Mistä 400e pikavippi?

(Last Updated On: 15 marraskuun, 2023)

Trustbuddy

TrustbuddyTrustbuddyä voi suositella kenelle tahansa, sillä kukaan ei myönnä edullisempaa pikavippiä tällä hetkellä. Trustbuddyn kautta voit hakea pikalainoja aina ilman kuluja 100-600 euron väliltä, kunhan vain maksat pikaluoton takaisin 14 päivän sisällä. Tämä ei kuitenkaan ole edellytys vaan lainoja on tarjolla myös pidemmillä maksuajoilla ja voit aina tarvittaessa siirtää eräpäivää eteenpäin. Yhtiö on toiminut jo vuodesta 2009 lähtien ja tarjoaa käteviä ja helppoja vertaislainaratkaisuja, joita on helppo hakea. Kun haet pikalainaa Trustbuddyltä, lainaat sitä muilta yksityishenkilöiltä, etkä mistään laina-/luottokorttifirmoilta. Suosittelemme ehdottomasti vähintäänkin tutustumaan Trustbuddyyn jos olet 400 euron pikavipin tarpeessa – tai minkä tahansa muunkin lainasumman.

 • Hae laina ilmaiseksi helposti netissä
 • Saat pikavipin aina ilmaiseksi 14 päivän maksuajalla
 • Vippivalikoimaa 100-600 euron väliltä
 • Tarjoaa maksuaikataulun pidentämistä kätevästi suoraan netistä
 • Turvallinen ja vakavarainen Trustbuddy on laajentanut toimintansa laajalle Eurooppaan

Vivus.fi

VivusVivuksen kautta voit hakea uutena asiakkaana 10-400 euron pikalainaa ja yhtiö tarjoaa jokaiselle uudelle asiakkaalle pikalainan täysin korottomana. Jos otat 400 euron vipin, niin maksat takaisin sentilleen 400 €. Vivus toimii hyvin akuutissa lainan tarpeessa, sillä sen kautta saat vipin käyttöösi jo 15 minuutissa. Voit tehdä hakemuksen verkossa ja se käsitellään lähes välittömästi edellyttäen, että pistät hakemuksen eteenpäin klo 7-23:n välillä. Vivus myöntää vanhoille asiakkaille 10-2010 euron suuruisia luottoja eli palvelun kautta on myös mahdollista hakea suurempiakin summia lainaan. Voit valita maksuajan 3-30 vuorokauden väliltä ja eräpäivän siirtäminen on mahdollista jos sille on tarvetta.

 • Ensimmäinen pikavippi on aina täysin ilmainen
 • Laina aina tilille 15 minuutissa (S-pankki ja Ålandsbanken 1-2 vuorokautta)
 • Hae pikaluottoa kellon ympäri – pikalainojen käsittelyaika klo 7-23 välillä
 • Voit hakea lisälainaa tarpeen tullen 2 päivän kuluttua 1. luoton ottamisesta
 • Mahdollisuus laskun eräpäivän muuttamiseen
 • Luotettava pikalainapalvelu Vivus on kuluttajien suuressa suosiossa
  Mistä lainaa 4000e tilille?

Risicum

Risicum rahoittaa 500 euron vippiä ennätyshalvallaRisicum myöntää 50-2050 euron lainoja ilman vakuuksia kaikille vähintään 20 vuotta täyttäneille luottokelpoisille henkilöille. Voit hakea pikalainoja poikkeuksellisen pitkällä maksuajalla, määrität laina-ajan ja tarjolla on erilaisia lainatuotteita erilaisin maksuajoin. Pikavippien hinnat ovat hyvin edulliset, et maksa lainasta todellisen vuosikoron lisäksi mitään muita kuluja kuten avaus- tai laskutuskuluja. Yhtiöltä löytyy luottoalalta vankka kokemus ja Risicum soveltuu hyvin niille henkilöille, jotka haluavat saada lainaa 400 euroa ilman vakuuksia joustavasti ja nopeasti.

 • Kaikki lainat aina ilman vakuuksia 50-2050 €
 • Rahat tilille samana päivänä
 • Täytä luottohakemus netissä ilmaiseksi
 • Joustava maksuaikataulu – mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen

Onko sinulle tärkeintä, että laina on aina mahdollisimman edullinen vai onko muillakin tekijöillä merkitystä?

Suurin osa kuluttajista tuijottaa aina pelkästään vain vippituotteen hintaa ja tekee päätöksen sillä perusteella. Tämä ei suinkaan ole väärin ja on luonnollisesti yksi tärkeimmistä ja vaikuttavimmista tekijöistä vipin valinnassa. On kuitenkin myös järkevää tutustua vippifirmoihin hieman tarkemmin, ensinnäkin lainaehtojen lukeminen ja ymmärtäminen on erittäin tärkeää. 2014 vuoden pikavippimarkkinoilla on pääosin pelkästään tuttuja ja turvallisia luotonmyöntäjiä, mutta toista oli vielä muutamia vuosia sitten. Jotkut yhtiöt saattoivat laskuttaa huomattavia summia pelkistä tekstiviesteistä, joiden lähettäminen oli edellytys pikaluoton saamiseen. Pikavippi 400 euroaLainaehtojen lukeminen ei kuitenkaan koskaan vie 10 minuuttia kauempaa ja myös muiden kokemuksia on aina järkevä lukea. Tämä pätee myös minkä tahansa tuotteen kanssa, olit sitten ottamassa sitten 400 euron vippiä tai ostamassa verkkokaupasta uutta tablettia. Aina kannattaa suosia vippien vertailua ja käyttää muutama ylimääräinen minuutti tuotteen tutkailuun. Suurin osa suomalaisista yleensä tekeekin näin, mutta on myös niitä malttamattomia, jotka valitsevat heti sen ensimmäisen vaihtoehdon.  

Miten on mahdollista, että vippifirmat pystyvät tarjoamaan täysin korottomia lainoja – ja ovatko nämä lainat varmasti täysin kuluttomia?

On mielenkiintoista, että pikalainatuotteita on tällä hetkellä tarjolla niin järjettömän halvalla. Vippejä on tarjolla jopa ilmaiseksi useamman luottoyhtiön puolesta. Mutta kuinka ihmeessä tämä on mahdollista ja ovatko vipit oikeasti 100 % ilmaisia? Kyllä näin on, voit saat ilmaisen pikavipin täysin ilman kuluja ja maksat siitä tismalleen sen verran takaisin kuin olet alunperin lainannutkin. Monet ovat ymmärrettävästi skeptisiä tämän suhteen ja miettivät, että kuka hullu nyt ilmaisia pikalainoja tarjoaisi ja syystäkin. Tämä on pelkästään kuluttajien onni ja tuskin kestää loputtomiin, tai mistä sen ikinä tietää. Nyt kannattaa kuitenkin hyödyntää ilmaisia vippituotteita, mikäli niille tarvetta on.  

  Hae Heti Lainaa 15000 Euroa

Vivukselta täysin ilmainen 400e pikavippi

Tiesitkö, että Vivus tarjoaa uusille asiakkailleen täysin ilmaista pikavippiä? Uutena asiakkaana voit saada jopa 400 euroa pikalainaa täysin ilman kuluja ja korkoja, kun maksat lainan takaisin kokonaisuudessaan kuukauden aikana. Vivuksen ensilainan nostettuasi et sitoudu mihinkään, eikä ilmaiseen lainaan kuulu mitään piilokuluja, vaan maksat todella vain nostamasi summan takaisin ilman muita lisäkuluja. Lainan voit hakea todella nopeasti yhdellä hakemuksella ja saat rahat tilillesi parhaimmillaan jopa 15 minuutissa, joten akuuttiin rahantarpeeseen Vivuksen ilmainen 400e pikavippi on todella edullinen ja kätevä ratkaisu. Ilmaista lainaa nostaessasi sinulla jää rahaa muuhunkin, kun et joudu maksamaan lainastasi korkoja, joten Vivuksen ensilaina sopii erityisesti pienempään budjettiin väliaikaiseksi ratkaisuksi, kun tarvitset rahaa nopeasti esimerkiksi hajonneen kodinkoneen korjaukseen tai takuuvuokran maksamiseen, etkä ole vielä saanut seuraavan kuun palkkaa tai opintotukea. Lainan maksat takaisin helposti seuraavista tuloistasi kuukauden sisällä. Pientä pikavippiä hakiessasi sinun kannattaa ehdottomasti hyödyntää Vivuksen uskomaton lainatarjous, mutta seuraavaa vippiä hakiessasi kannattaa laskea, minkä lainantarjoajan tarjoama pikavippi tulee halvimmaksi, sillä Vivuksen pikavippien todellinen vuosikorko on melko korkea verrattuna moniin muihin ja takaisinmaksuaikakin monia muita lyhyempi.  

11 comments