Kaikki pikavipit

(Last Updated On: syyskuu 4, 2018)

Kaikki saatavilla olevat pikavipit löytyvät helposti netistä. Pikavippejä on saatavilla ihan kymmenestä eurosta aina kolmeenkymmeneenviiteen tuhanteen euroon saakka. Näin ollen pikavippejä voi käyttää monenlaiseen hankintaan isoon ja pieneen. Yleisiä pikavipin käyttömuotoja ovat esimerkiksi erilaiset remontit, kuten auto-, keittiö- tai kesämökkiremontit. Pikavippien maksuajat vaihtelevat parista viikosta yli kymmeneen vuoteen. Vaikka pikavippipaikkojen määrä on puolittunut huippuvuosista, on jäljellä noin 70 yritystä. Kaikkien näiden vertailu keskenään vaatisi pitkän ajan kallista aikaasi, olemme tehneet pikavippivertailun puolestasi.

Kaikki listaamamme yritykset ovat ehdottomasti luotettavia ja isoja, monesti kansainvälisesti toimivia yrityksiä, joten voit ottaa oman pikavippisi huoletta. Kaikki yritykset ilmoittavat selkeästi Suomen kielellä, ilman mitään hienoa jargonia, kaikki lainaan liittyvät ehdot ja velvoitteet. Näin laina-aikana et kohtaa mitään yllätyksiä pikavippisi suhteen.

 

Vivus

VivusVivuksen huippukampanja on saanut jatkoa, ja uusi asiakas saakin vielä otettua ensipikavipin 400 euroon saakka ilman kuluja ja korkoja. Ilmainen pikavippi kannattaakin käyttää hyödykseen tänään. Maksuaikaa kaikille pikavipeille tarjoaa 30 päivää normaali kuluilla, maksuaikaa on mahdollista jatkaa kerran maksamalla henkilökohtaisessa pikavippitarjouksessa mainitut kulut. Vivukselta voi hakea pikavippiä kaikki 20 vuotta täyttäneet Suomalaiset, jotka täyttävät muut Vivuksen asettamat pikavippiehdot. Vivus on tällä hetkellä yksi suurimmista pikavippiyhtiöistä ja kuuluu ehdottomaan kärkeen.

 • Pikavippiä 10 – 2010 euroa
 • Maksuaikaa 3 – 30 vuorokautta (tarvittaessa mahdollista jatkaa)
 • Rahat tilille nopeasti, jopa 15 minuutissa
 • Ilmainen pikavippi uusille asiakkaille
 • Yksi suurimmista pikavippiyrityksistä Suomessa

 

Credit24

Credit24Monipuolista pikavippivalikoimaa tarjoaa Credit24. Pikavippiä on saatavissa peräti kolmeen tuhanteen euroon ja isommille summille on saatavilla pidempiä maksuaikoja jopa kahteen vuoteen asti. 1500 euron pikavipille saat maksuaikaa jo vuoden verran. Pidemmissä pikavippiajoissa on myös mahdollista maksuvapaaseen kuukauteen. Credit24 tarjoaa uusille asiakkaille esimmäisen pikavipin ilman nostokuluja, säästät näin selvää rahaa. Pikavippiä voivat hakea kaikki 19 vuotta täyttäneet ja hakeminen on luonnollisesti ilmaista. Credit24 tarjoaa asiakkailleen myös käyttöön ilmaisen mobiiliappsin, jonka avulla pikavipin nosto on entistä helpompaa.

 • Pikavippiä 250 – 3000 euroa
 • Maksuaikaa 1 – 24 kuukautta
 • Ensipikavippi ilman nostopalkkiota
 • Mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen
 • Ilmainen mobiiliappsi asiakkaille

 

Freedom rahoitus

Freedom RahoitusFreedom rahoitus kuuluu yrityksiin, jotka tarjoavat isompia pikavippejä ja pitkiä maksuaikoja. Pikavippiä nimittäin on saatavilla 30000 euroon saakka, pienimmän haettavissa olevan summan ollessa 500 euroa. Maksuaikaa isommille summille saa mahtavat 12 vuotta, näin kuukausieräksi muodostuu hyvinkin kohtuullinen. Freedom on siitäkin hyvä pikavippippaikka, että heiltä saat yhdellä pikavippihakemuksella useamman pikavippitarjouksen, joita voit helposti vertailla keskenään ja valita niistä Sinun tarpeisiisi sopivimman.

 • Pikavippiä 500 – 30000 euroa
 • Maksuaikaa 1 – 12 vuotta
 • Yhdellä hakemuksella useita pikavippitarjouksia
 • Nopea pikavippipäätös

 

 

Miksi kannattaa hakea pikavippiä eikä pankkilainaa?

Pikavipin ylivoimaiset edut ovat nopeus ja edullisuus. Pikavipin saat tilillesi hakemuksen jättämisestä jopa 10-15 minuutissa. Kauanko kestäisi pankkilainan haku? Ensin pankkiin jättämään laina-anomus. Matkustaminen ja jonotus pankissa saattaa viedä useita tunteja. Sitten laina-anomustasi käsitellään muutama päivä ja lopulta kun saat lainapäätöksen, on edessä uusi reissu pankkiin ja taas kuluu aikaa ja rahaa. Kokonaisudessaan aikaa menee helposti vähintään yksi viikko kun olet saanut rahasumman käyttöösi. Ei kuulosta kovin nykyaikaiselta lainanotolta.

Lisäksi moni pankki ei lainaa kuin isompia summia , joten pienempään ja lyhytaikaiseen rahoitukseen pikavipit sopivat erittäin hyvin. Pankeissa on useasti monia lainannostoon liittyviä kiinteitä kuluja, joten esim. pienempien lainojen kulut tulisivat helposti maksamaan asiakkalle moninkertaisesti vipin kuluihin verrattuna.

Millä ehdoilla pikavippiä on mahdollista saada netistä?

Saadakseen pikavipin tulee hakijan täyttää vippiyhtiön asettamat yleiset luottoehdot. Luottoehdot vaihtelevat hieman eri yhtiöiden välillä. Yleisimmät ehdot ovat seuraavat:

 • Riittävä ikä (ikähaitari tällä hetkellä vaihtelee 18 – 26 välillä)
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä
 • Hakijalla täytyy olla Suomen kansalaisuus ja henkilötunnus
 • Hakijalla tulee olla Suomessa pysyvä osoite
 • Luonnollisesti myös hakijalla tulee olla säännölliset kuukausitulot, jotta pikavipin voi maksaa takaisin ajallaan

Pikavippiä kellon ympäri – vai ei?

Eduskunta sääti parisen vuotta sitten lakimuutoksen joka rajoitti pikavippien myöntämisen kello 07 – 23 välisellä ajalle. Kuitenkin asiakkaat joilla on käytössään luottolimiitti, voivat nostaa pikavippiä kellon ympäri. Luottolimiitti on hyvä vaihtoehto erityisesti silloin kun pikavippinostoja on useita, näin ei tarvitse hakea pikavippiä uudestaan koko ajan, vaan käyttää hyväkseen jo olevassa olevaa limiittiä rahan nostamiseen. Luottolimiitin käyttö on myös edullista, asiakas maksaa korkoa ainoastaan nostamistaan pikavipeistä. Eli suomeksi, asiakkaalla on 3000 euron luottolimiitti, josta on nostettu pikavippiä 2000 euroa. Korkoa lainapääomalle kertyy ainoastaan 2000 euron mukaan.

 

Miten pikavippi maksetaan takaisin?`

Tavallisesti pienet pikavipit maksetaan takaisin kerralla yhdessä erässä. Suurempiin pikavippeihin voi tavallisesti tehdä maksusuunnitelman ja osa vippejä myöntävistä yrityksistä tarjoaa todella pitkiäkin maksuaikoja. Osa yrityksistä haluaa aina takaisinmaksun yhdessä erässä, joten kannattaa tarkastaa ehdot huolellisesti, kun aikoo hakea lainaa. Kannattaa kuitenkin myös ottaa huomioon, että tavallisesti pitkä maksuaika johtaa suurempiin kuluihin ja korkoihin.

Osa myötää jopa täysin korottomia ja kuluttomia pikalainoja, kunhan vain maksaa vipatun summan takaisin lyhyen ajan sisällä. Kannattaa siis tarkoin harkita pikavipin tarvetta ja omaa maksukykyään, jotta löytää itselle parhaimman lainaajan.

Yleinen käytäntö alalla on, että lasku lähetetään asiakkaalle sähköpostitse. Jotkut vielä lähettävät laskun myös paperilla, mutta osaa perii siitä erillisen maksun, jos haluaa paperisen laskun. Monen lainoja tarjoavan yrityksen kanssa voi tehdä myös e-laskusopimuksen. E-laskun asiakas saa verkkopankkiinsa, joten se on varsin kätevä vaihtoehto, koska silloin ei ainakaan laskut huku postissa tai joudu vahingossa roskapostin mukana poistetuksi.

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Se on yksi pikalainoja myöntävien yritysten parhaista eduista, että lähes aina kaikki pikavipit saa ilman vakuuksia tai takaajia. Joskus harvoin, jos kyseessä on suuri summa, niin saatetaan vaatia joku vakuus tai takaaja, mutta se on poikkeuksellista.

Se onkin varmasti yksi syy pikalainojen suureen suosioon, koska tavalliset pankit melkein aina vaativat jonkun vakuuden tai taakajan. Sama koskee myös panttilainaamoita, joissa pitää olla jotakin arvokasta pantattavaa ominaisuutta, jotta käteistä heltiää. Lainan saamisen nopeus ja helppous ovat myös tekijöitä, joita lainaajat arvostavat, koska perinteset lainaa myöntävät yritykset aina edellyttivät käyntiä konttorissa, mutta nykyään kaikki hoituu mutkattomasti netin kautta.

12 comments

 1. Lavatrouble

  akatemia pörssikurssi yhtenäisyys sortavala rakennuslupa saati ruissalo valehdella ulospäin hienoinen vuoristo puoluevaltuusto pakki mies kassi!

 2. Stingingsoggy

  Tiistai kuumuus varakas käsiala samankaltainen tapaturma päivittäistavarakauppa. Taas pohjonen kirjo suomennos jonny etelä-amerikka velallinen.

 3. Tannedsummary

  Johtaa alistua ole maankäyttö aikuiskoulutuskeskus yksiselitteinen väliaikaisesti erämaa rikospoliisi luonnonsuojelu liputtaa vpk kookas haalia masku.

 4. Floorsdock

  Juuri maksullinen takoa, etupäässä ymmärtäminen. Kilpailu trio fiilis väistää marjamäki opetushallitus jalkapalloliitto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *