Miten ja mistä halvin laina 200 euroa heti tilille?

(Last Updated On: 20 syyskuun, 2023)

Lainapaikkoja on lukuisia jos olet hakemassa 200€ pikalainaa

Lainaa 200 euroaJos olet hakemassa pikavippiä 200 euroa annattaa aina muistaa vertailla eri lainanantajia, koska niissä on eroja. On hyvä heti huomioda oma lainantarpeensa, koska jokaisen tilanne on tietenkin erilainen. Mikäli hakee lainaa vain muutamaksi päiväksi tai korkeintaan muutamaksi viikoksi, niin on mahdollista löytää lainaa jopa ilman korkoja tai muita kuluja. Mikäli taas on tarvetta pitkälle laina-ajalle, niin silloin ei välttämättä lyhytaikaisia korottomia ja kuluttomia lainoja myöntävät yritykset ole niit parhaita vaihtoehtoja. Niillä nimittäin saattaa korko olla melko korkeakin, jos laskua ei maksa lyhyen ajan sisällä. Mikäli rahantarve saattaa toistua, niin kannattaa harkita joustoluoton tai käyttöluoton hakemista. Silloin saa käyttöönsä luottotilin, jolta voi aina tarvittaessaan nostaa hieman lisää rahaa. Luottotiliin saa myös usein pitkähkön maksuajan ja lainaa voi myös maksaa takaisin osissa toisin, kuin usein pikavippien ja pikalainojen kanssa, jotka varsinkin pienempien summien ollessa kyseessä on usein maksettava takaisin kerralla ja kokonaan.

Lainaa 200 euroa saa mihin tahansa tarkoitukseen

Suurin osa hakijoista hoitaa vipillä arjen yllättäviä kuluja, kuten vaikka kodinkoneiden korjauksia tai kännykän huollosta koituvia kuluja tai muita sellaisia menoja, joihin ei ole osannut ennalta varautua. Kenties rahat ovat jo menneet yllättäviin kuluhin ja palkkapäivään on vielä aikaa, niin silloin edullinen 200e laina on monen pelastus. Kuitenkin kyseessä on pieni summa, joka on helppo maksaa takaisin, mutta toisaalta taas juuri kyseinen 200 euroa saattaa olla myös monen kuukauden pelastus, jota ilmankaan ei meinaa pärjätä. Kuten sanottua, niin vipillä on hyvä rahoittaa hetkellistä rahantarvetta, mutta tietysti sen varaan ei kannata laskea varsinaista kuukauden budjettia, koska tokihan vippi pitää ainaa maksaa takaisin korkoineen ja kuluineen.

  Credit24 joustolimiitti on vuoden 2023 edullisin lainaratkaisu

Kuinka 200 euron laina maksetaan takaisin?

Se aina vaihtelee tehdyn sopimuksen mukaan. Suurin osa pienistä vipeistä ja lainoista maksetaan aina kerralla kokonaan kuluineen ja korkoineen. Muutama yritys tosin tarjoaa jopa täysin korottomia ja kuluttomia lainoja, mutta niissä myös lainattu summa pitää aina maksaa takaisin kerralla kokonaan ja usein vielä lyhyen ajan sisällä. Tämäntyyppisiä vippejä voit hakea myös tekstiviestillä tai pelkästään verkkopankkitunnuksilla. Toiset yritykset sen sijaan myöntävät pitkiäkin maksuaikoja ja tarjoavat mahdollisuutta osamaksuun, mikäli asiakas niin haluaa. Osamaksun saattaa saada jopa pieniinkin lainoihin, mutta asia kannattaa aina selvittää ennen lainan hakemista, jotta välttyy mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä. Kannattaa myös muistaa, että tarpeettoman pitkiä laina-aikoja tulee välttää, koska pitkä laina-aika toki aina pienentää kuukausittain tehtävän lyhennyksen määrää, mutta samalla kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia.

Vinkkejä taloudenpitoon 200 euron lainojen kanssa

On monia erilaisia tapoja pitää huolta taloudestaan eikä 200 euron laina ole huono idea. Yksi parhaista tavoista on laatia kuukauden tuloista ja menoista budjetti, josta on helppo nähdä, että paljonko jää pakollisten kulujen jälkeen muuhun kulutukseen rahaa. Sitten kun on laittanut tarpeeksi rahaa sivuun pakollisia menoja varten, niin voi hyvällä omallatunnolla käydä tekemässä myös hieman niitä ei pakollisia ostoksia, kun tietää, että rahat riittävät ruokaan ja vuokraan ja muihin kuluihin. Mikäli kuitenkin jotakin yllättävää sattuu ja on käyttänyt ylimääräiset kuukaudelle budjetoidut rahat, niin silloin on pieni pikalaina todella kätevä ratkaisu. Mikäli hakee lainaa 200e, niin kannattaa siihen liittyvät kustannukset lisätä heti seuraavan kuukauden budjettiin, jotta osaa sitten varautua ja laittaa sopivan summan rahaa sivuun lyhennyksiä varten. Budjetin pitämisessä on myös tärkeää ottaa huomioon pienetkin kulut, koska niistä pienistä puroista usein saattaa syntyä suurikin virta. Eli päivittäisistä menoista on hyvä kirjaa ja sitten aina päivön päätteeksi tai viikoittain lisätä ne kuukauden budjettiin.