Hae pikalainat netistä

(Last Updated On: 28 tammikuun, 2024)

Oletko pikalainan tarpeessa? Meiltä löydät kätevästi tämän hetken suosituimmat, parhaimmat ja edullisimmat pikalainoja tarjoavat vippipaikat. Olemme ottaneet nämä 5 tekijää huomioon lainapaikkoja valitessa:

 1. Lainan hinta, mitä matalampi todellinen vuosikorko on, sen edullisempi pikalaina on
 2. Pikalainan toimittamisen nopeus – monet ovat akuutin rahan tarpeessa, joten on tärkeää, että rahat saa tilille heti
 3. Lainaehtojen joustavuus ja selkeys
 4. Luotettavuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä
 5. Palvelun toimivuus ja nopeus

 

Hetilainaa24.fi – paras pikalaina heti tilille

Hetilainaa24.fi tarjoaa pikalainat ja luotot heti tililleHetilainaa24.fi on useita vuosia jo todistanut suuruutensa Suomen pikalainaa välittävien yritysten repertuaarissa. Saat haettua pikalainat 50-1000 euroa täysin ilman kuluja sekä suuremmat luotot nopeasti netistä. Nimensä mukaisesti Hetilainaa24 pyrkii olemaan nopea pikalaina, lainapäätöksen jälkeen saat lainan heti tilille. Ikäraja näissä pikalainoissa on vain 18-vuotta, eli nuoret ja opiskelijatkin voivat hakea lainaa.

 • Pikalainaa 1000e
 • Luottoa jopa 60000 euroa
 • Takaisinmaksu 1-15v
 • Pieni kuukausierä lainalle, matalakorkoinen laina
 • Erittäin nopea, lainaa tilille heti

Credit24

Credit24Credit24:n kautta saat haettua kätevän joustolimiitin 500-3000 € väliltä. Credit24 on ehdottomasti yksi halvimmista lainapaikoista, jos otat esimerkiksi 500 euron pikalainan 6 kuukaudeksi maksat korkoa vain 35 euroa. Lainapalvelun ikäraja on 19 vuotta ja lainaaminen onnistuu netistä ilmaisella hakemuksella. Kaikki hyvin raha-asiansa hoitaneet voivat saada lainaa. Lue lisää!

 • Lainaa erittäin edullisesti 500-3000 €
 • Valitse maksuaika 1-24 kk väliltä
 • Joustava ja luotettava lainapaikka
 • Nopea vastaus ja rahat pikaisesti käyttöön

 

Vivus

VivusVivus on yhä 2019 vuonnakin suuri suosikki – eikä mikään ihme, pikalainat toimitetaan lainaajan tilille n. 15 minuutissa ja 1. laina on aina kaikille täysin koroton! Tarjolla on pikalainoja 10-2010 € väliltä ja maksuaikataulun saat päättää itse 3-30 vuorokauden väliltä. Palvelun ikäraja on 20 vuotta ja luottohakemuksen lainaaja voi täyttää verkossa tuttuun tapaan muutamassa minuutissa. Vivus on loistava lainapaikka!

 • Hae lainaa netistä 15 minuutissa tilillesi
 • Tarjolla vippejä 10-2010 euron väliltä
 • Vivuksen palvelun ikäraja on 20 vuotta
 • Kuluttajien erittäin suuressa suosiossa vuosi toisensa jälkeen

 

Halino

Halino pikalainat ovat edullisia ja helppojaHalinolta saat pikalainoja pitkällä maksuajalla, jopa 1-5 vuodeksi aina alkaen 100 eurosta 3000 euroon asti. Lainat ovat edullisia ja voit täyttää hakemuksen verkossa. Pikaluottoa voidaan myöntää kaikille raha-asiansa hyvin hoitaneille vähintään 22 vuotta täyttäneille henkilöille. Halino on pitkään alalla toiminut joustava ja turvallinen luotonmyöntäjä, jonka kautta kuluttaja voi tarvittaessa ottaa joustoa maksuaikatauluun. Saat mm. yhden maksuvapaan kuukauden halutessasi, ilman mitään ylimääräisiä kuluja. Halino toimittaa rahat lainaajan tilille jopa samana päivänä.

 • Pikalainat ilman vakuuksia 100-3000 €
 • Rahat tilille samana päivänä
 • Erittäin pitkä maksuaika – 1-5 vuotta!
 • Hae ilmaiseksi netistä – vastaus heti
 • Palvelun ikäraja on 22 vuotta

 

Perusvippi

PerusvippiPerusvippi on OPR-vakuuden alla toimiva pikalainafirma, jonka kautta saat haettua edullisen joustoluottotuotteen, voit siis hakea lainaa 20-2000 euron väliltä keskimäärin 45 vuorokauden maksuajalla. Korkoa maksat vain nostetusta lainasta ja pikalainaa voit hakea jos olet vähintään 21 vuotta vanha luottokelpoinen henkilö ja sinulta löytyy pankkitunnukset. Perusvippi ottaa lainahakemuksia vastaan kellon ympäri jokaisen viikon päivänä ja hakemukset käsitellään yhtiön aukioloaikoina erittäin nopeasti. Suosittelemme, mikäli haluat joustavan ja halvan pikalainan!

 • Hae joustolimiitti heti käyttöösi 20-2000 €
 • Lainahakemuksia otetaan vastaan 24/7
 • Nopea käsittelyaika – rahat lähes heti käyttöön
 • Tee nostoja verkossa omien tarpeiden mukaisesti
 • Erittäin toimiva palvelu
  Lainaa heti tilille - parhaat lainat nopeasti netistä

PikalainaHeti.fi

Pikalaina heti tarjoaa näppärän verkkoportaalin, mistä voit hakea tilillesi pikalainaa heti. Lainasummina ovat 100 – 70000 euron pikalainat ja takaisinmaksu tulee suorittaa vähintään 15-vuodessa. Korkoprosentit ovat hyvin kilpailukykyisiä ja vaihtoehtoja riittää erilaisiin lainatarpeisiin. Tutustu tarkemmin pikalainaheti.fi sivuston tarjontaan ja hae pikalaina heti tilille.

Pikalainoja hakiessa on syytä tutkia useampia eri vaihtoehtoja

PikalainatJos olet hakemassa pikalainaa, muista aina tutkia useampi eri lainapaikka ennen kuin pistät hakemuksen menemään. Suorittamalla kattavan pikavippivertailun säästät aina ja löydät varmasti parhaimman ja halvimman pikavipin ja sinun ei enää tarvitse jälkeenpäin pohtia tuliko tehtyä viisas ratkaisu vai ei. Vertaileminen ei maksa sinulle mitään ja aikaa siihen ei kulu kymmentä minuuttia kauempaa – ei ainakaan jos valitset meidän kautta jo valmiiksi parhaimmiksi todetut luotonmyöntäjät ja teet vertailun niiden välillä. Lainan haku on jo tehty niin helpoksi ja nopeasti, että muutama ylimääräinen minuutti useiden eurojen säästöön ei varmastikaan ole kenellekään ongelma. Tee siis viisaita ratkaisuja ja vertaile pikalainat keskenään – tämän jälkeen voit pistää lainahakemuksen eteenpäin.

Mitä pikalainoille on tapahtunut vuosien saatossa?

Lainamarkkinat ovat muuttuneet hyvinkin radikaalisti viimeisten vuosien aikana, suurimpana syynä se, että alle 2000 euron lainoihin asetettiin korkokatto. Luoton todellinen vuosikorko ei siis saa enää ylittää 50 prosenttiyksikköä. Tämä on koko pikavippien historian ylivoimaisesti suurin muutos, joka on muuttanut lainatuotteita merkittävästi. Normaaleja pieniä pikalainoja ei enää ole saatavilla kovinkaan monen vippipaikan toimesta vaan tilalle on tullut erilaisia luottotili, joustolimiitti yms. tuotteita. Lainasummien nousu johtaa myös siihen että lainapaikat asettavat tiukempia ikärajoja. Voit lukea lisää esimerkiksi pikavipeistä 18-vuotiaille täältä. Huolimatta siitä, että vippituotteita ei enää tarjota ihan joka tuutista, on hyvin raha-asiansa hoitaneelle aina tarjolla sopivia lainatuotteita aina alkaen pienemmistä 10 euron lainasummista useisiin tuhansiin euroihin asti. Tulottoman ja luottotiedottoman taas on sula mahdottomuus saada enää 2019 vuonna minkäänlaisia pikalainoja. Jos olet ajautunut tähän tilanteeseen, on lainaaminen mahdollista valitettavasti vain sukulaisilta tai tuttavilta. Tänäpäivävä luotonmyöntäjät ovat ehdottomia lainapäätösten suhteen ja hylkääminen on automaattista jos maksuhäiriömerkintä löytyy.

  Pikaluotto

Miksi kannattaa hakea pikalainat netistä tavallisten pankkien sijaan?

Varmasti suurimmat syyt ovat helppous ja nopeus. Voit helposti saada useita tarjouksia ja ehtojen ja kulujen vertailu on myös helppoa. Pikalainoihin ei myöskään tarvitse takaajia tai vakuuksia. Poikkeuksena on todella suuret summat, joihin saattaa joskus tarvia yhteishakijan. Yhteishakijan kanssa saa yleensä haettua suurempia summia ja saattaa myös saada pidemmän maksuajan, sekä alhaisemman koron. Toinen hakija luonnollisesti parantaa todennäköisyyttä siitä, että laina tulee maksettua takaisin. Usein rinnakkaishakija on puoliso tai sukulainen, mutta myös vaikka ystävän kanssa voi hakea lainaa. Eli jos vain manhdollista, niin kannattaa hakea lainaa yhdessä, koska kaksi hakijaa on aina parempi, kuin yksi. Hakemuksen voi myös jättää koska tahansa ja käsittely on nopeaa. Ei siis ole tarvitta pitkille neuvotteluille pankkikonttorissa tai omaisuuden raahaamiselle panttilainaamoon, vaan muutamalla hiiren klikkauksella onnistuu kaikki. Lainat myös maksetaan hakijan tilille jopa saman päivän aikana. Joskus tosin saattaa rahojen siirtoon kulua pari päivää asiakkaan pankista riippuen. Riippuu myöskin lainan määrästä ja asiakkaasta tehtävästä kartoituksesta, että tarvitseeko pikalainan saamiseen säännöllisiä tuloja. Yleensä pieniä lainoja saattaa olla mahdollista saada, mutta suurempiin lainoihin lähes poikkeuksetta tarvitsee säännölliset tulot. Tulot voivat olla palkkatuloja, pääomatuloja tai eläkettä tai muuta säännöllistä tuloa. Tulonlähteellä ei ole merkitystä.

Mihin tarkoitukseen voin saada pikalainaa?

Lainaa voi hakea mihin tahansa. Vaikka lomamatkaan tai uuden auton ostamiseen. Usein tosin pikalainoilla kuitataan pakollisia hankintoja ja yllättäviä kuluja. Joskus saattaa lainan hakeminen säästää suuremmalta rahan menolta, kun esimerkiksi korjauttaa vuotavan putken ennen suuremman vahingon sattumista. Mutta kuten mainittua, niin lainan syytä ei kysellä, joten pikalainan voi käyttää mihin ikinä sattuu rahaa tarvitsemaan.

Mitä tulee ottaa huomioon, kun haen pikalainaa?

Toki aivan aluksi kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoon. Korot vaihtelevat eri yritysten välillä. Pikavipeille on asetettu lain määräämä korkokatto, mutta läheskään kaikki yritykset eivät veloita korkeinta mahdollista korkoa. Kilpailu on nykyään sen verran kovaa, että kuluttaja pystyy helposti vertailemaan eri yrityksiä. Koron lisäksi tulee huomiota kiinnittää maksuehtoihin. Osa tarjoaa lyhyet pikalainat jopa ilman kuluja tai korkoja, kunhan maksaa lainan ajoissa takaisin. Joidenkin yritysten kanssa voi tehdä maksusuunnitelman, mutta joskus laina tulee maksaa kerralla kokonaan takaisin. Saattaa myös olla mahdollista pitää kokonaan maksuvapaita tai lyhennysvapaita kuukausia. Eräpäivää voi myös joskus muuttaa kesken maksukauden. Kunhan lasku ei vielä ole erääntynyt, niin toisinaan on mahdollsta myös siirtää laskun eräpäivää, vaikka kuukaudella eteenpäin. Laina on myös lähes poikkeuksetta mahdollista maksaa takaisin etuajassa ilman, että siitä koituu asiakkaalle mitään ylimääräisiä kuluja.

  Halvin pikavippi - hae halpaa vippiä pienellä korolla

Paljonko voin saada lainaa?

Se riippuu aina täysin lainaajasta ja myöskin hakijasta. Jokainen tapaus on yksilöllinen, joten tarkkaa vastausta ei voi ennakkoon antaa. Osa yrityksistä myöntää todella suuriakin, jopa useiden kymmenien tuhansien eurojen luottoja, mutta niihin luonnollisesti vaaditaan hakijalta todella hyvät tulot, jotta voidaan varmistua hakijan kyvystä maksaa lainattu summa takaisin korkoineen ja kuluineen.

Voinko saada pikalainaa, jos minulla on luottotietohäiriö?

Yleensä pikalainan saaminen ei ole mahdollista, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Kaikki Suomessa toimivat yritykset ovat rekisteröityneet aluehallintaviraston rekisteriin, joka edellyttää lainoja myöntäviltä yrityksiltä hyvän lainanantotavan noudattamista. Hyvään lainanantotapaan kuuluu se, että hakijan ylivelkaantumista ei tule edesauttaa, joten ongelmat vanhojen maksujen kanssa yhdessä uusien maksujen kanssa vain pahentaisivat tilannetta. Poikkeuksena sääntöön ovat tapaukset, joissa merkintä on jo vanha ja hakijalla on säännölliset tulot ja on siten maksukykyinen. Merkintä voidaan tehdä rekisteriin monesta eri syystä ja tietty koodi aina tarkoittaa tiettyä syytä, että miksi merkintä on rekisteriin tehty. Kuitenkin mikä tahansa merkintä vaikeuttaa lainan hakemista, koska siitä joutuu aina antamaan lisäselvityksen ja todistamaan maksukykynsä. Kannattaa siis pyrkiä välttämään maksuhäiriötä viimeiseen asti, koska se vaikeuttaa muutenkin elämää monella tavalla. Esimerkiksi kännykkä- tai internetliittymän avaaminen vaikeutuu ja usein ei myöskään voi solmia osamaksusopimuksia. Joskus saattaa jopa menettää haluamansa vuokra-asunnon, koska usein hakijoita on useita ja jonon hännille putoavat ne, joilla ei ole luottotiedot kunnossa. Mikäli on siis tiedossa, että ei pysty lyhennystä maksamaan, niin tulee välittömästi ottaa yhteys lainan myöntäneeseen yritykseen ja pyrkiä sopimaan asia. Jos lasku on jo erääntynyt, niin silti kannattaa ottaa yhteyttä, koska silloinkin on usein vielä mahdollista laatia maksusuunnitelma ja sopia asia. Pahin virhe, jonka voi tehdä on se, että antaa pikalainan maksamisen olla eikä reagoi siihen mitenkään. Se johtaa vääjämättä ongelmiin ja myöskin korkoja ja muita kuluja laskulle tulee helposti todella paljon lisää.

En löytänyt vastausta kysymykseeni. Keneen voin ottaa yhteyttä?

Kannattaa ottaa yhteyttä yrityksen asiakaspalveluun, josta on suunnitellut hakevansa lainaa. He toki tietävät parhaiten ja usein asiakaspalvelijat on helppo tavoittaa. Tavallisesti voi asiakaspalveluun ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ja osalla yrityksistä on myös nettisivuillaan chat-toiminto, jonka kautta pääsee keskustelemaan asiakaspalvelijan kanssa. Toki tavallisella postillakin voi yritystä lähestyä, mutta yleensä muut konstit ovat nopeampia ja tehokkaampia.

Pikalaina
 • Pikalaina netistä
4.8

10 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *