Pikavippi.fi

(Last Updated On: 21 helmikuun, 2024)

Pikavippi.fiPikavippi.fi:n kautta voit hakea edullista pikalainaa 100, 200 tai 300 € heti tilillesi netistä ilmaisella lainahakemuksella. Maksuaika on kaikissa pikavipeissä 6 kuukautta ja lainan saamisen edellytyksenä on vähintään 18 vuotta ikää ja puhtaat luottotiedot. Voit täyttää vippihakemuksen verkossa vain muutamassa minuutissa ja lainapäätöksen saat myös verkossa lähes välittömästi. Pikavippi.fi:n lainapalvelu on toiminut markkinoilta pikavippien alusta asti, luotettavuus ja toimivuus ovat siis huippuluokkaa. Palvelusta ei voi sanoa mitään negatiivista, sillä kaikki toimii moitteettomasti ja tämä onkin lainapaikka jota voi suositella kaikille pikavippiä etsiville.  

  • Pikavipit edullisesti ja nopeasti 100-300 euron väliltä 6 kuukaudeksi
  • Ilmainen hakemus netissä, jonka täytät minuuteissa
  • Rahat tilille nopeasti 24/7
  • Hakemuksia otetaan vastaan kellon ympäri
  • Ikäraja Pikavippi.fi:n palvelussa on 18 vuotta

Pientä pikavippiä kohtuullisilla koroilla – akuuttiin rahapulaan ja arjen tarpeisiin

Pikavippi.fi tarjoaa pikavipeilleen todella kohtuullista korkoa, sillä maksat esimerkiksi 100 euron pikavipistä takaisin lopulta yhteensä 125 euroa kuuden kuukauden laina-ajalla ja 49,6% todellisella vuosikorolla. Useilla pikavippiyrityksillä pienten lainojen todellinen vuosikorko yltää todella korkeaksi, joten joudut maksamaan nostamasi lainasta takaisin toisinaan jopa tuplasti nostamaasi summaa enemmän. Pikavippi.fi:n pikalainaa nostaessasi säästät rahaa, sillä et maksa turhasta tai piilokuluista, vaan maksat vain nostamasi lainan takaisin korkoineen puolen vuoden sisällä. Pikavippi on kätevä ratkaisu akuuttiin rahapulaan, kun tarvitset pientä lainaa nopeasti, etkä halua pyytää sitä ystäviltäsi tai perheenjäseniltäsi. Jo muutama satanen saattaa pelastaa sinut pulasta, kun yllättävä rahanmeno iskee ja tili näyttää nollaa. Jos tulosi ovat pienet, sinun kannattaa kuitenkin laskea tarkkaan, minkä suuruisen summan voit nostaa joutumatta maksuvaikeuksiin. Pikavippi.fi:n pikavippien etuna on, että voit maksaa pienen lainan takaisin usean kuukauden erissä, jolloin rahaa jää palkasta tai eläkkeestä muuhunkin kuin lainan takaisinmaksuun.  

  Kokemuksia & Tiedot - Vivusjousto Arvostelu

Pikavippi.fi:llä jo 300 000 tyytyväistä asiakasta

Täysin suomalainen Pikavippi.fi on tarjonnut pikalainoja jo vuodesta 2005, joten se on erittäin tunnettu ja luotettu toimija pikalainoja tarjoavien yritysten ja suomalaisten asiakkaiden keskuudessa. Yhtiö on tarjonnut jo yli miljoona lainaa yli 300 000 tyytyväiselle asiakkaalle, joten lainantarjoajana se on aivan omaa luokkaansa ja taatusti turvallinen ratkaisu pientä pikalainaa havitteleville. Useilla pikavippilainoilla on tunnetusti ollut hieman kyseenalainen maine luotettavana lainantarjoajana, mutta Pikavippi.fi on pysynyt toiminnassa jo yli 10 vuotta läpinäkyvän ja luotettavan toimintansa ansiosta. Pikavippi.fi toimii OPR-Vakuus Oy:n alaisuudessa, joka on tunnettu vakavarainen ja vastuullinen monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava rahoitusyhtiö. Samaan yhtiöön kuuluvat muun muassa suosittu Perusvippi-joustoluotto ja Ostosraha-kulutusluotto, joten yhtiö tarjoaa joustavia rahoitusratkaisuja erilaisiin tarpeisiin pikavipistä jatkuvaan tililuottoon.  

Pikavippiä helposti myös 18-vuotiaille

Pikavippi.fi:n pikalainoja voivat nostaa myös vasta 18 vuotta täyttäneet, sillä vaikka yli 500 euron lainoja harvemmin tarjotaan vasta täysi-ikäisyyden saavuttaneille nuorille aikuisille, pienempiä summia voivat nostaa myös nuoremmat. Pikavippiä nostaessasi sinun ei tarvitse todistaa maksukykyäsi, vaan riittää, että luottotietosi ovat kunnossa, eikä sinulla ole aiempia maksuhäiriömerkintöjä. 18-vuotiaana ovat edessä monet ensimmäiset suuret ostokset, kuten ensimmäisen oman käytetyn auton hankinta, ensimmäisen vuokra-asunnon rahoittaminen tai esimerkiksi asunnon kalustaminen. Rahaa on vielä niukalti, jos korkeakouluopinnot ovat vasta aluillaan tai työpaikka on vasta hankittu, mutta raha pitäisi kuitenkin riittää elämiseen. Tuolloin pikavippi voi hieman auttaa, kun tarvitset hetkellisesti hieman ylimääräistä rahaa suurempiin menoihin, kunhan lasket, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan.

10 comments