Suomilimiitti

(Last Updated On: 14 maaliskuun, 2024)

Suomilimiitti – ensilainaa täysin kuluttomasti ja korottomasti jopa 1000 euroa

Suomilimiitillä voit avata joustavan ja edullisen tililuoton, jonka kautta voit nostaa lainaa haluamasi summan 2000 euron luottorajan puitteissa. Tililuotto on joustava rahoitusratkaisu silloin, kun haluat itse päättää, milloin ja kuinka paljon lainaa haluat nostaa, sillä saat sitä helposti aina uudelleen yhdellä ja samalla hakemuksella. Suomilimiitin tililuoton miniminostosumma on 10 euroa, joten jos sinulla ei ole erääntyneitä maksuja, voit nostaa 2000 euron luottorajan puitteissa myös pientä pikavippiä kerralla. Tililuotto toimii siten omien tarpeidesi mukaan ja sen hakeminen on erittäin helppoa, sillä sinun ei tarvitse neuvotella lainasta tai täyttää hankalia hakemuksia, vaan riittää, että täytät hakemuksen yhtiön verkkosivuilla. Suomilimiitin tililuotto on edullinen lainaratkaisu, sillä et maksa siitä avaus- tai kuukausimaksuja, vaan maksat vain käyttämästäsi luotosta. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen lainasi täysin kuluttomasti ja korottomasti, kun maksat sen takaisin määräajassa.Suomilimiitti on joustava toimija

Suomilimiitiltä tämän hetken edullisin lainatarjous – jopa 1000 euron nostokuluton ensilaina

Uutena asiakkaana voit nyt saada Suomilimiitiltä ensimmäisen nostosi täysin kuluttomasti ja korottomasti, kun avaat tililuoton ja maksat noston takaisin 60 päivän sisällä. Tarjous on tarkoitettu vain uusille asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin nostaneet lainaa Suomilimiitin kautta. Ilmainen laina kannattaa napata nopeasti, sillä se on todella tällä hetkellä markkinoiden edullisin ja suurin ensilainatarjous. Täysin ilmaiselle ensilainalle saat myös muista ilmaisista ensilainoista poiketen todella kohtuullisen takaisinmaksuajan, sillä voit maksaa lainasi takaisin vasta muutaman kuukauden kuluttua sen nostamisesta. Kerkeät siis hyvin saada taloutesi tasapainoon ja maksaa myöhemmin lainasi takaisin sellaisenaan, ilman mitään ylimääräisiä lisäkuluja.

Joustava takaisinmaksuaika

Suomilimiitin tililuotossa ei ole kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua, vaan maksat vain 15% nostoprovisiota kulloinkin nostamastasi summasta, jos maksat lainasi kokonaan takaisin ensimmäisenä eräpäivänä. Ensilainalle saat 60 päivän takaisinmaksuajan, mutta muuten voit myös lyhentää nostamaasi luottoa säännöllisesti joka kuukausi osamaksusopimuksella. Luottoa on lyhennettävä kuukausittain vähintään 12,5% laskutushetkellä avoinna olevasta saldosta tai vähintään 50 euroa ja enintään 250 euroa. Tililuoton avaaminen ei siten sido sinua vielä mihinkään muuhun kuin lainan takaisinmaksuun, sillä siihen ei liity muita kiinteitä käyttö- tai avausmaksuja kuin lainastasi maksamat korot. Suomilimiitti tarjoaa lainallesi maksuaikaa jopa 25 kuukautta, joten voit rauhassa maksaa nostamaasi luottoa takaisin niin, että rahaa jää muuhunkin elämiseen, eikä talous kaadu lainanmaksuun. Maksamalla edellistä lainaa pois vapautat aina uutta luottoa käyttöösi luottorajasi puitteissa, mutta lainan maksamatta jättäminen evää sinulta mahdollisuuden nostaa uutta lainaa.

  Kokemuksia & Tiedot - Limiitti.fi Arvostelu

Lainaa tilillesi muutamassa minuutissa

Suomilimiitti lupaa lainan nopeasti tilillesi jopa muutaman minuutin kuluessa lainapäätöksen jättämisestä palvelun aukioloaikoina. Lainan nostaminen on siten erittäin nopeaa ja vaivatonta, eikä vaadi sinulta muuta kuin yhden lainahakemuksen täyttämistä ensimmäisellä kerralla, jonka jälkeen voit aina nostaa lainaa helposti ja nopeasti samalla vanhalla hakemuksellasi, joten säästät aikaa ja vaivaa. Nostot siirretään heti tilillesi hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, jos käytössäsi on yleisimpien pankkien, kuten Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin tai POP Pankin tili. Muiden pankkien kohdalla rahat tulevat tilillesi 1-2 päivän kuluessa.

Kenelle Suomilimiitin tililuottoa on tarjolla?Suomilimiitti myöntää halpaa lainaa

Suomilimiitin tililuottoa on tarjolla kaikille 21-70-vuotiaille, raha-asiansa moitteettomasti hoitaneille ja luottokelpoisille Suomen kansalaisille, joilla on julkinen matkapuhelinliittymä ja kiinteä osoite Suomessa. Maksuhäiriöiselle lainaa ei voida myöntää, sillä Suomen laki kieltää lainan myöntämisen henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä. Asiakkaan on myös tarvittaessa toimitettava yritykselle todistus maksukyvystä palkkatositteen tai tiliotteen avulla, jotta Suomilimiitti voi varmistua siitä, että kykenet maksamaan lainasi takaisin ajoissa ja moitteettomasti.

Miten haen lainaa?

Lainaa saat täyttämällä lainahakemuksen Suomilimiitin verkkopalvelussa. Sopimuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja luottopäätöksen saat nopeasti puhelimeesi tekstiviestin välityksellä. Hakemuksen voit täyttää milloin vain, viikon jokaisena päivänä ympäri vuorokauden, mutta laina maksetaan tilillesi vain palvelun aukioloaikoina arkisin klo 8-22 välisenä aikana ja viikonloppuisin klo 11-19 välisenä aikana.