WebFinance kokemukset ja info

(Last Updated On: 5 marraskuun, 2023)

WebFinanceWebFinance välittää kulutusluottoja 1000 – 30000 € väliltä joustavalla ja pitkällä maksuaikataululla, jonka kuluttaja voi valita oman tarpeensa mukaan. Yhtiö tarjoaa kuluttajille useampia eri kuluttajaluottovaihtoehtoja, joista tämä voi itse päättää sopivimmalta tuntuvan lainan. Ikäraja palvelussa on 18 vuotta ja lisäksi lainaajalla täytyy olla puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot. WebFinance on uusi luotonmyöntäjä Suomen lainamarkkinoilla, mutta Pohjoismaissa sen toiminta on jatkunut jo useita vuosia. Taustalla toimii luotettava ja vakavarainen yhtiö, joka on välittänyt lainoja jo vuosien ajan.  

Kuka voi hakea lainaa WebFinancelta?

WebFinancelta voit saada lainan jos olet vähintään täysi-ikäinen ja et ole menettänyt luottotietojasi. Jos maksuhäiriömerkintä löytyy, on lainan saaminen WebFinancelta käytännössä mahdotonta. Riippuen hieman lainan suuruudesta täytyy hakijalla myös löytyä säännöllisiä tuloja joko palkan tai eläkkeen muodossa.  

Miten voin hakea luottoa?

Luoton haku WebFinancelta on hyvin simppeli toimenpide. Täytä hakemus verkossa parissa minuutissa ja saat pian vastauksena lainavaihtoehtoja sähköpostiisi. Voit käydä näitä läpi rauhassa ja valita sinulle hyvältä tuntuvan lainan – tai voit jättää lainan haun siihen paikkaan, mikäli sopivaa lainaa ei löydy. Hakemuksen tekeminen ei siis vielä sido sinua mihinkään. Lainapäätöksen saat nopeasti ja rahojen toimittaminen tilille vaihtelee, mutta useimmiten tässä kuluu muutamia arkipäiviä. WebFinance vertailee useampia eri luotonmyöntäjiä ja pankkeja keskenään ja lähettää kuluttajalle näiden esittämiä tarjouksia.  

Arvostelut & kokemukset

Huolimatta siitä, että WebFinance on uusi toimija Suomessa, on se yllättänyt kuluttajat positiivisesti. Sen puolueeton palvelu etsii kuluttajalla useita eri rahoitusratkaisuja useammalta eri rahoittajalta. Tämä helpottaa kuluttajan taakkaa ja myös edullisemman lainan löytäminen on helpompaa. WebFinance on erinomainen vaihtoehto ja se on saanut pääosin pelkästään positiivista palautetta. Myös me suosittelemme WebFinancea, mikäli etsit kuluttajalainaa 1000 – 30000 € väliltä ja haluat sen edulliseen hintaan juuri sinulle sopivin lainaehdoin.

  Kokemuksia & Tiedot - Fleksiluotto Arvostelu

Mitä tarkoittaa kulutusluotto?

Kulutusluotto toimii luottokortin tavoin eli voit nostaa luotolta rahaa aina tarvittaessa. Mikäli yllättävää rahantarvetta ilmenee, niin olemassaolevalta luotolta voi nostaa rahaa mihin aikaan tahansa ja kuinka usein tahansa. Todella joustava järjestely siis kyseessä. Varsinkin se, että nostoja voi tehdä mihin aikaan tahansa ja vaikka ulkomailla ollessaan on todella hyvä etu. Enää ei lainaaminen ole sidottua pankkikonttorin aukioloaikoihin tai fyysisiin käynteihin konttorissa. Pääasia, että luottoraja ei ylety. Nostoja voi tehdä helposti netin kautta, mutta myös asiakaspalvelun aukioloaikoina voi puhelimitse nostaa rahaa luotolta ja palvelu toimii myös tekstiviestillä.

Mihin tarkoitukseen voin saada kulutusluottoa?

Kulutusluottoa voi Webfinancelta hakea aivan mihin tahansa tarkoitukseen. Jos mielessä on tehdä jotakin uusia hankintoja kotiin tai vaikka lähteä lomalle, niin kulutusluotto sopii tähän loistavasti. Tottakai luotolla voi myös hemmotella itseään tai ostaa vaikka häälahja tuttavapariskunnalle. Mikäli on aikaisemmin ottanut pieniä luottoja sieltä täältä, niin suuremmalla kulutusluotolla voi myös maksaa ne pois, joten silloin hoidettavana on vain yksi laina. Se tulee lähes aina halvemmaksi maksaa takaisin vain yhtä lainaa, koska silloin ei tarvitse maksaa tilinhoitomaksuja ja palvelumaksuja moneen paikkaa. Keskittäminen siis kannattaa.

Paljonko voin maksimissaan saada luottoa ja miten suuri on luoton korko?

Suurin mahdollinen summa, jonka voi saada on 30 000 euroa. Siihen tosin tarvitsee hakijalla olla hyvät tulot, jotta lainan takaisinmaksamisen kanssa ei tule ongelmia. Kannattaa myös miettiä, että paljonko luottoa tarvitsee. Toki vain avoinna olevasta lainan määrästä tulee maksaa korot, mutta suurempi luottolimiitti saattaa houkutella käyttämään luottoa turhankin paljon, joten maltti on valttia raha-asioiden kanssa. Korko aina riippuu lainan määrästä ja maksuajasta. Se useimmiten määräytyy yksillölisesti, joten yhtä vastausta ei kysymykseen voi antaa. Myöskin lainanhakijasta tehty riskiarvio ja hakijan maksukyky vaikuttaa lainan korkoihin ja ehtoihin. Kannattaa siis aina vertailla tarjouksia ja valita se itselle sopivin tarjous. Korkoja on myös erilaisia, joten kannattaa harkita haluaako ottaa lainaansa kiinteän koron vai vaihtelevan koron. Kiinteä korko on sikäli helppo, että lyhennettävä summa on aina saman kokoinen, mutta vaihtuvalla korolla lyhennys voi pienentyä tai kasvaa markkinoiden mukaan. Joskus tosin vaihtuva korko saattaa tulla edullisemmaksi.

13 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *