Laina.fi

(Last Updated On: 27 helmikuun, 2024)

Laina.fiLaina.fi on yksi suosituimmista lainapaikoista josta voit hakea kertalainaa, käyttölainaa sekä myös luottokorttia. Voit valita lainamuodoksi sen, joka parhaiten sinun tilanteeseesi sopii. Lainapalvelu vaatii hakijalta 20-75 vuoden ikää sekä hakijan tulee asua vakituisesti Suomessa. Laina.fi vaatii myös hakijalta nuhteetonta maksutaustaa eli luottotiedot tulee olla kunnossa. Lainaa haettaessa on myös lähetettävä rahoitusyhtiölle todisteet tuloistasi. Tuloiksi kelpuutetaan niin työtulot kuin eläketulotkin. Laina.fi palveluun voit kätevästi netissä jättää lainahakemuksen silloin kun se sinulle sopii, kellon ympäri joka päivä vuodessa. Alustava lainapäätös tulee heti lopullinen päätös sekä rahat tilille kun lainapalvelu on auki.  

Kenelle myönnetään rahoitusta Laina.fi palvelusta?

Ikärajaksi on Laina.fi asettanut 20-75 vuotta. Hakijan tulee myös asua pysyvästi Suomessa sekä omata maksuhäiriöttömän taustan. Jos hakijalla on luottotietorekisterissä merkintä niin lainaa ei voida myöntää. Lainaa hakevan on myös kyettävä todistamaan että hän on kyvykäs maksamaan laina takaisin ilman ongelmia. Tämä onnistuu osoittamalla kuukausittaiset tulot joko työn tai eläkkeen kautta.  

Miten voin hakea luottoa?

Lainan hakeminen on uskomattoman helppoa verkossa ja onnistuu keneltä tahansa muutamassa minuutissa. Lainahakemuksen teko netissä on myös miellyttävää, koska sen voit tehdä milloni tahansa kätevästi kotoa. Et siis ole sidottu lainapalvelun aukioloaikoihin hakemuksen täytön ja jättämisen yhteydessä. Alustavan lainapäätöksenkin saat heti. Lopullinen päätös tehdään kun lainapalvelu on auki ja rahat saat käyttöösi samana päivänä.  

Arvostelut & kokemukset

Laina.fi on yksi ylläpidon suosikki lainapalveluista. He ovat jo vuosien ajan osoittaneet olevansa ajan hermolla oleva palvelu jolla on todella erinomaiset ja asiakasystävälliset kulut ja lainaehdot. Asiakaspalvelu on myös todella ammattitaitoinen ja ystävällinen ja he ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa asioissa jotka sinua lainaamisessa askarruttavat sekä voivat auttaa miettimään että minkälainen lainatuote olisi sinulle sopiva. Laina.fi on osa todella vakavaraista DFC Nordic Oy yhtiötä joka toimii ympäri maailman ja omaa vuosien kokemuksen rahoitusalalta.  

  Kokemuksia & Tiedot - Limiitti.fi Arvostelu

Käyttölainaa jatkuvaan tarpeeseen

Laina.fin käyttölaina sopii jatkuvaan lainantarpeeseen, sillä sen kautta voit nostaa jopa 50-2100 euroa kerralla. Tililuoton saat nopeasti yhdellä hakemuksella, jonka avulla voit myöhemmin nostaa lainaa nopeasti ja vaivattomasti jopa minuuteissa, ilman uusien vaivalloisten hakemusten täyttämistä tai neuvotteluja pankkisi kanssa. Lainaa varten sinun on vain todistettava maksukykysi lähettämällä kopion palkkakuitistasi tai tiliotteen viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Laina.fin käyttölainaa maksat takaisin joka kuukausi tasaerin vähintään 10% tai 50 euroa, joka kuukauden viimeisenä päivänä tai kuun puolivälissä, joten se toimii siten luottokortin tavoin. Vapautat uutta lainaa nopeasti käyttöösi maksamalla edellistä pois, joten sinun kannattaa hoitaa maksut moitteettomasti alta pois saadaksesi uutta lainaa.  

Kertalainaa jopa 3500 euroa kerralla

Laina.fi tarjoaa myös nopeaa kertaluontoista lainaa, jos sinulla ei ole jatkuvaa lainantarvetta. Kertalaina eli kulutusluotto on todella vaivaton tapa nostaa lainaa, sillä haet sitä vain yhdellä lomakkeella, etkä sitoudu muuhun kuin maksamaan lainasi takaisin korkoineen sovitussa takaisinmaksuajassa. Laina.filtä voit saada kertaluottoa jopa 3500 euroa, mikä sopii jo suurempaankin rahantarpeeseen. Harvat lainayhtiöt tarjoavat näin muhkeaa kertalainapottia, joten sinun kannattaa ehdottomasti hyödyntää Laina.fin erinomainen tarjous, jos etsit suurta kertaluonteista lainaa. Pienempään yksittäiseen lainantarpeeseen on tarjolla myös muita lainoja 600-3500 euron väliltä, joten Laina.fi tarjoaa todella joustavia lainaratkaisuja monenlaiseen rahantarpeeseen. Voit nostaa lainaa sadan euron välein, joten voit itse määritellä juuri sinulle sopivan summan helposti. Kertalainalle saat myös todella joustavat lainaehdot, sillä voit maksaa sen takaisin joko 12 tai 24 kuukauden aikana. Suuremmalle lainalle saat pidemmän, jopa kahden vuoden laina-ajan ja pienemmille, muutaman sadan euron lainoille vuoden takaisinmaksuajan, joten voit maksaa lainaa takaisin rauhassa niin, että rahaa jää hyvin myös elämiseen.  

  Kannattaako lainojen vertailu netissä: arvostelussa Kulutusluotto.com

Laina.fi tarjoaa myös ilmaisen Prepaid-maksukortin

Useimmat netin lainayhtiöt tarjoavat asiakkailleen kulutus- tai tililuottoa ilman luottokorttia, mutta Laina.fin kautta voit saada käyttöösi myös prepaid-luottokortin, jonka avulla voit tehdä ostoksia verkkokaupoissa ja tavallisissa liikkeissä missä tahansa liikutkin. Laina.fin Prepaid DGC BlueCard MasterCardille et voi ladata omaa rahaa, eikä siitä voi nostaa käteistä, mutta muuten se toimii täysin luottokortin tavoin. Prepaid-maksukortti on turvallinen ja edullinen maksuväline, sillä et maksa siitä avaus- tai vuosimaksuja, vaan maksat vain nostamaasi lainaa takaisin korkoineen.

15 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *