Mistä lainaa 1000e netistä – hae 1000e lainat heti ilman vakuuksia tilille

(Last Updated On: 28 helmikuun, 2024)

Alapuolelta löydät halvimmat 1000 euron lainat helposti ja nopeasti varsin pitkällä laina-ajalla 1-15v. Hae meiltä 1000 euron lainaa ilman vakuuksia ja/tai takaajia ilmaisella hakemuksella vain muutamissa minuuteissa. Useimmat alapuolella olevat yhtiöt siirtävät lainarahat jo saman vuorokauden sisällä tilillesi tai parhaimmillaan jopa 15 minuutissa eli nyt voit saada 1000 euron kulutusluottoa myös akuuttiin tarpeeseen. Tutustu lainatarjontaan ja laita laina heti tilaukseen.

Hae Lainaa 1000€

Vippi 1000 euroa

Uusi lainapalvelu Vippi tarjoaa helpon tavan hakea lainaa 1000 euroa netistä. Täytät hakemuksen huolellisesti heidän sivustollansa ja saat lainatarjouksen useilta eri pankeilta ja luottolaitoksilta. Tällä tavalla voit varmistua siitä, että saat varmasti edullisimman 1000e lainan.

Vippi.org tarjoaa lainaa 100 – 60000 euroa ilman vakuuksia ja kaikki lainat voit hakea netistä. Vippi 20-vuotiaalle Suomessa pysyvästi asuvalle henkilölle on tarjolla, jos maksuhistoria on puhdas. Vippiin voit saada pitkän maksuajan jopa 15-vuotta.

Bank Norwegian lainaa 1000 euroa pitkällä maksuajalla + luottoa kortille

Bank Norwegianilta saat edullisen 1000 euron lainan ilman vakuuksia

Bank Norwegian on uusi lainapaikka, joka myöntää lainaa 1000€ tilille helposti ja nopeasti netistä. Kyseessä on Norjalainen pankki sekä lentoyhtiö ja se saapui Suomeen 2023 vuonna. Ikäraja kaikissa lainoissa, mukaanlukien vippi 1000€ on 21-vuotta, joten teinit voi tässä kohtaa hypätä seuraavaan vaihtoehtoon. Banko norwegianin myöntämät 1000 euron pikavipit ovat täysin ilman vakuuksia saatavia lainoja, joihin et myöskään tarvitse takaajaa. Korko vaihtelee lainasumman mukaan, mutta luottoa 1000 euroa hakiessa, on syytä varautua suhteellisen korkeaan todelliseen vuosikorkoon.

 • Lainaa jopa 50000 euroa
 • 1000€ lainat heti netistä
 • Ikäraja 21v
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Lainaa hakiessa tarvitaan liitteitä
 • Pikalaina pitkällä maksuajalla
 • Ensilaina 1000 euroa

Freedom Rahoitus kilpailuttaa edulliset 1000e pikalainat

Freedom Rahoitus kilpailuttaa 1000 euron lainat

Freedom Rahoitus on loistava vaihtoehto kun olet lainarahan tarpeessa, sen kautta löydät tämän hetken kulutusluottomarkkinoiden laajimman valikoiman. Lainoja löytyy kaikista vaativimmillekin lainaajille – ja kaikki lainat ovat haettavissa ilman vakuuksia jopa 1-12 vuoden takaisinmaksuaikataululla. Lainavaihtoehtoja piisaa, voit nimittäin valita lainan 500 – 30 000 euron väliltä! Freedom Rahoitus on aina varma lainapaikka ja sen kautta saat useita kulutusluottotarjouksia yhdellä hakemuksella. Tässä vaiheessa et ole vielä sitoutunut mihinkään ja voit rauhassa tutkia vaihtoehtoja. Mikäli sopiva luotto löytyy, voit valita sen ja pistää hakemuksen eteenpäin!

 • Freedom Rahoituksen kautta voit hakea kaiken kokoisia lainoja hyvin joustavasti ja edullisesti. Yhtiö antaa lainaajalle varsin vapaat kädet ja saat valita lainan useamman eri tarjouksen joukosta.
 • Lainaa 1000 euroa heti ilman vakuuksia
 • Lainat erittäin pitkällä maksuajalla
 • Lainahakemus on netissä täysin ilmainen
 • Saat yhdellä hakemuksella useita eri lainatarjouksia
 • Joustavat ja edulliset kulutusluotot
  Lainat 40000 euroa vertailussa

Hae Freedomrahoitukselta

Ostosraha – vakuudeton laina 1000 euroa nopeasti netistä

Ostosrahalta saat vakuudtonta lainaa 1000 euroa

Ostosraha on hyvä vaihtoehto jos etsit rahaa akuuttiin tarpeeseen ja haluat saada lainat ilman vakuuksia tai takaajia. Ostosraha tarjoaa 1000 euron lainan ilman vakuuksia pikaisesti ilmaisella nettihakemuksella, saat lainapäätöksen aina 15 minuutissa oli kyseessä mikä tahansa lainasumma. Ostosraha on pitkään alalla toiminut luotonmyöntäjä, jonka kautta lainaaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Taustalla toimii vakavarainen OPR-Vakuus, joka on toiminut pikalaina-alalla jo niiden ilmestymisestä asti. Suosittelemme Ostosrahaa, mikäli edullinen 1000 euron laina ilman vakuuksia tai takaajia kiinnostaa!

 • Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
 • Edulliset hinnat ja joustavat lainaehdot
 • Rahojen toimitus tilille nopeaa – lainapäätös 15 minuutissa
 • Erittäin luotettava ja turvallinen vaihtoehto
 • Ostosraha on kuluttajien monen vuoden takainen suosikki
 • Halvin laina 1000 euroa nettihakemuksella

Hae Ostosrahalta

Credit24 on halpa joustoluotto 1000 euroa nettihakemuksella

Credit24

Credit24:n lainatarjontaan kuuluvat kulutusluotot 500-3000 euron väliltä eli voit hakea 1000 euron lainan sitä kautta varsin kätevästi. Voit hakea 1000e kulutusluottoa netistä jos olet vähintään 19 vuotta vanha ja luottokelpoinen henkilö. Saat valita maksuajan 1-24 kuukauden väliltä ja Credit24 edellyttää, että lyhennät luotosta vähintään 30 euroa kuukaudessa eli yhtiö antaa lainaajalle varsin vapaat kädet. Credit24:n lainat ovat tämän hetken lainamarkkinoiden edullisimmista päästä eli jos olet joustavan ja halvimman pikavipin perässä, suosittelemme Credit24:ää lämpimästi.

 • Yksi markkinoiden halvimmista – ellei jopa halvin!
 • Vuoden 2018 kuluttajien suosikki 1000e lainoille
 • Lainaa myös nuoremmille henkilöille – Ikäraja 19 vuotta
 • Joustava maksuaikataulu – valitse laina-aika 1-24 kk väliltä
 • Lainaa 1000e pankkitunnuksilla

Hae Credit24 palvelusta

Perusvippi 1000-2000e laina joustoluoton muodossa

Perusvippi

Perusvipin kautta voit saada joustavan lainaratkaisun, yhtiö tarjoaa 20-2000 euron joustoluottoa edullisesti ja joustavasti. Voit tehdä nostoja rajattomasti aina 2000 euroon asti, voit nostaa koko summan kerrallaan tai tehdä pienempiä nostoja aina kun siltä tuntuu. Systeemi toimii käytännössä täysin samalla tavalla kuin luottokorttikin, mutta poikkeuksellisesti Perusvippi tarjoaa sen suoraan kännykkääsi. Saat aina lainalle keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ja lainan korot ovat hyvin maltilliset. Perusvippi on erinomainen vaihtoehto jos etsit lainaa 1000 euroa heti tilille joustavasti ja edullisesti.

 • Hae 1000 € kulutusluottoa Perusvipin kautta hetkessä
 • Voit tehdä nostoja rajattomasti 24/7
 • Saat lainalle aina keskimäärin 45 vrk maksuaikaa
 • Perusvippi on luotettava ja pitkään alalla toiminut lainayhtiö
 • Lainaa opiskelijalle 1000 euroa
  Edullinen pikavippi 200 euroa heti netistä

Hae Perusvipilta

Joustavia lainaratkaisuja on paljon – lainaajan tulee vain valita niistä se mikä parhaalle tuntuu

Lainaa 1000 euroa

Lainatuotteen etsiminen saattaa joskus tuntua työläältä, varsinkin silloin jos omat kriteerit ovat tiukat ja haluat lainan juuri omilla ehdoillasi. Netissä on kuitenkin nykyään niin paljon erilaisia lainapaikkoja, jotka tarjoavat lainoja erilaisin ehdoin ja korkokuluin, joten sopiva 1000 euron laina kyllä varmasti löytyy kun ei anna periksi. Lainaajan onneksi tämän hetken kulutusluotot ovat erittäin halpoja, tässä asiassa kuluttajat ovat hyötyneet korkokattoasetuksesta merkittävästi.

Jos et tiedä mistä lainaa kannattaa hakea, niin yläpuolella olevista lainapaikoista tärppää varmasti, sillä kaikki firmat ovat tarkkoin valittuja ja kuluttajien tämän hetken suosikkeja. Halvempia lainoja et löydä mistään – et pankista, etkä yksityisiltä luotonmyöntäjiltä! Täältä löydät myös todella kattavan pikavippivertailun josta voit katsoa parhaat pikalainat.

Mitä eroa on pikalainalla ja kulutusluotolla?

Pikalaina eli toiselta nimeltään pikavippi on kertaluontoinen laina, jossa hakijan tilille maksetaan kerralla koko summa. Pikavipit ovat yleensä muutaman sadan euron lainoja, mutta toki lainaa saa jopa 1000 euroa, jos tarve vaatii. 1000e pikalainat myös yleensä maksetaan takaisin kerralla kokonaan, tosin suurempiin summiin saattaa olla mahdollista tehdä kuukausittainen maksusuunnitelma.

Pikavipissä myös korot lasketaan aina koko summan mukaan. Eli kannattaa tarkkaan harkita, että kuinka suuri on oma lainan tarve, jotta osaa ottaa oikean kokoisen lainan eikä vain hae sokkona pikalainaa 1000€.

Kulutusluotto taas on joustava järjestely, joka toimii luottokortin tavoin. Voit siis aina tarvittaessa nostaa luotolta rahaa, kunhan luottoraja ei ylity. Nostoja voi tehdä niin usein, kuin tarvetta on. Nostot voi tehdä käyttämällä yrityksen nettipalvelua ja muutama yritys tarjoaa jopa mobiilipalvelua, jonka avulla voit siirtää rahaa luotolta tilillesi kännykkän avulla.

 • Luottoa 1000 euroa
 • Muista tarkistaa lainan korot
 • Laina tilille heti
 • Voit hakea myös viikonloppuna
 • 1000e lainat pienellä korolla

1000 euron luotoissa maksat korkoa vain avoinna olevalle lainalle. Esimerkiksi  hakiessa vaikka 1000 euron luoton ja päätät nostaa luotolta tilillesi 250 euroa, niin maksta silloin korkoa vain 250 eurolle. Tavallisesti jokaisesta nostosta peritään nostopalkkio, joten aivan muutaman kympin nostoja ei välttämättä kannata tehdä

Luottoa myös lähes aina lyhennetään kuukausittaisissa erissä, mutta toki voi maksaa enemmänkin, kuin vain pienimmän mahdollisen lyhennyksen. Toki voi avoinna olevan tonnin luoton voi maksaa vaikka kerralla kokonaan takaisin  ilman, että siitä koituu mitään ylimääräisiä kuluja. Mikäli luottoa ei ole avoinna, niin usein ei ole mitään kulujakaan ellei yritys veloita tilinhotomaksuja muita vastaavia kuluja.

  Mistä 500e pikavippi?

Ilmainen 1000e laina – hae lainaa 1000 euroa ilman kuluja tai korkoa

Voit hakea lainaa 1000 euroa täysin ilman kuluja tai korkoa valitsemalla oikean lainayhtiön. Lainavertailua käyttämällä on helppo löytää luottoyhtiö, jolla on meneillään lainatarjous tai kampanja minkä avulla voit hakea korotonta lainaa 1000 euroa. Useat lainayhtiöt kalastelevat asiakkailla tällaisilla etukampanjoilla ja ne kannattaakin aina hyödyntää. Etu on yleensä voimassa vain ensimmäisessä lainassa, joten et voi hyödyntää samaa etua useasti.

Mihin tarkoitukseen voi hakea lainaa tai luottoa 1000 euroa?

Yksi netissä lainoja myöntävien yritysten hyvistä puolista on se, että pikavipin tai kulutusluoton voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen. Syytä ei yleensä edes kysytä, joten rahat voi käyttää mihin haluaa. Usein pikavipillä tosin hoidetaan pakollisia äkillisiä maksuja, kuten vaikka pieniä remontteja tai auton huoltoja tai muita vastaavia.

Kulutusluotto taas sen sijaan joustavuutensa takia sopii paremmin pidempiaikaiseen käyttöön, koska nostoja voi tehdä aina tarvittaessa ja sitten lyhentää lainaa sopivissa kuukausittaisissa erissä. Moni käyttää luottoa ikään kuin vararahastona, koska kuten mainittua, niin jos lainaa ei ole avoinna ei usein ole kulujakaan. Sitten, jos tarve vaatii, niin on kuitenkin luottoa nopeasti käytettävissä.

Sama periaate on esimerkiksi monella, joka on hankkinut luottokortin. Eli yleensä maksaa ostokset käteisellä tai pankkikortilla, mutta jos jotakin yllättävää ilmenee, niin silloin voi käyttää luoton tarjoamaa joustavuutta.

Miten vältyn maksuvaikeuksilta?

Kannattaa aina harkita tarkkaan, tarvitsetko todella 1000 euroa rahaa lainaksi. Myöskin lainan tyyppi kannattaa miettiä tarkasti, koska jonkun tarpeisiin sopii pikavippi, mutta toinen taas suosii joustoluottoa.

Parhaimmillaan pikavipin 1000 euroa voi saada ilman kuluja ja korkoja, jos pystyy maksamaan sen takaisin todella lyhyellä maksuajalla kertasuorituksena. Eli jos tietää, että palkka tulee vaikka viikon päästä ja tarvitsee viikoksi hieman käyttörahaa, niin silloin pikavippi on oiva vaihtoehto.

Mikäli taas arvelee, että silloin tällöin saattaa olla tarvetta ylimääräiselle rahalle, niin siinä kohtaa joustoluotto on huomattavasti parempi vaihtoehto ja suosittelemme heittämään pikavippi 1000€ suoraan romukoppaan.

Eli huolellinen suunnittelu on tärkeää. Myöskin lainan korkoja ja muita kuluja on hyvä vertailla, koska välttämättä se laina, jossa on alhaisin korko ei aina ole se halvin.

Korkoja on myös erilaisia ja osa suosii kiinteää korkoa, mutta osa taas haluaa sitoa lainansa vaihtelevaan korkooon. Kannattaa aina selvittää kaikki asiat ennen sopimuksen allekirjoittamista, jotta ei sitten tule mitään yllätyksiä.

Lainaa 1000 euroa
 • 1000€
4.9

10 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *