Nopsalaina – kulutusluottoja monipuolisesti joka tarpeeseen!

(Last Updated On: 25 helmikuun, 2024)

Nopsalaina tarjoaa laajan valikoiman lainoja alkaen 2000 eurosta 20000 € asti. Yhtiön kautta voi hakea luottoa jokainen vähintään 22 vuotta täyttänyt luottokelpoinen henkilö, jolta löytyy säännölliset tulot. NopsalainaJos sinulta löytyy maksuhäiriömerkintä on lainan saaminen mahdotonta. Lainahakemuksen täyttäminen tapahtuu nopeasti netissä ja saat aina vastauksen verkossa yleensä noin 15 minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä. Jos hakemus menee läpi, saat rahat tuota pikaa tilillesi. Nopsalaina on luotettava ja pitkään alalla toiminut luotonmyöntäjä, jonka kautta on haettu kymmeniä tuhansia kulutusluottoja vuosien saatossa. Suosittelemme Nopsalainaa jos pikainen edullinen ja joustava kulutusluotto on haun kohteena – tutustu jo tänään yhtiön selkeisiin lainaehtoihin ja täytä lainahakemus ilmaiseksi netin kautta tässä yhdessä netin parhaista lainapaikoista.

Nopsalaina kannattaa

  • Edulliset ja joustavat lainat 20 000 euroon asti
  • Maksuaikaa 6-120 kuukautta
  • Lainapäätös heti netissä – yleensä n. 15 minuutissa
  • Saat lainan heti pankkitilillesi
  • Allekirjoita lainasopimus verkossa
  • Kuluttajien suuressa suosiossa jo useita vuosia

Nopsalainalta lainaa myös yhteisvastuullisesti

Nopsalainan kautta voit hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin vastaatte molemmat yhteisvastuullisesti ja täysmääräisesti sopimuksesta aiheutuvista kuluista. Yhteislainan avulla voit nostaa suurempia lainasummia paremmilla ehdoilla, sillä kahden hakijan maksukyky on luonnollisesti yhtä hakijaa parempi. Yhteishakijoiden yhteenlaskettujen kuukausitulojen tulee kuitenkin ylittää 2400 euroa, jotta laina voidaan myöntää. Rinnakkaishakijan tulee olla samassa taloudessa asuva henkilö, yleensä puoliso tai avopuoliso. Yhteislainalla on helppo rahoittaa esimerkiksi unelmien lomamatka tai uusi auto tai vene, joten se sopii perheen yhteisten menojen rahoittamiseen. Nopsalainalta voit saada yhteislainaa jopa 20 000 euroa, joka riittää hyvin suurempienkin menojen rahoittamiseen silloin, kun lainantarve on suuri. Suurta lainaa nostaessa on kuitenkin hyvä tehdä tarkkoja laskelmia maksukyvystä ja perheen yhteisestä budjetista, jotta lainan takaisinmaksu onnistuu ajallaan, etkä joudu velkakierteeseen, sillä maksuhäiriöiselle ei uutta lainaa voida myöntää. Yli 10 000 euron lainalle tai yli 72 kuukauden takaisinmaksuajalle vaaditaan automaattisesti yhteishakija, joten suurempaa lainaa voit nostaa vain yhdessä toisen henkilön kanssa. Tällä pyritään takaamaan se, että lainan takaisinmaksu onnistuisi mahdollisimman sujuvasti. Toisaalta yhteishakijoille tarjottava lainasumma on todella suuri, joten yhdessä hakeminen kannattaa.  

  Kokemuksia & Tiedot - Rahoitu Arvostelu

Lainaa tulojen perusteella

Nopsalainan korko määräytyy tulojesi perusteella, joten sinun on aina lainaa hakiessasi toimitettava tosite palkka- tai eläketuloistasi, jotta yhtiö voi tarjota sinulle luottoluokituksesi mukaista korkoa. Tulotositteessasi tulee näkyä tulosi viimeisten kolmen kuukauden ajalta. Lainan saadaksesi sinulla tulee olla vähintään 1200 euron nettotulot kuukaudessa, jotta selviydyt lainan takaisinmaksusta ilman vaikeuksia. Luonnollisesti korkoprosentti on sitä edullisempi, mitä paremmat tulot sinulla on, sillä Nopsalaina voi siten varmistua maksukyvystäsi. Korkeimman luottoluokituksen saaneille asiakkaille tarjotaan lainaa vain todella uskomattoman edullisella 8,9% vuosikorolla. Koron lisäksi maksat lainasta aina sopimuspalkkiota ja joustoluotosta tilinhoitomaksua, joten tarkasta huolella kaikki lainaasi kuuluvat maksut ennen sen nostamista, jotta vältyt yllättäviltä piilokuluilta. Korot eivät muillakaan asiakkailla nouse pilviin, vaan yhtiö tarjoaa lainaa todella kilpailukykyisillä kuluilla, joten lainan kulut eivät kaada budjettiasi, vaikka nostaisitkin hieman korkeampaa lainaa. Nopsalaina on lainaehdoissaan erittäin joustava ja tarjoaa joustavia lainaratkaisuja, joten lainaa hakiessasi voit ottaa yhteyttä yhtiön asiantuntijoihin ja pohtia heidän kanssaan, millaiseen lainaratkaisuun päädytte. Nopsalaina pyrkii kaikessa ottamaan toiveesi huomioon ja tarjoamaan sinulle parhaiten sopivimman lainapaketin, joten lainaneuvottelu kannattaa. Et joudu käymään vaikeita ja pitkiä keskusteluja Nopsalainan kanssa toisin kuin pankkisi kanssa, vaan saat lainaa nopeasti ja vaivattomasti, vaikka neuvottelisitkin siitä ensin yhtiön asiantuntijoiden kanssa.

11 comments