Mistä lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

(Last Updated On: 27 toukokuun, 2024)

Oletko luoton tarpeessa ja haluat saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia – ja vielä edullisesti ja mahdollisimman nopeasti? Meiltä löydät vakuudetonta lainaa hetkessä tilillesi, olemme valinneet vain parhaimmat luotonmyöntäjät huomioiden kaikista oleellisimmat seikat – ensimmäisenä luonnollisesti lainan todellisen vuosikoron. Useimmat luotonmyöntäjät vaativat lainaajalta aina yleensä joko vakuudet tai takauksen. Jos etsit suurempaa lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia, voi tämän kaltaisten luottojen saaminen olla hankalaa. Vakuudeton laina on kuitenkin haettavissa netistä aina jopa 30 000 euroon asti eli voit saada lainaksi myös huomattavan suuria summia. Tutustu alapuolelta lainavalikoimaan ja jos sopiva lainatuote löytyy niin ei muuta kuin lainahakemusta täyttämään!  

Freedom Rahoitus

lainaa ilman vakuuksiaFreedom Rahoituksen kautta saat haettua lainoja jokaiseen tarpeeseen. Yhtiö tarjoaa lainaa 500 eurosta jopa 30 000 euroon asti ja lainan hakeminen onnistuu helposti Internetin kautta. Hakeminen ei maksa mitään ja voit valita sopivan lainatuotteen useiden eri vaihtoehtojen joukosta. Täytä hakemus ja pääset tutkimaan mitä Freedom Rahoituksella on tarjottavana – tämä ei vielä sido sinua mihinkään eli voit vapaasti etsiä sopivan lainan ja sitten suorittaa hakemuksen loppuun. Yhtiö tarjoaa lainoja jopa 1-12 vuoden maksuaikataululla, joka on luonnollisesti hakijan päätettävissä. Lainavaihtehtoja on mieletön määrä ja on pieni ihme jos lainaaja ei löydä Freedom Rahoituksen kautta sopivaa lainatuotetta. Pääset tutustumaan Freedom Rahoitukseen kätevästi alapuolella olevan painikkeen kautta ja suosittelemme vähintäänkin tutustumaan yhtiön selkeisiin ja kuluttajaystävällisiin lainaehtoihin.

Vivus

vakuudeton lainaVivus on luotettava ja pitkään alalla toiminut lainantarjoaja, jonka kautta saat joustavan lainaratkaisun helposti ja nopeasti netistä. Voit hakea pikavipin ilman vakuuksia 10-2010 euron väliltä 3-30 vuorokauden joustavalla maksuaikataululla. Vivus tarjoaa myös ilmaisen pikavipin 400 euroon asti kaikille 1. kertaa lainaaville – tämä tarjous kannattaa jokaisen ehdottomasti hyödyntää – tarvitsit minkä suuruista lainaa hyvänsä! Pikavipin hakeminen on helppoa verkon kautta ja hakemuksen täyttäminen vie aikaa maksimissaan 10 minuuttia, jonka jälkeen saat lainapäätöksen verkossa nopeasti. Jos hakemus menee läpi saat rahat tilillesi välittömästi. Vivus on erinomainen lainapaikka kun haluat edullisen vakuudettoman lainan heti tilillesi.

  Kaikki pikavipit

Perusvippi

hae vakuudetonta lainaa heti tilillePerusvippi on aina takuuvarma lainapaikka ja sen kautta lainat saat haettua edullisesti ja nopeasti. Palvelu toimii hieman erilailla ja avaat käytännössä luottotilin itsellesi, jonka kautta voit tehdä nostoja kellon ympäri rajattomasti aina 20-2000 euron väliltä. Perusvippin joustoluotto palvelu on kuin luottokortti kännykässä – voit tehdä sen avulla nostoja ja saat rahat heti tilillesi. Perusvippi kuuluu OPR-Vakuuden piiriin ja se on yksi luotettavimmista ja toimivimmista lainapaikoista mitä markkinoilta löytyy – tutustu lisää ja pistä Perusvippin joustoluotto tilaukseen!

Ostosraha

tilaa heti tilille lainaa ilman vakuuksia ja takaajiaJos olet akuutissa rahan tarpeessa ja haluat saada edullisen lainan ilman vakuuksia tai takaajia, on Ostosraha erinomainen vaihtoehto. Yhtiön kautta voit hakea lainoja 400-3000 euron väliltä 12-60 kuukauden takaisinmaksuajalla. Luottohakemus on aina ilmainen ja voit täyttää sen verkossa. Lainan hakeminen onnistuu jos ikää on kertynyt vähintään 21 vuotta (20-vuotiaalla on mahdollisuus hakea enintään 400 euron pikalainaa) ja luottotiedot ovat kunnossa. Kun olet lähettänyt lainahakemuksen eteenpäin, saat vastauksen yleensä noin 15 minuutin kuluessa, jonka jälkeen rahat toimitetaan pikaisesti tilille. Ostosraha on myös osa monelle tuttua ja turvallista OPR-Vakuutta, joka on toiminut luotonmyöntäjänä jo pikavippien alusta asti. Suosittelemme Ostosrahaa kenelle tahansa vakuudettoman kulutusluoton tarpeessa olevalle – lue lainaehdot ja nappaa edullinen laina ilman vakuuksia tai takaajia!  

Mistä lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Lainaa voi saada monestakin paikasta ilman vakuuksia tai takaajia. Tärkeintä on pitää huoli siitä, että luottotietosi ovat kunnossa ja ikäsi on riittävä. Yleisesti pienemmissä lainoissa riittää, että olet vähintään 18 vuotias, mutta mitä suuremmaksi lainasumma nousee, sitä varmemmin ikärajakin nousee aina 21 vuoteen asti. Yleisesti lainaa voi saada ilman vakuuksia tai takaajia aina 50 000€ asti. Sitä suuremmissa lainoissa, esimerkiksi asunnon ostamista varten, täytyy yleisesti jo kääntyä virkailijan puoleen, joka henkilökohtaisesti tarkistaa kykysi maksaa laina takaisin.

  Hae pikalainat netistä

Rahoitusyhtiöt, jotka tarjoavat lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Rahoitusyhtiöitä, joista lainan saa ilman takaajia tai vakuuksia, löytyy valtava määrä. Helpoin tapa on yksinkertaisesti etsiä googlen avulla käyttäen esimerkiksi hakusanaa; ”lainaa 1000€ ilman vakuuksia”. Meidän kauttamme löydät kuitenkin helpoiten juuri sellaisen lainantarjoajan, joka myöntää tarvitsemasi summan nopeasti ja helposti. Jos esimerkiksi olet 20-vuotias ja haluat lainata 1000€, saat nopeasti listaukset rahoitusyhtiöistä jotka tarjoavat lainaa valitsemillasi ehdoilla. Listauksesta näet kätevästi, mikä rahoitusyhtiö tarjoaa pienimmät todelliset vuosikorot ja pääset nopeasti yhdellä klikkauksella hakemaan lainaa. Pienimmillään todelliset vuosikorot voivat olla jopa vain 10%, kuten Lendolla. Muita hyviä vaihtoehtoja perustuen koron määrään, ovat muun muassa Freedom Rahoitus 11% todellisella vuosikorolla, Rahalaitos 13% korolla ja epikavippi 14% korolla. Kaikki sivustollamme esitellyt rahoitusyhtiöt ovat erittäin luotettavia ja ne noudattavat lainan antamiseen sovellettavia lakeja moitteetta.

Laina ilman vakuuksia tai takaajia on helppo ottaa

Silloin kun lainaan ei tarvitse takaajia tai vakuuksia, on sen ottaminen erittäin helppoa. Sinun ei tarvitse erikseen alkaa etsimään lainallesi takaajia ja omaisuuttasi ei tarvitse pantata lainan vakuudeksi. Lainat ilman takaajia ja vakuuksia ovatkin suosittuja juuri siksi, että päätöksen lainan saamisesta voit saada jo samana päivänä hakemuksen jättämisestä. Hakemuksen tekeminen onnistuu muutamassa minuutissa, eikä sinun tarvitse täyttää erikseen välttämättä mitään papereita.

Selvitä luoton ottamisen muut kulut ennenkuin hyväksyt sopimuksen

Usein luotoissa on myös muita kuluja korkojen lisäksi ja niistä on hyvä ottaa selvää ennenkuin valiset rahoitusyhtiön, mistä lainan otat. Kun otat lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, saattavat ehdot olla tiukempia kuin muissa lainoissa. Tällä halutaan varmistaa, että varmasti saat maksettua lainasi ajallaan takaisin. Muita kuluja voivat olla esimerkiksi tilin avauskulut, rahansiirtokulut ja muut lainaan liittyvät käsittelykulut. Takaisinmaksuun liittyvät seikat on myös hyvä selvittää tarkasti. Jos olet sitä mieltä, että pystyt mahdolliseseti maksamaan lainan takaisin ennenkuin laina-aika umpeutuu, kannattaa kysyä, onnistuuko isompien erien maksaminen, ilman että joudut maksamaan korkoa koko laina-ajalta. Isommissa lainoissa korkojen maksaminen koko laina-ajalta voi olla kallista, sillä korot muodostavat pidemmillä laina-ajoilla suuren summan. Jos otat lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, ovat korot usein korkeammat kuin lainoissa joissa on takaajia tai vakuudet. Tämä johtuu siitä, että jos myöntää lainan ilman vakuuksia tai takaajia, on lainan myöntäjällä suurempi riski menettää rahansa. Jos asiakas jättää lainan maksamatta, eikä vakuuksia ole, rahoitusyhtiö ei saa rahojaan takaisin.  Lainaa ei kuitenkaan ikinä pidä jättää maksamatta, sillä silloin menetät luottotietosi, minkä jälkeen et pysty ottamaan enään mistään rahoitusyhtiöstä lainaa. Muidenkin asioiden hoitaminen ilman luottotietoja voi olla hankalaa, alkaen esimerkiksi vuokra-asunnon saamisesta perinteiseen luottokorttiin.   Kun olet etsimässä lainaa ilman vakuuksia kannattaa tutustua myös suuriin lainasummiin joita on runsaasti tarjolla: Lainaa 5000e Lainaa 4000 euroa Lainaa 3000 €

13 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *