Perusvippi

(Last Updated On: 25 marraskuun, 2023)

PerusvippiPerusvippin kautta lainaaminen on helppoa, nopeaa ja edullista. Saat haettua netistä ilmaisella hakemuksella 20-2000 euron lainan kätevästi. Palvelu on nopeaa ja hakemukset käsitellään nopeasti, saat lainapäätöksen lähes heti. Jos vippi myönnetään sinulle, voit alkaa tekemään nostoja välittömästi sähköisesti puhelimellasi tai verkkopalvelun avulla. Nostoissa ei ole rajoituksia ja maksat vain nostetusta lainapääomasta. Saat lainalle keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ja lainan lyhentäminen tapahtuu juuri sinulle sopivalla osamaksulla.

  • Hae pikalainaa heti 20-2000e väliltä
  • Täytä ilmainen verkkohakemus vain minuuteissa
  • Saat lainarahat nopeasti tilillesi
  • Erittäin suosittu pikalainapalvelu

  Hae siis Perusvippin palvelusta lainaa 2000e asti joustoluoton muodossa – saat lainarahat heti tilillesi.  

Perusvippin luotolla voit maksaa myös verkko-ostoksia

Perusvippi tarjoaa joustoluoton avaajille vähintään 300 euron käyttölimiittiä verkko-ostoksiin. Et sitoudu maksutavan avatessasi vielä mihinkään, vaan saat tuotteen ensin kotiisi ja voit tutustua siihen rauhassa ennen maksamista. Limiitin voit maksaa takaisin halutessasi kuluttomasti kerralla 45 päivän sisällä tai osamaksusopimuksilla osissa. Perusvippin lasku- ja osamaksupalvelua voit käyttää maksutapana jo yli 6000 verkkokaupassa. Tarjolla on niin pieniä kuin suuriakin verkkokauppoja koruliikkeistä ja joogavarusteista aseliikkeisiin ja sukelluskauppaan. Lasku- ja osamaksupalvelu on turvallinen tapa maksaa ostoksia suojatusti ilman, että sinun tarvitsee pelätä luottotietojesi vuotamista vääriin käsiin. Perusvippi toimii erittäin luotettavan ja tunnetun OPR-Vakuus Oy:n alaisuudessa, joka on vuonna 2005 perustettu monipuolisia lainaratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö.  

Joustoluotolla joustoa arkeen

Perusvippin joustoluotto on kätevä ratkaisu arjen menoihin, kun tarvitset jatkuvaa ja edullista lisärahoitusta budjettiisi. Saat käyttöösi heti 2000 euron luottorajan, jonka puitteissa voit nostaa haluamasi summan osissa tai 2000 euroa kerralla. Joustoluottoon ei liity mitään avaus-, kuukausi tai vuosimaksuja tai muitakaan piilokuluja, vaan maksat vain nostoprovisiota ja kuukausikorkoa nostamastasi luotosta takaisin noin 45 päivän sisällä. Joustoluotto on helppo tapa nostaa lainaa, sillä sinun ei tarvitse neuvotella pankkisi kanssa lainasi syistä tai täyttää useita lomakkeita, vaan voit saada jatkuvaa lainaa nopeasti ja vaivattomasti yhdellä hakemuksella. Et tarvitse lainallesi myöskään vakuuksia tai takaajia, eikä sinun tarvitse kertoa Perusvippille, mihin tarkoitukseen haet lainaa, vaan voit nostaa sitä luottorajasi puitteissa tarvitsemiasi summia ja käyttää sitä haluamallasi tavalla. Perusvippin joustoluoton hakeminen on todella nopeaa ja vaivatonta, sillä täytät vain lomakkeen yhtiön verkkosivuilla tai mobiilisovelluksella ja odotat lainapäätöstä. Päätöksen saat todella nopeasti, yleensä jopa 15 minuutin kuluessa palvelun aukioloaikoina, jonka jälkeen voit heti nostaa lainaa.  

  Freedom Rahoitus - tiedot ja arvostelut

Perusvippin joustoluottoa voit nostaa myös mobiilisovelluksella

Joustoluottoa voit nostaa todella helposti ja nopeasti myös puhelimesi avulla, kun lataat mobiililaitteeseesi Perusvippin sovelluksen. Sovelluksen avulla voit nostaa rahaa missä ja milloin vain – riittää, että sinulla on puhelin tai tabletti ja nettiyhteys käytettävissäsi. Sovelluksen avulla voit myös hallita helposti asiakastietojasi ja tarkastella laskutus- ja tilitapahtumatietojasi. Oman saldosi voit myös tarkistaa nopeasti sovelluksen avulla, jotta näet, kuinka paljon saldoa sinulla on jäljellä. Lainahakemuksen voit lähettää nettisivujen lisäksi myös mobiilisovelluksella, joten voit hakea ensimmäistä lainaa helposti myös liikkeellä ollessasi pelkän puhelimen avulla. Sovelluksen lataaminen ja lainan hakeminen on täysin ilmaista sekä verkossa että sovelluksella, joten hakemuksen jättäminen on täysin riskitöntä, eikä sido sinua vielä mihinkään. Sovellus toimii Apple- ja Android –puhelimien ja tablettien uusimmilla versioilla ja yhtiö lupaa sivuillaan, että myös Windows Phone –tuki on tulossa pian. Mobiililainannosto on todella helppoa, sillä kirjaudut vain palveluun henkilökohtaisilla palvelutunnuksillasi ja voit nostaa lainaa muutamalla napautuksella ympäri vuorokauden.

12 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *