Rahalaitos

(Last Updated On: 28 huhtikuun, 2022)

Rahalaitos on rahoitusalan yhtiö, joka toimii ns. lainabrokerina eli välittäjänä. Rahalaitos Esim. Yhdysvalloissa iso osa lainoista otetaan brokereiden kautta. Tässä on etuna se, että saadaan yhdellä  hakemuksella rahoitustarjous useammasta paikasta. Brokerin käyttö on asiakkaalle täysin ilmaista eikä myöskään sido asiakasta mihinkään. Lainaaminen Rahalaitoksen kautta on vakuudetonta lainaa aina 30000 euroon saakka, josta ylimeneviin lainoihin vaaditaan reaalitakuutta kuten esim. asunto tai kesämökki. Takaisinmaksuaika vaihtelee yhden ja kymmenen vuoden välillä. Kuukausierän suuruus riippuu laina-ajan pituudesta ja lainasummasta. Rahalaitos on toiminut jo 13 vuoden ajan, joten voit hakea vippiä aivan huoletta. Rahalaitos tarjoaa jopa 30000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.  

  • Lainaa saa 500 – 30000 euroa
  • Maksuaika 1 – 12 vuotta
  • Korko riippuu lainasummasta ja laina-ajasta
  • Ikäraja 20 vuotta
  • Ilmainen nettihakemus

Rahalaitos vertailee lainantarjoajia puolestasi

Rahalaitos tekee yhteistyötä useiden lainantarjoajien kanssa, joten se voi taata sinulle edullisimman lainan parhailla mahdollisilla lainaehdoilla ja –takaisinmaksuajalla. Kun haet lainaa, Rahalaitos vertailee puolestasi lainatarjouksia epikavippilta, Nordax Bankilta, Avida Finansilta, Svea Ekonomilta, Halinolta, Lainaamolta, Bigbankilta, Collector Bankilta, Cash Buddylta, FellowFinancelta, Ostosrahalta, Credentolta, Credigolta, myLenderiltä ja Resurs Bankilta, joten yhtiö etsii sinulle sopivimman lainan useiden tunnettujen ja luotettavien rahoitusyhtiöiden joukosta. Yhdellä hakemuksella saat useita lainatarjouksia eri pankeilta, joista voit valita parhaiten itsellesi sopivan lainan nopeasti ja vaivattomasti. Lainojen vertailu vaatii perinteisesti paljon aikaa ja vaivaa, sillä eri rahoitusyhtiöt tarjoavat lainaa hyvin erilaisilla lainaehdoilla ja –kuluilla. Luotettavan ja edullisen yhtiön löytäminen voi olla vaikeaa, sillä sinun on käytävä läpi useita sivustoja ja vertailtava lainan todellisia vuosikorkoja selvittääksesi, mistä saat lainaa todella kaikkein edullisimmin. Rahalaitos tekee kaiken puolestasi: sopivimman lainan hakemisen lisäksi saat tarvittaessa käyttöösi henkilökohtaisen lainaneuvojan, joka auttaa sinua löytämään saamistasi tarjouksista kaikkein sopivimman, jos koet tarvitsevasi hieman lisäapua. Säästät aikaa ja rahaa, kun annat yhtiön hoitaa lainan haun ja vertailun puolestasi, joten voit keskittyä omien unelmiesi toteuttamiseen tai vaikkapa etsimään sopivaa uutta autoa, venettä tai sopivinta kodin remonttia tarjoavaa yhtiötä. Lainan hakeminen on täysin ilmaista Rahalaitoksen kautta, joten et maksa nostamasi lainasta muuta kuin valitsemasi lainayhtiön määrittelemiä lainakuluja.  

Lainan hakeminen on turvallista

Lainaa haet helposti Rahalaitoksen verkkosivuilta löytyvän lomakkeen avulla. Hakuprosessi on suojattu SSL-salauksella, joten tietosi pysyvät varmisti turvassa ja suojattuina, joten sinun ei tarvitse pelätä tietojesi vuotamista vääriin käsiin. Rahalaitos pyytää henkilötietojasi lainan käsittelyä varten ja ne käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Kaikilla Rahalaitoksen yhteyskumppanipankeilla on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä ja Rahalaitokselle on itselleen myönnetty korkein AAA-luottoluokitus ja oikeus käyttää avainlipputunnusta, joten lainan nostaminen yhtiön kautta on taatusti turvallista ja suojattua. Avainlipputunnus annetaan vain ehdottoman luotettaville suomalaisille yrityksille ja suomalaisia kuluttajia varten suunnitelluille tuotteille, joten Rahalaitoksen saama tunnustus kertoo sen luotettavuudesta.  

Lainaa voit hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa

Rahalaitoksen kautta voit hakea myös yhteislainaa toisen hakijan kanssa. Lainan hakeminen toisen maksukykyisen henkilön kanssa parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi ja mahdollisuuksiasi saada korkeampaa luottorajaa. Valitsemasi yhteishakija, yleensä puoliso tai muu perheenjäsen, vastaa lainasta päävastuullisesti sinun kanssasi, joten olette molemmat vastuussa lainan takaisinmaksuista. Yhteishaku madaltaa yleensä myös lainan korkoa ja hoitokuluja, joten se on hyvä ratkaisu esimerkiksi pariskunnille, jotka haluavat nostaa edullista lainaa yhdessä haluamaansa kohteeseen. Yhteislainalla on helppo rahoittaa esimerkiksi perheen yhteinen lomamatka, osa kesämökin hinnasta tai vaikkapa uusi auto.  

12 comments