Lainojen yhdistäminen – selkeyttä ja säästöä!

(Last Updated On: 28 huhtikuun, 2022)

Talouden hallinta on monesti hankalaa ja varsinkin jos on kertynyt esimerkiksi erillisiä luottokorttilaskuja, vippejä ja muita pienlainoja. Sinulla saattaa vaikkapa olla samanaikaisesti muutamia tai jopa kymmeniä kuukausittaisia maksuja. Eikö olisikin kätevää jos kaikki nämä pienet laskut ja maksut hoituisivat kaikki kerralla? Lainojen yhdistämispalvelulla tämä onnistuu. Sinun ei tarvitse enää muistaa monia eräpäiviä tai käyttää aikaa maksaaksesi monia laskuja. Palvelu on asiakkaalle täysin maksuton, joten ennen mitään kustannuksia tai lopullisia päätöksiä voit kartoittaa tilanteen ja katsoa olisiko mahdollista säästää rahaa yhdistelemällä lainat yhdeksi luotoksi. Lainojen yhdistäminen siis tuo helppoutta talouden hoitoon ja tämän lisäksi myös monesti säästät rahaa. Suuremmissa lainoissa on yleensä pienemmät korot ja tilinhoitomaksujakaan et joudu maksamaan moneen paikkaan, joten ajan lisäksi säästät rahaa.  

Freedom Rahoitus – markkinoiden kattavin lainamaailma

Lainojen yhdistäminen Freedomin avulla on vaivatonta ja erittäin halpaaUskomaton valikoima erillisiä lainatuotteita joista on helppo valita sopiva, koska kaikille asiakkaille tarjotaan todella ammattitaitoinen, maksuton henkilökohtainen lainaneuvoja. Lainaneuvojan kanssa on helppoa suunnitella kuinka voit lainasi yhdistää ja säästää rahaa sekä vaivaa. Lainaa on haettavissa 500-40000 euroa ja yhdellä hakemuksella saat tarjouksen jopa kymmeneltä eri lainanmyöntäjältä. Freedom Rahoitus kilpailuttaa lainasi heidän kanssaan ja antaa sinun päätettäväksesi sen mistä rahoitusta otat. Palvelu on ilmainen eikä myöskään sido sinua rahan lainaamiseen joten hakemuksen voit jättää hyvillä mielin. Freedom Rahoituksen kautta voi löytää lainaa tarpeeseen kuin tarpeeseen etkä tarvitse vakuuksia tai takaajia suuremmissakaan lainoissa. Esimerkkilaskelma:

 • Vanhoja velkoja maksettavana – 20000€
 • Freedom Rahoituksen kautta haettava laina – 20000€
 • Lainan takaisinmaksuaika – 15 vuotta
 • Kuukausittainen lyhennyserä – 227€
 • Maksat yhteensä – 40860€
 • Todellinen vuosikorko 14,02%

   

Rahalaitos – Edullista lainaa jopa 40000€

Rahalaitoksen kautta kulutusluottojen yhdistäminen on mutkaton tapa selkeyttää omaa talouttaRahalaitoksen kautta haettavalla lainalla voit maksaa pois vanhoja kalliimpia lainoja aina 40000 euroon asti. Kulujen lisäksi säästät myös aikaa ja vaivaa kun sinun ei tarvitse enää maksaa useita erillisiä laskuja ja muistaa monia eräpäiviä. Rahalaitoksen kautta on haettavissa lainaa 500-40000 euroa 1-15 vuoden maksuajalla. Maksimi lainantakaisinmaksu aika kuitenkin riippuu lainasummasta siten että alle 30000 euron lainoille maksuaikaa on saatavilla enintään 12 vuotta. Jos mahdollista niin varsinkin suuria lainoja kannattaa hakea yhteishakijan kanssa. Näin parannat lainansaanti mahdollisuuksiasi sekä monesti saat sen myös edullisemmin ja joustavammilla ehdoilla. Rahalaitoksen valtteja ovat luotettavuus, turvallisuus sekä todella selkeästi toteutettu lainanhakuprosessi. Esimerkkilaskelma:

 • Vanhoja velkoja maksettavana – 40000€
 • Rahalaitoksen kautta haettava laina – 40000€
 • Lainan takaisinmaksuaika – 15 vuotta
 • Kuukausittainen lyhennyserä – 452 €
 • Maksat yhteensä – 81360 €
 • Todellinen vuosikorko 13,46%

   

Etua.fi – yhdistä lainat ja tee selvää säästöä

Yhdistä lainat etua.fi palvelussaEtua.fi lainanvälityspalvelu on asiakkaalle täysin maksuton ja se kannattaakin siis hyödyntää. Haet yhdellä hakemuksella kerralla monta, jo kilpailutettua lainatarjousta. Näistä voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan. Lainaa on haettavissa 1000-30000 euroa maksimissaan 12 vuoden maksuajalla. Lainamuodoksi voit valita joko asuntolainan tai kulutusluoton. Lainaa on myös tarjolla yrityksille! Etua.fi on Suomalainen lainapalvelu joka on toiminut jo vuodesta 2008 ja sillä on kymmeniä tuhansia tyytyväisiä asiakkaita joten voimme puhua todella kokeneesta ja asiansa osaavasta lainanvälityspalvelusta. Voit hakea Etua.fi lainapalvelusta lainaa vaikka ikää olisi vasta 18-vuotta etkä tarvitse vakuuksia tai takauksia.   Esimerkkilaskelma:

 • Vanhojen velkojen maksuun käytettävä summa – 20000€
 • Etua.fi lainapalvelun kautta haettava lainasumma – 20000€
 • Lainan takaisinmaksuaika – 12 vuotta
 • Kuukausittainen lyhennyserä – 257,86€
 • Maksat yhteensä – 37131,84 €
 • Todellinen vuosikorko 13,3%

   

Mitä vaaditaan henkilöltä joka hakee isoa lainaa lainojen yhdistämistä varten?

Lainanhakijalla on yleisesti hyvin samanlaiset ehdot kuin ihan tavallista kulutusluottoa hakevallakin. Yleisimpiä ehtoja ovat siis ikärajat, vakituiset riittävän suuret tulot sekä hakijalla ei tietenkään saa olla maksuhäiriömerkintää. Tulot yleensä vaaditaan koska lainojen yhdistämiseen haettava rahoitus on monesti tavallista suurempi ja varsinkin jos lainantarve on kymmeniä tuhansia euroja niin hakijan taustat ja luottokelpoisuus varmistetaan huolellisesti. Varsinaisia tulorajoja emme tähän nyt voi laittaa koska ne vaihtelevat paljon, mutta jos sinulla on edes jonkinlaiset säännölliset työ- tai eläketulot niin yleensä voit netin kautta hakea apua lainojen yhdistämiseen. Hakijalta myös vaaditaan liki poikkeuksetta vakituinen osoite Suomesta, henkilökohtainen pankkitili sekä matkapuhelinliittymä. Hakemista myös helpottaa jos sinulla verkkopankkitunnukset joilla voit vaivattomasti tunnistaa itsesi lainapalvelussa. Säästä lainojen yhdistämisellä useita satoja euroja kuussaMuista että lainaa ei koskaan myönnetä ulkomaille ja jos et omaa Suomenkansalaisuutta niin oleskelulupa ainakin on oltava.  

Kuinka paljon säästän rahaa lainojen yhdistelyllä?

Tämä on tietenkin riippuvaista tilanteestasi. Yleisimmin tulet säästämään sitä enemmän mitä useampia lainoja ja mitä useammasta paikkaa sinulla on. Tähän on syynä se, että voit maksaa pois vanhat laskut pois joten et joudu niistä enää maksamaan tilinhoitomaksuja. Säästöä kertyy myös useasti koroissa, joten lainojen yhdistäminen kannattaa erityisesti tästä syystä. Pienissä lainoissa, osamaksuissa ja luottokorttirästeissä on monesti hyvinkin korkeat korkoprosentit. Suurempi laina taasen tarjoaa aina erittäin maltillista ja kuluttajaystävällistä hinnoittelua joten korot useasti laskevat huomattavastikkin. Voit käydä paremmin katsomassa miten paljon säästäisit edellä esiteltyjen lainanvälityspalveluiden sivustoilta löytyvillä laskureilla. Jokaisella näillä palveluilla myös koko prosessin kulut laskutetaan lainapalveluilta joten asiakkaalle palvelu on täysin kuluton. Etuna myöskin on se että et sitoudu ottamaan lainaa vaikka maksuttoman hakemuksen jätätkin. Näin voit todella helposti kartoittaa millaista lainaa olisi sinulle tarjolla tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi. Voit siis jättää hakemuksen vaikka jokaiselle sivustolle ja kun saat vastaukset saat vertailtua niitä vaivattomasti ja näin varmistat sen että lainasi on juuri sinulle sopiva.

Kuinka paljon voin saada lainaa yhdistämistä varten?

Se riippuu aina hakijasta ja lainaajasta. Jotkut yritykset myöntävät todella suuriakin lainoja, mutta toisaalta taas joillakin raja menee muutamassa tuhannessa eurossa. Kannattaa aina hakea mahdollisimman monta tarjousta eri lainaajilta, jotta saa varmasti mieluisan lainan haettua. Myöskin lainan määrä riippuu aina monesta asiasta ja hakijan taloudellinen tilanne on suurin tekijä, kun lainaaja määrittelee luottotarjoustaan. Toki suuret tulot kielivät hyvästä maksukyvystä, joten suurituloisen on helpompi saada suuria lainoja hieman paremmilla ehdoilla.

Voinko hakea lainaa yhdessä jonkun kanssa?

Se on myös tapauskohtaista ja kannattaa ottaa selvää lainanantajalta. Vaikka kyseessä onkin laina erinäisten maksujen ja kenties vanhojen pienempien lainojen maksuun ja siksi laina oikeastaan tulee yhden henkilön käyttöön, mutta moni silti suostuu siihen, että lainaa hakee yhdessä jonkun kanssa. Toimiihan yhteishakija oikeastaan takaajana lainalle, joten saattaa olla, että lainaa saa jopa hieman suurempia summia ja paremmilla ehdoilla. Mikäli mahdollista, niin kannattaa toki käyttää yhteishakijaa. Esimerkiksi puoliso on hyvä yhteishakija, koska tavallisesti kumpikin osallistuu taloudenpitoon ja yhdessä haettu edullisempi laina aikaisempien luottojen maksuun hyödyttää molempia, koska rahaa säästyy parhaimmillaan reilusti.

Kuinka pitkän maksuajan voin saada ja paljonko joudun maksamaan korkoa, kun haen uuden lainan lainojen yhdistämistä varten?

Se on aina tapauskohtaista. Hakija voi yleensä itse määrittää sopivan maksuajan ja korkoonkin saattaa pystyä vaikuttamaan. Kuitenkin ennen tarjouksen hyväksymistä kannattaa ottaa tarkasti asioista selvää, koska eri lainaajien välillä on huomattavia eroja kuluissa ja koroissa. Jotkut veloittavat avausmaksun ja kuukausimaksun, mutta toiset taas vaan vuosittaisen tilinhoitomaksun ja osa ei välttämättä veloita mitään muita maksuja, kuin korot lainatulle pääomalle. Mitä tulee korkoihin, niin siihen vaikuttaa aina lainanhakijan taloudellinen tilanne ja maksukyky. Korot myös vaihtelevat laina-ajan mukaan ja yhteishakijalla on lähes aina positiivinen vaikutus korkoihin eli korko on matalampi, kuin jos hakisi lainaa yksinään. On syytä myös varmistaa, että minkälaisen koron lainaansa ottaa. Valittavana on kiinteä korko tai vaikka muuttuva  12 kuukauden Euribor-korko, joka aina tarkastetaan kuukausittain ja siten kuukausittaisen maksuerän koko saattaa kasvaa tai pienentyä. Suuremmat lainat ovat yleensä annuiteettilainoja eli alkuun lyhennyksestä suurin osa on korkoa, mutta loppua kohti koron osuus pienenee ja pääoman osuus kasvaa.

Onko mahdollista pitää maksuvapaita kuukausia?

Nykyään kilpailu lainamarkkinoilla on kovaa ja se toki palvelee lainaajia, koska yhä parempia etuja ja tarjouksia on saatavilla. Lähes kaikki lainaajat tarjoavat mahdollisuutta pitää maksuvapaita kuukausia. Maksuvapaana kuukautena ei siis tarvitsee maksaa mitään takaisin, mutta osa tarjoaa lyhennysvapaita kuukausia eli maksat vain mahdollisen tilinhoitomaksun ja lainan korot lisätään pääomaan. Usein on myös mahdollista vaihtaa laskun eräpäivää kuun alusta kuun loppuun tai vaikka tilapäisesti lykätä eräpäivää pientä maksua vastaan vaikka kuukaudella eteenpäin. Eli kannattaa siis tarkkaan ottaa selvää, että mitä muita etuja on mahdollista saada eikä keskittyä pelkästään lainan korkoon tai mahdollsiiin muihin maksuihin.      

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.