Mistä autolainaa kätevästi netistä?

(Last Updated On: 1 kesäkuun, 2024)

Oletko hankkimassa uutta ajoneuvoa ja tarvitset lisärahoitusta tai onko nykyinen menopelisi korjauksen tarpeessa? Meiltä löydät markkinoiden parhaimmat autolainan tarjoajat – jokainen rahoitusyhtiö ja vippinurkka myöntää autolainan ilman vakuuksia ilmaisella hakemuksella netistä. Tutustu lisää tarjontaan ja hae oma autolaina jo tänään käyttöösi.  

epikavippilta saat autolainan vaivattomasti osamaksulla

epikavippi vakuudeton autolaina 18 vuotiaalleepikavippi tarjoaa maksimissaan lainaa 5000 euroa kaikille vähintään täysi-ikäisille luottokelpoisille henkilöille. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa verkossa. Lainahakemukset käsitellään nopeasti ja saat luoton hetkessä käyttöösi. Lainan lyhentäminen tapahtuu kuukausittain tasaerissä. epikavippin lainat ovat nostettavissa luottotilin kautta ympäri vuorokauden. Hinnat ovat edullisia ja todellinen vuosikorko 1500 euron lainan kohdalla on vain 14,9 %. Tutustu lisää ja hae epikavippin autolainaa heti tänään netistä.

Freedom Rahoitukselta saat suurempia luottoja kätevästi

Freedom RahoitusFreedom Rahoituksen kautta voit hakea autolainan tai yleensäkin kulutusluoton mihin tarpeeseen hyvänsä 500 – 35000 euron väliltä. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja hakeminen ottaa vain joitakin minuutteja. Voit pistää lainan tilaukseen suoraan netin kautta. Maksuaikataulu on valittavissa 1-12 vuoden väliltä, riippuen hieman minkä suuruisen kulutusluoton valitset. Saat aina lainaa hakiessasi monia eri lainavaihtoehtoja, joista voit valita parhaalta tuntuvan. Lue lisää yhtiön lainaehdoista ja hae autolainasi verkosta.

Nopsalainalta pikaista rahoitusta – lainapäätös aina 15 minuutissa

NopsalainaNopsalainan kautta saat haettua lainan erittäin nopeasti netistä. Täytä lainahakemus ja saat pian vastauksen verkossa. Tämän jälkeen rahat siirretään tilillesi ja ne ilmestyvät sinne nopeasti riippuen hieman siitä missä pankissa tilisi on. Yhtiön kautta voi hakea lainaa jokainen vähintään 22 vuotta täyttänyt, säännölliset tulot omaava luottokelpoinen henkilö. Lainan hakeminen ei maksa mitään ja siinä ei mene 10 minuuttia kauempaa. Nopsalaina tarjoaa joustavia kulutusluottoja 1500 – 15000e väliltä 6-72 kuukauden väliltä. Todellinen vuosikorko on enemmän kuin kohdillaan ja lainoissa on hyvin kilpailukykyiset hinnat.   Lisää hyödyllisiä artikkeleita autolainan tai minkä tahansa kulutusluoton tarpeessa oleville:

  Pikavippi 20v - Hae lainaa 20-vuotiaalle

 

Parhaimman autolainan saat nykyään haettua yksityisen kautta – pankki ei ole enää välttämättä se halvin mahdollinen vaihtoehto

AutolainaYksityiset luotonmyöntäjät ovat yleistyneet lainamarkkinoilla ja myös niiden lainatarjonta on nykyään entistä laajempi sekä hinnat ovat hyvin edulliset. Pankki oli vielä ennen se kaikista halvin vaihtoehto, mutta näin ei enää välttämättä ole (Lue asiasta Taloussanomien artikkelista). Suurempaa kulutusluottoa metsästävän kannattaa ottaa vertailuun ehdottomasti mukaan myös mm. yläpuolella mainitut lainapaikat. Pankki on toki hyvä vaihtehto aina, mutta sitä kautta autolainan ottaminen on huomattavasti hankalampaa ja se vie reilusti enemmän aikaa. Joudut myös selvittämään lainan käyttökohteen tarkasti kun taas yksityiset firmat eivät vaadi mitään selvittelyjä. Riittää yleensä, että luottotiedot ovat puhtaat ja myös säännöllisiä tuloja on hyvä olla. Toki kaikki yhtiöt eivät lainaajalta tuloja vaadi.  

Mikä on suurin etu, kun haen autolainaa netin kautta yksityiseltä yritykseltä?

Varmasti suurin etu on nopeus. Lainahakemus käsitellään todella nopeasti. Parhaimmillaan jopa 15 minuutissa. Rahat saa myös tilillensä todella kätevästi usein jopa muutaman kymmenen minuutin sisällä. Käyntiä konttorissa ei enää tarvita, joten ei tarvitse kärsiä pankkien rajallisista aukioloajoista ja yhä harvenevasta konttoriverkostosta. Hakemuksen voit lähettää kätevästi vaikka kotisohvalta. Hakemuksia otetaan vastaan mihin aikaan tahansa ja yleensä niitä käsitellään 08.00-22.00 välisenä aikana hieman yrityksestä riippuen. Rahat voidaan Suomen lain mukaan maksaa tilille 07.00-23.00 välisenä aikana eli myöhään yöllä tai aikaisin aamulla ei voi rahoja tililleen saada. Lainat ovat myöskin vakuudettomia, joten et tarvitse arvokasta omaisuutta tai takaajaa lainallesi. Toki usean yrityksen kanssa asioidessa voi lainaa hakea yhdessä toisen hakijan kanssa. Eli jos haluaa vaikka ostaa uuden auton yhdessä puolison kanssa, niin lainaa siihen voi myös hakea yhdessä. Usein yhteishakijalla on positiivinen vaikutus lainan saamiseen ja ehtoihin. Toinen maksaja nimittäin aina vähentää lainaavan yrityksen riskiä ja sen vuoksi onkin usein mahdollista saada lainaa alhaisemmalla korolla ja pienemmillä kuluilla. Toisinaan voi myös saada suurempia lainoja ja pidempiä maksuaikoja.

  Lainaa heti tilille - parhaat lainat nopeasti netistä

Kuka voi hakea autolainaa?

Se hieman vaihtelee yritysten välillä, mutta muutama yleinen ehto pätee oikeastaan kaikkiin lainaa myöntäviin yrityksiin. Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, mutta joskus ikäraja saattaa olla jopa 26 vuotta.Hakijan tulee olla Suomen kansalainen tai hakijalla tulee olla pysyvä oleskelulupa. Hakijalla tulee myös olla hyvin hoidettu maksuhistoria ja maksuhäiriömerkintää ei saa olla, koska se lähes aina johtaa automaattiseen hakemuksen hylkäykseen. Hakemus täytetään ja palautetaan netissä, joten hakijalla tulee olla joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Myös kännykkäliittymä ja vakituinen osoite tulee hakijalta löytyä, koska lainoja ei myönnetä ulkomaille. Pienen lainan voi saada, kunhan vain täyttää kaikki kriteerit, mutta suurempaa lainaa hakiessa hakijalla toki tulee olla riittävät tulot, jotta lainan takaisinmaksu onnistuu ilman ongelmia.  

12 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *