Omalaina.fi

(Last Updated On: 6 marraskuun, 2023)

Omalaina.fiUudistuneen Omalaina.fi:n kautta saat haettua joustavan lainatuotteen 100-15000 € väliltä tilillesi hetkessä. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu verkossa muutamassa minuutissa ja saat päätöksen nopeasti. Maksuaikataulun voit päättää itse ja saat myös määrittää summan kuinka paljon lainaa lyhennät aina kuukausittain. Omalaina.fi on erinomainen valinta jos etsit kulutusluottoa tai pikavippiä nopeasti. Lue lisää ja hae lainaa jo tänään tilillesi. Voit täältä lukea lisää kuinka haet lainaa 2000 euroa ja millaisia ehtoja tämän suuruisiin luottoihin yleensä asetetaan.

  • Lainat edullisesti ja joustavasti 100-15000 €
  • Joustava maksuaika – sinä saat päättää!
  • Ilmainen hakemus netissä
  • Ikäraja palvelussa on 18 vuotta
  • Kuluttajien suuressa suosiossa

Omalaina.fi tarjoaa lainaa jo 18 vuotiaille!

Vain noin 20% lainapalveluista myöntävät lainoja 10 vuotiaille hakijoille, mutta kaikkien nuorukaisten onneksi Omalaina.fi on yksi näistä rahoitusyhtiöistä. Voit siis helposti hakea lainaa suoraan netissä, vaikka olisit vasta täyttänyt 18. Palvelun ollessa yksi Suomen suosituimmista, luotetuimmista ja edullisimmista ei tämän pidemmälle välttämättä tarvitse lainaa lähteä etsimään, vaan voit helposti klikata itsesi palvelun sivulle ja täyttää tietosi lainahakemukseen, jonka jälkeen saat lainatarjouksen, mistä selviää kaikki oleellinen, kuten todellinen vuosikorko, käsittelykulut, lainan korko, maksuaika ja tietysti onko päätös kielteinen vain positiivinen.

Lainaa helposti jopa 15 000€

Ihan joka paikasta ei irtoa 15000€ lainaa 18-vuotiaille, mutta Omalanaltapa irtoaa. Voit hakea myös tämän suuren lainan suoran netistä, joten sen hakeminen ei poikkea mitenkään muuten muista lainoista, paitsi sen osalta, että tähän lainaan on olemassa tuloraja, mitä pikavipeille ei ole. Lainasummat alkavat jo 100€, joten suurta lainaa sinun ei tarvitse välttämättä ottaa. Voit myös valita useista lainatyypeistä ja vaikuttaa lainan takaisinmaksuaikaan. Kaikki tämä hoituu näppärästi verkossa. Pääset nostamaan lisää lainaa ja tekemään muutoksia kirjautumalla verkkopankkitunnuksillasi lainapalveluun. Kaikki hoituu helposti ja näppärästi, mutta jos kuitenkin tarvitset apua, on live chatti auttamassa sinua kaikkien kysymystesi kanssa. Muista kuitenkin arvioida takaisinmaksukykysi tarkasti ettet missään tilanteessa joudu ongelmiin. Lainojen maksaminen takaisin ajallaan on sinun tärkein tehtäväsi, sillä Suomessa on hankala selvitä ilman luottotietoja ja suurien kulujen lisäksi, tulet ne menettämään, jos et maksa lainaasi ajallaan takaisin. Ota heti yhteyttä laskuttajaan, jos sinusta tuntuu, että takaisin maksaminen saattaa tuottaa ongelmia. Tässä vaiheessa se ei ole vielä liian myöhäistä!

  Kokemuksia & Tiedot - Vivusjousto Arvostelu

Valitse oma maksuaikasi

Pääset vaikuttamaan takaisinmaksuaikaan ja voitkin valita sen vapaasti yhden ja kymmenen vuoden väliltä. Muista kuitenkin, että velkavankeudessa ei ole kivaa sinnitellä 10 vuotta, joten koita maksaa lainasi takaisin mahdollisimman nopeasti, mutta älä kuitenkaan ota liian tiukkaa aikataulua, koska silloin elintasosi voi laskea vuosiksi!

Hae lainaa suoraan netissä – Ilmaiseksi!

Omalaina.fi palvelun nettihakemus on 100% ilmainen ja sinulta ei veloiteta mitään, ennen kuin rahat ovat tililläsi. Korotkin alkavat rullaamaan vasta, kun olet saanut rahat tilillesi. Tarvitset lainan hakemiseen ainoastaan verkkopankkitunnukset, yhteys tietosi ja tilinumerosi.

Yksi Suomen suosituimmista rahoitusyhtiöistä

Suomalaiset luottavat Omalaina palveluun. Palvelu on 100% suomalainen ja lähes kaikki vanhat asiakkaat suosittelevat palvelua.

Omalaina.fi asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu auttaa sinua sujuvalla suomella ja saat vastauksen aukioloaikoina jo vartissa. Omalaina.fi asiakaspalvelu on yksi toimivimmista, mihin olemme palveluita vertaillessa törmänneet.

Omalaina.fi kokemuksia

Kokemuksia on helppo löytää netistä ja ne ovat lähes poikkeuksetta positiivisia.  

Kilpailuta lainat nopeasti netissä

vaikka Omalaina on hyvä palvelu, kannattaa sinun kilpailuttaa myös muutama muu lainapalvelu. Suosittelemme lähettämään lainahakemuksen vähintäänkin Vivukselle ja epikavippille, Omalaina.fi palvelun lisäksi.

Et tarvitse perusteluja lainansaantiin!

Lainan tarpeeseen ei syitä kysellä, vaan voit syystä riippumatta hakea lainaa aina helposti netistä. Voit kuitenkin kertoa syyn lisätiedot kentässä, jos siltä tuntuu. vastuullinen lainaaminen on suositeltavaa.

Lähes kaikki vanhat asiakkaat suosittelevat Omalaina.fi palvelua

Vanhoista asiakkaista jopa lähes 99% suosittelee palvelua! Kyseessä on siis erikoisen luotettu ja pidetty rahoitusyhtiö!

  Kokemuksia & Tiedot - Rahapalvelu Arvostelu

Maksuvapaa kuukausi onnistuu!

Voit anoa maksuvapaata kuukautta helposti suoraan netissä. Kirjautumalla palveluun pääset muokkaamaan maksuaikatauluasi, sinulle sopivammaksi.

Ei vakuuksia eikä takaajia!

Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja et tarvitse takaajaa niiden saantiin. Voit siis ottaa vaikka autolainan ilman, että asetat autoasi vakuudeksi.

12 comments