Mistä lainaa 4000e tilille?

(Last Updated On: 10 helmikuun, 2024)

Oletko lainan tarpeessa ja haluat saada sen heti tilillesi netin kautta? Tästä artikkelista löydät vaihtoehtoja 4000 euron kulutusluotolle eli jos olet sellaisen tarpeessa, niin kannattaa tutustua alapuolella oleviin firmoihin. Useimmat näistä tarjoavat kulutusluottoja aina alkaen sadoista euroista useampiin kymmeniin tuhansiin eli myös muita lainasummia on tarjolla. Lue lisää alapuolelta ja hae juuri sinun tarpeisiin sopivaa 4000 euron lainaa kätevästi verkosta.

Fixura

FixuraFixuran vertaislainapalvelun kautta voit hakea 4000 euron lainan ilman vakuuksia räätälöidysti, saat nimittäin määrittää itse lainan koron sekä maksuaikataulun. Lainan saaminen edellyttää 21 vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja, hakeminen tapahtuu verkossa pankkitunnuksien avulla. Tarjolla on lainaa 2000 – 10000 euron väliltä ja kaikki lainat ovat vakuudettomia. Lue lisää ja hae joustava kulutusluotto Fixuralta.

 • Lainat ilman vakuuksia alkaen 2000 eurosta ylöspäin
 • Ilmainen hakemus netissä – nopea lainan käsittely
 • Päätät itse lainan koron sekä maksuajan
 • Ikäraja palvelussa on 21 vuotta

epikavippi

epikavippi luottotili 4000 euroaepikavippin kautta voit hakea lainaa jos olet vähintään täysi-ikäinen ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. epikavippi tarjoaa kuluttajille uutta 50-5000 euron luottotiliä, jonka kautta voti tehdä nostoja omien tarpeiden mukaisesti hyvin joustavasti. Korkoa maksat vain nostetusta luotosta. Hinnat ovat edulliset ja rahojen saaminen tilille tapahtuu erittäin nopeasti. epikavippi on toiminut luotonmyöntäjänä jo yli 6 vuotta ja palvelu toimii erinomaisesti.

 • Hae luottoa 50-5000 euron väliltä
 • Ilmainen verkkohakemus
 • Luottopäätös aina 15 minuutissa
 • Voit alkaa tekemään nostoja heti
 • Rajaton määrä nostoja

Nopsalaina

NopsalainaNopsalaina on yksi nopeimmista suuren kulutusluoton toimittajista ja sen kautta saat 4000e lainan tilillesi helposti ja nopeasti netin kautta tehdyllä hakemuksella. Voit täyttää hakemuksen vain minuuteissa yhtiön sivuilla ja saat lainapäätöksen n. 15 minuutin kuluttua. Luoton hakeminen onnistuu jos ikää on kertynyt vähintään 22 vuotta, lisäksi yhtiö edellyttää lainaajalta säännöllisiä tuloja ja luonnollisesti myös luottotietojen täytyy olla kunnossa. Hinnat ovat edulliset ja saat valita maksuaikataulun 6-120 kuukauden väliltä. Suosittelemme Nopsalainaa kaikille kulutusluoton tarpeessa oleville.

 • Lainaa nopeasti netistä 2000-20000e
 • Saat lainapäätöksen nopeasti n. 15 minuutissa
 • Erinomainen ja nopea lainapaikka
 • Edullinen ja selkeä hinnoittelu
 • Joustava ja pitkä maksuaika 6-120 kuukauden väliltä
  Lainaa 7000€

Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusFreedom Rahoituksen kautta lainaaja voi valita kulutusluottonsa lukuisien eri tarjouksien joukosta, voit vapaasti tutkia lainavaihtoehtoja ja valita niistä mieluisimman. Tarjolla on lainoja ilman vakuuksia 500 – 30000 euron väliltä 1-12 vuoden maksuaikataululla. Palvelun kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 20 vuotta täyttänyt henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää. Suosittelemme Freedom Rahoitusta jos olet hieman suuremman luoton tarpeessa.

 • Joustava ja markkinoiden yksi monipuolisimmista
 • Valitse juuri sinulle sopiva luotto lukuisien vaihtoehtojen joukosta
 • Kulutusluotot aina ilman vakuuksia 500 – 30000 euroa
 • Hae ilmaiseksi verkosta muutamassa minuutissa

Haetko sinä kulutusluottosi netistä?

Lainaa 4000 euroaLainaaminen on nykyään helppoa ja vaivatonta eli lyhyessä ajassa ollaan tehty suuria harppauksia eteenpäin kun muistelee vielä 90-lukua ja vuosituhannen vaihteen alkua. Lainaajan ei ole enää pakko mennä pankkiin paikan päälle joka kerta kun lainan tarve yllättää. Myös luoton myöntämisperusteet ovat “löysentyneet” sitä myötä kun yksityiset lainafirmat ovat avanneet oviansa. Toki kukaan tyhjätasku, luottohäiriöinen tai tuloton ei suurempia lainoja voi kuitenkaan saada eli siinä mielessä lainaehdot ovat kuitenkin kohtalaisen tiukat. Pienempien vippien kriteerit eivät välttämättä ole niin vaativat ja tuloton voi saada itselleen pikaluottoa. Suositko sinä verkkolainoja vai oletko yhä uskollinen pankillesi? Verkosta lainaaminen on kannattavaa monestakin syystä, ensinnäkin se on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa. Voit saada netistä käytännössä lainan heti tilillesi vaikka kyseessä olisi suurempi lainatuote, esimerkkinä 4000 euron kulutusluotto. Myös hinnat alkavat olemaan jopa halvempia kuin pankeissa ja valinnanvaraa löytyy erittäin vaativaankin makuun. Maksuaikataulun voit määrittää hyvin pitkälti itse ja niin myös koron, voisiko parempaa diiliä enää ollakaan? Tuskinpa. Jos olet pikavipin tarpeessa niin kannattaa ehdottomasti kahlata läpi mahdollisimman monta vaihoehtoa ja ottaa pikavippivertailuun myös mukaan pankit – koskaan kun et voi tietää mistä juuri sillä hetkellä irtoaa se kaikista pienikorkoisin luotto.

Onko lainan hakeminen turvallista?

Lainan hakeminen on täysin turvallista. Lainoja myöntävät yritykset ovat todella panostaneet tietoturvaan ja käyttävät sivuillaan todella tehokasta SSL-salaustekniikkaa. Salaustekniikka on sama, jota monet pankit käyttävät ja sen voit aina varmistaa, kun klikkaat osoiterivillä näkyvää lukon kuvaa. Siitä näkee, että yhteys on salattu ja turvallinen. Voit siis olla täysin varma siitä, että tietoliikenne sinun ja yrityksen välillä ei koskaan päädy ulkopuolisten nähtäväksi.

  Edullinen pikavippi 200 euroa heti netistä

Mitä antamilleni tiedoille tapahtuu?

Hakukaavakkeeseen täyttämäsi tiedot ja muut mahdolliset yritykselle antamasi tiedot säilytetään kyseessä olevan yrityksen tietokannoissa ja järjestelmissä. Niitä ei luovuteta ulkopuolisille osapuolille. Tietoja saatetaan käyttää yrityksen omien tuotteiden markkinointiin, mutta siitäkin voi käyttäjä halutessaan kieltäytyä. Yritys on aina juridisesti vastuussa henkilötietorekisteristä, johon se on asiakkaidensa tietoja koonnut. Tietoja käsitellään henkilötietosuojalain edellyttämällä tavalla ja yrityksen sisällä tietoja käsittelevät henkilöt, jotka niihin työnsä puolesta tarvitsevat pääsyn. Rekisterissä ei koskaan säilytetä arkaluontoisia tietoja, kuten tietoja asiakkaan poliittisesta suuntauksesta, uskonnollisesta- tai seksuaalisesta suuntauksesta tai terveydentilasta. Niitä ei myöskään missään hakulomakkeissa koskaan kysytä.

Kuinka nopeasti voin saada lainan tililleni?

Tavallisesti palvelu on todella nopeaa. Usein yrityksen ollessa avoinna hakemukset käsitellään tunnin sisällä, mutta joskus jopa 15 minuutin sisällä. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen osa yrityksistä siirtää rahat välittömästi ja asiakkaan pankista riippuen ne saattavat myös näkyä tilillä heti. Toisinaan siirtoon kuitenkin menee pari pankkipäivää ja pyhät ja viikonloput saattavat viivästyttää rahojen siirtoa. Yritykset toki ottavat vastaan netissä lähetettyjä hakemuksia mihin aikaan tahansa, mutta yleensä niitä käsitellään 08.00 ja 22.00 välisenä aikana. Myöskin Suomen lain mukaan saa lainoja maksaa hakijan tilille 07.00-23.00 välisenä aikana eli myöhään yöllä tai aikaisin aamulla ei voida rahoja asiakkaan tilille siirtää. Suuri osa yrityksistä on avoinna myös viikonloppuisin eli lainaa voi kuitenkin monesta paikkaa saada myös lauantaisin tai sunnuntaisin. Se on mainio etu verrattuna tavallisiin pankkeihin, koska niillä on muutenkin todella rajalliset aukioloajat ja yhäti harveneva konttoriverkkosto, joka vaikeuttaa asiointia huomattavasti.   Tutustu myös muiden lainasummien kuluihin ja ehtoihin: Pikavippi 500 Lainaa 1000 euroa Lainaa 3000 Lainaa 4000e  

11 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *