Mistä 100e pikavippi?

(Last Updated On: 26 toukokuun, 2024)

Tervetuloa vippivertailuun, alapuolelta löydät vain suosituimmat 100 euron pikavipit kätevästi listattuna. Olemme valinneet pikavippivertailuun vain parhaimmat ja huokeahintaisimmat pikalainan tarjoajat eli löydät varmasti sen kaikista edullisimman pikalainan. Huomioi, että osa luotonmyöntäjistä tarjoaa pikavippiä täysin ilman korkoja eli voit myös saada vipin ilmaiseksi useammastakin paikasta. Suosittelemme hyödyntämään näitä paikkoja, sillä edullisempia lainapaikkoja et ainakaan tule löytämään. Tutustu lainayhtiöihin alapuolelta ja hae edullisin pikavippi 100e ilmaisella hakemuksella ilman kuluja netistä.  

Trustbuddy

TrustbuddyTrustbuddy on ainoa yhtiö vippi markkinoilla, joka tarjoaa pikavippiä aina täysin ilman kuluja edellyttäen, että lyhennät sen pois 14 päivän kuluessa. Trustbuddyn lainatarjontaan kuuluvat 100-600 euron pikavipit, joita voit hakea helposti pankkitunnuksilla netistä. Yhtiön lainaehdot ovat joustavat ja voit siirtää lainan eräpäivää aina 30 vuorokaudella kerrallaan eli vippiä ei siis ole pakko maksaa 2 viikon sisällä, mutta tässä tapauksessa maksat siitä normaalin todellisen vuosikoron verran korkoa, edullista se on siinäkin tapauksessa. Trustbuddy on kuitenkin joka tapauksessa edullinen vaihtoehto eli sitä voi suositella vaikka hakisit 100 euron pikavippiä hieman pidemmäksikin aikaa. Tutustu lisää ja hae 100e pikavippi heti tilillesi.

Vivus

VivusVivukselta saat pikavipin aina nopeasti tilillesi ja kaikki ensimmäistä kertaa lainaavat saavat pikavippiä 400 euroon asti aina ilman korkoa. Vivuksen lainatarjonta on laajentunut ja yhtiö tarjoaa nyt 10-2010 euron pikalainoja/kulutusluottoa joustavin lainaehdoin helpolla ja nopealla verkkohakemuksella. Vivus on luotettava ja pitkään alalla toiminut luotonmyöntäjä, jonka suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Yhtiöstä ei ole mitään muuta kuin positiivista sanottavaa ja se on loistava vaihtoehto, mikäli pikavippi 100 euroa tai mikä tahansa muu summa aina 2010 euroon asti on tarpeen. Tutustu lisää Vivukseen ja hae vippiä pikaisesti tilillesi.

Ferratum

FerratumFerratum tarjoaa pikalainan 50-2000 euron väliltä edullisesti ja joustavasti. Yhtiö on myöntänyt pikalainoja niiden ilmestymisestä asti ja Ferratum on ehdoton kestosuosikki suomalaisten keskuudessa. Homma toimii ja lainan hakeminen käy kätevästi TUPAS-tunnistautumismenetelmällä verkon kautta ilmaiseksi. Saat lainapäätöksen nopeasti ja myös lainarahojen toimitus tilille tapahtuu pikaisesti. Suosittelemme vähintäänkin tutustumaan Ferratumin erinomaiseen lainapalveluun!

  Lainaa 1500 € edullisesti ja nopeasti

Mistä löytyy rahaa lainaan kaikista nopeiten? Oletko akuutin lisärahoituksen tarpeessa?

Oletko akuutin rahan tarpeessa? Tässä tapauksessa yläpuolella mainitut yhtiöt soveltuvat erinomaisesti sinulle, sillä jokainen toimittaa lainan varsinkin nopeasti tilille. Suosittelemme kuitenkin Vivusta, mikäli haluat saada rahat jo heti saman päivän aikana tilillesi. Vippi 100 euroa on mahdollista saada jo kymmenessä minuutissa tilille, yleensä pienemmät vippisummat toimitetaan tilille nopeammin ja niiden käsittelyssä ei kestä montaakaan minuuttia. Toki nykyään voit saada suurempiakin lainasummia käytännössä heti tilille eli tämäkään ei ainakaan pidä 100 % paikkaansa. Nyrkkisääntönä voidaan kuitenkin pitää, että pienemmät pikavipit maksetaan tilille nopeammin kuin suuret kulutusluotot.  

Vipin saaminen onnistuu pankkitunnuksilla tai tekstiviestillä – hae edullisimmat pikalainat verkkopankkitunnuksilla

Pikavippi 100 euroaNetti on pullollaan pikalainan tarjoajia ja lainan hakeminen on nykyään mahdollista verkon kautta ilmaisella hakemuksella pankkitunnuksilla. Lähes jokaisen yksityinen luottofirma tarjoaa lainojaan nettihakemuksella eli pikavipin ja kulutusluoton hakeminen on varsin helppoa ja nopeaa. Voit myös hakea suurempia kulutusluottoja ja pikavippejä alkaen 100 eurosta ylöspäin aina jopa 35 000 euroon asti. Verkkolainaaminen on mullistanut lainamaailman ja tehnyt siitä huomattavasti kivuttomamman, sillä vielä ennen pikalainan saaminen edellytti pankkiin marssimista. Ja itse asiassa koko pikalaina oli käsitteenä melko tuntetomaton aikasemmin. Vipit ovat äärimmäisen kätevä työkalu ja monille suuri apua silloin kun laskut painavat päälle koska voit lainaa heti tilille juuri silloin kun ylimääräistä rahaa ei ole.  

En ole aikaisemmin ottanut pikavippejä. Ne taitavat olla uusi tuote Suomen lainamarkkinoilla?

Pikavipit ovat toki uusi tulokas, kun vertaa vaikka perinteisiin lainoihin. Nyt niitä on kuitenkin myönnetty Suomessa jo yli 10 vuoden ajan ja ne ovat vakiinnuttaneet suosionsa kätevänä lisänä yllättävien kulujen hoitamiseen. Pikavipit ovat kotiutuneet Suomeen Yhdysvalloista, jossa on jo todella pitkään myönnetty vastaavia lainoja. Pikavipin Amerikan serkku yleensä kulkee nimellä paydayloan, ja nimellä viitataan lainaan, joka maksetaan takaisin seuraavana palkkapäivänä. Eli yhteistä on lyhyt maksuaika ja usein kertalyhennyksenä tehtävä maksu. Lainaa hakiessaan tulee pystyä näyttämään, että hakijalta löytyy säännölliset tulot, jotta lainan takaisinmaksamisessa ei tule ongelmia. Usein korko on hieman suurempi, kuin tavallisessa lainassa, koska pikavipit myönnettään käytännössä aina ilman vakuuksia ja takaajia, joten lainan myöntävän yrityksen riski on suurempi ja täten korko hieman korkeampi. Suomessa astui muutama vuosi takaperin voimaan laki, joka määrittää pikavipeille korkokaton. Eli enää ei voi mikään yritys periä huimia korkoja, vaan lain mukaan pitää toimia.  

  Lainaa 6000€ netistä

Miksi pikalaina?

Hakeminen on helppoa ja nopeaa. Usein rahat saa tililleen myönteisen päätöksen jälkeen välittömästi ja usein koko prosessi hoituu jopa 15 minuutissa. Parhaimmillaan voi 100 euron pikavipin saada täysin ilman kuluja ja korkoja. Mikäli tietää, että pystyy maksamaan vippaamansa summan takaisin lyhyen ajan sisällä, niin silloin pikavippi on loistava vaihtoehto lyhytaikaiseen rahantarpeeseen. Pikalainaa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen ja sitä mihin aikoo rahansa käyttää ei edes lomakkeessa kysytä. Eli on täysin oma asia, että mitä vipatulla summalla tekee. Tavallisesti se kuitenkiin menee yllättävien kulujen hoitoon, mutta tokihan sitä saattaa haluta arkeen hieman luksusta tai tehdä pienen reissun johonkin viikonloppuna, niin se toki myös onnistuu.  

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Puhuttaessa pikavipeistä usein lainasummat ovat muutamia satoja euroja. Jotkut yritykset myöntävät myös suuria pikalainoja, jopa useita tuhansia euroja. Kannattaa siis aina tarkastaa yrityksestä, että kuinka paljon lainaa voi parhaimillaan saada. Siihen toki vaikuttaa myös asiakkaasta tehtävä luottokartoitus ja säännöllisten tulojen suuruus, koska esimerkiksi tuhannen euron tuloilla ei tietenkään voi saada kymmenien tuhansien lainaa. Suuremmat lainat myös ovat usein kulutusluottoja, eivätkä varsinaisia pikavippejä. Kulutusluottoa voi saada jopa kymmenniä tuhansia euroja, kunhan tulot ovat riittävän suuret. Luotolta nostaminen on myös joustavaa ja nostoja voi tehdä sitä mukaa, kun tarvetta lainalle rahalle ilmenee. Luottoa myös maksetaan takaisin luottokortin tavoin kuukausittaisissa erissä. Pikavipit taas usein maksetaan kerralla takaisin. Eli jos koet, että kertalaina ei vältämättä ole sinulle sopivin ratkaisu, niin kannattaa hakea kulutusluottoa, joka tunnetaan myös nimellä joustoluotto ja käyttöluotto.  

Mitä tulee tietää, kun hakee pikavippiä?

Lainaehdot vaihtelevat paljon eri yritysten välillä. Kannattaa siis lukea ehdot tarkkaan, jotta tietää, että mihin on ryhtymässä. Osa tarjoaa mahdollisuuden maksaa lasku erissä ja osa vaatii maksun suorittamista kerralla. Jotkut tarjoavat mahdollisuutta siirtää laskun eräpäivää, mutta osa taas ei. Myöskin maksuvapaiden tai lyhennysvapiden kuukausien määrä, tai edes mahdollisuus moisiin etuihin vaihtelee eri yritysten välillä. Osa perii avausmaksun tai tilinhoitomaksun tai muita kuluja, mutta toisilla yrityksillä taas maksat ainoastaan korot lainaamallesi summalle. Markkinoilla on paljon kilpailua, joka on kuluttajan kannalta hyvä asia, koska silloin on varaa valita eri yritysten väliltä itselle parhaiten sopiva tarjous.

12 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *