Zmarta

(Last Updated On: 5 syyskuun, 2023)

Zmarta – yksi lainahakemus, paljon eri koron lainatarjouksia

Zmarta on toiminut rahoitusalalla jo yli kymmenen vuoden ajan, joten kyseessä on erittäin kokenut ja luotettava yritys. Yritys tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kilpailuttaa ja vertailuttaa lainoja ilmaiseksi, jotta jokaiselle kuluttajalle löytyisi sopiva lainaratkaisu.  Zmartan kautta lainaa voi saada jopa 50 000 euroa eli isommatkin lainatarpeet hoituvat tämän yrityksen kautta. Jos siis haluat lainaa hakiessasi lyödä monta kärpästä yhdellä iskulla, kannattaa kääntyä Zmartan puoleen. Tämän yrityksen kautta pystyt tavoittamaan useita eri pankkeja ja lainafirmoja, jotka yhdistävät lainat vain yhdellä hakemuksella. Lainanhakeminen tätä kautta on siis erittäin helppoa ja kannattavaa. Zmarta on fiksun ihmisen valinta, sillä kukapa nauttisi lukemattomien lainahakemusten väsäämisestä?

Miten Zmartan välityksellä lainanhakeminen toimii?

Lainaa hakiessa riittää, että täyttää yhden lainahakemuksen. Zmarta itse ei myönnä lainoja kuluttajalle, vaan lähettää hakemuksen eteenpäin useisiin eri pankkeihin ja rahalaitoksiin. Zmartan rooli on siis kilpailuttaa ja vertailla laina kuluttajan puolesta. Asiakkaan tarvitsee ainoastaan hyväksyä paras lainatarjous saapuneiden lainatarjousten joukosta. Tällöin asiakas säästää rutkasti aikaa ja vaivaa, sillä itse ei tarvitse olla yhteyksissä lukemattomien eri tahojen kanssa, vaan tämä on hoidettu täysin asiakkaan puolesta. Zmarta on suurempi pikavippi alkaen 500 eurosta ja se on helposti haettu verkkohakemuksella. Zmartalla asiakas saa myös henkilökohtaista palvelua, joten ei tarvitse pelätä joutuvansa oman onnensa nojaan. Osaava ja ystävällinen henkilökunta tarjoaa lainaneuvonta ja yksilöllistä apua koko lainaprosessin ajan.Zmarta on nopea ja luotettava

Zmartan palvelu on nopeaa ja asiakkaalle maksutonta

Zmartalla koetetaan löytää asiakkaalle lainaratkaisu jo samana päivänä kuin hakemus on jätetty. Asiakas voi myös itse vaikuttaa hakemuksensa käsittelyn nopeuteen, sillä puutteellisesti täytetyt hakemukset hidastavat aina lainaprosessin edistymistä. Kun sopiva lainatarjous asiakkaalle on löytynyt, ollaan asiakaspalvelusta yhteydessä. Alustavat lainatarjoukset ovat myös nähtävissä OmaTili-verkkopalvelussa. Ei siis mene montakaan päivää ennen kuin lainasopimus on kirjoitettu. Kaiken muun hyvän lisäksi palvelut ovat asiakkaille täysin ilmaisia. Lainojen kilpailuttamisesta ja vertailusta Zmartan kautta ei tarvitse siis maksaa senttiäkään. Et voi siis kuin voittaa, jos kilpailutat lainasi tätä kautta. Zmarta tahtoo tarjota omille asiakkailleen laadukkaita palveluita ilmaiseksi. Tämän mahdollistaa se, että Zmarta saa palkkionsa pankeilta ja muilta luotonantajilta. Mikään liiketoiminta ei voi pyöriä ilmaiseksi, mutta asiakkaan onneksi tätä lystiä ei tarvitse kuluttajan kustantaa. Tämä on ehdottomasti yksi parhaista tavoista etsiä edullinen laina kätevästi ja aikaa säästävällä tavalla.

  epikavippi arvostelut ja yleistiedot

Zmarta auttaa asiakasta myös yhdistämään lainat

Zmartan kautta ei voi ainoastaan hakea uusia lainoja, vaan on myös mahdollista yhdistää useampi pieni laina yhdeksi isoksi. Tämä on erittäin hyvä ratkaisu silloin, kun on tullut hankittua useampi kallis pieni kulutusluotto tai osamaksusopimus. Yhdessä ainoassa lainassa on usein huomattavasti kohtuullisemmat lainanhoitokulut ja sitä on helpompi hallinnoida. Ei siis kannata epäröidä, jos tarvitset uuden lainan sijasta vanhojen lainojen yhdistämistä. Myös tähän asiaan löytyy apu, eikä henkilökunta ole yhtään vähemmän perehtynyttä tällaisiin lainatarpeisiin, vaan saat takuulla hyvää palvelua myös lainan yhdistämiseen.

Lainaa saa ilman vakuuksia

Lainan hakeminen on helppoa, sillä vakuuksia ei hakijalta vaadita. On siis helppo päästä kiinni oman unelmansa vaatimaan rahasummaan, vaikka ei omistaisi mitään vakuudeksi kelpaava tai saisi houkuteltua tuttavaa henkilötakaajaksi. Lainapalvelu sopii siis myös niille hakijoille, joilla ei säännöllisistä tuloista huolimatta ole mitään vakuudeksi kelpaavaa. Isompaa lainasummaa hakiessa on iso etu, jos lainaa on anomassa päähakijan lisäksi myös rinnakkaishakija. Kun laina myönnetään kahdelle henkilölle vastaavat molemmat lainanhoidosta tasavertaisesti.  Tällöin lainasumman saa varmemmin, jos kyseessä on hieman isommat rahat. Pienempiä lainasummia hakiessa ei rinnakkaishakija ole yhtä välttämätön. Kannattaa siis miettiä, olisiko omassa tilanteessa mahdollista hakea lainaa kumppanin kanssa, sillä tämä parantaa paljon mahdollisuuksia saada lainaa suuria summia.Zmarta on joustava luotonantaja

Asiakastyytyväisyys on todella korkea

Asiakkaat äänestävät aina jaloillaan. Sen vuoksi firma, joka ei pidä asiakkaitaan tyytyväisenä, ei voi myöskään menestyä pidemmän päälle. Tämä on ymmärretty myös Zmartalla, joten asiakaspalveluun onkin panostettu todella paljon. Asiakaspalvelu on avoinna ma–ke 8.00–20.00 ja to–pe 8.00–18.00. Lisäksi sähköpostia pystyy lähettämään kaikkina vuorokauden aikoina. Voit myös olla varma siitä, että koko lainajärjestelyjen ajan sinua luotaa kaikkien mahdollisten karikkojen ohi huippuosaavat rahoitusalan ammattilaiset. Zmarta on myös saanut erittäin hyvää palautetta asiakaspalvelustaan. Puolueettomassa Trustpilot-palvelussa asiakaspalvelusta on keskimäärin tullut arvosanaksi 9/10. Pisteet perustuvat lähes sataan arvosteluun, joiden kirjoittajina ovat toimineet Zmartan kautta asioineet yksityishenkilöt. Tämä ei ole mikään huono saavutus, sillä se tarkoittaa, että asiakkaat keskimäärin pitävät Zmartan palveluja erinomaisina!