Kokemuksia ja arvostelut Ostosraha.fi:n lainapalvelusta

(Last Updated On: 18 toukokuun, 2024)

Kesäkuussa 2014 uudistunut Ostosraha.fi on lainapalvelu vertaansa vailla ja se nousee arvosteluissa korkealle. Ostosraha on toiminut rahoitusalalla jo 2005 vuodesta lähtien ja yhtiön taustalla toimii yksi luotettavimmista ja vakavaraisimmista yhtiöistä, Arvostelut Ostosrahasta OPR-VakuusOPR-Vakuus, jonka konserniin kuuluvat myös tutut ja turvalliset Perusvippi joustoluotto ja Pikavippi.fi. Ostosraha tarjoaa kohtuullisin hinnoin varusteltuja lainoja ilman vakuuksia tai takaajia 400-3000 € väliltä kaikille luottokelpoisille vähintään 21 vuotta täyttäneille henkilöille. Lainaaminen on äärimmäisen helppoa ja saat vastauksen hakemukseesi heti verkossa. Olipa pikavippi tarpeesi millainen tahansa kannattaa aina tutustua Ostosrahan palveluihin.

Ostosraha kannattaa

  • Viiden tähden lainapalvelu on takuuvarma lainapaikka
  • Edullisia rahoitusratkaisuja 400-3000 € ilman vakuuksia tai takaajia
  • Laina-aikaa 12-50 kuukauden väliltä
  • Kuluttajin suuressa suosiossa jo vuodesta 2005 lähtien
  • Saat vastauksen hakemukseesi lähes välittömästi
  • RAHAT HETI TILILLE, Alle 15 minuutissa!

Ostosrahaan voit ottaa yhteyttä kätevästi sen sivuilta ja myös lainahakemuksen täyttäminen onnistuu helposti yhtiön sivuilta. Jos haluat olla yhtiöön sähköpostitse yhteydessä, se onnistuu osoitteessa asiakaspalvelu@ostosraha.fi ja asiakaspalveluun saa nopeasti yhteyden myös puhelin avulla numerosta 020 741 2030 (avoinna arkisin klo 8-20). Tutustu lisää Ostosrahan palveluun ja hae edullinen vakuudeton lainaratkaisu hetkessä tilillesi.

Miksi valita juuri Ostosraha.fi kaikista netissä toimivista yrityksistä?

Kenties pari tärkeimpää syytä ovat ovat luottamus ja nopeus. Ostosraha on toiminut markkinoilla todella pitkään ja sen takaa löytyy hyvämainen ja vakavarainen OPR-vakuus, joka on vaikuttanut Suomen lainamarkkinoilla jo vuodesta 2005, jolloin lakimuutos mahdollisti yksityisten yritysten luotot ja lainat kuluttajille. Parhaimillaan voit saada yrityksen aukioloaikana myönteisen luottopäätöksen ja rahat tilillesi jopa 15 minuutissa. Varmasti kyseessä on yksi nopeimmista ellei jopa nopein luotonmyöntäjä. Hakemuksia käsitellään 08.00-22.00 välisenä aikana. Lainapäätöksestä saat vahvistuksen tekstiviestillä, joten tiedonkulku on sujuvaa ja nopeaa. Lainaa voit myös saada muutamasta sadasta eurosta muutamaan tuhanteen euroon, joten suurin osa lainaajista löytää takuulla heille sopivan lainatuotteen. Maksuajoissa on myös joustoa ja maksimissaa voit saada lainaa jopa 5 vuoden maksuajalla, joka takaa sen, että kuukausittaiset erät pysyvät varsin kohtuullisina.

  Halino - arvosteluja ja kokemuksia pelkkää plussaa!

Voinko hakea useita päällekkäisiä lainoja?

Useiden lainojen saaminen samaan aikaan ei ole mahdollista. Mikäli olet kuitenkin jo Ostosraha.fi yritykseltä hakenut aikaisemmin lainaa ja maksanut vähintään 6 lyhennystä tai 30 prosenttia lainatun summan pääomasta takaisin, niin voit hakea jo olemassa olevaan lainaasi korotusta.

Tarjoaako Ostosraha.fi mahdollisuutta maksuvapaisiin kuukausiin?

Riippuu lainan määrästä ja maksuajasta, mutta on mahdollista saada 1-3 maksuvapaata kuukautta kalenterivuoden aikana. Maksuvapaata voi saada laskuihin, joita ei ole vielä lähetetty, joten mikäli haluat pitää maksuvapaan kuukauden, niin sitä tulee pyytää hyvissä ajoin. Jokaisesta maksuvapaasta kuukaudesta peritään pieni 10 euron palkkio ja korot ja muut mahdolliset kulut lisätään lainan pääomaan tehdyn sopimuksen mukaisesti.

Onko lainan hakeminen turvallista?

Lainan hakeminen on täysin turvallista. Tietoturva on ensiarvoisen tärkeää ja käytössä on todella tehokas salaus, jolla voidaan varmistua, että tietoihin ei kukaan ulkopuolinen pääse käsiksi. Asiakkaista koottuja tietoja säilytetään asianmukaisessa rekisterissä, jota hallinnoidaan henkilötietorekisterilain edellyttämällä tavalla. Tietoja ei myöskään luovuteta ulkopuolisille, mutta niitä voidaan käyttää yrityksen omiin markkinointitarkoituksiin.

Tarvitsenko lainaa hakiessani vakuuksia tai takaajia?

Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että lainan voi saada aina ilman vakuuksia tai takaajia. Ainoastaan poikkeustapauksissa saatetaan vaatia yhteishakijaa tai jotakin muuta vakuutta. Kunhan hakija täyttää kaikki kriteerit ja haettavan lainan määrä ja maksuaika ovat hyvässä suhteessa hakijan maksukykyyn, niin yleensä lainan saa lähes varmasti.

Miten vältyn maksuongelmilta?

Luottoa kannattaa hakea juuri sen verran, kuin tarvitsee. Jos tarvetta on 2000 eurolle, niin sen suurempaa summaa ei kannatta lainata, koska siitä luonnollisesti aina joutuu maksamaan korot ja kulut. Huollellinen suunnittelu kannattaa myös silloin, kuin miettii maksuajan pituutta. Liian lyhyt maksuaika johtaa suuriin lyhennyksiin kuukausittain, joten kannattaa pelata varman päälle ja ottaa riittävän pitkä maksuaika, jotta kuukausierät pysyvät kohtuullisina. Toki pitkästä maksuajasta saattaa koitua hieman enemmän kuluja, mutta se on kuitenkin riskittömämpi vaihtoehto, koska rahaa toki aina tarvitsee myös elämiseen, joten lyhennys ei saa olla liian suuri. Mikäli mahdollista, niin aina kannattaa pyrkiä laittamaan palkasta hieman sivuun pahan päivän varalle pakollisten maksujen jälkeen, jotta on sitten mihin tukeutua, jos yllättäviä menoja ilmenee. Saattaa nimittäin olla, että siinä ikävässä tilanteessa, että joutuu työttömäksi tai työkyvyttömäksi säästöt saattavat nousta arvoon arvaamattomaan. Yksityisten luotonmyöntäjienkin kanssa asiat ovat usein kuitenkin pitkälti sovittavissa, joten mikäli elämässä sattuu joku suuri mullistus, niin kannattaa ottaa heti yhteyttä, jotta maksusuunnitelmaa voidaan muokata. Toki ikäviä asioita aina elämässä silloin tällöin tapahtuu, mutta suurin syy velkakierteeseen ajautumiseen on huolimattomuus. Lasku unohtuu maksaa ja vasta, kun se on edennyt perintään ja siihen on tullut jo paljon ylimääräisiä kuluja saatetaan havahtua, että mites tässä nyt näin pääsi käymään. Kannattaa siis olla aina todella huolellinen raha-asioiden kanssa, koska ne on helppo sotkea, mutta niiden saaminen takaisin raiteilleen on tavallisesti todella vaikeaa ja monella ilman apua jopa mahdotonta.

  Kokemuksia & Tiedot - Bank Norwegian Arvostelu

Mitä jos olen jo ajautunut maksuvaikeuksiin?

Kannattaa aina olla mahdollisimman pian yhteydessä lainanantajaan tai jos asia on edennyt jo pitkälle, niin yhteydessä perintätoimistoon, koska silloinkin voi yhä asioista sopia ja laatia maksusuunnitelma.Velalliselle on myös apua tarjolla monessa eri paikassa ja esimerkiksi Takuu-Säätiö tarjoaa maksutonta chat- ja puhelinpalvelua velallisille ja heidän läheisilleen. Kunnissa toimii myös velkaneuvojia, joita pääsee tapaamaan ja keskustelemaan asioista. Heille voi varata ajan paikallisen sosiaalitoimiston kautta. Päivitetty 20.5.2016  – Ostosraha tarjoaa nyt entistä suurempia lainoja pidemmällä maksuajalla.

12 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *