Mistä pikavippiä eläkeläiselle?

(Last Updated On: 17 maaliskuun, 2024)

Korkea ikä ei ole este lainan saamiselle, joten myös eläkeläiset voivat hyvin nostaa niin kertaluonteista pikavippiä kuin jatkuvaa luottoakin netin välityksellä. Eläkeläisellä on kuitenkin oltava riittävästi maksukykyä ja säännölliset eläketulot, jotta erityisesti hieman suurempi, yli 1000 euron laina voidaan myöntää. Erityisesti suurempaa, jatkuvaa joustoluottoa varten on yleensä todistettava maksukyky esimerkiksi ottamalla kuvatosite säännöllisistä eläketuloista tai annettava lainayhtiölle lupa tehdä automaattinen luottoluokitus Instantor-luottoanalyysin avulla. Pientä pikavippiä saa helpommin pelkillä puhtailla luottotiedoilla, jolloin tuloja ei tarvitse välttämättä todistella lainkaan. Lainaa eläkeläiselle on siten tarjolla muutamasta kympistä jopa useisiin tuhansiin euroihin asti tarpeen mukaan. Netistä nostettava laina on helppo tapa rahoittaa pieniä projekteja tai saada arkeen hieman lisärahoitusta silloin, kun eläketulot eivät meinaa riittää arjen menoihin. Lainaa saat kätevästi ja vaivattomasti netin välityksellä ilman, että sinun tulee poistua lainkaan kotoa tai käydä pankkisi kanssa monimutkaisia tai raskaita lainaneuvotteluja. Netistä nostettavaa lainaa varten et myöskään yleensä tarvitse vakuuksia tai takaajia, joten saat lainapäätöksen erittäin nopeasti jo saman päivän aikana vain yhdellä ja helpolla hakemuksella.

Miten haen lainaa/pikavippiä eläkeläiselle?

Lainan hakeminen on helppoa, sillä sinun tarvitsee vain täyttää yksinkertainen hakemus valitsemasi lainantarjoajan verkkosivuilla ja kirjautua lainapalveluun pankkitunnuksillasi varmistaaksesi henkilöllisyytesi. Pankkitunnuksilla kirjautuminen toimii tunnistautumisena, jonka avulla lainapalvelu varmistuu henkilöllisyydestä. Tunnistautuminen on siten varatoimi sille, ettei kukaan voi hakea lainaa nimelläsi. Lainahakemuksen jättämisen jälkeen sinun tulee vain odotella lainapäätöstä rahoitusyhtiöltä. Saat päätöksen yleensä nopeasti saman päivän aikana ja parhaimmillaan jo 15 minuutin kuluessa palvelun aukioloaikoina, jos sinulla on pankkitili yleisessä suomalaisessa pankissa. Lainan hakeminen on erittäin turvallista, sillä palvelu suojaa tietosi salausmenetelmällä, jonka ansiosta tietosi eivät koskaan vuoda kolmansien osapuolten käsiin. Useimmat lainapalvelut käyttävät nykyisin myös Instantor-luottoanalyysipalvelua, joka käy tilitapahtumasi anonyymisti läpi ja tekee sitten tuloistasi luottoluokituksen. Tietosi eivät päädy kenenkään ulkopuolisen tietoon, vaan luottoanalyysi tapahtuu täysin luottamuksellisesti ja sen ansiosta sinun ei tarvitse lähetellä erillisiä tositteita maksukyvystäsi.

  Pikavippi ilman tuloja

Jatkuvaa joustoluottoa vai kertaluonteista pikavippiä eläkeläiselle?

Tarjolla on sekä kertaluonteista pikavippiä, hieman suurempaa kulutusluottoa että jatkuvaa joustoluottoa eläkeläiselle, joten lainaa löytyy monenlaisiin tarpeisiin. Pikavippi on kätevä rahoitusratkaisu silloin, kun tarvetta on vain pienelle kertaluonteiselle vipille. Esimerkiksi hajonneen auton tai kodinkoneen korjaukseen se sopii hyvin silloin, kun rahaa on saatava nopeasti ja rahat ovat käyneet vähiin ennen seuraavan kuun eläkettä. Pikavippi voi auttaa juuri silloin, kun äkillinen meno iskee ja rahaa on saatava nopeasti tilille, jotta talous tulee taas kuntoon Hieman suurempi, yli 1000 euron kulutusluotto sopii puolestaan hyvin jo hieman suurempaan rahantarpeeseen ja jatkuva joustoluotto tarjoaa joustavan ja säännöllisen rahoitusratkaisun suurempaan rahantarpeeseen. Joustoluoton avulla voit nostaa lainaa haluamasi summan jatkuvasti luottorajasi puitteissa ja vapauttaa aina uutta lainaa käyttöösi maksettuasi edellisen pois. Lainaa on toki aina harkittava tarkoin, jotta voi välttyä lainan myöhästymiseltä ja siten maksuvaikeuksilta. Nykyisin lainalle voi saada todella joustavan takaisinmaksuajan, joka sopii hyvin myös eläkeläisen budjettiin. Parhaimmillaan lainaa voi lyhentää useita kuukausia ja jopa vuosia, joten sen voi sovittaa omaan talouteen sopivaksi myös silloin, kun tulot ovat pienet.

Lainaa remonttia varten myös eläkeläiselle

Eläketulot eivät usein riitä kovin suuriin projekteihin, jolloin pikalainalla voi saada hieman lisärahoitusta silloin, kun on tarvetta esimerkiksi remontille. Usein eläkeläiset asuvat kotonaan ja jossain vaiheessa talo voi vaatia hieman remonttia, jotta se pysyy kunnossa ja on ikäihmisten tarpeille sopiva. Muutaman tuhannen euron kulutusluotolla tai joustoluotolla voi saada tarvittavat muutokset tehtyä helposti ja nopeasti ilman erillisiä lainaneuvotteluja pankin kanssa.

Mistä lainaa eläkeläiselle?

Palveluita, jotka tarjoavat lainaa eläkeläiselle on runsaasti. Sinun kannattaa vertailla eri lainantarjoajia, jotta löydät omaan talouteesi sopivan ratkaisun. Esimerkiksi pienituloisen eläkeläisen kannattaa tutustua erityisesti lainayhtiöihin, jotka tarjoavat joustavaa ja pitkää takaisinmaksuaikaa. Vertailemalla löydät sopivan, sillä lainaa eläkeläiselle on tarjolla hyvin erilaisilla lainaehdoilla ja –kuluilla. FreedomRahoitus voi etsiä sinulle sopivan lainaratkaisun puolestasi. Palvelu vertailee puolestasi useiden lainantarjoajien tarjouksia ja tarjoaa sinulle omiin tarpeisiisi sopivan lainan, jonka voit joko hyväksyä tai hylätä halutessasi. Lainan kulut ja takaisinmaksuaika määrittyvät saamasi tarjouksen ja lainayhtiön omien ehtojen mukaan. Palvelu tarjoaa lainaa eläkeläiselle, jonka eläketulot ylittävät 1500 euroa kuussa.

  ePikavippi julkaisi uusia lainatuotteita

Mitä lainaa varten vaaditaan?

Lainaa varten sinulla on oltava vakituinen osoite Suomessa, pankkitili suomalaisessa pankissa ja vakituinen puhelinliittymä. Raha-asioidesi tulee myös olla kunnossa, sillä maksuhäiriöiselle ei voida lain mukaan myöntää lainaa. Pienet eläketulot eivät ole este eläkeläisen lainan saamiselle, mutta saattavat rajoittaa joitakin suurimpia lainasummia. Jatkuvaa joustoluottoa varten riittää yleensä, että voit todistaa säännölliset eläketulosi. Pikavippiä varten sinun ei yleensä tarvitse todistella maksukykyä, vaan riittää, että sinulla ei ole maksuhäiriöitä. Jos olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, saat yleensä pikavippiä jopa muutaman minuutin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä, joten voit saada hyvin muutaman satasen todella nopeasti ja vaivattomasti.