Lendo Lainanvälitys

(Last Updated On: 11 kesäkuun, 2024)

Lendo etsii sinulle parhaan lainatarjouksen

Lendo on lainapalvelu, joka vertailee eri lainantarjoajien tarjouksia keskenään ja etsii siten sinulle parhaiten sopivan lainaratkaisun useiden vaihtoehtojen joukosta. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus yhtiön sivuilla ja saat pian tarkasteltavaksesi useita tarjouksia, joista voit valita omaan talouteesi sopivimman rahoitusratkaisun. Lainapalvelun kautta voit hakea lainaa 500 eurosta jopa 50 000 euroon saakka tarpeesi mukaan. Pieniä lainoja varten löytyy useita edullisia lainaratkaisuja eri yhtiöiltä, mutta suurempaa lainaa varten tarjonta on hieman rajoittuneempaa. Vertailemalla eri yhtiöitä varmistat, että saat varmasti lainasummallesi mahdollisimman edullisen koron ja omaan budjettiisi sopivat lainaehdot.

Lendon avulla lainojen vertailu on helppoa

Lainojen vertailu kannattaa aina, sillä eri lainayhtiöt tarjoavat erilaisia lainaratkaisuja hyvin erilaisilla koroilla ja kuluilla. Lainojen vertailu on aikaa vievää, sillä eri yhtiöitä on kymmeniä ja hakutuloksiakin saat useita satoja, jos etsit lainaa hakukoneen avulla. Toisinaan tarvitset lainaa nopeasti, joten aikaa vertailulle ei juuri jää ja saatat siten nostaa haluamasi summan liian suurilla lainakuluilla. Lendo tekee vertailun puolestasi, sillä se etsii 15 eri luotettavan ja tunnetun lainantarjoajan joukosta juuri omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan ja edullisimman lainaratkaisun. Sinun ei tarvitse siten käyttää aikaa ja vaivaa käydessäsi useita yhtiöitä läpi, vaan saat heti parhaat lainaratkaisut eteesi, joten voit tehdä ratkaisun nopeasti ja saada rahat tilillesi jo saman tunnin sisällä. Palvelu on auki arkisin klo 9-17 välillä, joten saat rahat tilille päiväsaikaan. Sinun kannattaakin täyttää hakemus hyvissä ajoin, jotta kerkeät rauhassa käydä eri tarjoukset läpi. Hakemuksen jättäminen ei vielä sido sinua mihinkään, vaan voit itse päättää, valitsetko lainan tarjottujen joukosta. Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta, sillä Lendo saa palkkionsa suoraan pankeilta. Sinun ei siis tarvitsee maksaa lainastasi lainkaan ylimääräistä, vaan maksat vain ne kulut, mitkä valitsemasi lainayhtiö on lainallesi asettanut. Lendo on kokenut toimija lainamarkkinoilla

  Suomilimiitti

Lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia

Lainan ottaminen Lendon kautta on helppoa, sillä et tarvitse suurtakaan lainaa varten vakuuksia tai takaajia, vaan puhtaat luottotiedot ja todistettavasti riittävä maksukyky riittävät. Eri yhtiöillä on eri vaatimuksia lainanannolleen, mutta yleensä yli 1000 euron lainoja varten on todistettava, että kykenee maksamaan lainan takaisin moitteettomasti lähettämällä tositteen tiliotteesta tai muun dokumentin, josta asiakkaan maksukyky käy selville. Lainaa varten sinulla on aina oltava puhtaat luottotiedot, sillä maksuhäiriöiselle ei voi lain mukaan antaa lainaa. Lainapalvelu tarkistaa tietosi, kun kirjaudut palveluun pankkitunnuksillasi tunnustautuaksesi ensimmäisen kerran.

Lendolta lainaa autoa tai kodin remonttia varten

Lendon kautta voi hakea lainaa myös suurempiin projekteihin, kuten kodin remonttiin tai uutta autoa varten. Hakeminen tapahtuu samoin kuin muidenkin lainojen, täyttämällä helppo ja nopea hakemus palvelun sivuilla ja valitsemalla sitten sopivin lainantarjoaja. Remonttia tai autoa varten on mahdollista saada lainaa jopa 50 000 euroa, jonka voit käyttää esimerkiksi uuden auton käsirahaa varten tai sitten rahoittaa sillä kokonaan uuden auton tai jo varsin mittavan kodin tai kesämökin täydellisen remontin.

Yhdistä lainasi Lendon avullaLendo on vastuullinen luotonantaja

Maksatko takaisin useaa eri pikavippiä monelle eri yritykselle? Vai haluaisitko vain hieman lisää rahaa käyttöösi budjettiisi? Lendon kautta voit yhdistää vanhat lainasi, jolloin maksat korkoja ja kuluja vain yhdestä lainasta usean sijaan ja säästät siten selvää rahaa. Oman taloutesi hallinta helpottuu, kun et maksa kalliita kuluja useaan eri paikkaan, vaan lyhennät vain Lendon kautta nostamaasi edullista lainaa kerran kuussa maksettuasi yhdistelmälainan avulla vanhat lainasi pois.