Ilmainen vippi netistä – mistä pikavippiä ilman korkoja tai kuluja täysin ilmaiseksi?

(Last Updated On: maaliskuu 28, 2018)

2018 vuoden lainamarkkinat tarjoavat paljon edullisia vippifirmoja ja osa tarjoaa pikavippejä jopa täysin ilman kuluja – et siis maksa senttiäkään enempää takaisin kuin mitä olet lainannut! Kun valikoit vippipaikan oikein, voit saada aina pikavipit ilman korkoja tai kuluja enintään 600 euroon asti. Jos etsit isompia lainasummia, on niiden saaminen ilmaiseksi mahdotonta, mutta edullisia lainantarjoajia on kyllä riittämiin. Katso alapuolelta mistä löytyy täysin koroton pikavippi helposti verkon kautta haettuna. Yksikään alapuolella mainituista lainapaikoista ei myöskään veloita mahdollisista tekstiviesteistä senttiäkään – tämä kun on nykyään myös laissa kiellettyä! Tutustu valikoimaan ja valitse omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva pikavippi.

Hae lainaa ilmaiseksi heti – parhaat ilmaiset vipit

Vivus tarjoaa jopa 400 euroa ilmaiseksi

Vivus tarjoaa korottoman ja kuluttoman ensilainan 400 euroon astiVivus on tarjonnut ilmaisia pikavippejä jo pitkään ja se on itse asiassa ensimmäisen yhtiö, joka lähti tarjoamaan täysin korotonta pikalainaa. Sen kautta voit hakea korottoman ensilainan 400 euroon asti verkon kautta tehdyllä hakemuksella. Lainaaminen Vivuksen kautta on helppoa ja nopeaa, hakemuksen täyttäminen vie maksimissaan 10 minuuttia ja saat lainapäätöksen heti netissä. Tämän jälkeen rahat siirretään tilillesi, mikäli hakemus menee läpi. Yhtiön kautta voit hakea myös muita lainasummia edullisesti 10-2010 euron väliltä 3-30 vuorokauden joustavalla maksuajalla. Vivus tarjoaa myös eräpäivän siirtoa aina kuukaudella eteenpäin, mikäli lainan maksaminen ei ole mahdollista eräpäivään mennessä. Lainaa voivat hakea kaikki vähintään 20 vuotta täyttäneet ja hyvin raha-asiansa hoitaneet henkilöt. Tutustu Vivukseen ja hae vippi ilman korkoa jo tämän päivän sisällä!

Hae ilmainen vippi Vivukselta

Trustbuddy on lopettanut kuluttomat lainat

Trustbuddy oli ilmainen laina Trustbuddy on saavuttanut suuren suosion lyhyessä ajassa ja tälle löytyy yksinkertainen selitys. Se tarjoaa jotain sellaista mitä muut eivät, yhtiön kautta voit nimittäin hakea jatkuvasti ilmaisia pikavippiä 100 – 600 € väliltä kunhan laina maksetaan pois 14 päivän sisällä. Maksat takaisin eurolleen sen verran kuin olet rahaa vipannut! Trustbuddy tarjoaa myös pidempää maksuaikataulua ja voit aina halutessasi siirtää eräpäivää lisämaksua vastaan 30 päivällä eteenpäin. Lainaehdot eivät voisi olla paljoa joustavemmat ja yhtiö tarkistaa kaikki lainahakemukset nopeasti, joten saat lainapäätöksen lähes heti. Trustbuddy on luotettava ja vakavarainen pikalainayhtiö, joka tarjoaa ainutlaatuisen ilmaisen lainan kaikille vippaajille – tutustu ja täytä hakemus jo tänään!

Trustbuddyn ilmaiset lainat ovat loppuneet

Ferratum myöntää pikalainaa ilman kuluja tai korkoa

Ferratumilta lainaa ilman kuluja tai korkoa 30 päiväksiFerratum tarjoaa myös ilmaista vippiä kenelle tahansa 1. kertaa yhtiön kautta lainaavalle – voit valita lainasumman 50-300 € väliltä ja korkokulut ovat tasan 0 euroa. Lainaaminen on Ferratumin kautta poikkeuksellisen nopeaa, lainahakemuksen lähetettyäsi saat vastauksen yleensä heti, jonka jälkeen rahat ovat jo pian käytettävissäsi. Yhtiö soveltuu erittäin hyvin akuutin lainarahan tarpeessa oleville! Sen kautta voit hakea lainoja aina 50-2000 euron väliltä olit sitten uusi tai vanha asiakas. Ferratum on toiminut pikavippialalla niiden alusta alkaen ja sen toiminta uloittuu jo yli 20 maahan – kyseessä on siis luotettava ja erinomaisesti toimiva rahoitusfirma. Tutustu lainaehtoihin ja hyödynnä ainakin Ferratumin tarjous ja hae pikavippi 300 euroa täysin ilmaiseksi!

Hae Ferratumin kuluton ja koroton pikalaina

Jos uusia vippipaikkoja ilmaantuu, jotka tarjoavat ilmaisia lainoja – löydät ne aina ensimmäiseksi täältä!

Ilmainen pikavippiPidämme sivuston tiedot aina ajan tasalla ja jos jatkossa markkinoille ilmestyy uusia ilmaista pikavippiä tarjoavia firmoja, päivitämme ne välittömästi tänne. Sivuston ylläpitäjät seuraavat vippi- ja kulutusluottomarkkinoita kaiken aikaa, joten tiedot pysyvät paikkansa pitävinä! Löydät sivustolta myös paljon muuta informaatiota pikavipeistä ja myös suuremmista lainoista. Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman kattavasti tietoa alan parhaimmista ja ennen kaikkea edullisimmista lainaratkaisuista alkaen pienistä pikalainoista aina asuntolainoihin asti. Lue lisää ja löydät takuulla sopivan lainatuotteen meiltä.

Lisää aiheesta liittyvästä voit lukea:

 

Ferratumilta korotonta pikalainaa uusille asiakkaille

Ferratumin kautta voit uutena asiakkaana nostaa täysin ilmaista pikavippiä 300 euroon asti. Pikavipin saat ilman korkoja tai kuluja, kun nostat sitä ensimmäistä kertaa ja maksat sen takaisin 7-30 päivän kuluessa lainasummasta riippuen. Koroton laina on erinomainen ratkaisu nopeaan lainantarpeeseen, sillä et todella maksa siitä minkäänlaisia kuluja, vaan esimerkiksi 200 euron pikavipin nostaessasi maksat siitä takaisin vain nostamasi summan 15 päivän sisällä.

Ferratumin ilmainen laina sopii esimerkiksi arjen akuuttiin rahantarpeeseen silloin, kun palkkapäivä on vielä kaukana ja budjetti ei anna myöten ylimääräisille äkillisille menoille. Lainan nostettuasi voit maksaa sen takaisin helposti seuraavan kuun tilistäsi, joten saat sen hoidettua nopeasti ja vaivattomasti alta pois. Odottamaton meno voi kohdata ketä tahansa, kun kodinkone hajoaa yllättäen, lasta on käytettävä yksityislääkärillä tai laskuista jää puuttumaan muutama kymppi.

Saat lainan todella nopeasti tilillesi, jopa muutaman minuutin kuluessa hakemuksestasi palvelun aukioloaikoina. Et sitoudu lainaa nostaessasi mihinkään muuhun kuin lainasumman maksamiseen takaisin. Lainayhtiö ei vaadi sinua nostamaan uutta, korollista lainaa ensimmäisen ilmaisen lainan maksettuasi, vaan voit halutessasi jättää lainannoston ensimmäiseen kuluttomaan kertaan.

Uudet pikavipit ilman kuluja pitkällä maksuajalla

Viime aikoina on ilmestynyt useita uusia pikavippipaikkoja, joista saa jopa 1000e lainaa pitkällä maksuajalla ilman kuluja tai korkoa. Nämä erinomaiset uudet lainapaikat ovat seurausta useiden pohjoismaisten lainayritysten rantautumisesta Suomeen. Heidän myötänsä pikalainojen korot ovat pienentyneet ja heiltä yleensä löytyvät selkeästi edullisimmat vipit.

Täysin kuluton ja koroton pikavippi hyvä tapa kokeilla joustoluottoa tarjoavia lainayhtiöitä

Kulutonta ja korotonta pikavippiä voit hakea myös useilta joustoluottoa tarjoavilta yhtiöiltä, jotka tarjoavat ensimmäistä nostoa täysin ilmaiseksi, kun avaat luottotilin. Joustoluotto on toki pikavippiä laajempi lainaratkaisu, sillä voit nostaa sitä jatkuvasti luottorajasi puitteissa. Joustoluoton avaaminen ja ilmaisen ensilainan nostaminen ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään, sillä tilin avaaminen on täysin ilmaista, eikä sinun tarvitse maksaa lainastasi muita kuluja kuin mitä käyttämästäsi luotosta kertyy, joten halutessasi voit jättää lainan noston muutamaan kertaan.

Kuluton ja koroton ensilaina on hyvä tapa kokeilla joustoluottoa tarjoavia lainayhtiöitä riskittömästi, sillä maksat sen nostettuasi vain lainasumman takaisin. Suomilimiitin kautta saat esimerkiksi ensimmäisen alle 1500 euron noston täysin ilman korkoja tai kuluja tilin avatessasi. Lainalle saat myös erittäin kohtuullisen takaisinmaksuajan, sillä jos maksat kuluttoman lainan takaisin 60 vuorokauden sisällä, siitä ei koidu sinulle mitään kuluja.

Ilmaista joustoluottoa nostaessasi sinun on kuitenkin hyvä verrata eri lainayhtiöitä keskenään, jotta näet, millaista korkoa maksat ensimmäisen nostosi jälkeen. Todellinen vuosikorko kertoo, kannattaako lainaa nostaa, sillä vaikka kuukausikorko vaikuttaisikin edulliselta, todellinen vuosikorko voi nostaa lainakulut todella suuriksi. Ensilaina on toki riskitön tapa kokeilla lainantarjoajaa, mutta niiden tarkoituksena on houkutella sinut jatkuvaksi asiakkaaksi, joten ennen lainan hakemista kannattaa kutenkin tehdä tarkkoja laskelmia siitä, kuinka suureen lainaan ja millaisiin ehtoihin sinulla on varaa, jos haluat ensimmäisen pikavippinoston jälkeen jatkaa lainan nostamista kokeilemasi joustoluoton tarjoajan kautta. Täysin ilmainen pikavippi esimerkiksi juuri Vivuksen tai Ferratumin kautta on siten parempi ratkaisu, jos todella haet vain kertaluontoista kulutonta ja korotonta pikavippiä nopeasti ja vaivattomasti pieneen tarpeeseen.

11 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *