Pikavippi ilman tuloja

(Last Updated On: 16 maaliskuun, 2024)

Pikavippiä saa ilman tuloja tai työpaikkaa

Pikavippiä on tarjolla myös asiakkaille, joilla ei ole vakituisia tuloja tai joiden tulot ovat epäsäännölliset. Suurten lainasummien ehdot riippuvat yleensä asiakkaan maksukyvystä, joten yli 1000 euron pikavippiä on vaikeaa saada, jos tuloja ei ole. Pienempiä, 100-500 euron lainoja on kuitenkin tarjolla hyvin myös silloin, jos luottotiedot ovat muuten kunnossa. Muutaman sadan euron pikavippiä voi nostaa helposti pelkillä puhtailla luottotiedoilla, eikä niitä varten tarvitse lähettää selvityksiä palkka- tai eläketuloista. Maksuhäiriömerkintöjä ei voi kuitenkaan olla, sillä Suomen lain mukaan lainaa ei voida myöntää henkilölle, joiden luottotiedot eivät ole kunnossa.

Pikavippi on kätevä apu arjen yllättäviin menoihin

Pikavippi voi auttaa silloin, kun yllättävä meno uhkaa kaataa kuukausibudjetin. Lääkärikäynnin ja hajonneen auton tai kodinkoneen korjauksen jälkeen rahaa pitäisi riittää vielä ruokaan ja puhelinlaskuun. Pikavippi voi silloin toimia väliaikaisena rahoitusratkaisuna, kun et saa rahaa muualta tai haluat nostaa nopeasti muutaman satasen tilillesi, jotta saat taloutesi taas tasapainoon. Elämä voi yllättää silloinkin, kun rahat ovat hetkellisesti tiukalla. Monesti äkillisen menon yllättäessä ei jää aikaa harkita sopivaa lainaa kovin kauaa, sillä rahat on saatava jo saman päivän aikana. Pikavippiä voit saada parhaimmillaan jo 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä myös silloin, kun haet sitä ilman tuloja, joten rahoja ei tarvitse odotella kauaa.

Pikavipin hakeminen on nopeaa ja vaivatonta

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, sillä sinun ei tarvitse täytellä useita monimutkaisia hakemuksia, vaan omien perustietojesi ilmoittaminen ja kirjautuminen pankkitunnuksilla riittää yleensä hyvin. Pikavippi ilman tuloja on haettavissa aivan yhtä helposti ja nopeasti kuin tuloillakin, sillä tuloja ei välttämättä tarvitse erikseen eritellä luottotietojen ollessa kunnossa.Siten voit saada rahat esimerkiksi jo kesken kauppareissun tilillesi ja saat ruokaostokset tehtyä helposti ja ongelmitta. Pikavipille saat yleensä muutaman viikon tai kuukauden takaisinmaksuajan ja kohtuulliset lainakulut, mutta toki kertaluonteisen ja ilman tuloja nostetun pikavipin kulut ovat korkeampia kuin esimerkiksi jatkuvaa joustoluottoa nostettaessa. Joustoluottoa eli tililuottoa varten tarvitset kuitenkin yleensä aina säännölliset palkka- tai eläketulot, sillä sen kautta voit nostaa lainaa jatkuvasti luottorajan puitteissa. Luottorajaksi on asetettu yhtiöstä ja omasta maksukyvystäsi riippuen noin 2000 euroa, mutta sitä kautta voi nostaa myös pienempää pikavippiä nopeaan tarpeeseen. Jos etsit säännöllisempää rahoitusratkaisua, joustoluotto on siten parempi ja edullisempi ratkaisu kuin kertaluonteinen pikavippi, kun tulosi tasaantuvat. Sitä ennen pikavippi voi toimia kuitenkin helppona ja nopeana ratkaisuna pieneen rahantarpeeseen silloin, kun tuloja ei ole.

  Monet yritykset jättävät yhteistyökumppaniensa luottotiedot tarkistamatta

Lainayhtiöitä, jotka tarjoavat pikavippiä ilman tuloja

Pikavippiyhtiöiden vertailu kannattaa, sillä lainaa on tarjolla todella erilaisilla lainakuluilla ja –ehdoilla myös silloin, kun haet sitä ilman tuloja. Ilman tuloja pikavippiä etsivän kannattaa ehdottomasti tehdä ensin huolellisia laskelmia siitä, millaisella aikataululla lainaa on realistisesti mahdollista lyhentää ja etsiä sitten yhtiö, jonka kautta lainan nostaminen on mahdollista joustavasti ja edullisesti. Olemme koonneet alle muutamia hyviä vaihtoehtoja, joista voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

Vivukselta ilmainen pikavippi ilman tuloja

Vivus myöntää uusille asiakkailleen jopa 100-400 euron ilmaista pikavippiä, myös ilman tuloja. Täysin kuluton ja koroton ensilaina on tarjolla kaikille asiakkaille maksukyvystä riippumatta, kunhan lainan kykenee maksamaan takaisin 30 päivän kuluessa sen nostamisesta. Halvemmalla lainaa ei voi saada, joten tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos arvioit, että kuukauden päästä voit maksaa nostamasi summan takaisin kokonaisuudessaan. Jo muutaman sadan euron pikavipillä pääset pitkälle Vivuksen uskomattoman edullisen tarjouksen ansiosta.

Nappaa Ferratumin ilmainen pikavippi

Ilmaista pikavippiä ilman tuloja on tarjolla myös Ferratumilla, joka myöntää uusille asiakkailleen jopa 300 euron pikavipin 7-30 päivän takaisinmaksuajalla lainasummasta riippuen. Vivuksen tavoin laina on ensimmäisellä kerralla nostettuna täysin kuluton ja koroton ja siten erittäin edullinen ja helppo lainaratkaisu silloin, kun etsit edullista ja nopeaa lainaa. Rahat saat tilille jo muutaman minuutin kuluessa hakemuksen jättämisestä palvelun aukioloaikoina, joten tarvittaessa saat lainan lähes heti käyttöösi.

Pikavippi ilman tuloja 18-vuotiaille

Yleensä kulutusluottoa varten edellytetään vähintään 20 vuoden ikää maksukyvyn takaamiseksi, mutta muutamien yhtiöiden kautta on mahdollista nostaa pikavippiä ilman tuloja jo 18-vuotiaana. Useimmilla vastikään täysi-ikäisyyden saavuttaneilla ei ole vielä kovin suuria tai säännöllisiä tuloja, sillä toisen asteen koulutus on yleensä vielä kesken tai työura vasta alussa. Pikavippi voi olla kätevä väliaikainen apu opiskelujen ja uuden elämän tarpeisiin. Sillä voi kattaa esimerkiksi ensimmäisen asunnon takuuvuokran tai osan uuden, käytetyn auton maksuista silloin, kun rahaa ei sillä hetkellä ole tilillä, mutta auto tai vuokra on maksettava nopeasti tai hyvä tarjous menee ohi. Pikavippiä voi nostaa helposti ja nopeasti myös silloin, kun rahat ovat tiukalla, etkä voi pyytää ylimääräistä vanhemmiltasi tai ystäviltäsi. Laina on kuitenkin toki maksettava aina takaisin ajallaan, joten kovin kevyin perustein sitä ei kannata nostaa esimerkiksi viikonlopun menoja varten silloin, kun tulot eivät ole vielä säännölliset.

  Freedom rahoitus 2023

Lainayhtiöitä, jotka tarjoavat pikavippiä ilman tuloja 18-vuotiailleLainaa ilman työpaikkaa voi saada monesta paikasta

Jos etsit sopivaa pientä lainaa akuuttiin tarpeeseen, sinun kannattaa nostaa pikavippiä Pikavippi.fi:stä. Yhtiö tarjoaa 100-300 euron pikavippiä kaikille 18 vuotta täyttäneille myös ilman tuloja, kunhan pystyt maksamaan lainasi takaisin kuuden kuukauden aikana. Saat lainan helposti 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä ja seuraavan lainan voit nostaa tekstiviestillä edellisen maksettuasi, joten voit napata nopeasti pienen pikavipin tarpeen mukaan. epikavippi tarjoaa puolestaan kaikille 18 vuotta täyttäneille jopa 5000 euron lainaa. Lainaa on periaatteessa mahdollista saada pelkillä puhtailla luottotiedoilla ja se onkin markkinoiden ainoa lainayhtiö, joka tarjoaa varsin suurta kertaluonteista lainaa jo 18-vuotiaille myös ilman kuluja. Yhtiö kuitenkin tekee luottoluokituksen maksukyvystäsi, joten voi olla, että lainasumma ei aivan yllä 5000 euroon, mutta voit hyvinkin saada jopa useita tuhansia yhtiöltä varsin vaivattomasti, kunhan kykenet kuitenkin lyhentämään lainaasi joka kuukausi.

Harkitse aina ennen lainanottoa

Ennen lainanottoa kannattaa käyttää harkintaa erityisesti silloin, kun vakituisia tuloja ei ole. Laina on aina kyettävä maksamaan takaisin moitteettomasti ajallaan, sillä erääntyneet laskut johtavat lopulta maksuhäiriömerkintään, mikä vaikeuttaa uuden lainan saamista ja usein myös esimerkiksi asunnon vuokraamista. Sinun kannattaakin tehdä ensin huolellisia laskelmia omasta maksukyvystäsi ennen kuin nostat lainaa, jotta varmistut siitä, että kykenet maksamaan lainan takaisin lainayhtiön asettamassa takaisinmaksuajassa. Lainayhtiöiden sivuilta löytyvällä lainalaskurilla voit helposti tehdä laskelmia siitä, kuinka pitkän ajan kuluessa kykenet maksamaan lainasi takaisin ja millaisella korolla silloin, kun tuloista ei ole varmuutta.