Vivus tarjoaa ilmaiset pikavipit 400 euroon asti – hae pikalainat 10-2010 €

(Last Updated On: 16 marraskuun, 2023)

Vivus tarjoaa joustavan pikalainaratkaisun kaikille vähintään 20 vuotta täyttäneille luottokelpoisille henkilöille. Yhtiön kautta voit hakea pikavippiä 10-2010 Vivuseuron väliltä ilmaisella hakemuksella. Hakemuksen täyttäminen onnistuu verkossa verkkopankkitunnuksien avulla ja täyttämisessä ei kulu 5 minuuttia kauempaa. Saat lainapäätöksen netissä lähes välittömästi ja rahat nopeasti tilillesi. Vivus tarjoaa myös kaikille uusille asiakkaille aina täysin ilmaista pikalainaa 400 euroon asti Vivuksen lainaehdot ovat erittäin selkeät, jotka on syytä lukea läpi ennen kuin ottaa lainaa, sillä on hyvä olla aina perillä ehdoista. Vippinurkkana Vivus on joustava ja voit valita maksuaikataulun 3-30 vuorokauden väliltä ja myös eräpäivän siirtäminen onnistuu. Vivuksen taustalla toimii hyvämaineinen ja vakavarainen 4Finance -yhtiö, joten homma on luotettavalla pohjalla. Suosittelemme Vivusta kaikille pikalainan tarpeessa oleville – tutustu lisää ja hae edullista lainaa Vivukselta jo tänään!  

Maksaako eräpäivän siirtäminen kuukaudella eteenpäin?

Kyllä. Eräpäivän siirtäminen kuukaudella onnistuu, mutta siitä peritään hinnaston mukainen maksu. Lainan voi toki maksaa takaisin ennen eräpäivää. Mikäli haluaa näin toimia, niin siitä ei koidu asiakkaalle mitään ylimääräisiä kuluja.

Voinko maksaa lainan takaisin osissa?

Lainaa ei voi maksaa takaisin osissa. Se tulee aina maksaa takaisin kokonaisuudessaan yhdellä suorituksella.

Olen jo hakenut Vivukselta yhden korottoman pikavipin. Voinko saada useamman kuin yhden korottoman pikavipin?

Se ei ole mahdollista. Koroton ja kuluton pikavippi on tarjolla vain uusille asiakkaille, jotka käyttävät Vivuksen palveluita ensimmäistä kertaa. Mikäli haet uutta lainaa, niin sinulle voidaan myöntää luotto aina 2010 euroon saakka. Useita lainoja ei voi saada samanaikaisesti, mutta mikäli et ole vielä nostanut rahaa koko luoton arvosta, niin voit yhä tehdä uusia nostoja. Kannattaa tosin ottaa huomioon, että luoton eräpäivä pysyy samana, vaikka teetkin uusia nostoja. Uusia nostoja tekiessään pitää varautua siihen, että suurempi summa korkoinen tulee maksaa alkuperäiseen eräpäivään mennessä.

  Kokemuksia & Tiedot - Luottopalvelu Arvostelu

Mihin tarkoitukseen voin saada lainaa?

Lainaa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen. On täysin oma asiasi, että mihin haluat lainatut rahat käyttää. Hakemuslomakkeessa ei erikseen kysytä syytä tai käyttökohdetta.

Kuka voi hakea lainaa Vivukselta?

Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias. Hakijalta edellytetään myös hyvin hoidettuja raha-asioita ja maksuhäiriötä ei saa olla. Hakijalla tulee myös olla vakituinen osoite Suomessa ja Suomen kansalaisuus tai vakituinen oleskelulupa. Tunnistautumiseen tarvitaan joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Hakijalta edellytetään myös kännykkäliittymää ja säännöllisiä tuloja. Tulot voivat tosin olla eläketuloja, palkkatuloja tai mitä tahansa, kunhan vain joku tulonlähde hakijalta löytyy, jotta voidaan varmistua siitä, että lainan takaisinmaksu onnistuu ilman ongelmia.

Mitä jos en saa laskua maksettua ajoissa vaan se erääntyy?

Yrityksellä on oikeus periä eräpäivän ylittäviltä päiviltä viivästyskorkoa. Erääntyneestä maksusta lähetetään myös maksumuistutus, josta myös peritään maksu. Mikäli olet saanut maksumuistutuksen ja et siltikään pysty maksamaan laskua, niin kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme sopia maksusuunnitelman tekemisestä. Laskut lähetetään aina sähköpostitse, joten kannattaa olla tarkkana, että se ei vahingossa päädy roskapostin joukkoon. Muista siis lisätä Vivus luotettavien lähettäjien postituslistalle. Lasku on mahdollista saada myös paperisena, mutta siitä veloitetaan erikseen. Mikäli ei kahden muistutuksen jälkeenkään ole hoitanut maksua, niin siirtyy se oikeudelliseen perintään. Siitä tulee lainalle lisää kuluja ja lopulta saattaa saada luottotietoihinsa maksuhäiriömerkinnän.

Mitä tarkoittaa maksuhäiriömerkintä?

Yleensä puhutaan luottotietojen menetyksestä eli luottotietorekisteriin tulee merkintä, jolla on paljon vaikutusta moneen eri asiaan. Uudet luotot ja lainat yhdessä luottokorttien kanssa voi heti unohtaa, koska niitä ei maksuhäiriömerkinnän omaavalle myönnetä. Maksuhäiriömerkintä pahimillaan saattaa jopa estää työpaikan saamisen, jos työ on sellaista, että siinä käsitellään huomattavia summia rahaa, kuten vaikka kaupan kassalla. Myös internet- ja puhelinliittymän avaaminen vaikeutuu, koska usein ei jälkeenpäin maksettavia sopimuksia luottohäiriöiselle myönnetä. Saattaa siis olla, että joutuu tyytymään huomattavasti kalliimpiin ennakkoon maksettaviin prepaid-liittymiin. Joissakin tapauksissa saattaa maksuhäiriö jopa estää asunnon saamisen, koska nykyään monet asuntoaan vuokraavat haluavat selvittää potentiaalisen vuokralaisensa taustoja. Mikäli paljastuu, että menneisyydessä on ollut ongelmia raha-asioissa, niin saattaa vuokranantaja päätyä toiseen hakijaan, jolla ei ongelmia laskujen maksamisen kanssa ole koskaan ollut.

11 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *