Risicum

(Last Updated On: 5 helmikuun, 2024)

risicumRisicum on yksi netin parhaita lainapaikkoja josta voit saada lainaa 50-2050 euroa erittäin joustavalla maksuajalla tai selkeällä ja edullisella kuukausisopimuksella. Voit valita tilanteeseesi sopivan joustolainan tai kulutusluoton jolla paikata akuuttia rahantarvetta. Lainaa voi hakea jos olet 20-75 vuotias, vakituisesti Suomessa asuva sekä sinulla on luottotiedot kunnossa ja riittävät tulot lainantakaisinmaksuun. Risicum ottaa vastaan lainahakemuksia 24 tuntia vuorokaudessa ja ne käsitellään vuorokauden sisällä. Rahat siirtyvät tilillesi nopeasti ja jos käytät Instantor palvelua niin välittömästi palvelun aukioloaikoina.  

Kenelle myönnetään lainaa Risicumilta?

Vaatimuksena on ensinnäkin ikäraja ja hakijan on oltava 20-75 vuotias sekä asuttava vakituisesti Suomessa. Hakijalla on oltava myös luottotiedot kunnossa eli maksuhäiriömerkintää ei saa olla sekä lainan tai luoton hakijan on toimitettava todistus tuloistaan jotta laina voidaan maksaa takaisin ja tämä on myös Suomen laissa määrätty.  

Miten voin hakea luottoa?

Luoton tai lainan haku Risicumilta on todella helppoa ja hakemuksia otetaan vastaan vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Alustavan lainapäätöksen saat aina välittömästi. Rahat siirtyvät käyttöösi pankkitilillesi yleensä ma-pe 7-22 ja la-su 9-21 välisinä aikoina.  

Arvostelut & kokemukset

Risicum on osoittanut olevansa todella avoin ja hyvä lainapaikka ja syystä onkin todella suosittu paikka hakea lainaa tai luottoa akuuttiin rahantarpeeseen. Lainantakaisinmaksu on joustava ja edullinen ja voit myös peruuttaa ottamasi lainan 14-vuorokauden sisällä jos tulet toisiin mietteisiin.

Risicum lainaa helposti, nopeasti ja vieläpä edullisesti

Risicum on erittäin luotettava rahoitusyhtiö, jonka valikoimassa on useita lainoja. Saat aina valita itse tarkan lainasumman. Saat myös vaikuttaa takasisinmaksun aikatauluun. Ilman takuita tai vakuuksia myönnettävät lainat sijoittuvat 500€ ja 100€ välille. Risicumin lainatuotteita ovat Joutolaina, Kertalaina, Pikalaine, Pikavippi ja Kulutusluotto. Voit hakea kaikki näitä lainoja suoraan netissä. Sinulta ei koskaan kysytä lainasi syytä, vaan voit hakea lainaa perustelematta mitään. Jos yllättävä äkkilähtö etelän lämpöön on suunnitelmissa, mutta tili näyttää hieman vajaalta, on sitä helppo piristää pienellä pikavipillä. Voit myös muuttaa koko elämäsi joustavammaksi kätevän joustolainan avulla. Joustolainan ansiosta voit unohtaa tilipäivän odottamisen ja käyttää rahaa tasaisesti läpi kuukauden, koska sinulla on aina tarvittaessa mahdollisuus nostaa juuri haluamasi summa lainaa ja mikä parasta, sinun tulee maksaa korot ja kulut ainoastaan nostamastasi summasta!

  Kokemuksia & Tiedot - Saldo Arvostelu

Hae Risicumilta lainaa suoraan netissä

Suoraan netistä lainan hakeminen on helppoa ja se on kiistatta paras tapa hakea lainaa. Kaikki hoituu erittäin helposti, sillä voit vain verkkopankkitunnustesi avulla hakea lainaa. Et siis tarvitse oikeastaan mitään muuta saadaksesi lainaa. Tietysti sinulla tulee olla luottotiedot kunnossa ja riittävästi ikää, mutta muuten kaikki tulee varmasti sujumaan kuin rasvattu ja rahat siirtyvät tilillesi jo noin tunnissa, jos sinulla on käytössäsi joku suomen suosituimmista pankeista.

Risicum maksaa lainan tilillesi jopa tunnissa

Useimmille pankkitileille voit saada rahat Risicumilta jopa tunnin kuluessa. Suorat ja välittömät maksut ovat mahdollisia, joten jos lainalla on kiire on Risicum loistava vaihtoehto sinulle. Aina ei kannata uskoa, mitä netissä sanotaan, mutta tähän lainapalveluun voit luottaa 100% varmuudella. Nettihakemus on todella helppo täyttää ja voit laskea Risicumin verkkosivuilla suoraan korot ja kulut lainasummallesi valitsemallasi laina-ajalla.

Tunnistautuminen ja tekstiviestilaina

Sinun tulee aina tunnistautua palveluun verkkopankin tai mobiili varmisteen avulla. Ennen tätä et voi saada lainaa. Voit kuitenkin lähettää lainahakemuksen tunnistautumatta. Myöhemmin voit asettaa oman puhelinnumerosi sallittujen listalle ja ottaa pikalainaa jopa tekstiviestitse. Tätä mahdollisuutta ei moni lainapaikka tarjoa, joten jos olet vanhanaikainen ja jostain syystä vielä suosit perinteisiä tekstiviestejä, voit lainan hakea viestitse.

Risicum asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on erittäin toimiva ja asiantunteva. Voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Löydät myös live chat avustajat verkkosivustolta, joten voit hyödyntää heitä ilmaisina lainaneuvojina, jos siltä tuntuu. Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin 7 – 22 ja viikonloppuisin 9 – 21. Näinä samoina aikoina käsitellään myös lainahakemukset, joten koita laittaa hakemus sisään palvelun ollessa auki. Jos hakemus on lähetetty aukioloaikojen ulkopuolella, se käsitellään saapumisjärjestyksessä heti palvelun ollessa auki seuraavan kerran.

Risicum kokemuksia

On hankalaa sanoa mitään pahaa Risicumista ja niin tuntuu muidenkin mielestä oleve, sillä netistä ei löydy useita negatiivisia kokemuksia. Positiivisia kokemuksia sen sijaan löytyy vaikka kuinka.

Ilmainen Risicum laina

Risicum ei tarjoa ilmaista lainaa edes uusille asiakkaille, mutta pidemmällä aikavälillä lainapalvelun lainat ovat erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltuja!

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Tässä osiossa vastaamme kysymyksiin, mitkä ovat askarruttaneet useita lainan ottajia. Voit myös lähettää meille lisää kysymyksiä, jos kysymystä ei vielä listaltamme löydy.

Saanko Risicumilta lainaa ilman luottotietoja?

Suomesta et voi saada lainaa mistään laillisesti ilman luottotietoja.

Missä voin hakea lainaa?

Ensimmäisellä kerralla voit hakea lainaa ainoastaan netistä Risicum.fi verkkosivulta.

Voiko saada pikavipin Risicumilta?

Voit jos olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on verkkopankki tunnukset ja sinulla ei ole luotto häiriöitä.

Tarjoaako Risicum joustoluottoa tai kulutusluottoa?

Kyllä valikoimassa on joustolaina, pikalaina, kulutusluotto, pikavippi ja kertalaina.

Voinko muuttaa maksusuunnitelmaa myöhemmin?

Voit, mutta tästä saatetaan periä lisämaksu.

Paljonko todellinen vuosikorko on 1000€ lainalle vuoden maksuajalla?

Tämä sinulle selviää vasta saadessasi lainatarjouksen. Hae siis lainaa ja tarkasta todellinen vuosikorko lainatarjouksesta.

11 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *