Yleislaina

(Last Updated On: 22 helmikuun, 2024)

YleislainaYleislainan kautta saat haettua lainaa edullisesti ja nopeasti ilmaisella verkon kautta tehdyllä hakemuksella. Yleislaina tarjoaa lainaa 2000 – 5000 euron välillä ja voit valita maksuajan 6-24 kk väliltä. Yleislaina antaa lainaajalle vapaat kädet valita juuri sellaisen lainatuotteen kuin lainaaja haluaa. Palvelu on nopeaa ja kaikki toimii erinomaisesti. Yleislainan kautta lainanneista yli 88 % ottaisi lainaa uudelleen samasta paikasta. Suosittelemme Yleislainaa yhtenä vaihtoehtona, mikäli olet keskisuuren kulutusluottotuotteen tarpeessa. Tutustu palveluun ja siirry täyttämään lainahakemusta alapuolella olevan napin kautta. Ennen lopullista lainapäätöstä kannattaa huolella tutustua kaikkiin pikavippisi ehtoihin.

  • Kulutusluottoa 2000-5000 € väliltä
  • Valitse maksuaika 6-24 kuukauden väliltä
  • Yleislainan lainapalvelun ikäraja on 20 vuotta
  • Lainan hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
  • Nopea, luotettava ja toimiva luotonmyöntäjä

Yleislainalta jopa 5000 euroa lainaa joustavasti

Yleislaina ei tarjoa asiakkailleen lainkaan joustoluottoa, mutta sen kautta voit nostaa jopa 5000 euroa kertalainaa nopeasti ja vaivattomasti. Kertaluonteisen kulutusluoton saat edullisesti 24,9% nimellisellä korolla, järjestelypalkkiolla ja 19 euron kuukausittaisella tilinhoitomaksulla. Kertalainoilla on usein erittäin lyhyet takaisinmaksuajat, mutta Yleislainan kertaluoton voit maksaa takaisin joustavasti jopa 6-24 kuukauden aikana, joten saat joustoa budjettiisi ja voit laskea, millaiseen lainaan sinulla on varaa jopa vuoden maksuajalla. Yleislaina painottaa toiminnassaan selkeyttä ja läpinäkyvyyttä, joten lainasopimukseen on selkeästi luokiteltu kaikki lainaan liittyvät kulut, jotta vältyt yllättäviltä piilokuluilta ja tiedät, mistä maksat. Lainan kuluihin on lisätty siihen kuuluvat lisäkulut, jotta näet, kuinka paljon todella maksat. Lainan järjestelypalkkio, jopa 399 euroa on melko korkea moniin muihin lainantarjoajiin verrattuna, joten Yleislainalta ei kannata nostaa kovin matalaa lainaa. Kertalaina on usein joustoluottoa kalliimpi rahoitusratkaisu, mutta Yleislaina tarjoaa lainoilleen todella kilpailukykyistä, joustoluottoon verrattavaa korkoa, joten sen nostaminen ei tule kalliiksi. Kertalainaa kannattaa hakea, jos et tarvitse jatkuvaa lainaa, vaan haluat vain rahoittaa jonkun tietyn kohteen helposti kertalainalla. Yleislainan korkea 5000 euron lainaraja on todella korkea moniin muihin kertaluonteisiin kulutusluottoihin verrattuna, joten voit nostaa sitä myös suurempaan rahantarpeeseen.  

  Kokemuksia & Tiedot - Ekstraluotto Arvostelu

Yleislainan hakeminen on helppoa ja nopeaa

Yleislainan voit hakea helposti täyttämällä sivuilta löytyvän lomakkeen, jonka jälkeen saat nopeasti lainasopimuksen sähköpostiisi. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi sinun on vielä allekirjoitettava sopimus TUPAS-tunnisteillasi, eli pankkitunnuksilla kirjautumalla. Lainan hakeminen on ilmaista ja turvallista, sillä lainapalvelu on HTTPS-suojattu, eli pankkitunnuksesi ovat turvassa, eikä sinun tarvitse huolehtia tietojesi joutumisesta vääriin käsiin. Lainasopimuksen saatuasi sinun ei tarvitse vielä päättää, otatko lainaa, vaan voit ensin rauhassa tutustua lainan ehtoihin ja harkita, sopiiko se sinulle. Lainaa saat vain puhtailla luottotiedoilla, sillä maksuhäiriöiselle ei voi Suomen lain mukaan lainaa tarvita. Pieniin kertalainoihin liittää usein vain moitteettomat luottotiedot, mutta Yleislainan kertalainaa varten sinun on kyettävä todistamaan maksukykysi joko palkka- tai eläketiedoilla, sillä voit hakea lainaa jopa useita tuhansia euroja, joten lainantarjoajan on varmistuttava, että voit maksaa lainan takaisin ajallaan.

12 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *