Pikaluotto

(Last Updated On: 14 kesäkuun, 2024)

Pikaluotto edullisesti ja helposti

Pikavippejä ja pikalainoja kutsutaan yleisesti myös nimellä pikaluotto. Pikaluotto on useimmiten pieni, muutaman sadan euron lyhytaikainen ja vakuudeton kulutusluotto, jonka saat helposti pelkillä puhtailla luottotiedoilla. Joskus pikaluottoihin lasketaan myös suuremmat, useiden tuhansien eurojen kertaluonteiset kulutusluotot ja jatkuvat joustoluotot, joiden kautta lainaa voi nostaa oman tarpeen mukaan yhdellä ja samalla hakemuksella. Pikaluotto on nopea ja edullinen tapa nostaa lyhytaikaista lainaa arjen äkillisiä menoja varten, sillä saat lainaa todella nopeasti nopean ja helpon lainahakemuksen täytettyäsi. Odottaman rahantarve voi iskeä kenet tahansa silloin, kun tilipäivään on vielä aikaa, eikä budjetti veny kattamaan äkillisiä menoja. Pikaluotto voi auttaa silloin seuraavaan palkkaan asti ilman, että taloutesi kaatuu kokonaan. Pikaluotolle saat yleensä melko lyhyen takaisinmaksuajan, joten lainakulut eivät kerkeä nousta kovin korkeiksi, etkä siten maksa lainastasi turhia. Pikaluotto voi olla hyvä ratkaisu silloinkin, kun et halua tai voi lainata rahaa perheeltäsi ja ystäviltäsi, etkä saa muualta pientä lainaa. Pitkäaikaiseksi rahoitusratkaisuksi pienestä pikaluotosta ei kuitenkaan ole, mutta kertaluonteisiin, akuutteihin tai suunniteltuihin menoihin siitä voi olla hyvä apu.Pikaluotto on hyvä ratkaisu tilapäiseen tarpeeseen

Miten pikaluotto haetaan?

Pikaluoton hakeminen on erittäin yksinkertaista ja vaivatonta, sillä sinun tarvitsee vain kirjautua lainapalvelun sivuille pankkitunnuksillasi ja täyttää hakemus. Lainapäätöksen saat yleensä nopeasti, parhaimmillaan jopa muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä palvelun aukioloaikoina, joten sinun ei tarvitse odotella lainaa kovin kauaa silloin, kun rahantarve on erityisen äkillinen.

Pikaluoton hakeminen pankkitunnuksilla on turvallista

Aikaisemmin pikaluottoa sai helposti esimerkiksi pelkästään tekstiviestillä, mutta nykyisin lainapalveluun on ensimmäiselle kerralla tunnistauduttava pankkitunnuksilla, jotta lainayhtiö voi varmistua henkilöllisyydestäsi. Tunnistautuminen tapahtuu TUPAS-varmenteen kautta, kun kirjaudut palveluun pankkitunnuksillasi ja annat palvelulle luvan tietoihisi. Lainayhtiö ei koskaan saa tililtäsi mitään ylimääräisiä tietoja tai pääse käsiksi tilisi tapahtumiin, mutta se käyttää tietojasi varmentamaan henkilöllisyytesi ja luottotietojesi paikkansapitävyyden. Käytäntö toki hidastaa lainan hakemista muutaman minuutin, mutta se suojaa tietojasi väärinkäytöltä ja estää identiteettivarkaudet tai lainan nostamisen toisen ihmisen nimellä, joten lainanotto on siten erittäin turvallista. Yhteys oman koneesi ja palvelun välillä on myös tarkasti salattu, joten kukaan ulkopuolinen ei voi päästä käsiksi omiin tietoihisi, eikä sinun siten tarvitse huolehtia tietovuodoista, vaan voit huoletta keskittyä lainan hakemiseen.

  Hae pikavippi 18-vuotiaalle - katso mistä löytyy pikalainoja edullisesti täysi-ikäisille

Kenelle pikaluottoa on tarjolla?

Pikaluottoa on tarjolla yleensä kaikille täysi-ikäisille, joilla on vakituinen osoite Suomessa, suomalainen pankkitili ja puhtaat luottotiedot. Lainojen ikärajoissa on hieman vaihtelua, mutta pientä pikaluottoa tarjotaan usein jo 18-vuotiaille. Joustoluotolle ja suuremmille kulutusluotoille on usein asetettu yli 20 vuoden ikäraja maksukyvyn vuoksi. Lainan ikäraja kannattaa tarkistaa lainapalvelun sivuilta, jotta hakemuksesi ei joudu hylätyksi. Muuten lainaa on tarjolla todella runsaasti kaikille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Suurempaa kulutusluottoa varten on yleensä myös varauduttava todistamaan maksukykynsä esimerkiksi palkka- tai eläketositteen avulla, jotta lainayhtiö voi varmistua siitä, että kykenet maksamaan lainan takaisin ongelmitta.

Pikaluottoa ympäri vuorokauden

Pikaluottoa on mahdollista hakea 24h vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä, sillä lainapalvelu on auki yötä päivää. Useimmat lainayhtiöt hyväksyvät hakemukset vain päiväsaikaan palvelun aukioloaikoina, tavallisimmin noin klo 8-22 välillä. Vuoden 2013 lakimuutoksen jälkeen lainaa on voitu myöntää öisin klo 23-7 välillä vain joustoluoton kautta, joka rinnastetaan luottokorttiin. Pikavipin myöntäminen yöllä ei sen sijaan ole enää mahdollista väärinkäytösten vuoksi, mutta lainaa voi edelleen toki hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa ja nostaa rahat tililtä aamulla lainapalvelun auettua.

Pikaluottojen vertailu kannattaa

Oletko etsinyt pikaluottoa internetin hakukoneista vain saadaksesi satoja osumia, joiden läpikäyminen veisi useita tunteja? Oikean lainan löytäminen voi viedä jonkin aikaa, sillä lainatarjouksia on markkinoilla pienistä pikavipeistä suuriin autolainoihin ja oikeastaan kaikkea siltä väliltä. Lainojen kulut ja ehdotkin vaihtelevat usein suuresti eri yhtiöiden välillä, joten omaan talouteen sopiva lainaratkaisu löytyy vain vertailemalla. Vertailemalla löydät useita edullisia lainatarjouksia, joiden avulla taloutesi pysyy tasapainossa ja saat menosi rahoitettua tai rahantarpeesi ratkaistua edullisesti. Kertaluonteista pikaluottoa etsivän kannattaa ehdottomasti nostaa ensimmäisen kerran markkinoiden halvinta lainaa – nimittäin täysin kulutonta ja korotonta pikaluottoa!

  Yrityslainat

Hyödynnä uuden asiakkaan kuluton ja koroton pikaluotto

Pikavippiyritysten kilpailu on kiristynyt vuoden 2013 lakimuutoksen jälkeen, sillä laki asetti lainoille korkokaton ja rajoitti muutenkin lainan myöntämistä. Monet yhtiöt lopettivat tuolloin toimintansa ja jäljelle jääneet siirtyivät tarjoamaan pienten kertaluonteisten pikavippien sijaan pääasiassa suurempaa kulutusluottoa ja jatkuvaa joustoluottoa, joiden kulut ovat pikavippiä edullisemmat. Pikavippialan muutokset hyödyttävät asiakkaita, sillä pikaluottoa saa aiempaa edullisemmin ja joustavammin. Markkinoille on tullut myös todella edullisia ensilainatarjouksia, sillä parhaimmillaan saat Ferratumilta ja Vivukselta täysin kuluttoman ja korottoman pikavipin ja Suomilimiitiltä joustoluoton ensinoston täysin kuluitta. Olemme listanneet alle lainantarjoajat, joilta saat ensimmäisen lainan täysin kuluttomasti ja korottomasti, kunhan maksat lainan takaisin yhtiön määräämässä laina-ajassa. Hyödynnä heti loistavat tarjoukset, sillä halvemmalla et voi lainaa saada!

Ilmainen pikaluotto Ferratumilta

Ferratum tarjoaa uusille asiakkailleen täysin kuluttomasti ja korottomasti ensimmäisen 50-300 euron lainan, kun laina maksetaan takaisin 7-30 päivän kuluessa lainasummasta riippuen. Esimerkiksi 100 euron lainalle saat viikon maksuajan, mutta 200 eurolle jo 15 ja 300 eurolle jo kuukauden, joten voit hyvin maksaa lainan takaisin seuraavan kuun palkasta. Et tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajia, eikä sinun todella tarvitse maksaa lainastasi takaisin muuta kuin nostamasi summa kokonaisuudessaan. Ilmainen pikaluotto on siten suhteellisen riskitön tapa nostaa lainaa, sillä siihen ei kuulu mitään piilokuluja, kun maksat sen takaisin laina-ajassa. Lainanmaksun myöhästyessä joudut toki maksamaan siitä kuluja, joten laina-ajasta kannattaa pitää tarkasti huoli.

Vivukselta jopa 400 euron kuluton ja koroton pikaluotto

Vivukselta voit saada Ferratumin tavoin todella edullista pikaluottoa, sillä et maksa ensimmäisestä lainasta muuta kuin nostamasi summan takaisin 30 päivän sisällä. Voit saada lainaa jopa 400 euroa kuukauden takaisinmaksuajalla, joten Vivuksen pikaluotolla voit maksaa myös kalliimpia menoja tai hyödyntää sen esimerkiksi takuuvuokran maksamiseen silloin, kun siihen ei olisi muuten juuri sillä hetkellä varaa.Pikaluotto nyt näppärästi netistä tai mobiilista Ilmainen pikaluotto ei sido sinua mihinkään, sillä voit itse päättää, nostatko sen jälkeen uutta, suurempaa lainaa lainantarjoajalta vai tarvitsetko vain kertaluonteisen ilmaisen lainan hetkellisesti budjettia paikkaamaan. Lainayhtiöt toki toivovat, että kokeiltuasi ilmaista lainaa ottaisit uudelleen heidän kauttaan korollista lainaa, mutta se on täysin sinun itse päätettävissä sen jälkeen, kun olet kokeillut lainantarjoajan palveluita.

Suomilimiitiltä koroton ensinosto joustoluoton avaaville uusille asiakkaille

Suomilimiitiltä saat puolestasi täysin nostokuluttoman ensilainan jopa 1000 euroon saakka, kun avaat joustoluottotilin. Ensimmäisellä kerralla voit halutessasi nostaa esimerkiksi muutaman sadan euron pikaluoton ja maksaa sen takaisin kuluttomasti 60 päivän sisällä, joten saat lainallesi todella runsaasti maksuaikaa. Tilin avaaminen ei maksa mitään, etkä maksa myöskään sen käytöstä muuta kuin nostamaasi lainaa takaisin, joten et vielä sitoudu mihinkään sen avatessasi ja voit rauhassa kokeilla palvelua ilmaisen ensilainan avulla.