UUTUUS : Onnen.fi

(Last Updated On: 13 marraskuun, 2023)

Onnen.fiOnnen.fi on 2014 vuoden kesän uusin kulutusluoton myöntäjä! Sen kautta saat haettua 2000-3000 euron lainan edullisesti ja nopeasti. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu netissä vain muutamassa minuutissa ja lainapäätöksen saat heti. Jos päätös on myönteinen tullaan rahat toimittamaan tilillesi lähes välittömästi, n. 15 minuutissa. Lainaa on tarjolla kaikille vähintään 20 vuotta täyttäneille luottokelpoisille henkilöille, muita kriteerejä ei lainan saamiseen vaadita. Lainaehdot ovat joustavat ja hinnoittelu on selkeää. Laina-ajan saat valita 12-24 kuukauden väliltä. Yhtiön taustalla toimii vakavarainen 4Finance Oy eli toiminta on äärimmäisen luotettavalla pohjalla. Onnen.fi on kaikinpuolin todella suositeltava vippinurkka.

  • Kulutusluotot 2000-3000e heti tilille edullisesti
  • Ilmainen hakemus netissä – lainapäätös heti
  • Rahat tilille aina 15 minuutissa
  • Valitse maksuaika 12-24 kk väliltä
  • Ikäraja Onnen.fi palvelussa on 20 vuotta

Mihin tarkoitukseen voin saada kulutusluottoa?

Kulutusluottoa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen. Lomakkeessa ei tarvitse kertoa, että mihin lainaa tarvitsee. Kulutusluotto toimii luottokortin tavoin eli voit nostaa rahaa tilillesi luotolta aina tarpeen vaatiessa. Maksat myös korkoa vain avoinna olevalle summalle. Eli mikäli ei ole avointa lainaa, niin ei ole kulujakaan. Kulutusluotto on siis paljon joustavampi, kuin perinteinen pikavippi. Pikavippi nimittäin maksetaan aina kerralla hakijan tilille ja vaikka siitä ei käyttäisikään kuin osan, niin korko määräytyy aina koko lainasumman perusteella. Pikavipit myös usein täytyy maksaa takaisin yhdessä erässä, mutta kulutusluottoa voi maksaa takaisin osissa. Toki asiakkaan halutessa voi maksaa enemmän, kuin määritelty minimilyhennys on ja toki koko lainasumman voi halutessaan maksaa vaikka kerralla takaisin. Jos luoton maksaa takaisin nopeammin, kuin on suunnitellut, niin siitä ei koidu asiakkaalle mitään ylimääräisiä kuluja.

Voinko saada useita luottoja samaan aikaan?

Asiakas voi saada vain yhden luoton kerrallaan. Jotkut muut yritykset saattavat tosin myöntää uusia luottoja, vaikka asiakkaalla on jo olemassa avoimia lainoja. Ei kuitenkaan ole järkevää hakea lainoja monesta paikkaa, koska siinä joutuu sitten makselemaan mahdollisia tilinhoitomaksuja ja muita kuluja useaan eri paikkaan. Ei myöskään koskaan ole suositeltavaa maksaa vanhaa luottoa uudella lainalla, koska sellainen toiminta pikässä juoksussa johtaa vain ongelmiin ja velkakierteeseen.

  Kokemuksia & Tiedot - Luottopalvelu Arvostelu

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia, takaajia tai yhteishakijaa?

Kyllä voit. Kunhan täytät asetetut ehdot ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää ja omaat riittävät tulot, jotta saat lainan maksettua takaisin. Eli sinun tulee olla vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen tai pysyvän oleskeluluvan omaava oikeustoimikelpoinen henkilö. Tarvitset myös verkkopankkitunnukset ja vakituisen osoitteen Suomessa, sekä matkapuhelinliittymän. Mikäli kaikki ylläolevat ehdot täyttyvät, niin on lainan saaminen lähes varmaa.

Mitä jos minulla on maksuvaikeuksia?

Kannattaa aina olla yhteydessä mahdollisimman pian, jotta asioista voidaan keskustella ja sopia. Usein asiat ovat sovittavissa, kunhan ei lakaise ongelmia maton alle, vaan ottaa rohkeasti yhteyttä.

11 comments