Lainasto

(Last Updated On: 19 toukokuun, 2024)

LainastoLainasto tarjoaa pikavippejä, luottokorttia sekä luottolimiittiä. Luottokorttia ja pikalainaa on saatavilla 100 – 400 euroa ja luottolimiittiä 200 – 2000 euroa. Pikavippi on hyvä vaihtoehto silloin kun tarvitset kertaluonteista rahoitusta nopeasti. Luottolimiitti taas sopii hyvin tilanteisiin jossa rahan tarve on pidempiaikainen tai haluat ottaa rahaa käyttöösi useammassa erässä. Rahan nostaminen Lainastolta onnistuu netin kautta sekä tekstiviestillä. Vipin maksamiseen takaisin on tarjolla kaksi eri vaihtoehtoa. Voit joko maksaa koko summan takaisin puolentoista kuukauden päästä nostosta, tällöin maksat ainoastaan viidentoista prosentin nostopalkkion kuluina. Halutessasi voit myös lyhentää velkaa kuukausittain, tällöin maksat korkoa hinnaston mukaisesti.

  • Pikavippiä 100 – 400 euroa
  • Luottolimiittiä 200 – 2000 euroa
  • Ikäraja palvelussa on 18 vuotta
  • Rahaa voit nostaa myös tekstiviestin avulla
  • Hakeminen ilmaisen ja nopean nettihakemuksen avulla, hakeminen onnistuu kellon ympäri

 

Tililuottoa ilman piilokustannuksia

Lainastolta saat joustavasti lainaa jopa 2000 euroa kerralla. Tililuoton kautta voit nostaa lainaa haluamasi summan luottorajan puitteissa ja maksaa sitä takaisin joko kerralla tai vähitellen tasaerissä kerran kuukaudessa 15% nostoprovisiolla ja erittäin kohtuullisella 9,9% kuukausikorolla. Osamaksusopimus sopii sinulle, jos haluat jakaa lainan kustannuksia useammille kuukausille kertamaksun sijaan, mutta toki kertamaksu tulee sinulle lopulta halvemmaksi, joten kannattaa laskea, minkälaiseen lainaan ja mihin maksuehtoihin sinulla on varaa. Osamaksusopimuksella sinun tulee maksaa lainaa takaisin joka kuukausi vähintään 20% avoimesta saldosta tai vähintään 50 euroa, jos 20% jää sen alle. Tililuottoa nostaessasi et maksa turhasta, eikä sen käyttöön kiinteää kuukausimaksua tai muita piilokuluja, vaan maksat vain käyttämästi lainasta ja vapautat sitä taas käyttöön maksettuasi lainaasi pois. Joustava lainaratkaisu kannattaa, jos etsit pidempiaikaista rahoitusratkaisua, jonka käyttöön ja takaisinmaksuun voit itse vaikuttaa. Voit nostaa aina uutta lainaa samalla hakemuksella, joten sinun ei tarvitse käydä neuvotteluja pankkisi kanssa uuden lainan nostamiseksi, eikä sinun tarvitse perustella lainan nostamista, vaan voit käyttää sen haluamallasi tavalla omiin tarpeisiisi sopien.  

  Kokemuksia & Tiedot - Lainaamo Arvostelu

Pikavippiä pieneen tarpeeseen markkinoiden pisimmällä laina-ajalla

Pienen, muutaman sadan euron pikavippien tarjoaminen on käynyt melko harvinaiseksi, sillä vuoden 2013 lakimuutoksen jälkeen moni lainayhtiö siirtyi tarjoamaan pääasiassa jatkuvaa lainaa, jota tarjottiin matalammilla koroilla ja paremmilla lainaehdoilla kuin korkeakorkoisia kertaluonteisia pikavippejä. Lakimuutoksen myötä pikavippejä ei saanut enää nostaa yöaikaan klo 23-7 välillä, mutta tililuotoille vastaavaa sääntömuutosta ei tullut, joten pikavippien nostaminen myös rajautui huomattavasti ja tililuoton tarjoaminen puolestaan yleistyi. Tämä oli toki myös hyvä muutos siitä syystä, että maksuhäiriöt vähenivät ja asiakkaille tuli tarjolle monipuolisempia ja edullisempia rahoitusvaihtoehtoja, mutta pikavippivaihtoehdot puolestaan vähenivät huomattavasti. Lainasto tarjoaa kuitenkin asiakkailleen edelleen edullista ja luotettavaa pikalainaa, jota voit nostaa 100-400 euroa nopeasti ja vaivattomasti saman päivän aikana. Pikalaina sopiikin parhaiten, jos etsit todella nopeaa vippiä pieneen ja äkilliseen rahantarpeeseen, etkä halua sitoutua muuhun kuin nostamasi summan takaisinmaksuun korkoineen. Pikavipistä ei ole jatkuvaksi rahoitusratkaisuksi, eikä sitä kannata nostaa useita kertoja krooniseen rahantarpeeseen, sillä vaan suurempaan lainantarpeeseen kannattaa ehdottomasti nostaa mieluummin tililuottoa. Pieneen, akuuttiin rahantarpeeseen pikalaina voi kuitenkin olla kätev apu, edellyttäen, että sinulla on riittävät tulot maksaaksesi sen takaisin ajallaan. Pikavipeille on yleensä tarjolla vain lyhyitä, korkeintaan muutaman kuukauden takaisinmaksuaikoja, mutta Lainaston pikalainan saat markkinoiden pisimmällä takaisinmaksuajalla, sillä voit maksaa muutaman sadan euron vippisi takaisin 360 päivän aikana. 100 euron pikalainalle jää vuoden takaisinmaksuajalla maksettavaksi vain 37,50 euroa korkoa, joten pikalainan nostaminen Lainaston kautta on todella edullista. Lainan takaisinmaksu on myös todella joustavaa, sillä voit saada lainallesi kaksi lyhennysvapaata vuodessa.  

Luotettavaa lainaa suomalaiselta Lainastolta

Lainasto on luotettava suomalainen lainantarjoaja, joka painottaa toiminnassaan vastuullisuutta, joten voit luottaa siihen, että luottotietosi pysyvät turvassa, eikä lainayhtiön toimintaan liity mitään hämärää. Lainasto on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintovirastoon, joka valvoo lainayhtiöiden toimintaa, joten voit luottaa yhtiön vastuullisuuteen. Lainaston toiminta perustuu läpinäkyvyydelle, joten saat tiedot lainaan liittyvistä kuluista rehellisesti ja avoimesti yhtiön sivuston ja lainasopimuksen kautta, jotta vältyt ikäviltä piilokuluilta. Ongelmatapauksissa ja apua kaivatessasi voit myös ottaa nopeasti lainantarjoajaan yhteyttä livechatin välityksellä, josta saat apua välittömästi Lainaston asiakaspalvelun aukioloaikoina.

14 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *