Lainaa 400 euroa

(Last Updated On: 23 maaliskuun, 2024)

Lainaa 400 euroa edullisesti netistäNykyään lainaa 400 euroa saa onneksi monesta paikasta suhteellisen helposti. Aikaisemmin piti turvautua tavallisiin pankkeihin, joiden kanssa asioiminen oli melko hidasta. Kuitenkin lähes aina käytäntönä oli ensin sopia tapaaminen lainaneuvojan kanssa ja sitten käydä paikan päällä konttorissa. Varsinkin monelle työssäkäyvälle oli hankalaa päästä käymään pankissa, koska ne ovat auki todella rajoitetusti ja konttoreitakaan ei ole enää läheskään jokaisessa pitäjässä. Toinen vaihtoehto oli panttilainaamo. Panttilainaamo on kuin uudet pikavipit, siinä tosin aina tarvitsee olla jotakin arvokasta omaisuutta, joka pitää jättää pantiksi, jotta saa lainaa. Toki myös panttilainaamossa pitää aina käydä paikan päällä ensin viemässä omaisuus sinne ja sitten myöhemmin käydä lunastamassa se takaisin. Panttilainaamoilla on myös tapana aina arvioida pantattavan omaisuuden arvo hieman alakanttiin, joten suuria summia ei ole helppoa panttilainaamosta saada ellei satu omistamaan jotakin arvokkaita koruja.

Netti on tulvillaan erilaisia lainapaikkoja joista saat pikalainaa 400e

Netti on radikaalisti muokannut rahan lainaamiseen liittyviä käytäntöjä. Tarjolla on useita erilaisia yrityksiä, joista voi hakea lainaa ja kaikki pikavipit osuvat melkeinpä 400 euron lainasummiin. Lainan hakeminen siis tapahtuu käteävästi netissä ja enää ei visiittiä konttoriin tai neuvottelua pankin lainaneuvojan kanssa tarvitse käydä. Hakemusen voi siis palauttaa mihin aikaan tahansa ja yleensä niitä käsitellään 08.00-22.00 välisenä aikana ja suurin osa netissä toimivista lainaa myöntävistä yrityksistä kösittelee hakemuksia myös viikonloppuisin.

Lainan saa nopeasti

Kuten sanottua, niin hakemuksia käsitellään useassa paikassa viikon jokaisena päivänä ja hakemuksen käsittely on todella nopeaa. Osa yrityksistä jopa lupaa käsittellä hakemuksen aukioloaikanaan 15 minuutissa ja myönteisen hakemuksen jälkeen voi rahat saada tililleen lähes välittömästi. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että Suomen lain mukaan voidaan rahat maksaa hakijan tilille kello 07.00-23.00 välisenä aikana. Eli myöhään yöllä tai aikaisin aamulla ei voi lainaa saada. Myös hakijan pankista riippuu, että kaunko rahojen siirtmisessä kestää. Parhaimillaan lainaa saa heti, mutta siihen saattaa joskus kulua pari pankkipäivää ja arkipyhät ja viikonloput saattavat hidastaa rahojen saamista.

  Freedom rahoitus 2023

Kuka voi hakea pikalainaa?

Usein eri yrityksillä ehdot hieman vaihtelevat, mutta muutama yleinen sääntö patee kaikkiin lainoja myöntäviin yrityksiin. Lainaajan tulee olla täysi-ikäinen, koska alaikäisille ei lainoja voida myöntää. Kannattaa myös ottaa huomioon, että osa vaatii jopa 26 vuoden ikää lainaajilta, joten on hyvä selvittää vaatimukset aina yrityksen kanssa erikseen. Yleensä kuitenkin pikavippejä myönnetään 20-vuotiaalle. Hakijalla tulee myös olla vakituinen osoite Suomessa, koska ulkomaille ei pikalainoja voida myöntää. Hakijan tulee myös olla Suomen kansalainen tai omata vakituinen oleskelulupa Suomeen. Myöskin kännykkäliittymä tulee hakijalta löytyä, mutta etukäteen maksettu prepaid-liittymä kelpaa ja salainen numero ei myöskään estä lainan hakemista. Lainaa haetaan netissä, joten hakija tarvitsee myös nettipankkitunnukset tunnistautumista varten Hakijalla tulee myös olla hyvin hoidettu maksuhistoria. Eli rekisteröityä maksuhäiriömerkintää ei saa olla, koska se automaattisesti estää lainan myöntämisen. Lainaa haettaessa ei erikseen kysytä syytä, että mihin tarkoitukseen aikoo lainan käyttää. Toki on jokaisen oma asia, että mitä haluaa rahoillaan tehdä. Lainaa saa myös ilman vakuuksia ja takaajia.