maksetaan avoinna olevalle summalle, joten jos hakee 2000 euron luoton, mutta ei tarvitsekkaan kuin 500 euroa, niin kulut sitten maksetaan sille 500 euron summalle.

Mikäli avoinna olevaa lainaa ei ole, niin silloin ei usein ole mitään kulujakaan. Kannattaa tosin lainatarjousta hakiessaan kiinnittää huomiota siihen, että veloittaako lainaaja tilinhoitomaksuja tai muita kuluja, vaikka lainaa ei olisikaan avoinna.

Miten voin ehkäistä joutumista maksuvaikeuksiin?

Kannattaa aina käyttää reilusti aikaa suunnitteluun hakiessasi lainaa 2000 euroa. On hyvä pitää kirjaa tuloista ja menoista, jotta on ajantasalla raha-asioissaan. Tokihan pikalaina 2000 euroa on juuri niihin yllättäviin kuluihin, joita ei budjetista löydy, mutta muiden kulujen ollessa selkeästi ylhäällä on asioita helpompi hallita.

Kun on aikeissa hakea lainaa, niin aina tulee myös suunnitella maksamiseen liittyvät asiat kunnolla etukäteen. Maksuaikaa kannattaa ottaa riittävästi, jotta kuukasierä pysyy sopivan kokoisena ja rahaa jää muuhunkin elämiseen. Toki pidempi maksuaika yleensä hieman nostaa lainan kustannuksia, mutta on silti järkevää pelata varman päälle. Moni nimittäin yliarvioi maksukykynsä ja siten joutuu hankaluuksiin lyhennysten kanssa.

Mikäli entuudestaan on jo olemassa olevia pikavippejä tai luottoja, niin kannattaa vakavasti harkita lainojen yhdistämistä. Eli hakee yhden suuremman lainan, jolla sitten maksaa kaikki vanhat lainat ja vipit pois. Siinä yleensä säästää, koska maksaa takaisin vain yhtä lainaa yhteen paikkaan, joten useita tilinhoitomaksuja tai muita maksuja ei enää tarvitse hoitaa. Usein pienissä lainoissa korot saattavat olla myös korkeat, joten ne kannattaa hoitaa pois heti, kun se on mahdollista. Siten yksi hieman suurempi laina ja hieman pidempi maksuaika tulee varmasti halvemmaksi ja toki on helpompaa maksaa lainaa vain yhteen paikkaan, eikä useaan eri yritykseen.

Onko mahdollista saada useita 2000e lainoja samaan aikaan?

Joissakin tapauksissa voi saada samasta tai eri yrityksistä useampiakin lainoja, mutta se on melko harvinaista varsinkin saman yrityksen kanssa. Jos hakijalla on pikalainaa jo ennestään, niin usein silloin ei uutta lainaa voi saada.Toisinaan voi saada luottoonsa korotuksen, jos on hoitanut lyhennykset aina ajallaan.

Tosin aikaisempaan kappaleeseen viitaten ei useiden luottojen hakeminen monesta eri paikasta ole kovin fiksua, koska siitä koituu paljon kuluja.Ei myöskään kannata koskaan maksaa vanhaa luottoa uudella luotolla. Se nimittäin johtaa lähes aina maksuvaikeuksiin.

Mitä jos joudun maksuvaikeuksiin?

Aina kannattaa olla yhteydessä yritykseen, josta 2000 euron luoton on hakenut. Saattaa olla mahdollista, että voi pitää vaikka maksuvapaan kuukauden. Eräpäivää voi toisinaan siirtää, joko pientä korvausta vastaan, tai jopa täysin veloituksetta.

Mikäli laskua ei saa eräpäivään mennessä hoidettua, niin silloin siitä seuraa maksumuistutus. Muistutuksen lähettämisestä yritys tavallisesti perii pienen korvauksen. Normaalisti toisen muistutuksen jälkeen yritys irtisanoo lainasopimuksen ja siirtää asian perintätoimistolle.

Perintätoimisto lisää laskuun omat kulunsa ja hintaa tulee äkkiä runsaasti lisää. Kannattaa tosin myös vielä perintätoimiston kanssa yrittää sopia asia ja tehdä maksusuunnitelma. Usein asiat ovat jollakin konstilla sovittavissa.

Viimeinen ja kaikista huonoin tilanne on se, että asia etenee oikeudelliseen perintään. Siitä koituu jälleen lisää kuluja ja saattaa se lopulta johtaa maksuhäiriömerkintään. Kannattaa siis aina yrittää sopia asiat. Suurin virhe on se, että lakaisee asian maton alle, eikä pyri aktiivisesti hoitamaan sitä.

Tutustu myös muihin lainoihin:

13 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.